20 Comments

 1. Matilda november 29, 2013 at 8:53 e m

  Du är för bäst paow!!!

  Reply
 2. freja november 29, 2013 at 9:28 e m

  tycker inte om texten på sista bilden..

  Reply
 3. LOL november 29, 2013 at 9:33 e m

  Jag gillar hur du försöker göra det mindre tabu för tjejer att klä av sig och ställer du upp på en photoshoot där tjejerna är i stortsett nakna och killen är fullt påklädd och ändå hamnar i centrum. Bra jobbat haha du motarbetar dit mål haha.

  Reply
 4. Karol november 29, 2013 at 10:40 e m

  Tycker sista bilden är onödig. Det känns inte helt ok att uppmana någon som mår dåligt att begå självmord. Hade respekterat ett positivt meddelande istället så som ”If you really want to kill yourself, try talking to someone”…

  Reply
 5. Jozze november 29, 2013 at 11:51 e m

  Roliga och snygga bilder de översta men den sista är inget att skämta om tycker jag , självmord är inget kul och jag miste min bästa vän exakt så. Trist att skoja om sånt som är så allvarligt , jag vet ni bara skoja kanske men jag tycker inte det e skoj för fem öre med självmord. 🙁 men dom andra var coola . Samir ser ut att trivas som fisken i vattnet . :p

  Reply
 6. Linda november 30, 2013 at 12:59 f m

  Du är så grymt snygg paow!!!!

  Reply
 7. Ps november 30, 2013 at 1:49 f m

  Flera gärna! De är fina, sexiga, kula!

  Reply
 8. Per november 30, 2013 at 6:38 f m

  Du är snygg både med och utan kläder.

  Reply
 9. Carolina november 30, 2013 at 10:00 f m

  Din blogg är konstigt centrerad ut mot vänsterkanten. Den fyller bara upp en femtedel av skärmens yta och är väldigt långsmal. Weird :/

  Reply
 10. hanna november 30, 2013 at 12:19 e m

  SÅ SNYGG PAOW 😀 <3

  Läs de här med!

  DEDE har tagit slut med Matilda!! Deras förhållande är krachat!!!!

  Han kallas den "vackrast" KILLEN i bloggvärlden – insida&utsida – och har nu tagit slut med Matilda efter massa intriger!

  http://dedeprivat.blogg.se

  http://dedeprivat.blogg.se

  Reply
 11. Anna november 30, 2013 at 2:04 e m

  Looking hot! Playboy mansion nästa?:)

  Reply
 12. Jazzie november 30, 2013 at 3:05 e m

  Asså, seriöst? Hur många berg måste man klättra för att få ligga med dig? Du kan lätt vara sveriges snyggaste.

  Reply
 13. Frida november 30, 2013 at 6:04 e m

  Paow, du gör det som alla i din ålder borde göra. Du lever livet och kör ditt race, det är helt underbart att se! Här sitter jag, 25 år gammal, och har valt en helt annan väg i livet, med två barn, sambo och hus. Älskar att läsa din blogg och få fly verkligheten som består av lek med bilar och duplo, om det så än bara är för en liten stund. Du är en underbar tjej och bilderna på dig är fantastiska, du är så sjukt snygg!

  Reply
 14. Ebba november 30, 2013 at 10:12 e m

  Paow! Varför var Samir fullt påklädd när ni tjejer var avklädda? Det hade inte vart lika vanligt om du och Mia var i normala kläder, leende, och Samir poserade naken och blinkande. Fundera på varför det är så! När tjejer alltid kläs av nakna såhär och män fullt påklädda, så ger det ett budskap: tjejer är till för sex, för att tillfredsställa när som helst, dom är objekt. Detta i sin förläning leder till att killar tror att dom har rätt att ta för sig av kvinnors kroppar när som helst, och i sin tur till våldtäkter. Snälla ställ inte upp på sånt här för det är otroligt sexistiskt!

  (obs det finns såklart en miljon andra anledningar som gör att män våldtar, men detta är en del av den kulturen)

  Tycker du rockar fett i övriga fall, gillar din GO-känsla av att tjejer kan göra vad fan vi vill, (men såhär kommer den fram på fel sätt.) Många kramar! /Ebba

  Reply
 15. Dragana december 1, 2013 at 12:15 f m

  Du är GRYM! Första bilden är sjukt fin, fler människor som dig tack!

  Reply
 16. Vilja december 1, 2013 at 10:39 f m

  Du liknar lite en ung Sarah Jessica Parker!

  Reply
 17. HAHAHA december 2, 2013 at 6:10 e m

  HAAHAHAHA, alltså Ebba din logik är fan rolig jävla äckliga feminist, du hade inte klagat om tjejerna var påklädda och killarna nakna?

  Reply
 18. Kim december 4, 2013 at 8:04 e m

  Håller med Ebba. Bilder likt dessa bidrar så mycket till en våldtäktskultur där män tror sig ha ”rätten” till kvinnor. Och till ”HAHAHA” – Nej, om killarna hade vart avklädda hade det inte varit lika illa med tanke på att män står över kvinnor i detta samhälle. En kvinna kan inte kränka en man på samma sätt som en man kan kränka en kvinna. Även kallat patriarkat!

  Reply
 19. Emma januari 12, 2014 at 3:54 e m

  Hej paow tycker du är en cool, och skitball tjej som vågar va sig själv vilket inte många vågar va i dagens samhälle, och jag beundrar dig för det… MEN TEXTEN på den sista bilden va väldigt onödig, ett nästan farligt sätt att provocera på dör ja vet att det e just det du vill, provocera men seriöst du har många läsare här tänk på det, alla behöver inte vara happy go lucky, bara tänk på det i framtiden när du provocerar på detta sätt, dina handlingar kan få konsekvenser!!!

  ÄLSKAR DOCK DIN BLOGG, OCH TYCKER SOM SAGT ATT DU ÄR EN COOL TJEJ!! KRAM!!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *