10 Comments

 1. Amelie december 2, 2013 at 10:38 e m

  Du äger verkligen i PH! Åh, älskar att du är med 🙂

  Reply
 2. Jasmine december 3, 2013 at 7:17 f m

  Hej Paulina! Du älskar väll djur eller hur? Enligt vad vi läst ur din blogg är du också en väldigt sympatisk person som gärna hjälper andra som är i nöd. Om det är någon som behöver hjälp är det djuren, och vi gör vårt bästa för att skydda dem men vi behöver mer support. Vi skulle vara oändligt tacksamma ifall du kollade dokumentären Earthlings (finns på youtube) och tog en liten funderare, delade med dig dina tankar på bloggen osv. Vi tror att dina åsikter kan ha en enorm inverkan eftersom det finns så många som beundrar och ser upp till dig! Vi vet att dokumentären är tung att se och varje friska människa gråter då man ser den, men det är värt det. Då man vet vad som händer runt omkring en kan man verkligen medverka i att få en förändring att ske! Vi och djuren kommer att tacka dig oändligt många gånger om du medverkar i vår mission att förbättra olyckliga djurens liv!

  Reply
 3. Linnea december 3, 2013 at 9:21 f m

  Hej Paulina!

  Måste bara säga att när man går in på din blogg så är den super smal… Ser jätte konstigt ut?! :O
  Vet ej om du håller på göra om bloggen eller något, men ser väldigt lustigt ut och går knappt att läsa dina inlägg!

  Kram!

  Reply
  1. K december 3, 2013 at 10:29 e m

   Samma här, lite irriterande faktiskt.

   Reply
 4. Fenus december 3, 2013 at 11:44 f m

  Är du stolt över din medverkan?

  Reply
 5. sofia december 3, 2013 at 12:10 e m

  Självklart ska jag kolla, missar inte ett avsnitt 😀 Du är grymmast!
  Hittade en hemsida med jättefina klänningar osv som jag tror att du skulle gilla. http://www.decibelle.se

  Reply
 6. sandrs december 3, 2013 at 1:27 e m

  Kolla in vettja

  Reply
 7. Björn december 3, 2013 at 6:48 e m

  jag vill kräkas på ditt ansikte

  Reply
 8. Johan Olof december 3, 2013 at 10:03 e m

  Jag blir sur när jag läser att PAOW får skit för sitt genomförda ligg i TVn. Jag vill predika för herrar att tjejer gillar sex väldigt mycket. Och om killar accepterar det kommer de garanterat att få ligga själva. Inte bara sitta hemma framför datorn och vara tuffa.

  Jag brukade tänka att allt som kvinnor brydde sig om var pengar. Jag bjöd gång efter gång ut dem på middag i hopp om att det skulle leda till ett ligg. Jag skulle inte ha sagt att jag var dålig vad gäller kvinnor, men jag fick inte de resultat jag ville ha . Att ta en flicka på 3 dejter och sedan inte få något var hemskt frustrerande. Att sedan få reda på att hon ligger med andra förbättrade inte saken. Jag trodde jag skulle köpa flickor drinkar, middagar, och till och med ta dem shopping för att köpa kläder. Det är vad jag trodde de ville ha. Men ack vad fel jag hade.

  Sedan läste jag att kvinnor vill ha sex lika mycket (om inte mer ) än män! Fram tills dess hade jag trott att jag skulle skämma bort dem och så småningom kommer tjejen vilja ligga med mig som betalning. Men så i Kos upptäckte jag hur olika killar kunde hångla med tjejer inom några minuter och dessutom få telefonnummer (en kille drog även flickor från baren tillbaka till vårt hotellrum) utan att spendera en krona på dem … Jag visste att det här kommer sluta lyckligt. Jag förstår att nyckeln till en kvinnas kropp är genom hennes sinne. Du kan enkelt prata med tjejer och för andra ser det ut precis som en normal konversation . Sedan , BAM! Och jag är inte den snyggaste killen i världen .

  Jag har gått från att ligga med en tjej var eller vartannat år till en ny tjej var 2 eller 3 månad! Och jag hade faktiskt en månad då jag knullade med 3 olika tjejer! Jag aldrig trodde att jag skulle kunna göra det! Och jag ser fortfarande hur jag utvecklas.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *