Paradise hotell

Jag tycker faktiskt synd om hur mycket skit Dorota får ta. Något som dom inte visar i paradise är att jag är en av dom som faktiskt umgicks med henne och tycker om henne. Hon är en väldigt speciell människa och kom in med en roll där hon var tvungen att köra ut någon. Och alla blir arga på henne? Jag tycker att AK var riktigt dryg och vidrig i sista pogrammet( och nej det har inte det med Jeppe och göra för er som tittar) med hennes självförtroende och sättet hon snacka ner Anja på som aldrig gått på en catwalk. Och folk ogillar Dorota för att hon är en av dom få inne i paradise med en egen personlighet? Hon var tvungen att köra ut någon. Hata inte henne för det. Hon är en av dom enda originella där inne. Skärp er #slutahata

20131212-160933.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (52)
 • Lollo

  Du är så fantastiskt tråkig i PH Paow… Var övertygad om att du skulle vara en ”spelare”, men ack så fel jag hade. Ligger och tofflar med Jeppe hela dagarna, snaaaaaaark… När är bröllopet? Du har varken förstått vad spelet går ut, eller vad TV-underhållning är. Även om folk ogillar Dorota så är hon ungefär 100000000000 ggr roligare än vad du någonsin kommer att vara!

  Svar: lungnet före stormen. Och spelet går ju ut på att hitta en partner att spela med?

 • Elin

  Fast, du är också en av dom som snackar skit om henne. Särskilt gjorde du det när hon kom in i programmet. Man ska inte kasta sten i glashus fröken ..

 • vendela

  Stör mig jätte mycket på reklamen som kommer över inläggen! Ser inte ens vad det står? :s

 • Dalai

  Hejar på Dorota, helt klart. Den jag tycker allra minst om är Mia som beter sig som en jäkla mobbare. Iallafall är det sådan hon framstår.

 • FiA

  Tycker inte paow är tråkig hon är ju den som är rolig att se på! Hon, jeppe,Jesper och Mia! däremot är Samir och hans toktråkiga brud inte roliga att titta på!

 • Em

  Håller inte med ovanstående, första gg jag tittar på ph faktiskt och det är endast för du var med (Man vill ju se hur du är ”live” so to say). Sen är ju inte spelet igång än heller, håller tummarna på att vi får se mer sidor från dig 😛

 • Patrik

  Bra skrivet. Tycker det är hemskt, har för mig att du sa något också i ett av de senaste avsnitten. Eller om det var Aina som sa något och du höll med. Men jag tycker i alla fall du håller dig på bra avstånd för de andra är fruktansvärt omogna. Ingen som törs säga vad de tycker till henne så hon kan förklara sig eller liknande. Dorota är kanske inte den roligaste personen (av det vi får se i TV) men hon verkar human och sympatisk i alla fall. Man ska inte behöva må dåligt för det. Gäller Jeppe också.

 • Milla

  Håller med Lollo +1

 • Cecilia

  Haha asså vissa människor!! Lollo skulle säkert vara myyyyycket roligare;)

  Jag tycker du är hur kul som helst! Haha det är ju dina kommentarer och hur du är som är det roliga:) så ah vafaaan blir så trött på folk som ska ha massa åsikter hit och dit, negativa dårå. Positiva är alltid roligt:D

 • Emelie

  har hon instagram?

 • Amelie

  Bra Paow!
  Du är verkligen bäst 🙂

 • amanda

  Diggar verkligen dig, du är en sån varm och snäll människa. Håller med om att hatet mot Dorotha är väldigt överdrivet och onödigt. Hon har ju inte precis gjort något dumt. Skulle hon komma in i programmet och ba ”nä men jag vill inte förstöra för er så jag tänker inte spräcka något par”. Sen varför hon inte direkt är min favorit är för att hon inte är så rolig och underhållande(av det man får se iaf), känns som hon mest bryr sig om sitt utseende. Men som sagt, hon förtjänar inte att hatas så!

 • Tilda

  Måste då bara påpeka att jag tycker inte alls om Dorota, vet inte om det är för att hon körde ut AK, sättet hon gjorde det på eller hur hon beter sig över huvud taget. Men att hon om någon säger att folk är falska stör mig så sjukt mycket. Och SHIT vilken fjolla hon verkar vara, överkänslig osv..

 • Jenny

  Hahaha, Jag älskar dig i Ph men alla snackar skit och det sista programmet med AK kändes sjukt vinklat från alla håll och kanter…. Jeppe kallar Mia för psycho och alla lever för att snacka skit om Dorota och här sitter folk och bryr sig om vad hon sa om en catwalktävling. Gud hjälper mig, känns som ni bara måste hitta ett fel på människan.

 • A

  Jättemysigt att se dig och Jeppe hitta varann 🙂 Hoppas ni fortfarande är tillsammans 😉

 • sofie

  Håller helt klart med dig Paow!

 • Sanna

  Paow tråkig? Paow är anledningen till varför jag ens följer ph!

 • Bobbo

  Mycket bra skrivet, kärlek till dig!

 • Maria

  Du är grym och det är Dorota med, även om hon är lite speciell!

 • Linnie

  Super bra skrivet! Bry dig inte om bitterfittorna som skriver massa skit. Den svenska avundsjukan är hemsk. Du är grym paow! Och det är så kul att du är med i PH 🙂 du är awesome!

 • Ida

  Hej Paow!
  Jag vill säga motsatsen mot vad din andra kommentar var, du var/är så himla härlig och skön i PH! Min fråga om man får fråga, har du kontakt mer Jesper idag?
  Kram!❤️

 • Annie

  I programmet igår va Dorota så himla pinsam… Börjar gråta för att någon prankar henne? Förlåt men vad tror hon att hon har gett sig in på? Det är Paradise hotel. Spelet går typ ut på att hugga någon i ryggen, förvänta hon sig att komma in och få massa äkta vänner? ”Alla är så falska här” dööööööööööööööh. Tycker inte heller att hon bjuder på sig som alla andra gör. Du är dock rolig att kolla på, gör vad fan du vill 🙂

  • Lina

   Fast det handlar nog inte om att dom prankade henne, utan hon känner sig nog jävligt utanför. Och det kan ingen ha missat? Och om ni missat det så borde ni titta om igen.
   Jag tycker Dorota är ganska så trist att titta på, men att frysa ut någon sådär är bara hemskt. Fast det är ju så vi tittare får se det. Hur det var där inne vet ju ingen annan än dom..

 • Bella

  Håller med dig!!

 • Isabelle

  Tycker inte alls du verkar tråkig i PH. Tycker du verkar både rolig och schysst! Och självklart är du den snyggaste tjejen där!
  Hejar på dig! :*

 • c

  vilket snackisnack här ovan!

  Du är min (och som jag hört; många andras) favorit i PH! En av de största anledningar att det är kul att kolla! 🙂

 • tjo

  Jag tycker faktiskt att Dorota är en av de bättre i programmet. Hon är intressant och lite seg, på ett bra sätt. Hennes dryghet mot de andra tycker jag de förtjänar eftersom de inte är särskilt trevliga mot henne. När någon väl är trevlig mot henne så är hon inte dryg mot dem, utan hon använder drygheten i sitt försvar vilket jag förstår!

 • Lisa

  Paow du är fan bäst! Det är du som gör ph roligt att titta på! Skit i alla haters. Kraaam

 • Jessi

  Tycker att du verkar vara den enda äkta där inne! Gillar dig mest av alla och då är jag inte sån som brukat kolla på såna program alls! Du visar en riktig klok sida av dig med humor, strålar självsäkerhet & självförtroende! Älskar det!
  Man förstår varför du var en av dem som var mest omtyckt!!

  Tror att Dorota blir ”[email protected] för sättet hon beter sig på, hon är väldigt dryg och ganska vidrig på sitt sätt, särskilt när hon torrknullar jeppes ben…. Säger inte det för att vara elak, men det är så hon beter sig och framstår sig själv att vara. Sen att hon är en annan person när inte kameran är där är en helt annan femma. Men det är inget vi ser av henne iaf!

 • Ninni

  Du gör hela showen!! Älskar din blogg!

 • Julia

  Helt rätt! Du är en så fin människa och det lyser igenom tv skärmen. Du är en av de få som är med i PH som faktiskt har bra värderingar och normer. You go girl.

 • Molly

  Jag håller inte med ovanstående!
  Uppenbarligen förstår hon nog inte att TV3 klipper hur dem vill framställa er. Självklart gjorde du mer än att ligga och softa och ligga med Jesper. Håller dock med dig angående Dorota! Synd att hon får ta så mycket skit, inne i huset men även nu utanför på internet. Mycket vacker tjej även fast folk klankar ner på henne. Du med Paulina, skön är du! Gillar dig, skönt att du inte är med och mobbar inne på paradise! Du är äkta och man märker det! Kram vännen

 • sana r

  Du har lagt upp videos på instagram där du skrattar ner på Dorota, och sen i programmet pratar du illa om henne med de andra tjejerna. Sen nu ska du sitta o ba ååå jag tycker synd om henne. Hahah du är pinsam!

 • Eli

  Du är min favorit i PH!

 • maryjane

  Fan vad nice att du gjorde sånt här inlägg. Håller med dig också!

 • Ilse

  Ta sista avsnittet som exempel!
  Istället för att välja han sebbe så lät hon Jesper F vara kvar, för att hon visste hur mycket folk i ph tyckte om honom. Istället för att bara tänka på sig själv som många i ph gör så tänkte hon faktiskt på alla andra! Så hon är ju faktiskt inte så tokig Miss D 😉

 • Ilse

  Inte sista, senaste* avsnittet menar jag juuu :p

 • Tess

  Du är så grymmast i PH Paow! Du är i alla fall dig själv, och samtidigt en bra spelare! Så himla kul det har varit att se lite hur du ”är” och inte bara läsa inläggen i bloggen. jag förstår ju såklart att du kanske är annorlunda utanför PH också men ändå. Och så himla snygg är du med.

 • Emelie

  Jag ogillar henne inte för att hon kasta ut någon, de är ju så i ph, men hon verkar allmänt dryg och som att hon lever i en film, allt ser ut som övedrivet skådespeleri. Hon är säkert jättesnäll men i ph framstår hon som dryg & kall.

  Vacker som få dock!

 • Kath

  Det vart riktigt snällt av dig att nämna det.
  🙂

 • nina

  Du snackade skit om henne -.- #Paowslutahata

 • Jennifer

  Bra sagt! Asså måste man hata för att den ser lite annorlunda ut! Din text förändrade mitt självförtroende tack paow!❤️

 • Jennifer

  Bra sagt! Asså måste man hata för att den ser lite annorlunda ut! Din text förändrade mitt självförtroende tack paow!❤️Vrf ska man ens orka hålla på! Ja de är ett spel såklart hon kanske vill vinna hon ville säkert inte va taskig mot AK!! Du är bäst paow!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *