En lugn dag..

Fram tills nu har dagen varit lugn. Jag har sovit och varit rätt trött efter göteborg igår! Såg att fina Kenza hade skrivit att hon gillar Paradise hotel, haha. Jag vill tacka för hennes fina ord och uppskattar det mycket.

Jag vet att jag gjorde både rätt och fel i tv, men man lever bara en gång. Så vem minns detta om 100 år? Det är exakt så jag brukar tänka om allt vad jag gör i mitt liv. Det är klart livet är upp och ner ibland. Man måste lixom ner i skiten och vända två, tre gånger innan man gör en revolt och slår sig på fötterna igen. 360 eller vad är det dem säger snowboards kidzen.  (: Puss!

finest_awards_2013_vinnare_min

Dessie, Kenzaoch jag på Finest Awards i vintras – bild posh24.se

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (9)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *