Ologiskt tänkande.

I Sverige är tydligen ”svenska tjejer” orrar för att vi frigör våran sexuella läggning och älskar att(ursäkta ordet) att knulla! Så är vi enligt många med ”utländska kulturer” orrar, borde du, värda att bli våldtagna osv.

Jag är inte rasist men…

Jag accepterar inte den kvinnosyngn många kulturer/religioner har med sig. Jag är trött på att bli kallar hora för att jag är frigjord, jag är trött på att få höra kränkande ord. Nu har jag inte min instagram kvar(kan inte logga in via min telefon isf så hade jag visat kommentarerna jag fått och 90% av dom som skriver heter inte Johansson i efternamn).. Jag tycker inte att det är okej. Men det är okej att kalla en tjej för hora.Eller någon överhuvud taget! Jag skulle vilja gå djupare in på det här ämnet men kan tyvärr inte det med tanke på hur känsliga folk är och så mycket som folk läser mellan raderna.

Jag tycker att det Özz, Timbuktu mm gör är väldigt fint. Men enligt dom så är alla välkomna, och det är helt jävla fucking ologiskt!! Vi är inte inne paradise hotel. Det är reality nu !!

Så tycker att vi ger bort våra jobb som inte finns med pengar vi inte har och bostäder som vi inte äger. Det låter väldigt logiskt. Och vi låter våra mor och far föräldrar ruttna på hem med dålig vård och mat för att alla är välkomna. Jag är inte speciellt gästvänlig. Jag prioriterar min farmor framför folk som ska komma hit som jag inte känner, som aldrig kommer att kunna anpassa sig. Fast det är bara jag 🙂

Och jag vet att MÅNGA utnyttjar systemet.
Jag har en familje medlem som gör det. Vet ni vad? För att hen inte känner för att jobba. Det är förjåvligy.
Sluta predika, och ta reda på fakta. Nu snackar jag inte bara invandring, utvandring. Utan ALLT.. Kolla bara på hur höga hyrorna är, med tanke på vad man tjänar. Herregud!!

Jag vet iallafall hur jag kommer att rösta i år. Och det är med samma arm som jag skriver med.

(Visited 8 times, 1 visits today)

281 Comments

 1. anoynom december 30, 2013 at 5:00 e m

  Så det är invandringens fel att vi har bostadsbrist i landet? Hahahahahahahahaha

  Reply
  1. R december 30, 2013 at 8:28 e m

   Vad är roligt? Invandringen till Sverige per år är avsevärt mycket större än vad det byggs bostäder.

   Reply
   1. anoynom december 30, 2013 at 10:49 e m

    För att du tjänar inget på att investera i att bygga bostäder som kapitalist i skattelandet Sverige. Lär dig faktan innan du uttalar dig.

    Reply
  2. Jen december 30, 2013 at 11:43 e m

   haha, ja. Eftersom de får gratis bostäder från kommunerna. Dessutom får de utbildning, körkort och jobb bara så där. Nej, inte rättvist någonstans. Man ska väl egentligen försörja och hjälpa sitt eget folk innan man hjälper andra från andra kulturer som egentligen skulle ha det så mycket bättre om de bodde kvar i sin kultur. Då vi bara kunde skicka ner pengar, hjälpmedel osv. Det finns gränser. Och detta var min gräns!

   Reply
   1. Dessie januari 2, 2014 at 12:51 f m

    Ta reda på fakta innan du yttrar dig om någonting. Annars kan du lika gärna hålla din käft

    Reply
   2. Lisa januari 5, 2014 at 3:22 e m

    Bara sådär? Att klara utbildningen kräver att man kämpar för det och vill. Körkort får man inte om man faktiskt inte kan köra bil i Sverige heller. Bostad får dom för att de är nyanlända till Sverige, ska de bo ute på gatan tycker du eller? Kallar du 8st invandrare som trängs i en tvåa i förorten för lyx? Är det orättvist att du måste kämpa för lite saker i ditt liv eller? Snälla. ”Alla invandrare får jobb bara sådär”, jävla pucko du är, det är precis det dom INTE får just för att dom är >INVANDRARE och därför alla invandrare trängs i fattigare delar av stan.
    Invandrare som är födda i Sverige, talar ren svenska och har universitetsutbildning etc får inte jobben svenskarna får och det finns det tydlig statistik för. Lär dig googla, söka fakta och läs tidningen då och då. Varför tror du att människor numera försöker bygga upp sajter där namn och ålder inte visas på de som söker jobb? För att vi alla sitter i skiten i slutndan. Det kommer hit människor med läkarutbildning, jurister, ekonomer, egen företagare etc som flyr från krig men slutar ändå som taxichafförer i Sverige för resten av deras liv. Vi är inte rasister i Sverige menar du? Förklara då varför alla CVn med utlänska namn sollas bort i den svenska arbetsmarknaden? Spelar ingen roll hur duktig invandrare man är i Sverige för man kommer aldrig bli accepterad som SVENSK i samhället. Den bittra sanningen är att du som svensk ungdom kommer ha lika svårt där ute om du söker dom mer kvalificerade jobben för du kommer aldrig ha ”erfarenheten dom söker”, ingen vill anställa dig för att du kommer vara för ung och måste ”läras upp” och när du väl har erfarenheten är du ”för gammal” för att anställas eller helt enkelt slås ut för att det inte finns tillräckligt många jobb i Sverige då ingen vill ha kvar sitt företag i Sverige och istället flyttar det för billigare arbetskraft å lägre skatter.
    Är du inte född med en silversked i käften och med dom rätta kontakterna så får du sluta vara så jävla bitter å skylla på alla andra och lära dig kämpa för det du driver för här i livet.

    Reply
 2. Sabina december 30, 2013 at 5:08 e m

  Bra skrivet Paulina. Så jävla rätt och nu vet ju både du och jag att du kommer få ett x antal påhoppningar. Men vet du vad? Bry dig inte. Jag har några utav mina vänner med invandrarbakgrund som skäms ihjäl över hur andra från deras länder och religioner beter sig pga att dem aldrig kan nöja sig.
  Och jag tycker det är så tragiskt att alla ska behöva bli dragna över samma kam men det blir ju så när det är såpass många som förstör för resten. För den delen så har ju dessutom kriminaliteten ökat radikalt de senaste åren. Varför?
  Jo för att folk har inga pengar. Varför har dem inte pengar?
  För att det inte finns några jobb!!!
  Det finns ju inte ens jobb för våra egna. Nej, jag hoppas att regeringen öppnar upp ögonen och tänker till för annars kommer vi bli ett U-land.

  Reply
 3. Sandra december 30, 2013 at 5:11 e m

  Håller faktiskt med lite i det du skriver!

  Reply
 4. Johanna december 30, 2013 at 5:15 e m

  Yo go girl!

  Reply
 5. Emma december 30, 2013 at 5:19 e m

  Att våra gamla har det svårt är inte pågrund av invandrana elr vänster det är pågrund av högern som inte bryr sig om välfärden utan bara vill sänka skatter.

  Reply
  1. Natta december 30, 2013 at 8:38 e m

   Amen.

   Reply
  2. Rightwing december 31, 2013 at 8:46 f m

   Emma välfärden har monteras ned sen 80 talet vilka satt vid makten då inte fan var det högern

   Reply
  3. Ja januari 1, 2014 at 10:32 e m

   Helt rätt. Störta högern

   Reply
  4. Louise januari 1, 2014 at 11:57 e m

   Håller med Emma!

   Reply
 6. lina december 30, 2013 at 5:35 e m

  äntligen en människa som fattar och jag tycker precis som du och NEJ man är fan inte rasist för att man har en åsikt!

  Reply
  1. J december 31, 2013 at 8:24 e m

   Jo, om åsikten är rasistisk vilket den i detta fall är.

   Reply
 7. Ariel december 30, 2013 at 5:37 e m

  Men om du sedan tänker ett steg längre, vad har alla dessa personer gemensamt? Inte att de är invandrare, utan att de är män. Det är män som kallar tjejer för kränkande saker, inte invandrare.

  Reply
  1. Maria december 30, 2013 at 8:34 e m

   PRECIS!!! håller med till 1000000%

   Reply
  2. Lina december 31, 2013 at 1:42 f m

   Nej det är små ofta tonårstjejer som sitter och skriver fula ord.. Visst är det även killar ( tror inte många riktiga Män skriver h*ra faktiskt) men värst är nog småtjejerna

   Reply
  3. emilia december 31, 2013 at 12:33 e m

   sant!

   Reply
 8. Frida december 30, 2013 at 5:38 e m

  Angående flyktingar, på vilket sätt är det dumt att åtminstone försöka hjälpa människor undan krig och förtryck?

  Reply
  1. Johanna december 30, 2013 at 10:48 e m

   Jag tycker inte alls det är dumt att hjälpa flyktingar, men man kanske ska försöka rädda människorna i sitt egna land innan man börjar med annat? Bor 10 000 tals människor ute på gatan i Sverige så hjälp dem i första hand?

   Reply
   1. Julia januari 1, 2014 at 10:14 e m

    Det bor inte alls 10 000 tals människor på gatan i Sverige, är du tokig eller? Det går inte dessutom inte att jämföra svensk ”misär” mot den situation som de flesta flyktingar befinner sig i. De flyktingar som kommer till Sverige idag och beviljas asyl löper stor risk att mista livet om det hade stannat i sina hemländer, det handlar om liv eller död, och då håller inte riktigt argumentet att ”hjälpa de egna först” eller ”det är viktigare att maten på äldreboenden blir bättre” om man har en uns medmänsklighet i kroppen.

    Reply
  2. Ledig december 31, 2013 at 3:58 f m

   Ca 1.4 BILJONER människor runt om i världen lever i fattigdom. Att ta in folk från utsatta länder och göra Sverige till ett land av välgörenhet hjälper inte. Tvärtom, det gör det svårare för dom utsatta länderna att byggas upp och växa igen. Dom som flyr till sverige är oftast friska och/eller utbildade människor, dom gamla och sjuka blir oftast kvarlämnade i sitt land vilket gör det omöjligt för dom att bygga upp landet så det blir starkt stabilt. Det har visats sig att dom 1.4 biljonerna växer sig större för varge år, så även om sverige skulle ta in 10-20 miljoner människor om året så skulle Sverige aldrig kunna komma ifatt dom växande 1.4 biljonerna.

   Reply
   1. Rupiter mars 15, 2014 at 6:45 e m

    Bara så att du vet så finns det inte ens 1,4 biljoner människor i världen.

    Reply
 9. Maja december 30, 2013 at 5:41 e m

  Bästa jag läst idag!

  Reply
  1. My januari 1, 2014 at 5:17 f m

   Om det här är det bästa du har läst för dagen då tycker jag synd om dig. På riktigt. Själv är här jag här för att någon twittrade om hur dåligt det här inlägget var. Mitt liv känns genast en aning bättre.

   Reply
 10. J december 30, 2013 at 5:42 e m

  Jag är en invandrar tjej från Mellanöstern. Och jag har också fått skit från andra invandrar killar bara för att jag hade en annorlunda stil och tankesätt osv. Så det är inte bara svenska tjejer som får stå ut med mycket skit, utan nästan alla vi gör det.
  Jag är sambo med en svensk kille men sånt är helt oacceptabelt i min släkts kultur. Det är bara mina vänner och syskon som vet att jag bor med en kille utan äktenskap. Det är så för många av oss att vi måste leva i hemlighet för att inte få problem i våra liv.
  Dock har det blivit lite bättre sen 80-90talet. Vissa invandrare har faktiskt utvecklats lite.
  Om det här var för 20 år sen så skulle jag aldrig kunna berätta för mina bröder att jag bor med en kille, skulle inte ens få chansen att få leva fritt ens tror jag.

  Reply
 11. elin december 30, 2013 at 5:42 e m

  Hej är du och jeppe ihop? Jag bara undra! Det verkar i alla fall så;)

  Reply
 12. Snowwhite december 30, 2013 at 5:44 e m

  Snälla, kalla inte oss Svenska tjejer för lösgjorda , som gillar att knulla runt! Det är såna tjejer som dig som ger oss dåligt rykte! Så du behöver fan inte få de att låta som att alla svenska tjejer är slyner!! Vissa tjejer vill faktiskt spara sg till den man håller kär, just för att man vill ge något speciellt till den personen!!

  Reply
  1. Lina december 31, 2013 at 1:43 f m

   Vart i texten står det att svenska tjejer är lösa? Läs om, läs rätt!

   Reply
 13. Pauline Delhomt december 30, 2013 at 5:59 e m

  Om Majsan fick anfall så var de nog det bästa för henne att traska vidare till katthimmeln. Hoo springer nog och jagar möss för fullt just nu. 😀

  Reply
 14. Rosie december 30, 2013 at 6:04 e m

  Snälla du döp ditt inlägg till ”Min oförmåga till kognetivt tänkande” istället. Det passar bättre.

  Reply
 15. KICKANWICKSELL | OVANLIGT LITEN SYSTEMKRITISK TEMISSBRUKANDE VÄNSTERFEMINIST december 30, 2013 at 6:09 e m

  Jag blir så himla ledsen av att läsa detta. Du, Paow, har tusentals läsare som ser upp till dig och tar till sig av det du skriver… Och så använder du det utrymmet till att sprida fördomar och misstänksamhet. Nästan allt du skriver i detta blogginlägg är rena och skära felaktigheter. Jag blir mörkrädd.

  Att tjejer skuldbeläggs för sexuell frigörelse har ingenting med etnicitet att göra utan är dessvärre en del av hela världens kultur. Vi har inte alls kommit så långt med jämställdheten som vi tror och därför är feminismen så otroligt viktig. Denna syn på kvinnor genomsyrar hela vårt samhälle och sexismen går hand i hand med rasismen – så akta er för den här problemformuleringen!

  Läs gärna det här blogginlägget, alla ni som läser detta! Det handlar mycktet om alla dessa felaktigheter som sprids kring invandringen och pengar:

  http://kickanwicksell.wordpress.com/2013/09/10/illegala-invandrare-far-30-000-i-manaden/

  Reply
  1. J december 30, 2013 at 8:16 e m

   Fördomar? 90% som kallar henne hora är invandrare.

   Reply
   1. Fanny december 30, 2013 at 11:12 e m

    Och du har fört statistik över det gissar jag? Hur bar du dig åt? Räknade du alla med utländskt namn och sedan omvandlade det till procent? Snälla svara, är verkligen intresserad! 🙂

    Reply
 16. Josse december 30, 2013 at 6:17 e m

  Du har en familjemedlem som utnyttjar systemet. Är denne svensk då eller? Isåfall bode du nog tänka om lite på det du skriver.

  Reply
 17. Elin december 30, 2013 at 6:35 e m

  Det handlar inte om att någon ska komma och ”ta” vad som är ”vårt”, det handlar om att en människa som har det dåligt i sitt hemland, ett land som denna individ inte har bestämt att få födas i, ska få komma in i Sverige och kunna starta ett nytt och TRYGGT liv här.
  Och ordet orre hör jag oftare komma ur överklass-ungarna från lidingö’s munnar än någon annan så där tycker jag inte du ska dra alla över en kam.

  Reply
 18. Carin december 30, 2013 at 6:43 e m

  Att tycka att staten ska ta hand om ens familj istället för att släppa in människor som lever under dödshot, förföljelse och fattigdom är väl också ganska ologiskt? Kan inte tala för alla men jag kan definitivt säga att jag själv tänker ta hand om min egen familj och se till att de har det bra. Jag kommer inte förvänta mig att alla andras skattebetalning ska gå till att ordna bra mat och boende till mina föräldrar, utan min egen tid och egna pengar. Självklart är fallet annorlunda om personerna i fråga inte har barn/barnbarn dock eller om dessa inte har möjlighet att hjälpa till med försörjning av de äldre, men så är det ju inte alltid 🙂

  Reply
  1. Louise december 30, 2013 at 10:27 e m

   Carin så bra kommentar. Vi har en jättebra nästan gratis äldrevård i Sverige, och varför ska man jämföra äldrevård med att hjälpa utsatta människor på flykt, alla har rätt till ett bra liv.

   Reply
  2. Martin december 31, 2013 at 12:53 e m

   Så du vill betala skatt hela livet utan att få något tillbaka? Antalet människor som lever under hot, krig, fattigdom och annat jävulskap kommer öka om Sverige tar in miljoner. Befolkningar ökar nämligen oftast exponentiellt, om vi plockar hit 30.000 syrier kommer befolkningen i Syrien öka med minst lika mycket. Det vill säga att det fortfarande är lika många som lever under dessa förhållanden. Man hjälper visserligen några men det är ingen långsiktig lösning. Ser hellre att ett helt land styrs upp på sikt än att vi stjäl landets utbildade och välmående.

   Reply
 19. Baousi december 30, 2013 at 6:49 e m

  Men för fan håll käften! Ger borta våra jobb?? Du har la för helvete aldrig jobbat en hel dag på ett ”normalt” jobb? Tycker du det är orättvist att blattar jobbar på dom jobben du endå in vill ha?
  SÅ sjukt jävla pantad.
  Har du någonsin satt din fot på ett äldreboende? Det är inte så att äldre inte får mat. Snacka och skriv inte om saker du inte har en aning om.

  Sen att det är fler blattar en svenskar som skriver taskiga grejer på Instagram är ju en annan femma. Men vem är det som sitter och säger 1000 gånger att ” ÄR MAN MED I LEKEN FÅR MAN LEKEN TÅLA”
  Tål då att folk har olika åsikter och annat. Sen så är det väl inte normalt av människor och kalla dig hora för det men de får ju stå för dom..

  Reply
 20. Michaela december 30, 2013 at 6:55 e m

  Bra skrivet för de är precis så det är. Och det har inte med att man är nasse eller något! Det handlar om att det funkat inte att proppa in många människor i ett land! Det gäller även vilket land som helst och inte mönnisko ”sorten” det är väll inte bra om alla samlas i Nigeria heller? Det finns en gräns. Jag håller helt med dig paow. Jag vet också vad jag ska rösta på. Det vet nog många. Kram på dig

  Reply
  1. Baousi december 30, 2013 at 8:13 e m

   Funkar inte att proppa in så många människor? Har du vart i Sverige? Tro mig vi har plats för mer invandrare.

   Reply
   1. Michaela december 30, 2013 at 9:43 e m

    Ja jag bor i Sverige och är född svensk! Plats finns det nu ja,men det kan vara ganska bra att tänka långsiktigt i denna fråga. Jag är ej emot invandrare men det är ologiskt att hjälpa alla som behöver hjälp,då talar vi om miljoner folk från olika drabbade länder. Varken pengar eller yta kan klara det. Däremot borde vi lägga pengarna på att hjälpa till att bygga upp ett land där krisen finns. Och samtidigt kanske ta hand om våra äldre i Sverige som byggt upp vårat land.

    Reply
   2. Lollo december 30, 2013 at 11:44 e m

    Plats, ja kanske det. Men vi har inte råd att ta in flera, för det finns inte bostäder eller jobb till varken svenskar eller invandrare, för att vi tar in så pass många att vi inte har råd att försörja dem som redan bor här. Ingen får ett rättvist samhälle om det förutsätter såhär, invandrare som svensk.
    Är det inte bättre att satsa alla pengar vi har kvar på dem som nu bor här än att ta in fler som vi inte har råd att ta hand om? Och låta oss alla få ett jobb och bostad!

    Reply
   3. A december 31, 2013 at 12:19 f m

    Du har rätt Baousi, vi har plats för många fler. Men att sätta de flesta i Stockholm och Göteborg är kanske inte så smart, då det redan bor så mycket folk där. Jag har åkt runt mycket i Sverige och det finns inte lika mycket invandrare i resten av Sverige som det finns i de två städer jag nyss nämnde.
    Jag tycker att man kan försöka ”sprida ut” alla (hoppas ni försåt vad jag menar) istället för att alla människor ska bo på samma ställe.

    Reply
   4. Ally januari 1, 2014 at 8:28 e m

    Är du dum eller? Har vi plats för fler?! Vi har knappt plats för de som finns här. Vi har hög arbetslöshet och bostadsbrist. Att minska invandringen är enda lösningen. SD är på väg uppåt eftersom fler och fler svenskar börjar förstå allvaret i situationen och du kan inte göra ett skit åt det.

    Reply
  2. Fanny december 30, 2013 at 11:02 e m

   Vi har alltså ca 9 miljoner invånare i vårt relativt stora land (jämförelsevis m övriga europa). Det är skitlite. Vi har plats för människor som flyr från krig och förtryck! Det vi behöver är en röd regering som bygger bostäder och skapar jobb.

   Reply
   1. Martin december 31, 2013 at 12:55 e m

    Ja och Grönland är också stort men BNP som genereras där räcker inte långt.

    Reply
    1. Fanny januari 3, 2014 at 7:37 e m

     Idiotisk jämförelse. Bättre kan du.

     Reply
 21. Kajsa december 30, 2013 at 6:56 e m

  Det är klart du får tycka och rösta på vad du vill för det är det som demokrati innebär, men jag undrar om du har kollat upp allt om SD tex om deras skolpolitik för majoriteten av deras politik är ologisk och allt dras tillbaka till invandrarna för allt är deras problem. De enda de fokuserar på är invandringen och det är det som enligt mig tyvärr lockar väljarna. Så mitt tips till alla som känner för att rösta på SD kolla först upp alla deras åsikter på punkter som inte direkt har med invandring som skolgången osv. Sen så tycker jag att det är väldigt sorgligt att många människor ska vara så själviska. Tänk dig detta att du och din familj måste fly och lämna allt bakom sig. Att du ska jämföra en människas LIV med HYRA gör mig förvirrad och ledsen. Har hört flera påpeka att vi inte borde släppa in människor för att det inte är ”deras problem” får mig tvivla på mänskligheten. Har de inte nån empati? Kan hålla med dig lite att invandringen är ett problem men inte pga mängden människor som kommer hit utan pga vår nuvarande invandringspolitik. Finns inget land i värden som är så segregerat som Sverige är. Jag tror inte på att stoppa människor att komma hit genom att rösta fram ett rasisitisktparti utan genom att få stopp på segregationen och ta vara på vad människorna som kommer hit och vad de har att erbjuda.
  Sen så vill jag bara medela att en människa som säger ”jag är inte rasist men” är tyvärr rasister och använder sig av uttrycket för att göra den rasistiska kommentaren som kommer följande ”okej” dock så är den inte det. Sist vill jag bara säga att du blir kallad hora är jättehemskt och orättvis men det handlar om patriarkatet och får en istället inse att det är därför som feminism finns jag menar hur många av killarna i paradis hotell blir kallade horor? Nej de blir istället ”hyllade” om de får ligga. Fuck det där!
  Förlåt för den långa texten och det kan finnas många stavfel. Är skrivet på mobilen så orkar inte läsa igenom det…. För det sista var snälla mot varandra i kommentarsfältet och håll en god ton mot varandra. Man vinner inte en debatt för att man höjer rösten (i detta fall med capslock) eller för att man kallar varandra fula ord.

  Reply
  1. Alia december 30, 2013 at 8:12 e m

   Jag håller med dig så jävla mycket!! Bra skrivet.

   Reply
  2. fredrik december 31, 2013 at 12:48 f m

   Man kan tycka att invandringspolitiken borde strypas en aning utan att vara rasist, problemet är att det gång på gång inom SD visar sig att rasistiska ideér finns i högt uppsatta personers tankar.

   Detta tillsammans med att SD som parti har oerhört underutvecklad politik på andra områden gör att man måste se till helheten, det inte är hållbart att rösta på dem enbart utefter att man vill strypa invandringen.

   Reply
 22. Kristian Nyman december 30, 2013 at 6:56 e m

  Höger

  Reply
 23. Emelie december 30, 2013 at 6:57 e m

  Patetiskt. ”Inte rasist” i min röv. Vadå inte logiskt. Det är jävligt logiskt att låta invandrare både stanna och tillåtas att komma till Sverige. Varför? DET ÄR SVERGIES STÖRSTA INKOMST. När de hittar jobb och bostad bidrar de till skatt vilket betalar för ditt s.ka ”jobb” som bloggare. Innan DU som inte bidrar ett skit till samhället öppnar din mun, dra inte alla invandrare över samma kam. Det var trots allt DIN SLÄKT som fuskat med bidragen, inte invandrarna.

  Reply
  1. Flisan december 30, 2013 at 10:48 e m

   Jag tror detta var den enda vettiga kommentaren här! haha Word alltså! Någon som tänker lite längre…..

   Reply
  2. R december 31, 2013 at 1:10 f m

   Problemet är bara att de aldrig ”hittar” några jobb. Ser hur många somalier som helst där jag bor driva omkring på stan, men aldrig några som arbetar? Har du själv sett en arbetande somalie i en klädbutik, donken, bilverkstad? Näe just det.
   Med andra ord, den invandringen vi har bidrar inte ett skit till den svenska välfärden. Snarare har sverige förvandlats till ett sjunkande skepp.

   Reply
  3. Martin december 31, 2013 at 12:57 e m

   Hur betalar invandrade människors skatt för denna blogg? Den är väl knappast statligt finansierad?

   Reply
 24. Felicia december 30, 2013 at 7:05 e m

  Paulina, du är helt jävla blåst och okunnig. Läs på, lyssna och se vad som egentligen händer i Sverige och sedan uttala dig.
  Det här var bara pinsamt.

  Reply
  1. Sandra december 30, 2013 at 8:16 e m

   Pinsam kommentar. Du borde läsa
   på. Ser du inte vad massinvandringen gör?

   Reply
 25. Sant december 30, 2013 at 7:23 e m

  Detta var det bästa du någonsin skrivit, tur att NÅGON inte blundar för sanningen.. Snart så blir Sverige muslimskt och det är sorgligt att se.

  Reply
  1. Moa december 30, 2013 at 8:23 e m

   Kolla upp hur många kyrkor och hur många moskéer det finns vårt avlånga land, så kan du omvärdera den kommentaren sen.

   Reply
   1. Evelina december 30, 2013 at 11:53 e m

    Idiot. Kolla hur många kyrkor det finns i ett muslimskt land? Hade jag åkt till ett muslimskt land och velat sätta upp en kyrka hade jag blivit dödad innan jag ens hunnit säga klart meningen..

    Reply
    1. Linnea december 31, 2013 at 11:32 f m

     Sverige är ett sekulärt land, kan alltså inte jämföras med ett land som styrs av sin religion . Jisses blir mörkrädd av all okunskap. Sen att det inte finns kyrkor i sk muslimska länder stämmer inte heller.

     Reply
     1. Linnea december 31, 2013 at 11:47 f m

      Sverige är ett sekulärt land, kan alltså inte jämföras med ett land som styrs av sin religion . Jisses blir mörkrädd av all okunskap. Sen att det inte finns kyrkor i sk muslimska länder stämmer inte heller. Bara de senaste sju åren ha ca 6000 kyrkor byggts i muslimska länder världen över.

    2. Linnea december 31, 2013 at 11:46 f m

     Sverige är ett sekulärt land, kan alltså inte jämföras med ett land som styrs av sin religion . Jisses blir mörkrädd av all okunskap. Sen att det inte finns kyrkor i sk muslimska länder stämmer inte heller. Bara de senaste sju åren ha ca 6000 kyrkor byggts i muslimska länder världen över.

     Reply
    3. emilia december 31, 2013 at 12:39 e m

     ja, vi borde nog inte föregå med ett gott exempel och bevara vår religionsfrihet i det här landet, utan vi ska nog ta efter diktaturer istället.

     Reply
    4. Mary december 31, 2013 at 3:16 e m

     Hahahah dummaste jag hört!! Ofta man kan leva med så få hjärnceller som du har? Det finns väldigt många kyrkor i muslimska länder. Bara för att ett land är muslimkt så betyder det inte att ALLA är muslimer herregud -.- sverige är i grund och botten ett kristet land men alla är inte kristna ellerhur?

     Reply
    5. malin januari 3, 2014 at 10:24 e m

     men snälla söta JÄVLA rara. det FINNS kyrkor i muslimska länder. PATETISKA OKUNNIGA HJÄRNLÖSE MÄNNISKA

     Reply
 26. Stefan Palmkvist december 30, 2013 at 7:30 e m

  Skriver du med armen? Vänsterhänt?

  Reply
 27. Sanah december 30, 2013 at 7:35 e m

  Missförstå inte mig nu, jag tycker att alla har rätt till sån åsikt och får tycka som de vill.. Men dock så förstår jag mig inte på dina argument..
  Jag har en utländs bakgrund samtidigt så ser jag saker utifrån olika perspektiv. Jag tycker inte att det är fel om tjejer ligger mycket och så vidare, alla har rätt till sina val. Så jag tycker att det är lite elakt att dra alla invandrare över en kam. Sedan så liknar kristendomen väldigt mycket islam, då jag har läst om båda, varför nämner du inget om svenska kristna som har också en sån syn. Sen finns det svenskar som har valt att följa islam. Därför förstår jag inte hur du tänker när du väljer att nämna religion och invandrare och bara skylla på dem. Alla människor är olika och är man smart förstår man att vart man kommer ifrån är inte det som indifierar sina åsikter.

  Visst, vissa kan inte bete sig men det ger ingen rätten till att hoppa på människor med utländsbakgrund. Som sagt det finns hel svenskar med åsikter-det beror heltalet på hur man som människa tycker och tänker.

  Och det här med invandrarpolitiken kommer ta år för mig och förklara. Men jag känner mig lugn när i princip alla partier i Sverige står inte bakom Sverigedemokraterna.

  Allt som allt så tycker jag som sagt att du har rätt till dina åsikter så länge du Inte hoppar på oskyldiga människor. För jag tycker att det är synd när jag läser detta då jag har invandrarbakgrund och alla i min omgivning, familj som går efter en religion tycker att varje människa får göra som den vill. Dom som tycker att du är en hora för att du väljer att leva ditt liv på ditt sätt saknar IQ, vilket du borde förstå. Men lite dubbelmoral är det väl när du tycker si och så om invandrare? För vi är också trötta på att bli kallade för konstiga, omänskliga, inte värda att leva i Sverige, få jobba och ja listan kan bli lång…

  Mer kärlek<3 (jag ser faktiskt upp till hur modig du är och tycker att du är störtskön! Detta var bara ett undantag)

  Reply
 28. Johanna Lindbergson december 30, 2013 at 7:36 e m

  Hej! Förstår hur du kommit till dina slutsatser, men vill bara påpeka en sak. Vår kultur och utländska människors kultur är inte något oföränderligt och bestående. Vad vi uppfattar som ”vår kultur” är något som hela tiden förändras. Därför är argumentet att vi ska bevara vår kultur inte speciellt logiskt. Oavsett om vi kommer att släppa in invandrare eller inte kommer vi inte uppfatta det som vi idag menar är kultur på samma sätt om 20 år.

  Det som jag och många andra vill släppa är begreppen ”vi” och ”dem” och tillsammans skapa en kultur och människovärdering som hjälper alla oavsett hudfärg och vart man är född, inte ändra på ”vår kultur” mer än vi ändå kommer att göra.

  Reply
 29. Hanna december 30, 2013 at 7:41 e m

  Bra sagt Paow

  Reply
 30. Elin Brunlöf december 30, 2013 at 7:41 e m

  Du är en sådan kall människa, vet du det? Obildad och kall. Skulle vilja dra en liten lektion i religion och kultur, men tror faktiskt ändå inte att det skulle nå in. För man väljer själv att se det man vill se.

  Sverige var inget paradis för några år sedan heller. Faktiskt inte så länge sedan som man kan tro. Kristendomen är en av de religioner som förtryckt människor mest här i världen. Inte ensam på den fronten, men verkligen ingen ängel i sambandet. Men Sverige har utvecklats väldigt mycket i rätt riktning på slutet mycket på grund av att man blev ett land med välfärd, utbildning och jämlikhetstänk. Och tro nu inte att din älskade höger står bakom detta. Skulle den inbitna moderaten själv få välja så hade den varit emot kvinnlig rösträtt lika mycket som år 1919.

  Som tur var finns det dock folk som ser människor som människor och samhället som ett samhälle för alla. Där alla måste leva tillsammans för att det ska fungera, för glöm inte bort att människan faktiskt är ett flockdjur. I min mening så tycker jag att den blå sidan väljer att se människor för deras brister och att de utnyttjar systemen och grejer bara för att de är rent av dåliga människor eller liknande. Jag väljer däremot att se människor för deras fina sidor och vill inte att någon ska falla åt sidan på grund av min vissna misstro på någon annan. Tron på att människan i grund och botten är god och att det är samhället som målar oss svarta.

  Men samhället styr vi och det kan ändra riktning. Jag gruvar mig dock för framtiden när sådana som du, bortskämda av Sveriges rika välfärd, kräver någon slags ensamrätt på något som inte ens hade varit ditt om moderaterna fått härska stort back in the days. Tacka vet jag socialdemokraterna. Och tacka vet jag människor som utstrålar värme. Inte bara det där ytliga, vet du. Eller… Vet du ens det?

  Reply
  1. Robin december 30, 2013 at 8:03 e m

   Hon vill inte bli kallad hora och för det ger du en rant om ”kall människa” och ”bortskämd”.

   Du är en fanatiker. Fanatiker orkar inte med att andra skulle ha rätt nån gång. En fanatiker måste tysta ner alla som inte ger DEN RÄTTA bilden av verkligheten. Kort och gott, det handlar om det ni vill ska vara sant oavsett vad verkligheten pekar på.

   Reply
  2. Moa december 30, 2013 at 8:21 e m

   Väldigt bra skrivet, Elin!
   Jag tänker och känner precis som du. Det viktigaste för mig är inte att man ska leva lyxigt, bo fint och gnälla på att folk som ”inte förtjänar det” utnyttjar mina skattepengar. I grund och botten är vi alla bara människor, vi är allihop av samma kött och blod. Jag ser gärna att vi drar tillbaka upp skatterna efter dessa sänkningar och jag bryr mig inte om hur många som utnyttjar systemet och som ”jag” betalar för (när jag pluggat färdigt). Det finns alltid folk som kommer att slinka förbi systemet och det tycker jag att det är värt, för de som verkligen behöver stöd och hjälp får det ändå – och det är viktigt att ta hand om varandra. Därför skulle jag aldrig i hela mitt liv rösta blått, utan jag håller mig till sossarna och vänstern, de har mitt hjärta och min själ.

   Reply
  3. Lina december 31, 2013 at 11:08 f m

   Precis så är det Elin. Mycket bra skrivet.

   Kan inte förstå att man skriver såhär, bevisar bara hur okunnig hon egentligen är. Läs på, och uttala dig sen!! Invandringen är verkligen enklast att skylla på när man inte vet någonting överhuvudtaget

   Reply
 31. da december 30, 2013 at 7:46 e m

  vad har höger med invandrarpolitik att göra? filippa reinfeldt är den som satt nya sketna standarden inom vården. rösta hellre på sverigedemokraterna..

  Reply
 32. Krill december 30, 2013 at 8:00 e m

  Men gaawd va besviken jag blev nu. Trodde bättre om dig. Sexism och slutshaming är inget invandringsproblem. Det är ett patriarkalt problem. Bostadsbristen och höga hyror beror på att högern inte vill bygga bostäder.

  Reply
 33. Alexa december 30, 2013 at 8:03 e m

  Jag håller med, synd att vi som tycker såhär inte får tycka så medans ja dom andra får tycka och tänka exakt hur fan dom vill och folk applåderar. Men när vi tycker såhär så blir det hus i helvete. Många lever i en bubbla…

  Reply
 34. Robin december 30, 2013 at 8:11 e m

  Stå på dig.

  Det är intet nytt bland leftarderna i kommentarerna. Man får inte ens föreslå att något är fel innan dom använder det magiska R-ordet i hopp om att man ska hålla käften. Eller så säger de platt ”Du är ignorant” eller ”öppna ögonen” utan att specifiera. Men vi ska inte bry oss om tomma ord, speciellt inte så dom inte vet vad rasist innebär.

  Fortsätt kämpa ända till valurnan, fortsätt kämpa tills dom fattar dom är skyldiga att respektera vår åsikt och att vi faktiskt har poänger.

  Reply
 35. Sandra december 30, 2013 at 8:15 e m

  Helt jävla rätt säger jag bara. Du växeri mina öögon hela tiden.

  Reply
 36. Nina A december 30, 2013 at 8:15 e m

  Viken idiot du är. Du är rasist, säg det bara.

  Reply
 37. Markus december 30, 2013 at 8:15 e m

  Är detta ett skämt? Liksom du namnger texten ”ologiskt tänkande” och skriver sedan en text som är helt ologisk. Det är någon slags sarkasm? Ironi?

  Reply
 38. Jimmie december 30, 2013 at 8:16 e m

  Bra skrivet, hoppas du är på den sverigevänliga sidan, det verkar som du är det med din text. SD 2014!

  Reply
 39. melinda december 30, 2013 at 8:19 e m

  Man är inte rasist för att man vill ha en kontrollerad invandring, jag har absolut inget emot invandring och att familjer från krigsländer som haft det dåligt osv ska få komma hit MEN vi har inte råd med ALLA. Det måste ju få ett stopp. Det är ologiskt att t.ex få hit halva syrien (ett land på 22 miljoner människor) när vi själva bor i ett så litet land.

  Men rasist används ju hejvilt till alla möjliga som numera som nämner ordet invandring. Tror folk fått lite om bakfoten vad en RIKTIG rasist är för något.

  Reply
  1. Emily december 30, 2013 at 8:54 e m

   Bra skrivit

   Reply
  2. Fanny december 30, 2013 at 10:57 e m

   Varför säger du att hälften av den syriska befolkningen ska in i Sverige? De allra flesta syrier flyr till flyktingläger i sina grannländer, inte till oss i norden. Det är endast någon procent som kommer till europa och denna procent delas då upp i alla europeiska länder. Klarar inte av när folk som du sprider lögner om invandring. Håll dig till sanningen.

   Reply
  3. Evelina december 30, 2013 at 11:56 e m

   Bra skrivet Melinda!

   Reply
 40. linda december 30, 2013 at 8:20 e m

  Tycker att alla som vill ha fri invandring kan testa att bo i Rinkeby/rosengård några månader först. Så kan vi ju se hur glada ni är i den idén efteråt!

  Reply
  1. sus december 30, 2013 at 9:11 e m

   Har gjort.. 3 år, det gick finfint din fjant. Paow: Så synd att du har en så skev verklighetsuppfattning, för i övrigt är du en så skön pingla. Men din ruttna människosyn stinker. Har hoppats och hoppats att du ska komma till insikt en dag, men den dagen kommer ju för fan aldrig.. lycka till i livet, och hej hej..

   Reply
 41. Malin december 30, 2013 at 8:25 e m

  Om du läser på lite kommer du säkert att förändra din åsikt. Exempelvis kommer det nästa år bli svårare för våra pensionärer att få ihop ekonomin, och anledningen är den blåa politik vi har nu. Läs i vilken tidning som helst, det räcker med ingressen, så ser du hur exempelvis jobbskatteavdrag gynnar de rika men drabbar de som har det svårt. Du har rätt att tycka som du vill och att förmedla din åsikt såsom du vill, men när du påverkar andra bör du ha kunskap och det har du inte. Det är förståeligt att du väljer att skylla på invandrare, det är lättast så. Problemet ligger dock inte där, utan handlar om utanförskap.

  Reply
  1. itzi december 30, 2013 at 10:27 e m

   wörd

   Reply
 42. robin december 30, 2013 at 8:28 e m

  Antar du skriver med höger?!.. Menar du på fullaste allvar att du ska rösta på (M) och tror att det kommer bli bra? Med tanke på hur mycket invandrare det pumpas in i landet när det inte finns jobb, bostäder osv så kommer bara bidragstagandet öka. Det behöver man inte vara raketforskare för att förstå. Nej du lille vän, det finns bara ett parti för Sverige och det vet du också innerst inne. Ett som du talade gott om innan du blev ”tvkändis”..

  Reply
 43. hej madde december 30, 2013 at 8:29 e m

  du är rasist och alla vet om det. du är även korkad obildad och dum i huvudet.

  ovänliga hälsningar

  Reply
  1. Sofie december 31, 2013 at 11:16 f m

   Undra vem som är korkad som bidrar till närhat? Finns andra sätt att uttrycka sig på.

   Reply
 44. matilda december 30, 2013 at 8:39 e m

  Tack för att någon vågar säga det många bara tänker. Är 100% säker på hur jag ska rösta!

  Reply
 45. moa december 30, 2013 at 8:42 e m

  Woho !!!! Sanningens ord. Kunde inte sagt det bättre själv.

  Reply
 46. Alice december 30, 2013 at 8:42 e m

  Alltså jag finner inga ord. Utbilda dig innan du börjar prata politik. Det går inte ens att ta dig på allvar.

  Reply
 47. Emily december 30, 2013 at 8:46 e m

  Kunde inta sagt det bättre. Andra gången jag röstar och jag lägger min röst där den ska vara. Bra Paulina du är grym

  Reply
 48. Anna december 30, 2013 at 8:47 e m

  Inte förvånad över att en modebloggare agerar frame för nationalister/SD, förankrar dem i samtiden och ger en modern touch inför valet. Hur mycket får du betalt av deras mediebyrå?

  Reply
 49. Victor december 30, 2013 at 8:53 e m

  Du visar hur lågutbildad du är än en gång. Med vilka fakta backar du upp dina fördomar? Du har tyvärr ingen koll alls, men inte lätt för en outbildad stackare som du.

  Reply
 50. Hiley december 30, 2013 at 8:54 e m

  hej jag är från Lidingö här använder alla sig av ordet orre faktum är att ordet orre kom upp på ställen med svenska snobbar så snälla ta reda på saker innan du skriver något….
  och om du vill jobb gå och plugga och förtjäna ett jobb idiot skyll inte på andra som blattar för att dom är smartare och duktigare än dig. men det är ju klart det är väldigt många som är smartare än dig….

  Reply
 51. M december 30, 2013 at 8:56 e m

  Älskar dig Paow! Allt du står för, från att brudar inte ska bli kallade horor till att du sexar loss i tv och säger att du röstar höger. Ser mycket av mig själv i dig när jag va nåt år yngre och du får mig att vilja vara den personen igen. Du tar fan ingen skit och det ska du ha en eloge för. Tacka fan för att det finns brudar som du!

  Reply
 52. Sebbe december 30, 2013 at 8:57 e m

  Den ända jag har att säga är att du har helt rätt Paow, du tänker bra och är smart! 🙂

  Reply
 53. Frida december 30, 2013 at 8:59 e m

  ÄNTLIGEN någon som törs stå för vad den tycker….
  Ni som kallar henne pantad , han som nämndet han klämdet.
  Hon får väl tycka vad hon vill, då är ni lika pantade själva som tycker vad NI vill!

  Reply
 54. Lina december 30, 2013 at 9:01 e m

  öööh? börja inte med ”jag är inte rasist men” när du tänker rösta på sd, sd är rasister och så är läget. ska vi inte ta in folk som har varit med om krig, kan bli bombade pga att din farmor ska få lite bättre mat?! haha de är skrattretande. sedan kommer du ut på instagram och skriver ”jag är moderat” hoppas du nu vet att de är dem som sätter hyrorna här i sverige, eftersom att jävla FREDRIK är MENISTER?! oh gard.. för det sista skulle jag vilja se dig i situationen, där du letar bostad för att i ditt land är det krig. jag skulle vilja se att du blir nekad och inte får en jävla plats för att nån ska få lite bättre servis. usch va patetiskt!! blir så jävla arg och här sitter jag 16 år och har mer vett i huvet än vad du har. man tappar fan tron på mänskligheten när man läser sånt här. fy fan. OCH NI SOM HÅLLER ME HENNE KAN JU BARA DRA EFTERSOM NIE LIKA IDIOTISKA ASSÅ SKAFFA FUCKING VETT USCH Å FY!

  Reply
 55. Matilda december 30, 2013 at 9:02 e m

  Helt rätt! Bra att du står på dig och verkligen kan säga som det är. Du är inte rasist, du är bara rädd om ditt land! 🙂 puss

  Reply
 56. Sara december 30, 2013 at 9:06 e m

  Inte för att vara så men… Majoriteten av mina pursvenska Svensson-vänner tycker att du är en slampa, så ligger nog inte i etniciteten.

  Reply
  1. Bella januari 6, 2014 at 11:19 e m

   Majoriteten av mina hjärnceller säger att du är fruktansvärt ofeministisk

   Reply
 57. Sanna december 30, 2013 at 9:27 e m

  Grymt bra skrivet! You go girl

  Reply
 58. Nina december 30, 2013 at 9:29 e m

  Är det en slump att majoriteten av Sverigedemokraterna råkar vara lågutbildade? Nej det är det inte. Rasism grundar sig i okunskap!!

  Reply
  1. Sara december 31, 2013 at 5:53 e m

   Sant

   Reply
 59. mimmi december 30, 2013 at 9:32 e m

  TACK för att någon tänker logiskt!!! du har så jävla rätt paow!

  Reply
 60. Emma december 30, 2013 at 9:36 e m

  ”Kommer att sluta upp som färjan Håkan men en unge i varje land och en 15 årig hora till flickvän i något varmt land” detta skrev du om Jeppe!
  Du är svensk o heter Danielsson i efternamn o kallar jeppes ”framtida” tjej för HORA?! Du är dubbelmoral.

  Reply
 61. hejhej december 30, 2013 at 9:50 e m

  Kan hålla med om vissa saker (t.ex. att kvinnor lätt blir kallade horor och slampor för att man är ”frigjord” som du skriver, det är STÖRT! ) tycker att det är bra att du står upp för dig själv och dina åsikter, men innan du bestämmer dig för vad du ska rösta på, samla mer info om de olika partierna. T.ex. håller jag med om att det är sjukt att hyrorna är så höga att ingen med ”vanlig” inkomst kommer ha råd att hyra, men genom att rösta höger (ja, nu antar jag att det är den handen du skriver med) kommer hyrorna definitivt inte sänkas, snarare tvärtom. Moderaterna t.ex., ett parti som står till höger (nu är jag själv inte tillräckligt påläst för att kunna säga något om andra partier som står åt höger ) vill införa marknadshyror, vilket innebär att de som äger fastigheterna kommer kunna sätta vilka hyror de vill = förmodligen jättehöga. Så ja, det jag ville säga är att läs på om partierna innan du bestämmer dig, så du kan skapa dig åsikter utifrån fakta du faktiskt fått (måste och tänker jag göra), annars tror jag det finns en risk att man röstar mot något man själv kanske egentligen vill (t.ex. det du skrev om hyrorna), då man faktiskt bara baserar sina åsikter på fördomar och olika saker man hört som inte alls behöver stämma)!

  Reply
 62. Jasmine december 30, 2013 at 9:58 e m

  Hej! Det du skriver är helt fel, invandrarna tar våra jobb? hur i helvete ska de ta jobben som vi inte ens har? Du lever på pengarna som du får från en hemsida så ta och använd hjärnan som du ändå har.
  Du inspirerar och påverkar många genom ditt inlägg och får människor att börja tänka negativt och rasistiskt precis som du gör så dina fördomsfulla åsikter borde du behålla. Och att skriva med sin arm måste vara jobbigt, men sen igen måste du ju ha vart utbildad för att skriva så 😉

  TÄNK OM, TÄNK RÄTT.

  Reply
 63. Camilla december 30, 2013 at 10:23 e m

  Tänk om det vore så lätt.. Att skylla alla landets problem på invandringen och tro att SD är lösningen. Snälla du, läs på lite. Vill gärna se en källhänvisning på dina anklagelser.

  Reply
 64. itzi december 30, 2013 at 10:24 e m

  Det är lätt att bli arg som du är Paow, det har både du och jag och många andra blivit i vår ålder på problem vi ser i samhället.

  Problemet är att detta sorts ”vi och dem”-tänk aldrig leder till något konkret, vi blir som barn som slåss om samma spade i sandlådan. Jag tror att man måste lyfta blicken ibland och se saker ur sitt perspektiv och vara ödmjuk. Jag kan skriva under alla dagar att jag är trött på outbildade män som skriker ur sig idiotiska saker, men är jag sur på alla turkar om en av dem var turk? Nej. Lika lite som att jag blir sur på alla judar om en av dem betett sig illa. Man kan inte alltid kategorisera människor efter sådana saker. Vänd ditt hat mot sexistiska män med skev kvinnosyn istället för folkgrupper så kommer vi mycket längre tror jag!

  Kram

  Reply
 65. Sofia december 30, 2013 at 10:28 e m

  Du kallas inte hora för att du är frigjort i din sexualitet, du kallas hora för att allt du gör har koppling till din sexualitet. Hur desperat ska man vara för att knulla med vem som helst på tv från och med första dagen?? och visa sig naken på sin blogg? och egna sitt liv till att dricka, sova, knulla och spy ut kränkande meningar av en hel grupp människor utan att kunna skriva, läsa själv?
  Du använder din kropp för att synas, få pengar, leva. Då ska du inte klaga på hur andra ser dig. Du själv bidrar med dina handlingar att bli stämplad som en hora. Man tycker synd om en ”hora” som måste sälja ut sin kropp för att överleva, man tycker inte synd om en kvinna som självmant spelar hora för att bli kändis, leva på kändiskap och göra ingenting mer än att dricka, knulla, visa sig naken.

  Reply
 66. cynikern hehe december 30, 2013 at 10:46 e m

  Högern kommer dock inte göra det bättre vettu…
  Synd att folk antagligen kommer läsa detta och typ tro att högern kommer göra det bättre. Det du snackar om är system som är så mycket mer komplexa än att rösta på ett parti. Fattar hur du tänker (majoriteten av sverige röstar ju blått så det är nog väldigt vanligt att tycka liknande som du skriver ect.).
  Tycker ändå att det är intressant att du skriver om annat än det du brukar, tycker du är grym, o detta är ingen hat-kommentar 🙂

  Reply
 67. Hanna december 30, 2013 at 10:53 e m

  Funderar vad du baserar din fakta på? Visa gärna statistik och liknande när du uttalar dig så starkt… Man kan även jämföra med hur många svenskar som utnyttjar systemet osv…

  Många flyr till Sverige från dåliga förhållanden. Alla väljer inte detta kalla land för skojs skull. Vi borde vara glada över att kunna hjälpa.

  Reply
 68. Johanna december 30, 2013 at 10:54 e m

  Så himla sant! Ni som läser detta.. Paow skriver bara vad hon och tänker. Det finns hundratusentals Svenskar som tänker exakt lika dant som P men inte vågar uttrycka det! SNÄLLA HJÄLP DE STACKARS MÄNNISKOR SOM JUST NU BOR I SVERIGE INNAN NI TAR IN FLER FOLK. Tiotusentals hemlösa bor just nu ute på gatan, tiotusentals människor har inget jobb. TA INTE IN FLER MÄNNISKOR FÖRNS NI HAR HJÄLP DE TIOTUSENTALS MÄNNISKORNA FÖRST!!

  Reply
  1. Sara januari 3, 2014 at 5:53 f m

   Du och de andra tiotusentals svenskarna som tänker likadant är ju lika jävla pantade som tjejen själv. Får jag be om en statestik över dessa ”tiotusentals” människorna som bor ute på gatan? Och får jag be om en utbildning för de tiotusentals som inte har några jobb? Du kanske kan kolla på dessa miljoner människor vars liv står på spel varje dag.

   Reply
 69. bingo december 30, 2013 at 11:07 e m

  Hej
  vill bara säga att när du talar om äldrevården så jobbar jätte många invandrare med det för att dom vanliga svensson inte vill ha skit jobb och dåliga löner tror inte du hade velat jobba för den lönen och torka folk i röven precis, sen att du säger att en i din familj snikar kanske du först ska ta tag i det där innan du skyller allt på invandrare, sen att folk kallar dig för hora är tragiskt och synd . Att invandrare tar era jobb tror jag inte ett dugg på för det finns hur mycke jobb som helst men som dom vanliga svenskar inte vill ha för det är skit lön där .Men ett företag tar den bästa arbetskraften efter vad dom är duktiga på inte efter nationalitet så om du tycker att invandrare tar era jobb så får ni väl bli duktigare . Det finns både dåliga invandrare och bra invandrare som det finns dåliga svenska och bra svenskar .Ditt tänk är så gammal modig så jag förstår mig inte ens på det men rösta på SD . Min familj har haft eget företag sen 16 år tillbaka med 5heltidsanställda 4deltidsanställda året runt så du kan tänkla dig hur mycke skatt vi betalar in samt hjälper både invandrare och svenskar med jobb. Men visst stoppa invandring helt och kasta ut blattarna och låt Paow baka pizzor åt er i 12-14 timmar om dagen och få ut 12000 netto .ett exempel bara . sen att jag tycker att vissa grejjer som högern har är bra allt är inte dåligt med dom men majoriteten av SD:s program är inte bra tyvärr. Bättre för dej att rösta på Nazisterna som härjade i Kärrtorp för ett tag sen om du vill kasta ut invandrare eller stoppa det helt så blir Sverige ett fantastiskt land och respekterad i världen

  Reply
  1. Antonia december 31, 2013 at 11:42 f m

   Men hon skyller ju inte vara på invandrare!! Hon skulle ju på de som utnyttjar systemet!! Helt rätt enligt mig, svartnar rejält i ögonen när man ser folk som inte gör ett skit men ändå får ut pengar. De som jobbar ska inte behöva betala för de lata som inte gör något alls för att ta sig ut sin situation!

   Reply
 70. Fanny december 30, 2013 at 11:08 e m

  Jag gissar att du med all denna kunskap du besitter om åldrevården och arbetsmarknaden att du jobbat inom älderomsorgen? Det har nämligen jag gjort. De gamla får mat så det räcker och blir över, det slängs sjukt mycket mat som de gamla inte orkar äta upp. Vården är också ett av de platser som alltid är i behov av personal och vikarier. Det betyder alltså att det finns både mat för våra gamla och arbetstillfällen för oss. Håll dig gärna till sanningen Paulina!

  Reply
  1. Antonia december 31, 2013 at 11:39 f m

   Med jobb så menas inte alltid ett skitjobb som innebär att man får leva på existensminimum… med mat så menas inte alltid ”ätbart men inte mer än så”. Fångar i våra fängelser är mest påkostade vad det gäller mat, sedan kommer skolbarnen och SIST kommer de äldre. Detta är fakta, inse.

   Reply
 71. Zlatan december 30, 2013 at 11:11 e m

  Det spelar ingen roll om du röstar på sverigedemokraterna för dem kommer aldrig någonsin att vinna OCH invandrararna kommer föralltid att finnas i sverige 😉 inget du kan ändra på…

  och det är inte bara i sverige de finns invandrare utan även i våra hemländer.. i turkiet är 45% av befolkningen invandrare.
  Även svenskar finns där nere…

  Och förresten är Sverige en av dem länder som har MINST invandring, det är ju därföt sverige är så tråkig…..

  Ju mer folk desto roligare!!!!
  och Sverige har ENDASTTTTT ca 10 miljoner invånare.. i ett så stort land!

  Det är hemskt och förjävligt! Det är därför det är så tråkigt… så fort jag har samlat pengar kommer jag flytta till ett roligare och varmare land

  Paow, du bör vara über lycklig att de finns invandrare i Sverige, annars skulle sverige ” knappt” ha invånare det skulle vara ÄNNU TRÅKIGARE, inga människor ute, inget liv….
  tänk på det………

  När jag och mina vänner är ute på kvällarna så finns det knappt folk.. herre gud vad tråkigt… och farligt 😮
  ingen har koll på vad som händer…

  Sverige utan invandrare är ett land utan liv…..

  tänk på det, varför är det roligt utomlands? för det finns mycket folk!

  Reply
  1. Rebecca januari 6, 2014 at 2:14 f m

   Kanske för att det är sol utomlands också

   Reply
 72. Olivia december 30, 2013 at 11:20 e m

  Att säga att dom kommer och tar våra jobb stämmer dock inte, de flesta invandrare jobbar på typ tobaksaffärer och pizzerior, jobb som vi svenskar inte ens vill ha iallafall.

  Reply
 73. S december 30, 2013 at 11:24 e m

  Högern har dock bara en bra fråga i sitt parti, invandrarfrågorna och de räcker tyvärr inte riktigt, ÄN. Om dom skulle göra sitt parti mer ”utbildat” och med starkare personer och faktiskt byter ut Jimmie Åkesson till någon som verkligen kunde föra fler frågors talan än ”hur många våldtäkter utförs av invandrare?” De är inte de som är den väsentliga frågan egentligen. De vi svenskar vill är att utlänningar vart du än kommer ifrån ska följa vårat sätt att leva och lära. sen finns de alltid folk från vilket land du nu än är ifrån som inte vill följa lagen och dom är ju bara ett problem i vilket land dom än befinner sig i. De land du bor i där ska du leva som dina medmänniskor, följa landets lagar, leva som vi lär och tjäna ditt land du befinner dig i. De är inte så svårt. Allt handlar om de fina ordet respekt.
  Du är invandrare dom kräver respekt och jag är svensk och vill ha respekt.
  Alla människor ska funka med varandra, vi ser alla likadana ut innerst inne och dom människor som inte hyser respekt för varandra genom att vålta, mörda, råna m.m dom förtjänar inte att vara med oss andra helt enkelt.
  Sen att deras ”invandrar sätt” som skrikiga, högljudda, stöddiga, stökiga, och att vissa tycker att dom har rätt att använda glåpord det betyder bara att dom har dålig uppfostran…

  Reply
 74. Svisko december 30, 2013 at 11:24 e m

  ”Håkan men en unge i varje land och en 15 årig hora till flickvän i något varmt land”

  Öööö, dubbel moral?

  Reply
  1. Antonia december 31, 2013 at 11:35 f m

   Nej, vem har hon kallat för hora? Ingen existerande person!!

   Reply
 75. Anonym december 30, 2013 at 11:27 e m

  SÅ JÄVLA SANT!! Sjukt bra skrivet, Paow!

  Reply
 76. Kajsa december 30, 2013 at 11:31 e m

  Asså snälla… Bah för att man t.ex röstar på sd.. Är man rasist då eller?!?!? Asså Gud fritt land man röstar på vad man fucking vill!!! Om hon har sex på tv låt henne ha det om hon röstar på sd låt henne göra det!!! LÄGG ER INTE I HENNES LIV KALLA INTE NÅN HORA FÖR ATT MAN LIGGER MER ÄN 10 pers osv man ligger med hur många man vill
  Det är ens eget val!! Ingen annan!!!!!! Just saying…

  Reply
 77. John december 30, 2013 at 11:33 e m

  Det gör ont i ögonen och läsa din text. Inte bara med tanke på dina åsikter, utan också hur du behärskar och använder det svenska språket.
  Inte särskilt många år i skolbänken resulterar väl i en bristande världsuppfattning tillsammans med en förståelse hur välfärd och solidaritet hör ihop, för att inte tala om en förkastlig grammatik.
  Kan tilläggas att jag röstar blått, men antagligen inte lika mycket blått som du Paow

  Reply
 78. L december 30, 2013 at 11:39 e m

  Hejja paow!! Du skriver det så många av oss känner men inte ens vågar säga i rädsla av att bli sågade. Så mycket för demokrati och allas rätt att uttrycka sin åsikt!

  Reply
 79. DU är pinsam december 30, 2013 at 11:40 e m

  ”Jag är inte rasist men…”

  Du är bara pinsam, tycker synd om dig, gör världen en tjänst och skaffa i framtiden inga barn. Blir mörkrädd av att det finns människor som tänker som du gör, patetiska B kändis. Håll dig till Paradise Hotel istället och låt någon annan sköta politiken. Tack för mig! 🙂

  Reply
 80. Evelina december 30, 2013 at 11:44 e m

  Kommenterar aldrig i någon blogg men nu var jag bara tvungen. Fi fan vad bra skrivet! Håller med dig helt och hållet.

  Reply
 81. Johansson i efternamn december 30, 2013 at 11:44 e m

  Rasist. Jag ser hellre att du blir utkastad från landet än att vi stoppar någon på väg in…

  Reply
 82. Roshmi december 31, 2013 at 12:04 f m

  Helt ärligt, vad i det här du säger är ens vettigt?

  Reply
 83. Joar december 31, 2013 at 12:07 f m

  Okej. För det första – det är aldrig okej att kalla någon för nedsättande epitet. Det håller jag med om. Och om du har haft oturen att ha blivit utsatt för sådana påhopp vid flera tillfällen så är det sorgligt.

  Men. Människor som börjar uttalanden med ”Jag är inte rasist men…” är nästan alltid just i färd med att säga något rasistiskt. Så som du just gjorde.

  Om det kommer människor till Sverige som har en unken kvinnosyn så är det något vi måste ta tag i. Men vi kan inte lösa problemet genom att hålla dem utanför landet, utan genom utbildning, integrering, vänligt bemötande och lagstiftning. Du säger att 90% av de nedsättande kommentarerna kommer från personer med utländska namn (vilket jag betvivlar), men hur många kommer från killar? Kanske 100%? Kanske är det alla män vi ska utvisa, inte bara invandrare? Statistiskt sätt är män det farligaste som finns, på varje punkt. Men jag misstänker att du tycker att vi ska ta tag i och åtgärda tex kvinno- och annan misshandel. Inte köra ut alla killar. På samma sätt måste du tänka med invandrare.

  Vi ger inte bort våra jobb. Det är otroligt få invandrare som får ett arbete när en svensk söker – svenska förfördelas nästan alltid (http://www.migrationsinfo.se/arbetsmarknad/diskriminering/). Och jo, vi har pengar. De flyktingar som kommer hit gör det för att de inte har något val. Och vi svenskar kanske inte är rika, men vi är rika nog att ta hand om dem vars enda alternativ är att bli våldtagna i Kongo (http://www.lakartidningen.se/Aktuellt/Nyheter/2013/08/Tva-miljoner-valdtagna-i-krigets-Kongo/). Lägger man ihop alla arbetskraftsinvandrare och alla flyktingar per år så slutar det med att vi går några kronor PLUS på invandringen som helhet (http://www.svd.se/nyheter/inrikes/invandring-ekonomisk-vinst-for-sverige_8264672.svd).

  Har du ens BESÖKT ett äldreboende? Jag har jobbat där tidigare i mitt liv och min farmor bor där nu – och de har det riktigt bra! Och när din farmor blir sjuk – har du då tänkt på att 23% av alla läkare i Sverige är invandrare (http://www.svt.se/nyheter/sverige/lakarbristen-i-sverige-var-tredje-lakare-utlandsfodd)? Duger de då, eller ska din farmor (eller du, om du bryter benet) få klara sig på egen hand?

  Jag har en familjemedlem som arbetar på Försäkringskassan; där är inte en övervikt av fuskarna invandrare. Och dessutom nekas nysvenskarna sjukpenning oftare än svenskar (http://www.dn.se/nyheter/sverige/utlandsfodda-nekas-oftare-sjukpenning/). Den du känner lär väl också vara svenskfödd? Låter som att det är svenskar som utnyttjar systemet… Faktum är att det verkar som att medlemmar i vissa partier är extra bra på detta: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/sd-politiker-far-bidrag-for-miljoner_228667.svd (och exempel på fusk: http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/699659-sverigedemokraterna-lurade-skattebetalarna-pa-miljonbelopp)

  Det ÄR inte lätt för invandrare att passa in i vårt land. Det måste de klara av, även om vi förstås ska försöka möta dem så gott vi kan på vägen. Och det är en mycket viktig fråga i kommande val hur vi ska klara av detta. Men svaret är INTE att rösta på det fascistiskt rasistiska SD, det mest genanta Sverige har fått genomlida sedan kampanjen ”En Svensk Tiger”.

  Reply
 84. Marielle december 31, 2013 at 12:07 f m

  Gud, vad tråkigt att någon som har en stor blogg sprider sådan här tråkig rasistisk propaganda. Man vet så fort någon skriver ”Jag är inte rasist, men…” att det kommer att komma något riktigt rasistiskt.

  Vad gäller att länderna som tar emot invandrare skulle förlora på saken – så är det inte:

  ”Enligt FN-organet UNDP:s nya rapport är migration en lönsam affär för nästan alla, inräknat flyktingströmmarna. Och tvärtom vad många tror, leder inte invandring automatiskt till att lokalbefolkningen förlorar jobben.

  Enligt Isabelle Peryera, expert på UNDP, har till exempel invandringen till Spanien inneburit att många av låginkomstjobben har tagits över av invandrare från Afrika. Men spanjorerna förlorade inte sina jobb. I stället gick de vidare till mer kvalificerade arbeten med högre lön. Vilket i sin tur lett till att många spanska hushåll kunnat anställa hemhjälp så att de kvinnor, som tidigare varit hemmafruar, har kunnat börja arbeta och tjäna pengar till familjen.

  Rapporten visar en långsiktig trend. Från 1980 fram till 2005, har de rika länderna under drygt 25 år fått ett likhetstecken mellan invandring och ekonomisk tillväxt, där en procent invandring ger en procent högre bruttonationalprodukt.”

  Det blir även bättre för länderna som de kommer ifrån:
  ”Migranter skickar hem stora summor pengar till familjerna som är kvar i hemlandet. Kommer de från tredje världen är det vanligt att de kan femtondubbla sina inkomster. Det är pengar som sammantaget är långt större än hela biståndet från västvärlden! Pengar som går direkt till den kvarvarande familjens ekonomi och som leder till ökad konsumtion och fler arbeten i hemlandet.
  När migranterna återvänder har de med kunskap tillbaka. Kunskap som leder till färre barn, alltså minskad befolkningstillväxt, en större vilja att låta barnen gå i skolan och sist men inte minst – att kvinnornas status höjs.”
  (http://www.kristianstadsbladet.se/fria-ord/article940590/Alla-vinner-paring-migration.html)

  Även om det skulle vara så att vi _ekonomiskt_ förlorade på det – vilket allt tyder på att vi inte gör -, så skulle vi vinna på det etiskt och moraliskt. Vi är inte ensamma i världen. Just nu är det människor i stora delar av Afrika och Mellanöstern som har det svårt. Nästa gång kan det vara vi. Jag hoppas att det finns någon som hjälper oss den dagen. Vi har resurser för att hjälpa andra. Jag ser ingen anledning att vi skall ha tre TV-apparater, tre bilar och en båt per hushåll medan andra inte ens kan äta sig mätta. Jag tycker att det är hemskt att du förespråkar den här sortens egoism – att inte ens hjälpa människor av vårat överflöd.

  Jag vet inte om du jobbat på äldreboenden. Det har jag. Och inga äldre i Sverige svälter. De äter sig precis lika mätta som alla andra här i Sverige.

  Jag läser till läkare. Visste du att en fjärdedel av alla läkare i Sverige är invandrare? Inte för att de har tagit svenskars jobb, utan för att vi inte har tillräckligt många svenska läkare för att kunna hålla igång alla sjukhus. De räddar, utan att diskriminera, både svenskar och invandrare från att dö varje dag. Varje dag. Tänk på det nästa gång något händer. Tänk om de människorna inte hade funnits.

  Om du vill veta vilka grupper som tar emot mest bidrag – så får du vända ögonen till SD och inte till invandrare:
  ”När SD ska skola in nya medlemmar lär de ut att 10 procent av invandrarna är sjukpensionärer. Men i en unik kartläggning kan Aftonbladet visa att de folkvalda sd-politikerna själva kostar välfärden miljonbelopp och att nära 20 procent av dem lever på sjukpension. Mer än en tredjedel av ledamöterna är beroende av bidrag för att klara sin försörjning. Sedan valrörelsen inleddes i augusti har de kvitterat ut över 3,7 miljoner kronor från Försäkringskassan.
  (http://www.aftonbladet.se/nyheter/article11070331.ab)

  Så tänk efter lite vad du skriver och kolla upp din fakta, innan du med dina åsikter – grundade på felaktiga antaganden – påverkar andra åt ett mer inskränkt och rasistiskt håll. Hoppas att du kan ta till dig av den fakta som jag och många i kommentarsfältet har presenterat för dig. Hoppas att du förstår att det man säger gör skillnad och att det inte är okej att sprida främlingsfientlighet med hjälp av felaktigheter som du gör i ditt blogginlägg.

  Reply
 85. Argjentina Danqi december 31, 2013 at 12:10 f m

  Du har rätt och ha din åsikt precis som alla andra men du borde verkligen vidga dina vyer och skaffa ett bredare perspektiv innan du uttalar dej på detta sätt. Om vi hade vridigt på det hela och tar ett exempel som att du skulle bo i ett land där krig pågår eller i ett land där du inte har några möjligheter till en bra framtid där du fått oturen och hamna i ”den lägre klassen” och inte har tex möjlighet och få en utbildning för att de inte finns några pengar, det är väll klart som fan att du tar möjligheten till att ta dej till ett land där det finns möjligheter till utbildning jobb pengar sjukvård och allt annat bra, och alla dessa familjer som har barn och tänka på deras framtid kunna mätta deras magar för vem önskar inte det bästa för sitt barn och om den möjligheten finns i andra länder så tar man den chansen om man kan, jag tror många av alla invandrare som utvandrar till andra länder mer en gärna hade stannat kvar i sina länder om det hade haft möjligheter till ett bättre liv sedan kan du ju nu tänka ”skit samma se till och fixa ditt land istället” men som sagt se till och de se från alla perspektiv som går hur hade du själv reagerat och agerat om du hade varit i en sådan hemsk situation, och vi alla är människor det ska inte behöva vara något ”mitt land” och ”ditt land” och ingen är och dämma utan Gud så länge du själv inte befunnit dej i en sådan situation som sagt, och sedan kan det där med att ”människor inte anpassar sig” diskuteras, om du gräver lite djupare i det där är det inte enbart invandrarnas fel, av vad jag själv har sätt och vet att detta stämmer så planeras invandrare på samma ställa, i varenda ort i varenda stad finns de något ställa som är ”avgränsat” där i princip 90% invandra,flyktingar osv bor, hur lätt är de och komma in ett svensk samhälle då när du är omgiven av alla kulturer förutom den du faktiskt bor i, och intresset och passa in lär inte heller vara så stort då Sverige blir mer och mer ogästvänlig, när de hela tiden finns fördomar från i princip alla, när människor uppfattar än som ett monster i princip för att man har en annan religion när civilare och poliser misstänker än för vad som helst stampar och trycker ner en människa pga hudfärg när man hör de gamla ge än en sån hemsk blik för att man har en annan religion och väljer att täcka kropp och hår. Allt hat som finns mellan invandrare och svenskar
  Är just pga dessa fördomar, om ni gav dem en chans och utöva sin religion utan att ha fördomar att inte misstänks varenda människa som inte har samma hudfärg som er att vara en terrorist att inte döma andras situation om varför hon/han/dem kom till Sverige. Jag kan ge dej mitt ord på att 50% av dessa problem hade försvunnit direkt, sedan att svenskar blir kallad prat pga beteende osv det är ett sätt för invandrare och alla andra med annorlunda bakrund än din att ”slå tillbaka” ge igen för allt ni dömmer och påstår om dem, för vi är inte mer än människor ingen orkar bli nedtryckt dömd och bli sedd på ett annorlunda sätt pga religion bakrund osv utan att försöka ge tillbaka det är mänskligt, sedan är jag nästa. 100% på att du utsätts för detta just för dina åsikter ditt dömande och rent ut sagt ologiska ut tal, men som sagt alla har rätt till sina åsikter men skulle nog uppskattas från många att vidga
  Vyerna lite och se de från andra perspektiv och från andra människors ögon som sagt:) ha det så bra!

  Reply
 86. Argjentina Danqi december 31, 2013 at 12:19 f m

  Du har rätt och ha din åsikt precis som alla andra men du borde verkligen vidga dina vyer och skaffa ett bredare perspektiv innan du uttalar dej på detta sätt. Om vi hade vridigt på det hela och tar ett exempel som att du skulle bo i ett land där krig pågår eller i ett land där du inte har några möjligheter till en bra framtid där du fått oturen och hamna i ”den lägre klassen” och inte har tex möjlighet och få en utbildning för att de inte finns några pengar, det är väll klart som fan att du tar möjligheten till att ta dej till ett land där det finns möjligheter till utbildning jobb pengar sjukvård och allt annat bra, och alla dessa familjer som har barn och tänka på deras framtid kunna mätta deras magar för vem önskar inte det bästa för sitt barn och om den möjligheten finns i andra länder så tar man den chansen om man kan, jag tror många av alla invandrare som utvandrar till andra länder mer en gärna hade stannat kvar i sina länder om det hade haft möjligheter till ett bättre liv sedan kan du ju nu tänka ”skit samma se till och fixa ditt land istället” men som sagt se till och se de från alla perspektiv som går hur hade du själv reagerat och agerat om du hade varit i en sådan hemsk situation, och vi alla är människor det ska inte behöva vara något ”mitt land” och ”ditt land” och ingen är och dömma utan Gud så länge du själv inte befunnit dej i en sådan situation som sagt, och sedan kan det där med att ”människor inte anpassar sig” diskuteras, om du gräver lite djupare i det där är det inte enbart invandrarnas fel, av vad jag själv har sätt och vet att detta stämmer så plaseras invandrare på samma ställa, i varenda ort i varenda stad finns de något ställa som är ”avgränsat” där i princip 90% invandra,flyktingar osv bor, hur lätt är de och komma in ett svensk samhälle då när du är omgiven av alla kulturer förutom den du faktiskt bor i, och intresset och passa in lär inte heller vara så stort då Sverige blir mer och mer ogästvänlig, när de hela tiden finns fördomar från i princip alla, när människor uppfattar än som ett monster i princip för att man har en annan religion när civilare och poliser misstänker än för vad som helst stampar och trycker ner en människa pga hudfärg när man ser de gamla ge än en sån hemsk blik för att man har en annan religion och väljer att täcka kropp och hår. Allt hat som finns mellan invandrare och svenskar
  Är just pga dessa fördomar, om ni gav dem en chans och utöva sin religion utan att ha fördomar att inte misstänks varenda människa som inte har samma hudfärg som er att vara en terrorist att inte döma andras situation om varför hon/han/dem kom till Sverige. Jag kan ge dej mitt ord på att 50% av dessa problem hade försvunnit direkt, sedan att svenskar blir kallad orrar pga beteende osv det är ett sätt för nvandrare och alla andra med annorlunda bakrund än din att ”slå tillbaka” ge igen för allt ni dömmer och påstår om dem, för vi är inte mer än människor ingen orkar bli nedtryckt dömd och bli sedd på ett annorlunda sätt pga religion bakrund osv utan att försöka ge tillbaka det är mänskligt dessutom så
  Som du tycker de är annorlunda med andras kultur och religioner så kan andra också tycka det, inte bara du som har åsikter tro det eller ej
  Men finns fler, sedan är jag nästa. 100% på att du utsätts för detta just för dina åsikter ditt dömande och rent ut sagt ologiska uttal då du får tänka på att du samtidigt är en offentlig person men som sagt alla har rätt till sina åsikter men skulle nog uppskattas från många att vidga
  Vyerna lite och se de från andra perspektiv och från andra människors ögon som sagt:) ha det så bra!

  Reply
 87. Hanna december 31, 2013 at 12:21 f m

  ”Nu snackar jag inte bara invandring, utvandring. Utan ALLT.. Kolla bara på hur höga hyrorna är, med tanke på vad man tjänar. Herregud!!”

  Eh va? Hur i helvete tänker du att HÖGERN ska sänka hyrorna, finns ju ingen logik, vad fan talar du om?
  alltså LÄGG NER att försöka lägga dig i politiken du VET ju och KAN ju ingenting. gud.
  prata om sex och sprit och saker du kan, så kan du väl låta viktigare saker diskuteras av intelligenta människor så vi slipper sitta och försöka förklara GRUNDpelare i politiken, du vet ju inte ens vad som är vad. ärligt, du tar dig vatten över huvudet och framställer dig som så jävla korkad varje gång du ens försöker.

  Reply
 88. William december 31, 2013 at 12:22 f m

  Spelar du dum eller är du bara allmänt korkad? Du har uppenbarligen levt i en liten bubbla alldeles för länge. Det är hemskt att se sådana som dig diskutera politik överhuvudtaget. Jag är Svenska, 100 %. Det är så jävla dumt att skylla allt på invandrare. Invandrare drar in MINST lika mycket pengar som vi svenskar. Sedan försöker du även påstå att Invandrare utnyttjar systemet, finns det inte Svenskar som gör det också? Det finns inget vi eller dem, vi alla är människor. Jag är ledsen om jag låter lite otrevlig nu men hellre att din farmor dör än att en 4:åring ska dö i något krig för att vi inte välkomnade han till Sverige. Vi måste prioritera, vilka är våran framtid? Jag kan säga att det inte är din farmor, inte min farmor, inte någons farmor. Det är barnen. Sverige skulle aldrig klara sig utan invandrare. Det är fakta. Sedan försöker många påstå att invandrare begår mer brott, det är skitsnack. Ring brå och fråga så får ni lite riktiga fakta. http://www.bra.se Det är pinsamt hur folk som du med så stort inflytande över så många människor, stora som små kan sitta och slänga ut dig en massa skit bakom skärmen. DU säger att du är emot deras kvinnosyn. Då antar jag att du tycker att alla är värda lika mycket och ska behandlas därefter. Där säger du bara emot dig själv för det du menar på är att invandrare inte ska behandlas som oss, dem har inte samma rättigheter som oss. Det är det du påstår. Du är inte heller så perfekt ska du veta. Du kommer antagligen inte svara på detta för att du vet att du har fel. Men du får ha det bra och jag diskuterar gärna vidare med dig.

  Reply
 89. Robin december 31, 2013 at 12:31 f m

  Bra skrivet. Inte så formellt och politiskt korrekt men hela poängen har gått fram. SD14!

  Reply
 90. hu december 31, 2013 at 12:38 f m

  Rasist är precis vad du är.

  Reply
  1. Antonia december 31, 2013 at 11:31 f m

   Nej det är hon inte. Hon nämner inte någonstans att hon tycker andra raser har mindre värde. Vad är det för fel på att först hjälpa sina egna och ordna en hållbar situation i det egna landet samt återuppbygga välfärden? Sedan hjälpa andra. Det tjänar inget till att försöka hjälpa andra vilket i längden leder till att man inte kan hjälpa någon, inte ens sitt egna folk. Observera att jag med invandring inte menar mörkhyade, jag menar alla utan svensk nationalitet.

   Reply
 91. M december 31, 2013 at 12:46 f m

  Så bra sagt! Allt man säger och tycker idag är tydligen rasistiskt enligt många. Jag tror att de som tycker illa om de du skriver har föräldrar/eller själva har jobb, bra bostad, mormor och farmor som inte bor på ålderdomshem osv så de känner inte av konsekvenserna. Men de som inte har de ser vart problemet ligger. Tycker precis som du att invandring inte är fel, men ta hand om de som har bott i sverige i hela sitt liv, betalat in skatt, betalat pensionen för att man ska kunna ha de bra, de som kämpar 9 år i skolan för att lyckas få en bra framtid först. Sen kan vi hjälpa andra. Du växte massor i mina ögon nu Paow!

  Reply
 92. 445 december 31, 2013 at 12:49 f m

  Konstigt att fler invandrare röstar SD eftersom att dom kom till Sverige, och inte MENA-långtbortistan.

  Vad sägs om att dela upp invandringen? Varför ska Sverige ta ALLT ansvar?

  Reply
 93. karin december 31, 2013 at 1:05 f m

  Alltså ditt tankesätt är ju helt skevt, du verkar ha en sådan missuppfattad världsbild och vriden människosyn. Invandrare som lever på bidrag utnyttjar oftast inte systemet utan det beror på att rekryterare inte vill anställa invandrare på grund av fördomar och rädsla för utbildning som sker utanför västvärldens gränser. Att den menliga kvinnosynen grundar i religion kan jag hålla med om dock. Men framförallt vill jag säga att varför är svenskar mer värda än invandrare, jag menar att ifall dessa invandrare inte får komma in i Sverige kommer de ju fortfarande skadas i krig eller kvinnor kommer skadas av den felaktiga kvinnosynen i andra länder. Vi bor här, vi är födda här men varför gör det oss mer värda?

  Reply
 94. Lina december 31, 2013 at 1:08 f m

  !Om du tänkt rösta på sd så borde du tänka om. Dom är emot fria aborter. Dom är för det typiska patriarksamhället, där mannen försörjer kvinnan. Kvinnan tycker dom ska stanna hemma och uppfostra barnen. Tycker det är tråkigt att det inte lyfts fram när man talat om sd. Ett mer kvinnortryckande parti får du leta efter

  Reply
 95. Jennifer D december 31, 2013 at 1:16 f m

  Fick precis sjukt mycket respekt för dig! Äntligen någon som vågar sätta ner foten! Osvenskt med ack så awesome!

  Reply
 96. aimee december 31, 2013 at 1:24 f m

  Alltså kan alla sluta skylla hennes åsikter på att hon är outbildad tack? Det finns jättemånga utbildade människor som tycker exakt likadant.
  Dessutom tycker jag att en hel del människor borde kolla upp ordet rasist i ordlistan. Det är att tycka att en annan ras har mindre värde, och den åsikten tycker jag inte finns nånstans i hennes text.

  Och till Paow vill jag säga att fortsätta förmedla dina åsikter, för fler människor borde tänka som du!

  Reply
  1. Sofie december 31, 2013 at 10:33 f m

   Aimee, det är ju exakt det hon skriver? Att deras kultur och religion är mindre värd än vår..
   Och dessutom har forskning visat att rasister har lägre IQ än icke-rasister.
   Skrämmande hur Sverige ser ut idag, allt är invandrarnas fel jämt. Är så sjukt trött på att att som är fel i Sverige idag kopplas till invandringen. Hitta på nått nytt att klaga på istället.
   Här kan ni läsa på lite om myterna med ”massinvandring” http://www.aftonbladet.se/debatt/article18083903.ab

   Reply
   1. aimee december 31, 2013 at 6:58 e m

    Neej du, hon skriver att vissa andra kulturer och religioner har skev kvinnosyn, vilket de faktiskt har. Och även om kanske inte alla har de så har majoriteten det! Jösses… läs på lite tack.
    Du drar ju själv alla över en kant och säger att fler med lägre IQ är rasister, precis som vi gör när vi säger att andra religioner har skev kvinnosyn, vilket också är bevisat.

    Reply
    1. Serana januari 2, 2014 at 6:09 f m

     Det finns inget annat land än Sverige sim skulle ta emot folk som vi gör och ge d vi ger och på bekostnad av vårt eget folk. Så att åka på semester och resa runt i olika länder och inte vars välkommen är nog inte riktigt vad hon syftar på eller den här frågan handlar om. Det är en samhällsfråga och situation som är ohållbar och har INGET med rasism att göra, alls. När barnen inte längre får sjunga i kyrkan på skolavslutningar, vilket är en av våra långt gångna traditioner är något väldigt fel.
     Kan du tänka dig att det skulle kunna hända i något av d länder vi har mkt invandring från?

     Reply
   2. aimee december 31, 2013 at 7:02 e m

    Att en del vill minska invandringen, har ingenting att göra med att vara rasist förresten. De har att göra med att integrationen för dem som flyttar in, inte fungerar och därför måste vi minska den.
    Om man däremot säger att man inte vill ha in dem för att dom är mindre värda, då är det rasistiskt. Men det gör ju hon inte.

    Reply
 97. Dan december 31, 2013 at 1:43 f m

  Sverigedemokraterna är det Enda rätta för Sverige. Högre Straff? Självklart, titta hur det ser ut i Sverige idag. Brottslingar kommer undan alledes för lätt. Bättre för Pensionärerna? Ja,absolut. De är individer som har (förmodligen/föhoppningsvis) har jobbat för vårt land och därför bör de också ha det bra den sista perioden här i livet.

  Invandring?
  Sverigedemokraterna vill INTE stoppa invandringen, de vill endast begränsa den till en rimlig samt europeisk nivå. Det är på längre sikt detta blir skadligt om vi fortsätter med denna ansvarslösa invandringspolitiken. Vill dock poängtera att många invandrare gör strålande insatser och vissa är skit trevliga, men som sagt.. i längden funkar inte detta…Tyvärr så finns det inte ett träd där de växer pengar utan man måste priotera.

  Reply
 98. Jossan december 31, 2013 at 1:49 f m

  Ska du skriva såna här inlägg så börja inte med ”jag är inte rasist men”. För det är fan det mest klyschiga en person med rasistiska åsikter kan säga.

  Jag förstår att du inte vill bli kallad för hora och andra otrevliga ord som du inte är. Och ingen förtjänar ju att bli våldtagen. Att någon har uttryckt sig så om dig och andra tjejer är skamligt. Men att sen skriva allt det där om invandrare gör det svårt för en att sympatisera med dig. Säg ifrån absolut! Men gör det med den respekten som du förväntar dig att få tillbaka. För om du kastar skit på folk så kommer de att kasta skit tillbaka och så kommer det att fortsätta. Så va den större människan och försök att inte dra alla över en o samma kam.

  Det är inte hudfärgen eller ursprunget som är idiotiskt. Det är individen som kan bete sig som en idiot.

  Tack för mig

  Reply
 99. ida december 31, 2013 at 2:30 f m

  Du har 100% rätt alltså invandrare killar kan inte komma hit och kalla både invandrar tjejer och svenska tjejer för hora och orrar, jag är verkligen inte rasist eller så men jag är för att kvinnan ska ha samma rättigheter och friheter som mannen utan att bli påhoppad för att man vill vara självständig eller gillar sex. Men jag tror att mycket av saker som sägs till svenska tjejer är från invandrars killars kultur och religion och sprids med invanderingen.

  Reply
  1. Sara januari 3, 2014 at 6:13 f m

   Är du helt jävla dum i huvudet vart fan är din obetydliga fakta ifrån att det bara är invandrar killar som kallar tjejer för horor? Ordet slampa kanske används mer hos svenska killar men ordet har väll samma mening? Och tror du verkligen att de kommer hit för att sitta o kalla tjejer för hora? De kommer hit för att de flyr från krig och deras liv står på spel. Jag går i en skola där kanske 80% av folket är svenskar och där kryllar det av ordet hora från de svenska killarnas mun. Ta reda på fakta innan du börjar prata din pantade varelse.

   Reply
 100. Malin december 31, 2013 at 2:30 f m

  ”Jag är inte rasist, men” senaste gången jag kollade var man rasist om man hade rasistiska åsikter och yttrade sig rasistiskt, och eftersom du framför rasistiska åsikter och yttrar dig rasistiskt måste du ju vara rasist? Är så oerhört trött på att folk tror att rasism handlar om att man typ vill misshandla och inte kan umgås med folk som inte har stereotypiskt svenskt utseende, när majoriteten av rasismen i Sverige idag ser ut precis som detta inlägget. Att man gör skillnad på människor och människor, baserat på ursprung, efternamn eller utseende.

  Reply
  1. Ida december 31, 2013 at 1:49 e m

   Problemet är väl snarare att man blir kallad för rasist även om man diskuterar invandringen på en strukturell nivå, dvs fokuserar på hur vi ekonomiskt ska klara oss igenom detta. Ekonomin är ett problem och ett stort problem är invandringen och att vi inte lyckas integrera invandrare i samhället på ett effektivt sätt. Ska vi fortsätta ta in folk ex anhöriginvandring när vi inte har ekonomiska eller samhälleliga resurser att hjälpa dem till ett bra liv utan bidrag? Är ju ganska knäppt. Det har inget med varken kultur eller hudfärg att göra, jag tycker om mångkultur men vi måste också ha ett samhälle som fungerar, för ALLA. Är jag rasist för jag tycker det? Nej

   Reply
   1. Mimmi januari 2, 2014 at 7:22 e m

    Sjukt bra skrivet! Så himla rätt

    Reply
 101. Emil december 31, 2013 at 2:46 f m

  Att kalla dig för hora för att du gillar sex är förtal, rent olagligt. Dock nämnde du även i ett tidigare inlägg att Jeppes blivande flickvän kommer vara en hora. Det är också nästan förtal och det visar att inte heller din, Paulina Danielssons, kvinnosyn är så bra. Även du är drabbad av patriarkatet, inte bara icke-vita.

  Reply
  1. Lena december 31, 2013 at 11:15 f m

   Grymt skrivet.

   Reply
  2. Antonia december 31, 2013 at 11:22 f m

   Invandring har ingenting med icke-vita att göra!!! Med invandring menas alla som kommer till Sverige men inte är födda här!!!

   Reply
 102. Sandra december 31, 2013 at 3:16 f m

  Alltså, du borde läsa på lite bättre om du på fullaste allvar tror att v

  Reply
 103. Sandra december 31, 2013 at 3:21 f m

  Alltså du borde läsa på lite bättre om du på fullaste allvar tror att det är utlänningarnas fel att vården suger? Det är ju förfan moderaterna som byggt upp dagens samhälle när det både gäller vården och invandrarpolitiken? Det är dom som bestämt att skatterna ska sänkas, det innebär att både vården och utbildningen blivit sämre. Typisk brud-jävel som inte kan mycket om politik. Fattar inte hur sånna som du kan va moderater eller rösta på högern när ni är dom största socialfallen i detta samhälle…

  Reply
  1. 445 december 31, 2013 at 9:26 f m

   $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ SANDRA $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

   Reply
  2. emilia december 31, 2013 at 12:17 e m

   öh aa för skolan och vården var ju extremt bra när sossarna styrde. hur kommer det sig att vården är sämst i göteborg som varit sosse styrt hur länge som helst? hur kommer det sig att det går bäst för de kommuner som är styrda av alliansen? lär dig lite om politik själv innan du uttalar dig tack.

   Reply
   1. Sandra december 31, 2013 at 2:08 e m

    Haha näe alltså det vet jag inget om för bor nämligen inte i Göteborg. I Linköping styr moderaterna sjukvården och den är SÄMST! Och dom har ju haft 7 år på sig att ändra påt liksom… Moderaterna gynnar dom med pengar så antar att du menar att de med pengar tycker att alliansen styr samhället på ett mycket bra sätt….

    Reply
 104. sanna december 31, 2013 at 4:59 f m

  Håller helt och hållet med dig!!!

  Reply
 105. Andrew Sanders december 31, 2013 at 5:06 f m

  Go and fuck yourself bitch, learn how to write words in your own language instead of acusing the world for your own problems ,we got an organization in the US that will fit you like a glove they are called KKK they think just like your trailertrash ass, hope you find your brain someday. Meanwhile go and fuck yourself with a motorsaw.

  Reply
 106. Sofia december 31, 2013 at 9:10 f m

  Hur kan en analfabet tjej som viker ut sig på nätet och knullar på tvn tro sig kunna förstå sig på politiken? Hur ska du försörja dig när du blir äldre och din kropp förfaller?……ju, jag kan svaret! Då ska du leva på oss! på vår skatttepengar.
  Dags att börja tänka på framtiden Paulina!
  På med kläderna och utbilda dig så du har kött på benen när det är dags….dagen kommer!

  Reply
  1. m december 31, 2013 at 2:18 e m

   Sofia, ledsen att säga detta, men du verkar inte vara den vassaste kniven i lådan. Din kommentar består ju enbart av hur en människas kropp ser ut, enligt dig själv dessutom. Hallå, du känner inte själv att det hade varit bättre att inte skriva alls? Måste vara en omöjlighet att ens ta åt sig av den kommentaren, du ”förlorade” syftet att trycka så fort du gick på hur en människa ser ut, helt jävla o relevant i sammanhanget. Sen hur vida Paulina tänker försörja sig i framtiden (sjukt ointressant i nu tid då pengar förmodligen inte är någon brist) kan ju du ta och skita fullkomligt i, för jag kan lova dig, hon skiter fullständigt i hur du tänker försörja dig! Kan verkligen tänka mig att du är grymt osäker irl. Tänk efter nästa gång du skriver, gå inte på hur en människa SER ut, för det har ALDRIG med saken att göra! Sen om du inte håller med henne om vad hon skriver och du vill dela med dig av vad du tycker om ämnet, fine, men sänk dig inte såhär, fruktansvärt pinsamt! Gott nytt år.

   Reply
 107. Anna december 31, 2013 at 10:04 f m

  Hahahahaha
  Alltså, normalt sätt skulle detta typ av inlägg få mig att explodera men när det kommer från dig blir det skrattretande. För det första är såklart alla dina ”analyser” direkt felaktiga och inte ens värda en diskussion (nivån är skrämmande låg för att vara skrivet av en ung kvinna 2013). Än värre blir det då du själv är en outbildad Parasit som snyltar på samhället. Ja, hör och häpna så är inte bloggen och dokusåpor kvalificerade yrken och du lär väl vara pensionerad och sysslolös innan 30. Så du kanske borde fundera på hur du själv bidrar till samhället innan du slänger ur dig massa idiotier?

  Tyvärr blir det tråkigt också om nu massa yngre tjejer som tycker du är ball läser detta och hakar på. Jag hoppas att de har ngn annan vettig förebild som inspirerar till att bli ngt coolt och framgångsrikt och att man kan vara snygg och sexig utan att näcka i tv och visa tuttarna på nätet.

  Reply
  1. Antonia december 31, 2013 at 11:19 f m

   Tänk dig själv för innan DU uttalar dig. Det är inget fel med hennes åsikt, just för att det är HENNES åsikt och inget annat. Du har din åsikt och anser därför att hennes är fel. Hon snyltar inte på samhället då hon har bloggen som sitt jobb och även har jobbat i Spanien. De som snyltar på samhället går på bidrag från vår stat. Hoppas du förstår skillnaden. Jag tycker inte det är något fel med hennes åsikt. Invandringen i Sverige har gått för långt, både för vår egen befolkning och för de människor vi släpper in i landet. Det blir en ohållbar situation. Det är inget rasistiskt, det är en land som går utför och kan snart inte hjälpa de människor som redan bor här. Hur ska vi då kunna hjälpa andra?

   Reply
  2. Emma december 31, 2013 at 11:58 f m

   Öh, så med andra ord: Du tycker att det är ok att hon ska bli kallad för hora? Vem är det som är outbildad. Jag går fanimej en cicilingenjörsutbildning och har säkert en mycket högre utbildning än vad du någonsin ens kommer att få.

   Reply
   1. Helena januari 3, 2014 at 6:04 f m

    Snälla dra inte in din utbildning, va fan har det med sken att göra? Jag går i läkarlinjen så styla inte med din civilingenjör!

    Reply
  3. AsoK december 31, 2013 at 12:48 e m

   Men JAAA! Hahaha håller med! Skrattar ju bara åt detta inlägg… Paow har verkligen INGEN koll över huvudtaget. Har inget emot Paow annars.. men inom politiken är du verkligen helt efterbliven. Aja .. Hoppas det nya året för med sig lite barmhärtighet och mognad till dig paow. Kram

   Reply
  4. Rebecca januari 6, 2014 at 1:58 f m

   Men snälla någon…. hon är 20 år gammal. Hon kanske inte vet vad hon vill utbilda sig till???? ALLA vet inte vad den vill göra exakt när dem är 20 år. Och bara för att hon inte gått gymnasiet betyder INTE det att hon INTE kan utbilda sig. Hon kanske inte har planer nu men man kan alltid börja liksom.

   Reply
 108. Nelly december 31, 2013 at 10:41 f m

  Så jävla bra! Älskar att du vågar stå för dina åsikter.

  Reply
 109. Tompa december 31, 2013 at 11:12 f m

  Ja till mångfald! Nej till rasism!

  Reply
 110. Antonia december 31, 2013 at 11:14 f m

  Jag håller helt med! Så skönt att någon vågar skriva ut det öppet utan att vara rädd för att bli kallad rasist! Kolla bara på dagens svenska politiker, ALLA (utom sd) är verkligen livrädda för att bli sedda som främlingsfientliga! Stå på dig!

  Reply
  1. Elin januari 1, 2014 at 1:35 e m

   Eller så kanske de är lite bättre pålästa och av den anledningen inte kläcker ur sig en massa ologiskt nonsens som i inlägget ovan? 🙂

   Reply
  2. Helena januari 3, 2014 at 6:07 f m

   Ni är bara nojjiga för ni vet att invandrarna blir fler och fler och dom kommer ta över landet inom en kort tid framöver, och då kommer de köra it varenda svensk vi kommer låta er ruttna, vänta bara din rasist!

   Reply
   1. Rebecca januari 6, 2014 at 1:48 f m

    det du skriver bekräftar bara VISSA personers åsikter…. Vadå hur menar du, ska det bli nåt sorts Game of Thrones eller vad? Pinsamt

    Reply
 111. Lena december 31, 2013 at 11:14 f m

  Haha stackars dig, du har inte gått i skolan så jag kan förstå varför du inte har en stor kunskap om vissa religioner. Åk inte utomlands om du hatar folket som kommer till Sverige, då är inte DU heller välkommen in till andra länder. Visa lite respekt kvinna.

  Reply
 112. Janna december 31, 2013 at 11:22 f m

  You go girl!! Håller helt med, man är ingen hora för att man är frigjord! Alla är bara avundsjuka för de önskar att de också vågade!

  Reply
 113. Emma december 31, 2013 at 11:55 f m

  Håller helt med dig! Många borde få bättre kvinnosyn och inte KRÄNKA andra. Det här skriver jag speciellt till er som skriver elaka kommentarer!!!!!

  Reply
 114. mista december 31, 2013 at 11:56 f m

  Gryymt skrivet kunde inte sagt det bättre själv

  Reply
 115. Nettan december 31, 2013 at 12:13 e m

  Att kalla någon hora bara för att man är frigjorde är bara ett BEVIS på okunnighet!!
  Varför SKA inte kvinnan kunna göra som hon vill? För det gör juh ialla fall mannen och kvinnan som hatar med honom.
  Låt oss kvinnor göra vad vi vill med VÅRA kroppar

  Reply
  1. Emelie december 31, 2013 at 3:00 e m

   Anslut dig isf till en feminist-grupp. Skyll inte, som paow gör, på invandrare med kulturella bakgrunder.

   Reply
 116. skogsharen december 31, 2013 at 12:22 e m

  Jag är också oroad att massinvandringen från främmande kulturer med främmande värderingar leder till en återgång av den progressiva utveckling vid haft under 1900-talet. Exempelvis genom att den sexuella frigörelsen och frigörelsen från religionens bojor går tillbaka. Det är ett realistiskt hot som måste diskuteras och övervakas. Jag ställer inte upp på en sådan utveckling.

  Reply
  1. Helena januari 3, 2014 at 6:00 f m

   Sälla du heter för i helvete skogsharen om det är någon som tar ner utvecklingen är det för fan duu!

   Reply
 117. kim december 31, 2013 at 12:27 e m

  Fan vad är grym!!!! Så rätt i det du skriver! ! GO PAOW

  Reply
 118. emilia december 31, 2013 at 12:28 e m

  jag tycker det är ironiskt att du säger att du inte vill bli dömd för att du gillar sex, samtidigt som du dömer alla invandrares kvinnosyn bara för att en liten grupp av dem kallat dig hora. (förresten så kan du ju inte säga att en person är invandrare bara för att denne inte heter Johansson, att man har ett utländskt efternamn är ju inte direkt en garanti på att man är invandrare)
  sen så undrar jag, känns det bättre om en så kallad helsvensk kallar dig hora, än om en invandrare gör det? Blir du mindre kränkt av en Svensk?
  Du resonerar ju som så att de invandrare som har en dålig kvinnosyn inte bör vara här, men frågan är vad vi ska göra med alla svenskar som har dålig kvinnosyn? alla svenskar som kränker, förtrycker och våldtar kvinnor? Fine, sparka du ut alla invandrare, men jag tror knappast att folk kommer sluta kalla dig hora bara för det.

  Reply
  1. Emelie december 31, 2013 at 2:58 e m

   Hallelujah

   Reply
 119. AmandafrånUppeidetblå december 31, 2013 at 12:42 e m

  Jag skulle ej vilja kalla dig för en hälsosam förebild för att då ser jag gärna någon som är aktiv med människorättsfrågor, djur & miljö men framför allt feminism. Det jag däremot tycker om är att du visar att man kan faktiskt få göra vad man behagar för att det blir inga konsekvenser för andra utan just för dig själv, och det kan du stå för.
  Att ha sex, att vara naken, sitta på toa och skita etc, allt det här är naturligt och ingenting som är äckligt eller skambelagt att prata om i mina ögon. Det säger oftast mer om dom som pratar illa om vissa människor än dom människorna dom pratar illa om. What Susie says about Susan, says more about Susie than Susan. Citatet går något så där, är sjuk i hjärnan.

  Jag har också legat med en hel drös, både män och kvinnor. Jag är väldigt öppen med det och väldigt sexuell i mitt sätt att vara, naturligt flirtig. Jag kan förstå att det irriterar människor om dom själv inte känner sig så säkra på sig själv men det är ingenting jag ska få ta skit för. Jag kan ta skit för att jag snor en kompis mobil i fyllan, att jag skäller ut någon i onödan. Men mina sexuella handlingar som jag väljer är bara mitt ansvar och ligger i mitt intresse – ingen annan.

  Vissa kanske tycker att du är ball, vilket jag kan hålla med om. Det jag tror folk verkar ha problem med är sättet du gör det på, inte för vad du står för. Svenskar i allmänhet vill gärna tro att dom är fördomsfria och accepterar när folk gör som dom vill i teorin, men det låter nog helt annars. Ofta så brukar dom inbyggda fördomarna försvinna om man bara pratar med dom och låter dom veta hur en känner sig. Ansikte mot ansikte, text säger inte så mycket om ditt tonläge eller kroppsspråk. Med svenskar menar jag alla som bor i Sverige och har ett medborgarskap, rätt ska vara rätt 😉

  Det var det, när det gäller ditt uttalande så förstår jag vad du menar. Det du glömmer är att det finns andra perspektiv på saker och ting. Jag fattar att det är så du har upplevt det i Stockholm men här uppe i norr ser vi det helt annorlunda på det. Vi är glada över det mångkulturella och när det har skett våldtäkter eller misshandel är det vanligtvis infödda svenskar om vi nu ska benämna dom som så. Ingen har heller kallat mig hora för att jag (har faktiskt horat, betalat för det, haft gangbangs etc). Jag har inte hört någonting eller någon av mina vänner. Arbeten är en strukturell fråga och ingenting som kan läggas på etniska grupper så där, du får nog titta på politiken däruppe istället. Min erfarenhet är att nysvenskar är betydligt mindre kräsna och är bara glad för ett arbete men jag har hört flera andra infödda svenskar vilja ha ett superbra jobb direkt. Det funkar inte riktigt så där, allt i livet måste du kämpa för. Infödd eller ej.

  P.S Det skulle vara skitcoolt om du engagerade dig i jämställdhetsfrågor, för att det handlar minst lika mycket om det som någonting annat. Synen på kvinnan ska höjas men det hjälper inte att käfta emot utan en får slå tillbaka på ett annat sätt 🙂 Sätter du på dig genusglasögonen är det svårt att blunda.

  Gott nytt år! Jag tänkte sitta på toan och skita in nyåret men det är bara jag.

  Reply
  1. Ellinor januari 3, 2014 at 10:06 f m

   Tack ”AmandafrånUppeidetblå” för ett vettigt, eftertänksamt svar på det Paow har skrivit! Belyser det både från Paows, din egen och även en mer generell synvinkel!
   Det var en fröjd att läsa! 🙂

   Reply
 120. S december 31, 2013 at 1:03 e m

  I detta land blir du kallad rasist för det minsta lilla…. Det spelar inte egentligen någon roll vad du skriver eller säger. Men tycker faktiskt att du gör helt rätt paow att ta upp denna spända samhällsfråga. Och om jag då är rasist för att hålla med dig till viss del, låt mig då vara det men jag anser att komma hit och använda systemet och kalla svenska tjejer horor är mer rasistiskt på många plan än att faktiskt uttrycka att detta är fel. Nu vill jag bara utveckla att ”alla” inte är lika.. För alla är olika, självklart.. Och att komma till ett nytt land med en ny kultur kan inte vara lätt. Men jag tycker likt dig att man ska kunna ta hand om sina egna i sitt eget land innan man kan hjälpa fler. Precis som på ett flygplan, du måste sätta på dig själv syrgasen innan du kan göra det på någon annan.

  Reply
  1. Sara januari 3, 2014 at 6:24 f m

   Hur fan är det rasistiskt att kalla tjejer hora? Du är ju lika outbildad som tjejen själv för att inte fatta att det har med etniska bakgrunder att göra och inte genom att kalla folk hora. Och dessutom så tror jag nog inte att de har kommit hit för att kalla folk för horor, utan för att bara komma fram levande. Tänk lite innan du pratar, fy vad jag inte tål typer som er.

   Reply
 121. s december 31, 2013 at 1:57 e m

  Asså vänta lite nu, igår så skrev du ”Kommer att sluta upp som färjan Håkan men en unge i varje land och en 15 årig HORA till flickvän i något varmt land”, du vill själv inte bli kallad för hora men kallar andra det? Tänk lite förfan.

  Paow svarar: Haha… Jag menar hora. Typ en liten thai/ryss/spansk/svensk som han KÖPT

  Reply
  1. Helena januari 3, 2014 at 6:11 f m

   Dra åt fucking helvete paow din rasist hora! Invandrarna kommer ta över landet och det vet ni det är därför ni nojjar, ni rasister kommer ruttna och slängas ut från er eget land! Be awere bitch it’s coming at you so start running your discusting piece of shit

   Reply
   1. Rebecca januari 6, 2014 at 1:43 f m

    a shit vad du hjälpte situationen liksom wow tack

    Reply
 122. m december 31, 2013 at 2:05 e m

  Helt jävla rätt Paulina. Det kommer ju oavsett vad inte funka i längden med att ”alla är välkomna”, problemet är alla som anser det NU kommer inse det när det är för sent! Du är nog inte ensam om att veta vad du ska rösta på, jävligt få som vågar tala om det bara! Men ja, nu ska du väl få skit för att du yttrade dig om det, kan ju bli spännande att läsa.

  Reply
  1. Elin januari 1, 2014 at 1:27 e m

   Haha okej så i Sverige idag är ”alla välkomna”?

   Reply
 123. Senada december 31, 2013 at 3:13 e m

  Du hade sex på tv, lägger upp naken bilder och vill inte bli kallad för hora?
  Vad du vill komma fram till, att det är bara invandrare som kallar dig för hora. Snälla du det finns såna människor världen runt inklusive svenskar. Samhället är så, vare sig du vill de eller inte!

  Jag tror inte att det du kräver alltså bli respekterad även fast du visar dig naken, kommer bli normalt och att folk säger ” nämen kolla så fint underliv hon har” Visst visa din kropp för alla, men du kommer inte få respekt, så är det bara. Ja det är sant att ni svenskar visar er mig och vi invandrare håller våra kroppar för oss själva. Anledningen är att vi har respekt för våran kropp ”Inte alla men många” Rösta på vad fan du vill, men tro inte det minsta lilla att era svenska killar tycker det är lugnt med att en tjej viker ut sig. Så dra inte invandrare över en kant!

  Reply
  1. aimee januari 1, 2014 at 9:29 e m

   men hallå?? du är ju precis som dem som säger att hon får skylla sig själv för att hon gör de hon gör? hon får förfan ligga 1023490 ggr i tv och vika ut sig minst lika många ggr utan att någon ska kalla henne för hora, slampa osv. dessutom tar hon ju upp problemet om att det är fler invandrare som har skev kvinnosyn, vilket du också är och har… plingar det till i huvudet då?

   hon har nog mer respekt för sin kropp än vad du någonsin kmr att få.

   Reply
 124. L december 31, 2013 at 6:24 e m

  Jag håller fullständigt med dig Paow. Så jäkla glad att folk törs säga detta, jag själv gör knappt det. De människor i detta kommentarsfält som påstår att norrlänningar inte alls ser invandringsfrågan på samma sätt som Paow gör, har antingen 1. bott under en sten eller 2. skev verklighetsuppfattning.
  Senast i lördags gick jag och min vän på stan på kvällen, till saken skall jag tillägga att vi bar converse, leggings och tjock dunjacka, och ett gäng med invandrare som stod och ”hängde” eller något kallade oss för slampor och slynor för att vi inte blev dökåt och intresserade oss för dem då de visslade och gick mot oss samtidigt som de sade ”hej tjejen” osv. JAG HAR ALDRIG SETT EN MÄNNISKA UTAN BRYTNING I SITT TAL SÄGA SÅ TILL EN KVINNA. Ever. Och nej jag bor inte ute i skogen med renar och 3 meter snö, jag har rest runt i Sverige och andra länder och denna uppfattning jag har är lika på varje plats jag besökt.
  Kommer inte rösta SD med de politiker de har nu, eftersom de är totalt inkompetenta vad gäller både hur de uttrycker sig samt hur begåvade de är rent allmänt. Byt ut SD’s politiker mot människor som har intelligens och talets gåva så överväger jag också att rösta höger, just för att alla som röstar SD har en poäng. Synd att ingen fattar allvaret innan det är för sent.

  Reply
  1. Sara januari 3, 2014 at 11:14 f m

   HAHAHAHA du är ju förfan helt jävla pantad. Det var ju bara av en slump som de stog där, det kunde lika gärna stå ett gäng svenskar o skrikit, för det har jag allt sett. Jag har sett svenska killar kalla tjejer slampor och faktum är att de som ligger bakom våldtäkt är ofta svenska män. Så sluta dra alla över en kam, det är inte så att varje invandrar kille skriker hora, och inte varje svensk kille heller. Men det beror ju helt på personligheten, och ni okompententa jävlar verkar tro att
   varje invandrar killar har samma personlighet, HELT FEL. Det finns inget vettigt i det du säger, it makes no sense, lika som att Pantade jimmie åkesson och hans parti inte alls har någon poäng i det de säger. De är bara ett gäng outbildade rasister som inte hade något bättre för sig än att hata på människor som flyr för sitt liv varje dag, ser sina föräldrar bli dödade framför näsan på de. Men det har ni aldrig upplevt va?jag menar, kolla på jimmie han kan ju inte ens prata korrekt engelska? Det lärde man sig i 2an, och han är väll nått upp till 40bast nu. Snälla, sluta prata skit och kom med vettiga argument. Det ni säger är helt patetiskt och idiotiskt, det som är allvaret här är sådana som du, SD och pantade paow. Arroganta jävlar.

   Reply
 125. Jenniee december 31, 2013 at 9:57 e m

  Paow for president! ❤️

  Reply
 126. Sten december 31, 2013 at 10:01 e m

  Du har mitt fulla stöd.
  Sten

  Reply
 127. diana januari 1, 2014 at 2:27 f m

  Hoppas du vill flytta utomlands.och blir portad från alla tänkbara länder. Du är en skam för oss svenskar. Och din stackars mormor kan du ta hand om istället flr att lämna på.ett hem.om hon är så viktig.

  Reply
 128. Sara januari 1, 2014 at 8:45 f m

  Så jävla klockrent skrivet!

  Reply
 129. s januari 1, 2014 at 12:34 e m

  men vad lata människor är!! dom som skriver sådant som ”dom tar våra jobb” man får för tusan anstränga sig för att komma fram i livet!! leta inte efter syndabockar för att ursäkta den egna inkompetensen!

  Reply
 130. Rebecka januari 1, 2014 at 12:52 e m

  Paow du är bäst! Du förklarar exakt hur jag tänker. Det är bara så jäkla svårt att uttrycka sig korrekt. Alla blir så jäkla nojjiga. Ush

  Reply
 131. Elin januari 1, 2014 at 1:23 e m

  Det är verkligen skrämmande hur trög du är. Jag är svensk, min mormor är svensk, hon väger just nu 37 kilo och minns varken mitt eller sitt eget namn. Hon bor på ett hem med fantastisk personal som behandlar henne som om hon var deras egen mor, och inte FAN heter dessa vårdbiträden Johansson i efternamn. De tar inte våra jobb Paulina, de ser till att Sverige går runt och utför bland annat de arbeten många etniska svenskar inte vill ha eller klarar av. Du är så trångsint att man blir mörkrädd, så ofantligt jävla korkad. Skäms över att ha samma etnicitet som dig, tack gode Gud att vi alla är olika. Vore alla som du hade Sverige förfallit för länge sedan.

  Reply
 132. Linnea Ahti januari 1, 2014 at 1:30 e m

  Du är ju en av dem som lägger ut nakenbilder av dig? Ho**

  Reply
  1. Rebecca januari 6, 2014 at 1:38 f m

   Snälla slå upp i en ordbok vad det ordet betyder..

   Reply
 133. Alex januari 1, 2014 at 1:41 e m

  Och de fyra åren innan de skaffat jobb då? Då de ska ha retroaktiv föräldrapenning för sina barn trots att de inte befunnit sig i Sverige då barnen var små? Kommer de med en 7åring till sverige så har de rätt till föräldrapenning även för den tid de inte ens befunnit sig i Sverige. Detta förhindrar dem dessutom från att söka jobb eftersom de inte får göra det eller ens läsa sfi samtidigt som de har fp. NEJ sverige tjänar inte på det.

  Reply
 134. gabz januari 1, 2014 at 1:59 e m

  varför kan inte ALLA sluta döma och bry sig om vad andra gör i SITT eget liv? Om något känns rätt i ens egna liv så är det det rätta valet för den människan. tänk efter, ni sitter och kommenterar och bryr er så mycket om EN människas liv, för vad? Paulina verkar vara asnöjd med sitt liv och det är väll grymt? varför inte sluta sprida negativitet och bli nöjd med era egna liv för då hade det här inte spelat någon roll, börja uppskatta att alla har olika syn om saker, börja känn glädje att nån är nöjd med sitt liv och känner sig bekväm i sig själv, om du ej vill vara så, så fine men skulle du vilja bli nerspottad för hur du lever ditt liv? och varför fortsätter detta konstanta jidder om raser, det är folk som envisas med att se skillnaderna mellan oss som bidrar till all denna rasism (mot allt folk och kulturer) När ska alla fatta att vi alla är ett, vi alla är underbara och vi alla måste gå ihop och älska varandra.

  Reply
 135. Alva januari 1, 2014 at 2:39 e m

  Sexuell läggning??? Lär dig använda rätt ord!!! Du knullar till höger och vänster och med alla. Har du hört om könssjukdomar? Jag vill inte se din nakna kropp. Vad är nästa steg? Nu när du ändå har visat allt och knullat i tv, så kan du väl spela in porrfilm. Har du hört talas om moral? Och kärlek? Jag tycker att du är äcklig, smutsig och dålig förebild. Och nej, jag är inte en invandrarkille. Alla killar som ligger runt är också äckliga för den delen. Så ingen skillnad.
  Vad det gäller invandringen, så tycker jag som du. Det räcker nu. Bättre att ta hand om de gamla så att de slipper att dö i förtid p.g.a. bristande vård, för lite mat etc. istället för att ta in fler. Och de utlänningar som begår brott ska ut härifrån huvudet före! De flesta gruppväldtäkter och våldtäkter begås av utlänningar. Och den mesta kriminaliteten.
  Ta på dig kläder, sluta visa ditt samliv offentligt, plugga och bli en smart tjej som jag tror du är innerst inne.

  Reply
 136. Sebastian januari 1, 2014 at 3:43 e m

  Att du känner dig tvungen, innan du lägger fram dina argument, varför du inte tycker om vissa saker, försöka påvisa att du inte är rasist, det är att spela på ”fiendens” planhalva. Du borde istället skriva precis vad du tycker och inte bry dig alls om vad andra människor lägger dina åsikter i för fack! Tjoflöjt!

  Reply
 137. Nadja januari 1, 2014 at 3:55 e m

  Så rätt paow! grym är du som vågar stå på dig, önskar jag också kunde det men jag är för rädd. (och hur skrämmande är inte det? att man inte vågar säga vad man tycker i dagens samhälle, 2014..)

  Reply
 138. blatten januari 1, 2014 at 4:02 e m

  Inte visste jag att svenskar ville jobba som pizzabagare, städare och diverse ströjobb, låt ”oss” blattar få åka tillbaka till våra länder så får vi se vad som händer med jobben som svenskar egentligen inte vill ha, men klagar på oss för att ha snott de.

  Mvh från en stolt blatte och en ännu stoltare svensk

  Reply
 139. Acke januari 1, 2014 at 4:03 e m

  BRA! Kul med någon som vågar stå för vad man tycker!

  Reply
 140. Sofia januari 1, 2014 at 4:03 e m

  Tycker som du!!

  Reply
 141. Sofia januari 1, 2014 at 4:04 e m

  Paow alltså!!

  Reply
 142. M januari 1, 2014 at 5:43 e m

  Funderar bara på varför det är ok för vissa människor som får en ny chans i ett nytt land att kalla de som bott i landet lite längre för fula ord och även sånt som svennejävel osv? Varför är det ok att de säger vad de tycker om svennar och ser ner på kulturen i det land de kommit till? Jag skulle påstå att många av de som kommit hit är rasister mot svenskar och beter sig på ett sätt en svensk aldrig hade kunnat göra i deras hemland om rollerna hade varit omvända.

  Reply
  1. Sara januari 3, 2014 at 6:36 f m

   Där lät du bara helt dum. Det finns en anledning till varför vissa invandrare är rasister mot svenskar. Jo, för att de blir sedda på ett annat sätt, de är ovälkommna i landet och folk ser ner på de. Invandrare blir placerade i en och samma ort och hur ska de då kunna utveckla sig? De blir skyllda på, kränkta och behandlade på ett ytterts fult sätt. Och du tror att de bara ska sitta och vara tysta? Nähe du, de ger självklart tillbaka. Just därför är många av rasister mot svenskar. Kanske borde de svenskarna pröva att vara lite mer vänligare mot de invandrarna som kommer in så får ni se att det går bra. Det är väll inte så att invandrare ska rösta på Jimmie istället för Reinfieltd lixom.

   Reply
   1. Rebecca januari 6, 2014 at 1:35 f m

    Alltså, vet du varför de ofta hamnar på en och samma ort? (Vi pratade om det i skolan förra året så jag är inte helt ute och cyklar nu) Kommer du till ett helt främmande land och kanske inte har så jättemycket pengar, eller kunde få med dig dina tillgångar, klart att du inte har råd att bo på Solsidan med fredde och mickan? Och eftersom att det ofta kommer ganska många, eller ja det har ju kommit en del, så blir dem ju samlade på ett ställe. Dessutom så känns det nog bra mycket bättre att bo iplacerade på en och samma ort som andra med samma bakgrund, som talar samma språk och har samma kultur. Det är en trygghet!!

    Reply
    1. Pedro Gonzales januari 11, 2014 at 1:36 f m

     Det finns ett bra ställe om man vill prata ”arabiska”, praktisera muslimsk tro osv osv osv

     Valfritt muslimskt arabiskt land. INTE i Sverige uppe i kalla Norden!

     Reply
   2. Stina januari 9, 2014 at 6:07 e m

    Och hur förklarar du invandrarkillarna som gruppvåldtog en invandrarflicka på ett boende de befinner sig på direkt efter ankomst till Sverige? Är de på grund av svenskar se ner på dem?
    NEJ.

    Folk måste fatta att det inte bara är svart på vitt. Det finns svenskar liksom invandrare som man kan likna vid Satan. Men också änglar. (Nej är inte kristen, men ger en bild.)

    Invandrare är ingen homogen grupp som alla är lika. Det finns många olika kulturer, tyvärr är många kvinnoförnedrande. T.ex. en far sålde sin dotter för 50 lamm i Iran (om jag inte missminner). Men där finns även bra fäder med iransk härkomst. Sluta generalisera!

    MEN svart på vitt: vi har inte råd att ta in fler invandrare! Samhället håller på att falla sönder, ej tillräckligt med resurser. DETTA ÄR FAKTA EJ EN ÅSIKT.
    Jag har jobbat på äldreboende, tyvärr är det ofta underbemannat och det är höga avgifter för äldre personer som många gånger lever på en knaper pension.

    Och alla krigsdrabbade som behöver terapi, får dem det? Det tvivlar jag starkt på.
    Jag är inte empatilös, men jag är realist. VAKNA GOTT FOLK OCH INSE!

    Reply
 143. Sandra januari 1, 2014 at 7:03 e m

  Du har sex på tv och lägger upp nakenbilder, varför skulle folk inte ha åsikter kring det? Du är sjukt naiv o pinsam om du inte tror att folk skulle ha åsikter.

  Reply
  1. Rebecca januari 6, 2014 at 1:31 f m

   Fast att tycka att någon är en hora är väl ändå ingen åsikt? En åsikt är att man kanske inte GILLAR det hon gör på tv och det hon lägger ut, men att man tycker att någon är en hora är ingen jävla åsikt.

   Reply
 144. Saga januari 1, 2014 at 7:06 e m

  . Dock nämnde du även i ett tidigare inlägg att Jeppes blivande flickvän kommer vara en hora. Det är också nästan förtal och det visar att inte heller din, Paulina Danielssons, kvinnosyn är så bra.

  Reply
 145. Therese januari 1, 2014 at 8:10 e m

  Skönt att se någon mer som vågar diskutera denna tabubelagda fråga som inte ens politiker vågar ta i. Inte konstigt att rasismen ökar när inget annat parti än SD vågar lyfta fram detta.

  Reply
 146. Ally januari 1, 2014 at 8:37 e m

  Vad är rasism? Det är en fråga som flera av er bör fråga er och fundera över. Alltför många missbrukar ordet ”rasism”. Att vara rasist innebär att man gör en åtskillnad mellan olika ”raser” och samtidigt det den ena rasen som högre stående. Att prata illa om invandrare, tycka att de ska flytta tillbaka till sina länder osv har INGET med rasism att göra!!!! SD är idag inget rasistiskt parti eftersom de inte gör denna åtskillnad och nedtryckning på grund av ras! Om jag säger att jag tycker illa om invandrare så är jag inte rasist för det. Jag kan säga att jag tycker illa om invandrare generellt på grund av deras kultur, religion och andra saker som inte stämmer överens med den syn på livet som jag anser är sund, men det gör mig INTE till rasist eftersom jag inte nedvärderar någon ras utan endast kultur osv! Kan folk inte förstå skillnaden??? Det är till exempel inte somaliernas ras ( alltså hudfärg osv) som jag är emot utan deras sätt att bete sig, och då är man INTE rasist! Jag generaliserar ofta och det med all rätt!
  Jag gillar inte att gå till tandläkaren, oftast är det väldigt obehagligt, men kanske en gång på tio går det bra. Men jag gillar fortfarande inte tandläkaren. Denna metafor kan man jämföra med hur jag ser på generalisering. Man kan inte säga att generaliseringar är fel bara för att det inte stämmer till hundra procent. Har man återkommande dåliga erfarenheter av något så är det inte en generalisering.

  Reply
 147. Sanna januari 1, 2014 at 10:45 e m

  Man får inget säga Paow, i Sverige är yttrandefrihet till för vissa bara. Säger man något sådant här, då är man på en gång RASIST. Ett väldigt uttjatat ord. MEN JAG HÅLLER MED DIG TILL 110 %, OCH TYCKER DU ÄR STARK SOM SÄGER VAD DU TYCKER, ÄVEN OM DET INTE ÄR POLITISKT KORREKT. Sverige börjar mer och mer likna en diktatur, där det fria ordet tystas… För att man har en annan åsikt än den sk rätta.

  Reply
  1. Sara januari 3, 2014 at 6:38 f m

   SD var den som kom in med sin diktatur.

   Reply
 148. Joella Spain januari 2, 2014 at 3:52 f m

  Det är väl mycket tack vare bloggen som du har nåt överhuvudtaget annars hade du vart ett problem barn du med som staten fått ta hand om, ja rättare sagt ett soc barn med en ruttig lägenhet på en förort! Så sitt inte och skyll på alla, för alla är inte alla dessa människor som du skriver om här. Jag tycker absolut inte att det är okej att kalla någon för fula saker, tråkigt att du fått så elaka kommentarer på instagram med dessa människor som du skriver om är inte alla, inte ens hälften. Jag har gått skola där 98% var bara svenskar, tro mig dessa killar var inte så snälla heller, kallade tjejer för ditten och datten. Tänk på att bloggar börjar bli ute snart, vad ska du göra då förutom att vara med i dokusåpor? Finns många bra invandrare som har bättre jobb än vad vissa svenskar har som valt också att leva på soc bidrag bara för att dom kan, så det är inte endast dessa människor som du skriver om här.

  Reply
 149. vanessa januari 2, 2014 at 9:01 f m

  Jag är inte rasist men jag gillar glass. Citat soran ismail.

  Reply
 150. Nikki januari 2, 2014 at 12:30 e m

  För det första är din svenska helt värdelös. För det andra så är det inte invandrarna som är faktorn i denna ekonomi och välfärd.
  Att du blir kallad hora av folk på nätet, det är oacceptabelt men att påstå att det endast är invandrare som säger så så är du ute och cyklar.
  Tack för mig

  Reply
  1. Alexandra januari 2, 2014 at 5:51 e m

   Det var bra tal! Jag behöver inget skriva, det finna många här som redan har skrivet massa bra saker och svarat på lilla Paulinas text!

   Reply
 151. julia januari 2, 2014 at 2:35 e m

  Men herregud vad fan förväntar du dig om du visar dig naken på internet och i tv lixom? Det är ju inte det vanligaste bland unga tjejer. Dom som gör det tar man ju som ”slampa” TYVÄRR men så är det? Och det har FAN inget att göra med invandrare din jävla idiot. Om din farmor nu betyder så mycket för dig ta hem henne till dig och ta hand om henne då? Vilket jag antar att du aldrig skullle göra.

  Reply
 152. Hanna januari 2, 2014 at 2:39 e m

  Solidaritet, är ett ord många i kommentarsfältet borde fundera lite extra på. Vi lever tillsammans, vi ska ta hand om varandra och vi är alla människor. Sluta skyll problem på utsatta grupper i samhället, inget kommer bli bättre av de.

  Reply
 153. Linda januari 2, 2014 at 3:14 e m

  Jag har lite samma upplevelse. Jag håller inte med om den sista delen, men utländska killar, främst turkar (jag har inget bättre ord för dem) har ingen respekt för tjejer. Vi duger bara till att knulla med, för att vi är horor allihopa.

  Reply
  1. Pedro Gonzales januari 11, 2014 at 1:31 f m

   Om en kvinna knullar ”turkar” kanske hon inte duger till mycket överlag…

   Reply
 154. Maria januari 2, 2014 at 5:43 e m

  Alla ni som tjatar om att hon ska läsa på och öppna ögonen m.m. Hon har väl rätt till sin åsikt precis som ni. Hennes verklighet kanske inte liknar eran, vi alla präglas av olika erfarenheter i livet, det är ju det som gör alla människor unika. Att hoppa på henne för det är väl lika kränkande som något annat. Att ni ens orkar spekulera i detaljer som felstavning och diverse.. Hur småsint är inte det då? I det stora hela är hon missnöjd som många andra svenskar.

  En del av människorna som röstar på SD är utlandsfödda svenskar som är missnöjda med invandringspolitiken. Skulle ni hoppa på dem också och säga att dom är rasister?

  Tror ni att dom som verkligen behöver hjälp har råd att ta sig hit? Många utav de som jag har pratat med har varit tvungen att betala mycket pengar för ta sig hit… Är det inte bättre att hjälpa dem på plats istället, vart man faktiskt kanske kan göra skillnad förde som är allra mest utsatta.. De oskyldiga barnen bland annat! Istället för att ta in alla soldater, poliser, politiska flyktingar som flyr för att de har gjort fel i sitt hemland.

  Det står inte heller någonstans att de äldre inte får någon mat som så många tjatar om utan att den är dålig vilket den ofta tyvärr är… Sen kanske det inte har någon koppling direkt till invandringen men det är antagligen en ekonomisk fråga.

  Tycker att ni själva kan fundera om ni behöver öppna ögonen och tänka efter innan ni börjar trycka ner andra för deras åsikter. Att hennes åsikter inte stämmer med era ger väl inte er rätten att vara elaka och fientliga? Att påstå att alla som röstar på SD osv är lågutbildade m.m. Är också en form av rasism som då är okej enligt er om vi nu ska dra detta till sin spets. Och om alla har ett ”lika värde” som ni så fint låtsas stå för, varför har inte Paulina det då?

  Reply
 155. Maria januari 2, 2014 at 6:03 e m

  Att ni för övrigt säger att Paulina är rasist gör er i princip lika mycket till rasist som ni påstår att hon är, i och med att ni då har valt att dela in människan i olika raser, vilket kan anses som rasistiskt!

  Reply
  1. Matilda Hagman januari 8, 2014 at 8:07 e m

   Det här var en av de mest korkade argumentationer jag har hört! Ta reda på vad begreppet rasist innebär innan du skriver en sån här kommentar.

   Reply
 156. Sabina januari 2, 2014 at 7:42 e m

  Tycker det är väldigt ironiskt när folk skriver att det inte är på grund av invandringen som vi har dåligt med jobb, äldreomsorgen är dålig, bostadsbrist. Med tanke på att vi la 4 miljarder på bara förra året på invandringen. VAR TROR NI INVANDRARNA FÅR PENGARNA IFRÅN??? Gud eller?
  Det invandrare inte förstår när man säger att man inte kan ta in fler folk i Sverige för att vi inte kan ta hand om fler, då helt plötsligt är alla rasister. Och det är för jävligt när invandrarna säger så! Med tanke på att man ska ta hand om dem som redan är här!!

  Reply
  1. anonym januari 15, 2014 at 4:25 e m

   bra skrivet! 🙂

   Reply
 157. :) januari 3, 2014 at 2:54 f m

  Så jävla sant!

  Reply
 158. elsa januari 3, 2014 at 11:41 f m

  Jag hoppas du läser dina kommentarer! Många svar är så jävla smarta. Och om du inte gör det, varför ens uttala dig, varför ens skapa den här debatten om du inte tänker svara på alla smarta människor som bara ber dig tänka efter en gång till? Du har en stor makt med alla dina läsare, använd den inte till att sprida rasismen, vi behöver inte mer i Sverige! Du skulle kunna vara en grym förebild för tjejer som står upp för sig själv och sin rätt till en egen sexualitet, det är jätteviktigt och bra! Men vad har det för värde om det bara gäller vita tjejer? Svenska tjejer? Vad är en invandrare för dig? en ung kille som kallar dig hora? Tjejerna då, tanterna? Gubbarna? Mammorna? Papporna? De homosexuella som inte har rätt att leva öppet med sin sexualitet i sitt hemland? De sjuka? De traumatiserade? De deprimerade? Alla är vi människor. Var är din medmänsklighet?

  Reply
 159. Kamal januari 3, 2014 at 5:07 e m

  Tänk på hur vi hamna här från första början 🙂

  Reply
 160. Suck januari 3, 2014 at 5:43 e m

  Oj. Snacka om Snillen spekulerar. Bjud in Kalle Anka och några fler från Ankeborg så kan de fortsatta samtalen bli riktigt intressanta.

  Reply
 161. emma januari 3, 2014 at 10:31 e m

  gulligt att du försöker engagera dig, men intressant att du varken har någott jobb som bidrar till samhället, eller utbildning.

  Reply
 162. Häxan Surtant januari 4, 2014 at 9:09 f m

  Gillar du inte att bli kallad ”hora”? Det gör förmodligen ingen, så Paow det kanske är dags att du SJÄLV slutar att kalla andra för det. Vill man förändra något får man börja hos sig själv. Det är det enda man egentligen kan påverka! Eller du får säga det, men inte en kille som inte kommer från Sverige?!

  Reply
 163. Råland januari 4, 2014 at 11:01 e m

  Vissa av er kan ju lägga ner allt skitsnack, det handlar om att de flesta invandrare som kommer till Sverige inte kan anpassa sig efter våra lagar och ska börja införa sina egna, passar det inte är det bara att åka hem. Och även fast det enbart är hamid och hans bror ali som sprängt i stureby så ska hela familjen ut, sköter sig inte en så i detta fall är det värt att dra ut hela paket, menar det är deras föräldrar som uppfostrar ungarna och klarar inte föräldrarna av det så har dom inte förstått vad detta med att få en chans innebär, säger bara som paow, dom kommer hit, placerar ut sig på både jobb och bostäder och sen är otacksamma. bort med varenda en!

  Reply
  1. Sara januari 6, 2014 at 5:47 f m

   Är du helt jävla störd i huvudet eller? ”Hamid och hans bror ali”? Det kan lika gärna vara en svensson som sprängt upp stället. Jag menar snälla, vem fan vare som kom med järnrör och började slå, var det invandrare? Nej, det var rena svenskar, rena sverigedemokrater. Och vem var det som attackerade en massa demostranter i kärrtorp? Jo, svenskar, rasister. Och vem var det som slängde en tårta i Jimmies ansikte? Jo, en svensk kvinna. Vart kommer snubben ifrån som mordhotar Jimme gång på gång? FRÅN SVERIGE MED SVENSK BAKGRUND. Så sluta lägga allt på invandrare. Tar era jobb? Snälla, ni borde vara glada att de jobbar åt staten och tjänar pengar, betalar skatt osv.. Sverige ger ju ändå inte bra jobb bara de ser efternamnet på en. Och paow har knappast ett jobb så hon ska inte öppna sin käft. Och många svenskar välkomnar inte invandrarna på rätt sätt, de kollar på de som om de var parasiter, hur tror du man känner sig? Hur skulle du känna dig om det var krig i ditt land och fått din familj dödade framför ansiktet på dig, och var tvungen och fly för ditt liv, och så kommer du till ett land där du inte är accepterad och blir nekad. Hur skulle det kännas för dig? Inte bra tror jag. Ni ser allt från ert perspektiv, bara ett perspektiv, sådana egoister som ni är, ni känner inget medlidande och empati, därför är ni som ni är. Därför vill ni ta ut invandrarna. De har flytt från krig där det har handlat om liv eller död, kommer till sverige för att hitta sig till något tryggt, och ändå beteer folk sig på det här viset. De har gått igenom ett helvette, ni ska inte prata förrens ni själva gått i deras skor, och tro mig ni skulle inte klarat er. Åk fan inte till länder för en charterresa om ni inte ens accpterar deras kulturer, stanna kvar i sverige under sommaren och bygg fan inte sommarhus där. Och det med att invandrare inte är tacksamma? E du störd i huvudet? De är så tacksamma de kan vara, bara för att en invandrare har brytit mot lagen så ska man inte dra alla över en kam. För så fort en invandrare gör något, så skyller ni på alla. Bryter en svensk mot lagen, bryr sig ingen. Ni placerar alla inkommande i en o samma ort, hur tror ni då de ska kunna anpassa sig och utveckla sig? Det är fel på människorna i samhället, inte invandrarna. Så se er omkring och kolla hur samhället igentligen ser ut, och vems fel det igentligen är istället för att sitta och peka och döma. Och förresten, vem är sveriges bästa fotbollspelare? ZLATAN som är från bosnien. Har ni märkt att zlatan aldrig sjunger med i nationalsången? En reporter frågade honom en dag, varför sjunger du aldrig med nationalsången? Zlatan svarade, ”Ni accepterade aldrig mig och mina traditioner, så varför ska jag acceptera era?” Tänk lite på hur ni själva beteer er också.
   Tack för mig.

   Reply
   1. Pedro Gonzales januari 11, 2014 at 1:29 f m

    Du har fel, fel, fel. Stäng kakinkastet om du inte kan säga något vettigt..

    Dags att stänga svängdörrarna vid gränsen och bara släppa ut!

    Reply
 164. nobbe januari 6, 2014 at 8:38 e m

  ja, jag är inte utlänning, men visst verkar du vara rätt ”lös” men visst, mår du bra av det så knulla runt för all del, det är ungefär lika ointressant som om killar gör det, så länge man inte skadar nån så är det väl bara att köra okej… de flesta har en sån period i livet, den går över med åldern..däremot verkar du vara lite rasist när du generaliserar kraftigt, vad har DU gjort för samhället ? Skriver en blogg ? Finns nog väldigt många invandrare som gör mer nytta

  Reply
 165. sandra januari 6, 2014 at 10:53 e m

  bra skrivet!

  Reply
 166. Natalie januari 7, 2014 at 8:57 e m

  ”Så tycker att vi ger bort våra jobb som inte finns med pengar vi inte har” Va?

  Jag tycker det är extremt skrämmande att du skriver en text med ”fakta” som jag vet det fan vart du har fått ifrån. Att du får ha vilka åsikter du vill är självklart, men du som är en förebild och kan påverka så många snorungar som helst gör mig mest rädd eftersom du snackar om saker du inte vet ett skvatt om. Ta reda på riktig fakta innan du yttrar dig, inte från exponerat.nu eller avpixlat. Att det finns undersökningar som visar att de som har rasistiska åsikter och/eller röstar på SD har låg intelligens eller är lågutbildade gjorde du bara ännu mer klart.
  Tyckte du var rätt skön innan, men Tack o hej, kommer inte läsa din blogg ngt mer!

  Reply
 167. Matilda Hagman januari 8, 2014 at 8:03 e m

  Jag håller med dig sluta predika och ta reda på fakta innan du skriver ett sånt här inlägg. Det finns många som har en dålig kvinnosyn, och det behöver inte innebära att dålig kvinnosyn är kopplat till någon kultur/ religon. Tycker du ska kasta ett öga på paradise hotel, där de manliga deltagarna har en otroligt dålig kvinnosyn, där du och många andra kvinnliga deltagare endast ses som sexuella objekt.

  Reply
 168. Victoria Munoz januari 9, 2014 at 4:57 e m

  Oh no, you didn’t?
  Jag kan börja med att säga att jag är svensk, med rötterna från Chile. Blir väldigt förvånad över det du skriver. Du skriver att du inte är rasist, men mycket av det du skriver är rasism. Varför? Jo, du ser svenskarna som ”oss” och invandrare som ”dem”. Du delar upp. Och säger att du prioriterar din farmor före människor som kommer med trauman från krig, som sett sina barn eller föräldrar blivit mördade. Din farmor lider inte av lite sämre vård för att man försöker hjälpa världen. Vad är det för egoistisk tänkesätt du har?
  Och när du ändå är inne på fakta, så ska du förstå att varför saker och ting går upp i pris är för att högern privatiserar, höjer priser på allt för att de har sänkt vår skatt. Vilket betyder att mer måste betalas ur din ficka. Hyrorna är höga för att staten måste gå runt för att försörja barn i sjukvård och skolor. Då man sänkte skatten, höjde man vuxnas sjukvård, kollektivtrafiksavgifter osv. Jag är inte vänsterpartist, jag är inte socialdemokrat. Jag är nymoderat och realist. Du är blåare än mig och mycket mindre informerad.

  Att du tycker om att ”knulla” är fritt för dig att tycka om och sysselsätta dig med, av dålig vana har folk fått för sig att det är deras ensak. Kan även vara för att du valt en livsstil som låter folk tycka till. Samt är det samhällets fel, de säger hur en man och en kvinna ska bete sig. Det är alla vi som har skapat detta. Och min personliga åsikt är att man håller det diskret, vad man gör och inte gör. Inte enbart i sexuella sammanhang, utan i alla möjliga sammanhang. Mina vänner håller inte med mig, men då får man förvänta sig att folk ska tycka till – med all rätt. Det är irrelevant om de heter Johansson i efternamn eller ej, det viktiga är att det är respektlöst att skriva ”hora” till någon överhuvudtaget. Det är hemskt och ovårdat. Du borde inte ta till dig på någon nivå, vilket jag uppfattar att du gör utifrån detta inlägg, då du måste förstå vilka hem de kommer ifrån för att inte ha respekt – respektlösa. Land, utseende och kön är irrelevant.

  Reply
 169. Hanna januari 14, 2014 at 11:58 e m

  Alltså jag citerar dig ”Vi är inte i paradise hotell nu, de är reality”. Och precis Paow, samhället vi lever i är inget jäkla spel som i paradise hotell där man kan rösta ut folk som inte ”passar den svenska ramen” som du anser.
  Vakna upp ur paradisebubblan! Reality ser ut såhär att människor från andra länder behöver vår hjälp för vi har de mycket bättre här. Försök se de fina med ett mångkulturellt samhälle istället för att skylla på invandringen för att de inte finns jobb,bostäder och pengar till alla. DU är den som har ett ologiskt tänkande skulle jag vilja säga.

  Men allt du skrev fram till ”jag är inte rasist men” var bra. Tjejer ska inte behöva bete sig på ett visst sätt och absolut inte bli kallade horor för att vi gillar att ha sex. Men sen..

  Reply
 170. anonym januari 15, 2014 at 4:24 e m

  Jag är absolut inte rasist men jag tycker att folk har börjat överdriva det här väldigt mycket! Sverige är ett av dom länderna i Europa som släpper in flest invandrare/flyktingar, jag själv tycker inte att det är dåligt..men jämför med Norge t.ex. dom släpper knappt in hälfter av vad vi gör. men så fort man säger nått om det så e man en jävla rasist! man kan knappt säga att ”aa men han va typ mörkhyad” utan att bli kallad för rasse elr nått liknande!
  Jag tycker att de e starkt att Paow skriver vad hon tycker.. och jag tror nog nt att hon lyssnar på vad folk skriver till henne om just detta inlägget..

  Reply
 171. Anna januari 20, 2014 at 8:07 e m

  Paulina. DU har din mun full med smuts. Skaffa dig ett riktigt jobb istället klamydia slyna.

  Reply
 172. Miriam januari 20, 2014 at 10:54 e m

  Snälla, läs detta.

  Jag tycker inte du ska ge dig in i debatten med den snäva bilden du har av invandringspolitiken.
  Det rådande och otroligt sorgliga ställningen många kvinnor befinner sig i vårt samhälle beror inte främst på andra kulturer och religioner. Det handlar om det inmatade patriarkatet världen över. Hur män, oavsett bakgrund, ges utrymme att vara frigjorda men inte kvinnor. Kvinnor står i köket – vilket din generation kan skämta om på sociala medier. Jag tycker det är synd. Så synd, att du som har valt att inte ta dig igenom dina obligatoriska år i skolan, inte förstår vikten av vad det skulle innebära om inte du hade haft en blogg. Felet ligger inte i att du yttrar dig. Med att kommentera på din blogg (vilket jag aldrig gör och började först besöka den efter så mycket skriverier om dig i medierna i och med din medverkan i paradise hotel) försöker inte jag indikera på att du ska hålla tyst och sätta dig på din plats med denna kommentar.
  Men vidga dina vyer för gudsskull! Du kanske istället ska ta dig in i feministdiskussionen innan du väljer att ”rösta med den hand du skriver” som med andra ord motsvarar ett högerextremt parti som Sverige demokraterna, för att det är lättast att dra den slutsatsen när man inte har så mycket koll kring partiprogrammen. För att det blir en kontrast till problematiken med kvinnor som tyvärr gestaltas i vårt samhälle och därmed blir det lättaste strået att dra i stacken.

  Jag tycker det är så synd. Så synd. Och min etnicitet är kurdisk. Uppvuxen i Sverige och stolt svensk – min nationalitet. Ville bara poängtera det för att du inte ska gå efter kommentarerna du får av en väldigt liten grupp understimulerade människor som råkar ha en annan bakgrund än svensk.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *