Myskväll del 2

Mat, vänner, PH och JULMUST får avsluta denna dag. Ni ska få se mer av tattoon jag planerar lite senare också…Jag älskar den redan och jag har inte ens gjort den än, men jag längtar. Den är ju en hyllning till min älskade katt. Hon är typ som min dotter och nu är det ju ”inne” att bli gravid helt plötsligt. Men jag var först med en bebis! haha skämta bara, ta det inte fel, ni vet att jag alltid skojar med er och alla andra.

Nu ska jag fortsätta mysa, så gott med hemmalagad mat. Har ätit ute för mycket den senaste tiden fast jag egentligen är en ”matlagnings-tjej”. Det är bara det där med disken jag tycker är lite jobbigare… <3

Aja, nog med svammel. Ha en grym kväll, babes!

59df8c4a5dda11e3a32b121d3d79048c_8P3390112P3390113P3390114P3390116

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (3)

You might also like

Alexandra Nilsson - Tänk att sommaren är över.. Caroline Roxy - Görnvälns slott Caroline Roxy - Glow face Alexandra Nilsson - Perfekt höstdag med hundarna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *