Kvällshäng med älskling

Jag och Daniel har lite söderhäng här tillsammans och uppdaterar varandra om vad som händer i våra liv…Vi har inte setts på snart en vecka typ och det är helt sjukt mycket när det gäller oss ska ni veta, men jag har fakkat min dygnsrytm ganska hårt (fan!) och han har varit upptagen men nu tog vi oss tiden. Så mysigt, som alltid!

Äta lite kvällsmat och mysa tillsammans, kvalitetstid kallas det! Ha en fin kväll!

P3390225P3390224P3390227

(Visited 18 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. My december 19, 2013 at 12:01 f m

  Du är så söt, men på fullaste, fullaste allvar: sluta fylla i läpparna!

  Reply
 2. Linköpingsbrud december 19, 2013 at 1:46 f m

  Du är så fucking awsome Paow! Jag är 26 och inte en brud som brukar sitta på boggar (visste dock vem du va innan Paradise)
  Ville bara säga att jag tycker du är helskön! Ser mycket likheter i dig, just din frisläppta fast ändå avslappnade sida. Borde finnas fler bitches som du/oss hehe;) Btw din mössa som de står ”Real” på är så sjukt klockren på dig!

  Reply
 3. therese sundström december 19, 2013 at 11:09 f m

  Hej Paulina,

  Det känns som du är en sådan person som tror på dig förmåga att lyckas.

  Jag har startat en blogg om hälsa och framgång. Idag har jag lagt upp en inspirationsvideo. Hoppas den gör din dag gott!

  Kram, T, http://theresesundstrom.blogg.se

  Reply
 4. Sanna december 19, 2013 at 2:34 e m

  Mysigt 🙂

  Reply
 5. Sofia december 19, 2013 at 4:58 e m

  Det här kanske är en väldigt ”offensive” fråga, dock är ämnet ganska aktuellt och jag tror många som läser din blogg skulle uppskatta att höra något från dig om det. Alltså, min fråga, har du någongång känt att du haft en sne relation till mat eller rent utav någon form av ätstörning. Själv lider jag av det, men har fått hjälp. Jag vet också att det är väldigt stort i samhället just nu, så det skulle inte vara konstigt om du också varit drabbad. Puss och kram

  Reply
 6. josie december 23, 2013 at 2:47 f m

  Gud vad mysigt! 🙂 Var åt ni?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *