MIG

P3380176-600x411Har chillat med syrran. Käkat ruccola och kollat på How i meet your mother. Googlat på katter, internetshoppat. Sånt som jag brukat göra när jag är själv.

Om jag skulle beskriva mig själv i dagens läge.

Älskar katter, ogillar sossar (inte som personer, utan vad jag förknippar med dem), favoritmat ruccola (#eatlikepaow),
kör åt båda hållen, tatueringar, hudfärgad läppenna, tar ingen skit, sämst på att konfrontera, vinner ALLTID på BlackJack, inte den som spottar i glaset, om jag själv får välja så kollar jag bara Disney, älskar att skönduscha.

Min absolut STÖRST fobi någonsin är björnar, jag gråter om jag ser dom på tvn äckliga djur!, för alltid som jag vill, dille på huvudbonader, alla killar jag vart med har vart kändisar eller bartender (och ja, det är sant!), You can´t beat a hoe with a belt, they like that shit, instabil & slampig på fyllan(för att jag vill&för att jag kan), röker gräs ibland, sen så gillar jag ju grisiga badboys också! Zlatan är den enda ”blatten” jag vill ligga med, Daniel Paris är den enda människan i hela världen som jag litar på till 100%, allmänt svår att ha med att göra, hatar att diska.

Baam!

20131216-010541.jpg

20131216-010545.jpg

20131216-010549.jpg

20131216-010553.jpg
www.oddwolf.se – ge dig själv en e-cigarett i julklapp och bli en gladare människa!

20131216-010557.jpg

20131216-011218.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (29)
 • maja

  hahahahaha synd att ditt ex är blatte då

 • Missy

  Alla män är svin.. Tills de bevisat motsatsen..

 • Elisa

  Hej paow eller Paulina 🙂 Jag är en tjej med utländskt påbrå.. Jag läser din blogg nästan dagligen för att den är underhållande och så olikt mitt liv man kan komma. Du har fördomar om invandrare men ändå är din bästa vän invandrare? Den enda personen du kan lita på till 100% Daniel Paris 🙂 Du skrev att Hugo ska ha eloge för ha stått ut så länge med dig (också utländskt påbrå?) skulle man börja tala om dina 100% svenska pojkvänner/ ragg som utnyttjat dig eller vänner du hängt ut och hängt ut dig skulle listan bli lång. Borde det inte få dig att hata alla svenskar?

  Vart man är född är väl knappast en orsak till ett beteende? Jag är jättetacksam över att jag får bo här, jag jobbar, jag har en villa och har aldrig i mitt liv gjort ett brott här i Sverige. Men Jag har börjat tröttna på att ändå aldrig passa in i ert samhälle, varför väljer man att hjälpa oss om man ändå ska ha sånna försommar om oss? Eller påminna oss dagligen att vi är utlänningar och har fått hjälp?! Jag jobbar häcken av mig.. På så sett visar jag min tacksamhet? Jag anpassar mig. Jag firar alla högtider ni själva firar och inte väljer att ta bort för att sedan skylla på oss 😉

  Du reser till alla möjliga länder. Varför gör du det?

  Om det blev krig i Sverige skulle du inte valt att rädda livet på dina barn och fly? Skulle du må bra trots att du till 100% försöker anpassa dig till samhället men ändå känna utanförskap?

  ”Jag ligger för att jag kan och gillar det” vad är du ute efter ? alla ska respektera dig och tycka att du är en grym tjej som vågar stå för dina handlingar och åsikter.. Men ärligt talat vem bryr sig hur mycket du ligger?
  Eller vad är ditt budskap?

  Jag tycker att du är jättefin, du verkar vara en väldigt givmild och snäll person … som tyvärr många utnyttjar både svenskar och utlänningar!!!

  Du har helt enkelt träffat idioter!!

  Lyckatill med ditt liv söta du <3

 • e

  Alltså inget illa, men när du säger att du hatar sossar, vad grundar du det på egentligen?
  Jag kan förstå vad man som blå har emot röda, men det är väl snarare vänsterpartiet (och speciellt ung vänster) som gör sig förtjänt av att bli illa omtyckt i såna fall? Det är ju mycket mer ”extremt” än att vara sosse.

 • Vera

  Kan beskriva det med ett ord, perfekt!

 • V

  Jag är en ‘blatte’ och gillar bara svenska killar höhö.

 • Amanda

  Kan du snälla göra ett inlägg där du berättar vart du köpt din hatt? Har letat son en tok men hittar inget! Puss och kram 🙂

 • Uh

  niklas då? va han kändis/bartender?

 • Sabina

  Man kan inte annat än att digga dig! Du är grym.

 • IG

  Ojoj du är så cool… TÖNT

 • Angelina

  Jag gillar verkligen dig Paulina. Tycker du verkar skön, har alltid tyckt så.
  Men jag måste fråga, hur menar du med att du ogillar sossar? Är det ett uttryck jag är sen med eller är det att du inte gillar socialdemokrater?

  Jag röstar på socialdemokraterna, ogillar du mig för det? En människa du absolut inte känner?
  Utveckla gärna. Om så är fallet så förlorar du mig som läsare i alla fall.

 • Hannah

  Nemo och Hugo = kändisar? Njeee…

 • Ellen

  Vad röstar du? 🙂

 • Amanda

  Du vet att sossarna står för att hjälpa folk i nöd? Och att bygga ett samhälle på solidaritet, i.o.m. förstatligande av exempelvis skola och sjukvård har alla, även det som har det sämre ställt, råd med exempelvis en okej utbildning och vård om de blir svårt sjuka.
  Högersidan (moderaterna o.s.v.) står däremot ett privatiserande av exempelvis då skolan och sjukvården. Som i USA. Har spenderat mycket tid där och vet i.o.m. din blogg att du varit där en del. I USA föds man in i en samhällsklass. Föds du i en familj som är lägre arbetarklass har du inte råd att utbilda dig på college som är svindyrt, och då får du heller inte en bra utbildning, vilket betyder att man oftast sitter fast i fattigdom. Blir du sjuk i USA har du inte råd med sjukvård. Om du inte har extremt bra försäkringar, vilka kostar flera hundra tusen. Få personer har råd att ta pension. Man ser 80, 90-åriga tanter och farbröder som städar lokaler eller jobbar vid övergångsställ, för att de inte har råd att ta pension. I Sverige har de tanterna och farbröderna p.g.a. vänsterpolitiken som byggde upp Sverige under 1900-talet, dvs sossarnas politik, råd att göra vad de vill under sin pension, och om de måste, få vård på ålderdomshem.
  Moderaterna står för ett samhälle där en liten del får det extremt bra ställt (som i USA) och en extremt stor massa blir lägre medelklass, utan tillgång till vare sig utbildning, sjukvård, dagis, pension o.s.v. o.s.v.

 • Lollo

  Ta det med en nypa salt, paow du är ball!

 • Jag

  är inte gräs en sosse-drog? för man blir ju väldigt snäll och vill att alla människor ska ha det lika bra när man röker. Och det är ju jävligt billigt=fattigt=sosse (enligt dig)

 • maja

  din kvinnosyn är åt helvete.. liksom alla dina andra åsikter. Skamfläck.

 • josefina

  Alla killar du varit med har varit kändisar eller bartenders? Även katrineholms människor då alltså?

 • E

  Bam girl! 🙂 #Normaliseringskampanjen

 • Zlatan

  Finns ju MASSA ”blattar” som liknar Zlatan.. både personlighetsmässigt och utseendemässigt…

 • jenny

  Haha ja det ser verkligen skitkul ut att sitta oc h blåsa rök i ansiktet på varandra….

 • emlig

  Synd.

  Jag tycker en baddman’s attityd definieras från identiteten och inte från något ”grisigt” allmänt beteende..

  Men då talar jag iofs ur min syn.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *