Godnatt!

Ska börja skriva lite mer om paradise hotel! Lovar.. Men är rätt trött på allt som har med det att göra. Om jag hade fått gjort om något så hade jag valt att inte vara med eller jo det hade jag nog varit fast inte just nu i denna timme. Jag har träffat underbara människor och en hel del idioter också. Jag var ju redan ”känd” sen innan. Har ju ändå vart med i svängarna sen jag var 15-16 så mitt hybris är inte speciellt stort. Bara jobbigt att folk hör av sig och VILL något hela tiden. Damp på det. Och så åker vi ju runt på krog turnéerna också. Det är jätte kul att få träffa folk, umgås med samir och Mia och att festa. Där har vi nog mitt problem. Jag måste sluta, eller iallafall ta det lungt. Jag har festar på TOK för mycket det här året. Jag lovar att jag druckit minst 7 månader av 12.. Det suger ju nu nät jag tänker på det.

Har fått många frågar om jag och Jeppe träffas nu 🙂 vi slutade nyligen att träffas ”på riktigt”. Vi tycker om varandra men tycker kanske inte att det är den bästa perioden i våra liv att satsa på något. Så vi får väl bara vara vänner. Vi kommer ju att träffas, giga ihop osv. Så dumt att vara osams.. Han är ett svin men samtidigt en ganska så bra kille 🙂

20131213-004606.jpg

20131213-004600.jpg

(Visited 42 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. Emma december 13, 2013 at 3:27 f m

  Åh jag trodde era känslor för varandra var äkta! Ni borde satsa
  Och ge det en chans ni är sjukt söta
  Tsm

  Reply
 2. New York hemmafru december 13, 2013 at 5:08 f m

  Ibland behöver man en paus från dricka eller en sk ”vit månad” jag hade en sån för ett par veckor sen nu. Gjorde mig faktiskt gott!

  Du borde komma till USA & festa istället du vet ju att det är mycket bättre här 😉

  Själv har jag spenderat torsdagskvällen på Mode Show med Roberto Cavalli, Miranda Kerr, Marcus Schenkenberg mfl,
  Se bilderna själva! Hur var eran torsdagskväll?

  http://www.sohohousewife.com

  Reply
 3. sofia e december 13, 2013 at 10:49 f m

  Men Paow du ska inte avslöja sånt där, jag som följer PH vill ju tro att du o jeppe hittar varandra för alltid…. det är de som är spännande sen när det är slut också på tv och se vilka som håller o inte håller.. nu vet vi att ni inte håller och de suger! ni är ju för jävla bra HAHA !

  Du är bland dem skönaste i det programmet och det är för att du är mer erfaren än dem flesta, därför är du klokare lilla vän även om du gör galna saker… och träffar mycket folk.. du av någon vet nog vad falskhet är.. i rampljuset! och en sak till det är bara du som kan få dig själv att må bättre vill du inte festa ska du inte behöva det är ju ditt liv din kropp din själ.. ingen annans…Jag vill jag ska jag kan eller hur? Du kan välja hur din dag ska bli… bra eller dålig… its up to you…

  Styrke kram från en gammal läsare som följt dig flera år!

  Reply
 4. linnea december 13, 2013 at 12:35 e m

  Hej!

  Vart har du köpt din vinterjacka som du har på bilden där du delar ut mat till hemlösa?
  Den var jättefin!

  kram

  Reply
 5. Josefine december 13, 2013 at 2:14 e m

  Sjukt snygg sminkning! Om du är kvar i Linköping imorgon och ska festa borde du komma till NH! Jag och ett gäng från mitt program ska dit, du verkar skön så föra och festa med oss tjohoo

  Reply
 6. Hanna på malta december 13, 2013 at 3:43 e m

  Följer programmet från Malta och ni är så himla fina tillsammans. Perfekta för varann… Det blir ni igen ska du se. Han vill inte vara utan dig. Kram

  Reply
  1. Sandra december 15, 2013 at 12:33 e m

   Haha ja jag blir nervös när hon skriver så!! Vill att det ska vara dom! 🙁
   Undra om han är som han är i Tv:n?

   Reply
 7. Ella december 13, 2013 at 3:45 e m

  Hahahaha.. Jag kommer på mig själv med att tycka att sex i rutan känns heeeelt normalt och liksom fint när man ser dig och Jeppe ”in action” Helt otroligt, men ni är det första paret någonsin tror jag som får det att vara allt annat än smaklöst liksom. Tycker ni är jättefina ihop också 🙂 De har lyckats så jävla bra m castingen t detta årets Paradise hotel, alla ni som deltar framstår som vettiga när det kommer till kritan. Inga dumma bimbos och till och med Jeppe har ju ett visst djup 😉 Ta hand om dig, sup inte så jävla mkt utan börja jobba för hemlösa istället typ, så jävla fint gjort av er.

  Reply
 8. Jen december 13, 2013 at 6:14 e m

  Tja Paulina! Har hängt med din blogg sen typ dag 1 och har alltid gillat dig som fan. Såg att du skulle komma till Trollhättan och festa? Lust att hänga kanske? 😉 vore grymt! Jag är en grym partytjej, tro mig!

  Reply
 9. Elin december 14, 2013 at 10:34 e m

  Är samir och Anja forfarande ihop?? Snälla svara har skrivit till dem minst 10000000 gånger men de svarar inte:( snäääällllaaaa svara, då är du bäst!!!

  Reply
  1. Sandra december 16, 2013 at 12:44 f m

   Undrar jag med!!
   Paulina måste svara oss mer 🙁

   Reply
 10. Sandra december 15, 2013 at 12:31 e m

  Åh! Jag kollar bara för du är med i paradise hotell. 😀
  Men måste få veta haha!
  Ligger ni fortfarande du och Jesper? Och varför är han ett svin??

  Reply
 11. Sara december 15, 2013 at 1:03 e m

  Åh jag tycker att ni skulle passa sjukt bra!
  Ni verkar så tighta och nära varandra men Paulina om du känner känslor för honom så tycker jag iallafall du satsa, you go girl!!

  Reply
 12. Hanna december 15, 2013 at 9:20 e m

  Man kan nästan förstå att denna perioden inte känns så rätt för någon av er. Kanske inte för honom mest (för du har ju varit igenkänd sen 15 årsåldern) . Hoppas att ni hittar ”tillbaka” till varandra när allt har lugnat ner sig runtomkring för er båda 🙂 ni passar bra ihop iaf.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *