Sovit tre dyngn i sträck..

Och ja det stämmer. Har endast vart vaken några få timmar varje dyngn och igår så vaknade jag kl 11 på natten. Var hungrig och skulle gå till 7/11 fast det vart stängt. Så gick till gymmet ist och tränade skiten ur mig och käkade proteinkakor. Så var supertrött när jag kom hem och somnade som ett litet barn.. Och så vaknade jag nyss. Herregud.

Fast man blir snygg av att sova och med tanke på hur hårt jag levt senaste månaden så är det ju bara bra. Är ändå mörkt och tråkigt ute. Och imorgon så är det ju JUL! Blandade känslor men gillar julen. Även fast jag inte köpt en enda julklapp. Jag har redan sagt att jag inte vill ha några julklappar då jag själv tycker att jag har allt. Sen så gillar jag inte att julstressa. Fast måste nog köpa något till mina syskon 🙂 nu ska jag ta en dush. Hörs snart!

20131223-141529.jpg

(Visited 23 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Karin december 23, 2013 at 5:48 e m

  Lugn med fillers.. duck face..

  Reply
 2. Emelie december 23, 2013 at 5:56 e m

  Du är så fin! 😀

  Reply
 3. jenniferjenifer december 24, 2013 at 12:27 f m

  Vad har hänt med din instagram?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *