PARADISE HOTEL

Vi kan ju börja detta inlägget med att skriva god morgon. Ja, god morgon världen!

Som dom flesta spekulerat om så har jag medverkat i Paradise Hotel, och alltså inte träffat någon kille. Den turen hade jag tyvärr inte. Även om jag kanske önskar att det var sant. Men nej, i stället så ska Paow iväg och leta efter sin drömkille utan framtid inne i PARADISE.

Att jag tackade ja till Paradise var från början väldigt spontant och inget som var speciellt genomtänkt. Rosanna ringde mig i maj och frågade om jag var intresserad och jag svarade ja på att träffa två personer från produktionen. Fast då var allt det väldigt långt bort och jag berättade för mina vänner nere i Magaluf att jag fått förfrågan.

Sen så blev jag hemflugen från Spanien för ett möte med Mastiff. Och jag platsade tydligen in även fast jag trodde att jag var det största psykfallet någonsin (tro mig… jag framstår som normal om man jämnför med vissa, hehe). Och tre veckor innan jag åkte så ringde Mastiff mig och sa ”du är klar, om 22 dagar åker du”. Jag fattade inte att jag faktiskt var påväg till Mexico förrän jag satt i planet. Då slog det mig, åh fan, jag ska till Paradise Hotel.

När vi landade i Puerto Vallarta (någonting i den stilen hette det i alla fall) så rengnade det och var varmt och mörkt så resan till mitt ute i ingenstans började, 6 timmar tog det att ta sig till det tropiska hotellet som inte hade fler en kanske 20 rum. Leguaner överallt, skalbaggar lika stora som råttor. Sen så var det ju allt fix & trix innan man skulle in i huset. Och helt plötsligt så stod jag där med typ 10 kameror upp i ansiktet. Skum känsla som blir hela ens värld liksom.

Nu i efterhand så kan jag undra lite vad fan jag har gett mig in på. Vad förväntade jag mig av Paradise Hotel? Min första tanke var ju att jag var så nyfiken så att jag höll på att dö om hur killarna såg ut… Och ja. Det kanske var någon som föll mig lite extra i smaken 😉 men det får ni se ikväll kl 22.00 på TV3!

20131119-082051.jpg

P9370011

P9370011

P9370030

20131119-082245.jpg

20131119-082113.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *