Vilket program det blev igår! Så kul att jag äntligen fick berätta om mitt deltagande i Paradisehotel! Det har varit en dröm tid och en spännande säsong väntar exakt som jag berätta igår! Programmet började ju med att vi ”Stockholmstjejer”kom in i program och därmed fick ”Småstadstjejerna” åka hem och vila lite igen.

Haha skämt och sido, de kommer nog tillbaka… Eller vad tror ni? Sen vill jag bara säga tusen tack för alla fina komplimanger angående mina tattos och allt annat som ni har kommenterat, nu kör vi!!

brudar1

Stockholmsbrudarna som igårkvällens program gick in och tog över! 

smastads

Småstadstjejerna som igårkvällens program åkte ut, berätta vad tycker ni? Rätt eller fel.. Spännande!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (54)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *