Scenskräck..

Hej på er! Sorry för seg update men har haft ganska mycket att göra. Igår så vaknade jag tidigt och fick ångest över hur stökigt det var i min lägenhet.. Så ringde dit en städare. Sen så blev det lite thaimat och Ph med pappa.

Btw vad tyckte ni om gårdagens avsnitt? Jag har ju som sagt grov scenskräck och tyckte att det var sjukt jobbigigt att gå på catwalken.. Men men. Jag gjorde det ändå. Framställts ju som ganska så lungn i programmet. Vilket jag faktiskt var. Men som sagt.. Också ganska kåt hahah! Var så himla trött på dagarna eftersom att vi var ju tvungen att gå upp kl 9 varje morgon., och jag var alltid den som var vaken senaste! Som vanligt då haha..

20131204-131255.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (2)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *