Säsongare…

Har ju hängt på Mallis två år i rad. Och ja, som jag har sagt innan så blir man kär i helvetesön, du blir kär i människorna. Jag har verkligen träffat vänner för livet där. Människor som jag kommer fortsätta att hänga mer 🙂

Det bästa med att ha säsongat är att man lär känna folk i all städer så vart man än kommer så känner man någon 🙂 som nu när jag ska till Malmö så ska jag möta upp två riktiga tomatar som jag tycker väldigt mycket om 🙂

20131204-160847.jpg

20131204-160852.jpg

20131204-160858.jpg

20131204-160907.jpg

20131204-160903.jpg

(Visited 5 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Evelin & Alexandra december 4, 2013 at 5:01 e m

  Hej! Vi är ett tvillingpar på 16 år som bloggar om våran vardag, mode och träning! Kolla gärna in våran blogg och lämna kanske en kommentar efter dig.

  Kram!

  Reply
 2. Skitsamna december 4, 2013 at 5:06 e m

  Vad vill du jockiboy? Låt han och hans tjej vara, hon är fan inte ”trashig”. Vet du vad dom går igenom? Och ändå så kan du slänga ur dig nåt så absurt. Man kan ju inte säga att du är oskuld. Ha sex och filma och att inte filma är ju samma sak. Vad berör det dig, du vqr ju inte tvungen att titta på filmen. Och min åsikt är nog att du har knullat dubbelt så mycket som hans tjej, vem är trashig då?

  Svar: HAhahAHA

  Reply
 3. Sofie december 4, 2013 at 6:57 e m

  Hallå du MÅSTE vara kvar på grabbarna grus nästa år!! Jag ska på studentresa då och jag har sen ph började insett vilken cool och underbar människa du är, helt seriöst! En ny förebild, du säger vad du tycker och står för det, något jag eftersträvar! Skulle vara så coolt att träffa dig, du är trots allt bara två år äldre än mig så vore så himla kul att träffa dig! Kram på dig och fortsätt som du gör, verkligen beundransvärt!

  Reply
 4. Sofia december 4, 2013 at 7:45 e m

  Sämsta jävla skitstället jag varit på. Spriten är utspätt med vatten och svennarna som hänger där är äckliga människor som är uppblåsta och tror att dom är något. Jag undrar bara vad i helvete har man i hjärnan när man åker utomlands och vill hänga på en ”svensk” bar. Nej fy i helvete, mallis var väll helt okey men inget ställe jag åker till en gång till. som tur är så fick jag resan gratis. Fanns mycket roligare barer på den gatan som både var trevligare och hade starkare sprit.

  Reply
 5. Rebecka december 4, 2013 at 11:18 e m

  Hur fan kan dom göra så? Hur i helvete kan dom bara kasta ut dig? Fittfan så dåligt. USCH. Arg.

  Reply
 6. N december 4, 2013 at 11:24 e m

  Klänningen du hade på kvällens avsnitt av paradise hotel var sjukt snygg. Var är den ifrån? 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *