MIG

P3380176-600x411Har chillat med syrran. Käkat ruccola och kollat på How i meet your mother. Googlat på katter, internetshoppat. Sånt som jag brukat göra när jag är själv.

Om jag skulle beskriva mig själv i dagens läge.

Älskar katter, ogillar sossar (inte som personer, utan vad jag förknippar med dem), favoritmat ruccola (#eatlikepaow),
kör åt båda hållen, tatueringar, hudfärgad läppenna, tar ingen skit, sämst på att konfrontera, vinner ALLTID på BlackJack, inte den som spottar i glaset, om jag själv får välja så kollar jag bara Disney, älskar att skönduscha.

Min absolut STÖRST fobi någonsin är björnar, jag gråter om jag ser dom på tvn äckliga djur!, för alltid som jag vill, dille på huvudbonader, alla killar jag vart med har vart kändisar eller bartender (och ja, det är sant!), You can´t beat a hoe with a belt, they like that shit, instabil & slampig på fyllan(för att jag vill&för att jag kan), röker gräs ibland, sen så gillar jag ju grisiga badboys också! Zlatan är den enda ”blatten” jag vill ligga med, Daniel Paris är den enda människan i hela världen som jag litar på till 100%, allmänt svår att ha med att göra, hatar att diska.

Baam!

20131216-010541.jpg

20131216-010545.jpg

20131216-010549.jpg

20131216-010553.jpg
www.oddwolf.se – ge dig själv en e-cigarett i julklapp och bli en gladare människa!

20131216-010557.jpg

20131216-011218.jpg

(Visited 33 times, 1 visits today)

29 Comments

 1. maja december 16, 2013 at 2:15 f m

  hahahahaha synd att ditt ex är blatte då

  Reply
  1. Sara december 16, 2013 at 11:29 f m

   Vet du ens vad socialdemokratin står för? Snälla utveckla ditt resonemang. Förklara ditt ogillande

   Reply
  2. Lisa december 16, 2013 at 12:46 e m

   Då måste det ju kännas klokast att hellre vilja ligga med Zlatan än sitt ex tycker du inte? 🙂

   Reply
  3. linda december 16, 2013 at 2:18 e m

   vad skön du e maja så sant såå, hur ser paow egentiligen vem som e sosse? alla invandrare e nt sossar :S kul om hon skulle bli vän eller tycka en person e hur skön som helst så e den sosse.

   Reply
 2. Missy december 16, 2013 at 9:21 f m

  Alla män är svin.. Tills de bevisat motsatsen..

  Reply
  1. amanda december 16, 2013 at 4:24 e m

   ah eller tvärtom

   Reply
  2. Isabelle december 16, 2013 at 4:34 e m

   jobbig inställning att ha..

   Reply
 3. Elisa december 16, 2013 at 11:14 f m

  Hej paow eller Paulina 🙂 Jag är en tjej med utländskt påbrå.. Jag läser din blogg nästan dagligen för att den är underhållande och så olikt mitt liv man kan komma. Du har fördomar om invandrare men ändå är din bästa vän invandrare? Den enda personen du kan lita på till 100% Daniel Paris 🙂 Du skrev att Hugo ska ha eloge för ha stått ut så länge med dig (också utländskt påbrå?) skulle man börja tala om dina 100% svenska pojkvänner/ ragg som utnyttjat dig eller vänner du hängt ut och hängt ut dig skulle listan bli lång. Borde det inte få dig att hata alla svenskar?

  Vart man är född är väl knappast en orsak till ett beteende? Jag är jättetacksam över att jag får bo här, jag jobbar, jag har en villa och har aldrig i mitt liv gjort ett brott här i Sverige. Men Jag har börjat tröttna på att ändå aldrig passa in i ert samhälle, varför väljer man att hjälpa oss om man ändå ska ha sånna försommar om oss? Eller påminna oss dagligen att vi är utlänningar och har fått hjälp?! Jag jobbar häcken av mig.. På så sett visar jag min tacksamhet? Jag anpassar mig. Jag firar alla högtider ni själva firar och inte väljer att ta bort för att sedan skylla på oss 😉

  Du reser till alla möjliga länder. Varför gör du det?

  Om det blev krig i Sverige skulle du inte valt att rädda livet på dina barn och fly? Skulle du må bra trots att du till 100% försöker anpassa dig till samhället men ändå känna utanförskap?

  ”Jag ligger för att jag kan och gillar det” vad är du ute efter ? alla ska respektera dig och tycka att du är en grym tjej som vågar stå för dina handlingar och åsikter.. Men ärligt talat vem bryr sig hur mycket du ligger?
  Eller vad är ditt budskap?

  Jag tycker att du är jättefin, du verkar vara en väldigt givmild och snäll person … som tyvärr många utnyttjar både svenskar och utlänningar!!!

  Du har helt enkelt träffat idioter!!

  Lyckatill med ditt liv söta du <3

  Reply
 4. e december 16, 2013 at 12:06 e m

  Alltså inget illa, men när du säger att du hatar sossar, vad grundar du det på egentligen?
  Jag kan förstå vad man som blå har emot röda, men det är väl snarare vänsterpartiet (och speciellt ung vänster) som gör sig förtjänt av att bli illa omtyckt i såna fall? Det är ju mycket mer ”extremt” än att vara sosse.

  Reply
 5. Vera december 16, 2013 at 1:06 e m

  Kan beskriva det med ett ord, perfekt!

  Reply
 6. V december 16, 2013 at 1:07 e m

  Jag är en ’blatte’ och gillar bara svenska killar höhö.

  Reply
 7. Amanda december 16, 2013 at 1:26 e m

  Kan du snälla göra ett inlägg där du berättar vart du köpt din hatt? Har letat son en tok men hittar inget! Puss och kram 🙂

  Reply
 8. Uh december 16, 2013 at 1:57 e m

  niklas då? va han kändis/bartender?

  Reply
 9. Sabina december 16, 2013 at 2:48 e m

  Man kan inte annat än att digga dig! Du är grym.

  Reply
 10. IG december 16, 2013 at 3:24 e m

  Ojoj du är så cool… TÖNT

  Reply
 11. Angelina december 16, 2013 at 3:28 e m

  Jag gillar verkligen dig Paulina. Tycker du verkar skön, har alltid tyckt så.
  Men jag måste fråga, hur menar du med att du ogillar sossar? Är det ett uttryck jag är sen med eller är det att du inte gillar socialdemokrater?

  Jag röstar på socialdemokraterna, ogillar du mig för det? En människa du absolut inte känner?
  Utveckla gärna. Om så är fallet så förlorar du mig som läsare i alla fall.

  Reply
 12. Hannah december 16, 2013 at 3:45 e m

  Nemo och Hugo = kändisar? Njeee…

  Reply
 13. Ellen december 16, 2013 at 4:05 e m

  Vad röstar du? 🙂

  Reply
 14. Amanda december 16, 2013 at 4:15 e m

  Du vet att sossarna står för att hjälpa folk i nöd? Och att bygga ett samhälle på solidaritet, i.o.m. förstatligande av exempelvis skola och sjukvård har alla, även det som har det sämre ställt, råd med exempelvis en okej utbildning och vård om de blir svårt sjuka.
  Högersidan (moderaterna o.s.v.) står däremot ett privatiserande av exempelvis då skolan och sjukvården. Som i USA. Har spenderat mycket tid där och vet i.o.m. din blogg att du varit där en del. I USA föds man in i en samhällsklass. Föds du i en familj som är lägre arbetarklass har du inte råd att utbilda dig på college som är svindyrt, och då får du heller inte en bra utbildning, vilket betyder att man oftast sitter fast i fattigdom. Blir du sjuk i USA har du inte råd med sjukvård. Om du inte har extremt bra försäkringar, vilka kostar flera hundra tusen. Få personer har råd att ta pension. Man ser 80, 90-åriga tanter och farbröder som städar lokaler eller jobbar vid övergångsställ, för att de inte har råd att ta pension. I Sverige har de tanterna och farbröderna p.g.a. vänsterpolitiken som byggde upp Sverige under 1900-talet, dvs sossarnas politik, råd att göra vad de vill under sin pension, och om de måste, få vård på ålderdomshem.
  Moderaterna står för ett samhälle där en liten del får det extremt bra ställt (som i USA) och en extremt stor massa blir lägre medelklass, utan tillgång till vare sig utbildning, sjukvård, dagis, pension o.s.v. o.s.v.

  Reply
 15. Lollo december 16, 2013 at 5:43 e m

  Ta det med en nypa salt, paow du är ball!

  Reply
 16. Jag december 16, 2013 at 6:20 e m

  är inte gräs en sosse-drog? för man blir ju väldigt snäll och vill att alla människor ska ha det lika bra när man röker. Och det är ju jävligt billigt=fattigt=sosse (enligt dig)

  Reply
 17. maja december 16, 2013 at 9:42 e m

  din kvinnosyn är åt helvete.. liksom alla dina andra åsikter. Skamfläck.

  Reply
 18. josefina december 17, 2013 at 6:28 e m

  Alla killar du varit med har varit kändisar eller bartenders? Även katrineholms människor då alltså?

  Reply
 19. E december 18, 2013 at 1:48 f m

  Bam girl! 🙂 #Normaliseringskampanjen

  Reply
 20. Zlatan december 18, 2013 at 2:13 f m

  Finns ju MASSA ”blattar” som liknar Zlatan.. både personlighetsmässigt och utseendemässigt…

  Reply
 21. jenny december 19, 2013 at 7:34 e m

  Haha ja det ser verkligen skitkul ut att sitta oc h blåsa rök i ansiktet på varandra….

  Reply
 22. emlig december 26, 2013 at 11:53 f m

  Synd.

  Jag tycker en baddman’s attityd definieras från identiteten och inte från något ”grisigt” allmänt beteende..

  Men då talar jag iofs ur min syn.

  Reply
 23. Pingback: BARA JAG. - Paow - Paulina Danielsson - Finest.se

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *