En lugn dag..

Fram tills nu har dagen varit lugn. Jag har sovit och varit rätt trött efter göteborg igår! Såg att fina Kenza hade skrivit att hon gillar Paradise hotel, haha. Jag vill tacka för hennes fina ord och uppskattar det mycket.

Jag vet att jag gjorde både rätt och fel i tv, men man lever bara en gång. Så vem minns detta om 100 år? Det är exakt så jag brukar tänka om allt vad jag gör i mitt liv. Det är klart livet är upp och ner ibland. Man måste lixom ner i skiten och vända två, tre gånger innan man gör en revolt och slår sig på fötterna igen. 360 eller vad är det dem säger snowboards kidzen.  (: Puss!

finest_awards_2013_vinnare_min

Dessie, Kenzaoch jag på Finest Awards i vintras – bild posh24.se

(Visited 255 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. kim december 22, 2013 at 3:26 f m

  Hej Paow! Vem har störst rumpa av Hanna Lagergren och Aina??? Och vem har snyggast jättebak? :))))))

  Reply
  1. my december 22, 2013 at 10:39 f m

   Jag ÄLSKAR ainas rumpa, vill ha!!
   Hon är ju en av favoriterna också, förut var emelie min favorit av tjejerna.
   Men hon var inte så bra som jag trodde…

   Reply
 2. my december 22, 2013 at 10:41 f m

  Tror inte kenza gillar paradise bara för att du är me! Haha
  Du gör inte så mycket, har bara sex i princip.. 😉

  Reply
 3. Lo december 22, 2013 at 12:12 e m

  Tyra skrev också bra om dig & PH

  Reply
 4. Sanna december 22, 2013 at 3:11 e m

  Fin bild 🙂

  Reply
 5. D december 22, 2013 at 3:23 e m

  Jag är tillbaks! En blogg som handlar om mig, en 17-årig tjej, vars liv är åt helvete. Djup depression, GAD, Panikångest, hypokondri och självskadebeteende.

  Reply
 6. Fröknarna Falun december 22, 2013 at 3:52 e m

  Du är så vacker Paow!

  Fröknarna Falun-SÅ HÖJER DU PRESTATIONSFÖRMÅGAN VID TRÄNING -http://froknarnafalun.blogg.se/

  Reply
 7. Elsa december 22, 2013 at 7:51 e m

  Hej?

  Jag har sätt dig på PH och tyckte du va en cool tjej med snygga tatueringar 🙂
  Men när jag började läsa din blogg blev jag chockad när jag fick reda på att du är emot invandrare vilket gjorde mig ledsen då jag själv har föräldrar som har invandrat till Sverige.

  Du har ju visat öppet i din blogg att du inte tycker om invandrare och du är stolt för att du röstar på SD etc, hur kan du då umgås med Kenza? Är det så att vissa invandrare/invandrarbakgrund och andra inte är ok?

  Hoppas du förstår hur många jejer med invandrarbakgrund som läser din blogg som får en kniv i hjärtat av dina uttalanden 🙁

  MVH ttjej med stort hjärta <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *