Vad jag tycker i dagsläget om PH deltagarna del 1.

Niklas: I huset så uppfattade jag honom som ganska blyg och tillbakadragen. Sen så blev han ganska bild och rolig när man festade tillsammans. Brukade knoda på hans muskler ibland haha! Men han var nog en av dom som jag fick ”minst” kontakt med. Så har inte så mycket att säga om honom 🙂

secondColumn-1x1

Anja: Vi var vänner Första dagarna i huset.. Sen så började jag störa mig på det putti nuttiga ”fina flickan”. Som dom flesta som läst min blogg innan redan vet är att jag inte gillar folk sin ältar saker och ”aldrig gör något fel”.. Men annars så tycker jag om Anja! Hon ställer alltid upp och får en glad. Vi pratar inte så mycket nu. Men jag tycker att hon är en go tjej 🙂paradise_hotel_stockholmstjeje

Jeppe: . Vi träffades lite efteråtoch ja vad ska vi säga han är ett riktigt svin. Fast han vill ju vara det.. Om vi bortser från att jag älskar sliskiga blonda charterkillar som kan flarra.. Och utöver att jag faktiskt blev kär i honom. Så är han en rätt vidrig människa utåt sätt. Spelar till och med tuff inför sin mamma, det är mycket ”jag är kingen” osv. Vi hade bra sex för att vi hade kemi men annars så hade det nog inte vart någon höjdare. Osäker alfahanne. Han har fina mjuka sidor också, men det här ”tuffa tugget” tar över lite mycket. Kommer att sluta upp som färjan Håkan men en unge i varje land och en 15 årig hora till flickvän i något varmt land.

paowjeppe

AK: Jag tyckte faktiskt ingenting om AK i början. Jag brukar inte göra någon speciellt stor ansträngning till att lära känna folk som inte visar mig något intresse. Men nu i efterhand så tycker jag att hon är asskön- tills jag kollade på pH. Förstår inte hur hon kan vara en sådan favorit när hon är så Jävla oskön inne i pH. Jag hatar henne där inne nu när jag tittar/tittade. Men nu när vi snackar verklighet och inte paradise hotell så tycker jag att hon är råskön och skulle kunna hänga med henne!

secondColumn-16x9

Samir: ja.. Lilla dampungen som snackade lite för mycket inne i pH och blev mångas bollplank när det gäller att snacka skit och retas.. Vilket jag tycker är synd. Han är den personen som jag nu i efterhand måste erkänna att jag blivit lite småkär i. Han får mig att skratta, han får mig att känna mig glad. Så han får 10/10 av mig. Jag älskar den killen!

2087200_528e6b902a6b2295216a85b7

Ögongodis all over! Love u <3

Aina: ibörjan så kollade jag inte på henne, pratade inte med henne. Men sen efter att AK åkte ut så började vi få kontakt, vi brukade sjunga Veronica maggio och måla tånaglar tillsammans. Älskar hennes uttryck och hon är verkligen genom snäll. En av dom som jag faktiskt aldrig trodde att jag skulle vilja hänga med utanför är den jag ringer oftast nu! 🙂 Och vääldigt rolig är hon också. Tokfia!vlcsnap-2013-11-05-13h37m04s236

Tobbe: Ibörjan så skrämde han mig.. Haha skoja. Men han sa att han var kär i mig och sa att vi skulle ha sex i början när han var full. Han är en galen människa, herregud vad han blir loco när han dricker. Han har även ett väldigt fint hjärta och jag kan bara säga bra saker om han. Love him 🙂

blogg_thobias_ny_0

Emelie: Ja.. Jag fick ett intryck av henne att hon var ganska kaxig- vilket stämmer bra det. Fast på ett bra sätt. Hon gör mig glad och får mig att vilja stå upp för mig själv. Hon tar INGEN skit och det är det jag älskar med henne 🙂 Även lite kickers ibland. Fast det är ju bara härlig! Och JÄVLIGT snygg är hon också!

org_326996

DEL TVÅ kommer om några dagar 🙂

Vilken är din favorit i PARADISE ?

(Visited 572 times, 1 visits today)

47 Comments

 1. susanna december 30, 2013 at 10:51 f m

  Men Jesper då? 🙂

  Reply
 2. Fanny Apelvi december 30, 2013 at 10:58 f m

  Du, Anja, niklas, aina, Samir och Mia är mina favoriter, kika gärna in på min blogg 🙂 kram

  Reply
 3. Fröknarna Falun december 30, 2013 at 11:02 f m

  Kul med dina intryck.

  Fröknarna Falun -UTFLYKTSTIPS NÄRA STOCKHOLM -http://froknarnafalun.blogg.se

  Reply
 4. Molly december 30, 2013 at 11:02 f m

  Aina o du

  Reply
 5. Linn december 30, 2013 at 11:54 f m

  Aina och Anja!

  Reply
 6. Ronja december 30, 2013 at 12:29 e m

  Samir har ju åkt ut?

  Reply
 7. Alva december 30, 2013 at 1:15 e m

  Jag tycker att du, Jesper, Jeppe, Samir och Aina är en av de skönaste! Niklas verkar lite tillbakadragen men ändå väldigt snäll 🙂

  Reply
 8. Johanna december 30, 2013 at 1:18 e m

  Lätt du å mia, sen är fröidh och thobias grymma också 🙂

  Reply
 9. Mira december 30, 2013 at 1:33 e m

  Samir och Aina, dom är sjukt sköna.
  Gillar dig oxå men tycker inte du syns till så mycket, TV3 visar bara varje gång du ligger och nästan inget annat.

  Reply
 10. Emelie december 30, 2013 at 3:27 e m

  Har ingen direkt favorit, väntar fortfarande på att någon ska komma in och röra om men tycker om Aina, hon verkar härlig 🙂

  Reply
 11. Karin december 30, 2013 at 3:37 e m

  Samiiiiir självklart!! Jesper fröidh e skit irriterande, fattar inte att folk diggar honom. Han e lite efterbliven!

  Reply
 12. Sandra december 30, 2013 at 4:01 e m

  Umgås Anja och Samir något?

  Reply
 13. Maybel december 30, 2013 at 4:03 e m

  AK, niklas var mina favoriter från början men om jag tänker just nu är det nog du och niklas!

  Reply
 14. K december 30, 2013 at 4:07 e m

  Du såklart och Samir :*

  Reply
 15. wilma december 30, 2013 at 5:17 e m

  alltså jeppee hahah så jävla fuuuul. Förstår dock att du var med honom i huset för där fanns det inte många guldklimpar att välja mellan. Men alltså jag skrattar ihjäl mig av att han tycker han är så jävla bra. Kolla på honom liksom. Lovar att han får brudar bara för han varit med dig snyggo;)

  Reply
 16. jessika december 30, 2013 at 5:20 e m

  du

  Reply
 17. Millie december 30, 2013 at 5:27 e m

  Niklas. Fuck me up så snygg man får bli lixom

  Reply
 18. Pauline Delhomt december 30, 2013 at 5:57 e m

  Gillar att du i ett senare inlägg skriver om just ordet ”hora”. Men du har tydligen inga problem att kalla andra det. Så blåst!

  Reply
 19. Snaskis december 30, 2013 at 6:22 e m

  Hur svårt var det att fatta att Jeppe är en liten fitta som är så osäker att han söker bekräftelse genom att springa runt och leka att han är ”kingen” (hahaha, så jävla pinsamt att ens gå runt och vara tvungen att berätta att man ”är kingen”, spiken i kistan för att en person är största förloraren, hahaha!). Jaja, det är väl bara låta honom njuta av sina five minutes, fortare än kvickt är han gårdagens nyheter och inte ens de mest desperata tjejerna kommer ens att vila blicken på honom om så för en sekund.

  Förresten. Jag tycker inte att du är en hora. Men. (Lite som ditt rasse-resonemang där.) Njuter du verkligen av sex på det sätt du skriver om det i din blogg? Som ditt sex med Jeppe i PH t ex. Hur kul eller ens skönt är det att knulla i några minuter? ”In-och-ut-knull, only for his 3 minutes pleasure”. Bra sex för mig är varierat sex som varar längre än max 10 minuter. Det innehåller fler ställningar än missionären, och snubben använder inte sina båda händer till att stödja upp sig själv.

  Du får gärna ha hur mycket sex du vill för min del, och mig gör det inget att du berättar om det heller. Bara det att det sex vi fått se dig ha och beskrivit som riktigt bra, på väg mot 10 poäng eller hur det nu var, såg man ju att det var ett riktigt orutinerat tonårs/fylle-sex. Och då menar jag att det var till 95% Jeppe som failade som varken var uthållig eller intresserad av att tillfredsställa dig. 5% får du ta på dig för du kunde ha tagit för dig mer och visat honom lite mer hur han ska göra, men å andra sidan kan man inte klandra dig, hur skulle du hinna det på ett par minuter? Ingen räknar väl med att nån som är så stor i truten nästan ska komma i brallan?

  Jag vågar nog påstå att den lillponken har aldrig fått en kvinna att komma, det har hon fått fixa själv.

  Tycker nog helt enkelt att du ska vara lite mer kräsen, ha inte bara mycket sex, ha BRA sex för guds skull! Om du sedan har mycket av bra sex, då är jag den förse att gratulera!

  Reply
 20. Emma december 30, 2013 at 6:29 e m

  Fett bra inlägg Paowie! Stay golden

  Reply
 21. Emma december 30, 2013 at 7:22 e m

  DU!! Den ända anledningen till att jag började kolla var för att du skulle va med, du är lätt skönast i huset 🙂

  Reply
 22. .... december 30, 2013 at 8:40 e m

  Vad hände med dig och jesper eller det kommer senare i ph ?

  Reply
 23. Nathalie december 30, 2013 at 8:53 e m

  Aina är min favorit 🙂

  Reply
 24. Emma december 30, 2013 at 9:33 e m

  Du, Aina och SAMIR<33 (fast nu har han jue åkt :'''()

  Reply
 25. SWAG december 30, 2013 at 10:58 e m

  Samir var/är min favorit asså hans swag!!!

  Reply
 26. J december 30, 2013 at 11:30 e m

  Min favorit i PH är såklart Aina, hon är fan bäst, du är också bra. Typ ända anledningen att jag kollar på ph… hihihiihih

  Reply
 27. Amelie december 30, 2013 at 11:53 e m

  Samir är lätt min favorit i ph. Jag allmänt älskar honom, inte bara för att han är riktigt snygg, har en grym kropp och har världens vackraste ögon. Han är alla tjejers favorit och ögongodis. Jag älskar hans attityd och sättet han pratar till folk. Samir, jag älskar dig!

  Reply
 28. Lisa december 31, 2013 at 2:06 f m

  Bästa är ju helt klart Jesper f och du 🙂

  Reply
 29. bingo december 31, 2013 at 12:08 e m

  Måste säga att du är fan blåst i ett senare inlägg tycker du inte man ska kalla folk för hora och gör det själv. Tänk på vad du säger du så kallade B-kändis och dina så kallade idéer som är så bra.
  Du är patetiskt faktisk kanske dags att utbilda dig och inte bara hälla i dig sprit och droger och hänga på nattlubbar för är inte å bra för din pension att vi ska försörja dig i framtiden när du inte drar in nått själv till statskassan

  Reply
  1. Sophie januari 2, 2014 at 3:47 e m

   Helt rätt!

   Reply
 30. PH-Lover december 31, 2013 at 2:00 e m

  Du,A-K,Anja,Jesper F,Samir och Aina 🙂

  Reply
 31. Lina januari 1, 2014 at 2:08 f m

  Nu förstår jag inte riktigt. Du skrev ett väldigt starkt inlägg där du är så less att bli kallad hora och du ansåg att större delen av de nedvärderande orden kom från utlänningar eller människor med dålig kvinnosyn. Jag uppskattar att det finns folk i dagens samhälle som tar upp just den frågan. Varför blir vi tjejer kallade för horor bara för att vi gillar sex eller är mer frigjorda än andra medans det nästan aldrig blir en negativ reaktion gentemot killar. Det är fruktansvärt. Men jag är övertygad om att det inte bara är utländska killar som trycker ner andra tjejer.

  ”Kommer att sluta upp som färjan Håkan men en unge i varje land och en 15 årig hora till flickvän i något varmt land.”

  Men så använder du ordet Hora och sen i ett nyare inlägg tar avstånd från det, det är riktigt illa. Om du fördömer människor som inte kan se kvinnor för vad och vem dem är personligen men sen gör likadant, hur tror du att det ser ut? På allvar. Tror du någonsin att folk kommer sluta döma dig om du själva inte kan göra det? Och tror du någonsin att dessa ”utlänningar” kommer sluta kalla dig för Hora när du själv gör det?

  Kan inte du förklara för mig hur du menar? Och hur klyschigt det än må låta: ”behandla andra så som du själv vill bli behandlad”.

  Reply
 32. Josefine januari 1, 2014 at 5:23 e m

  Niklas, är så jävla bäst!! Men sen är både du, fröidh och aina roliga att ha i huset

  Reply
 33. Ida januari 1, 2014 at 5:41 e m

  Aina!! <3

  Reply
 34. Cassandra januari 1, 2014 at 7:25 e m

  Gillade AK och Niklas mest i början.. Sen Samir nu i slutet och nu är Aina den stora favoriten! Du är också härlig 🙂 Tycker minst om Fröjd, Jeppe och Mia.

  Reply
  1. Henna januari 2, 2014 at 10:47 e m

   Håller med sen är ju Anja också en favorit hos mig 🙂

   Reply
 35. Rebecca januari 1, 2014 at 11:19 e m

  DU, Mia och Aina

  Reply
 36. alex januari 2, 2014 at 12:35 f m

  del 2 pls

  Reply
 37. nnn januari 2, 2014 at 6:06 e m

  del 2 tack!!!!

  Reply
 38. patricia januari 3, 2014 at 5:13 e m

  hahahah ÄLSKAR din beskrivning av jeppe. älskar DIG! efter att ha sett dig i PH så börjar jag känna mer att du beter dig som så många killar gör, fast du är tjej- det är det som är så jävla häftigt och ovant att se. det känns som du är dig själv, i love it!!!!!!! behövs fler som dig!<3

  Reply
 39. Dubbelmoralen januari 5, 2014 at 11:54 e m

  ”15 årig hora till flickvän” — ok, stoppa mig om jag missuppfattat, men det är alltså okej för dig att utföra slut-shaming, kalla kvinnor för horor, men vedervärdigt och kränkande (vilket det är varesej det är en ”svensk” eller någon annan som säger det!) när personer med, för att citera dig, ”utländska kulturer” gör det?

  Jag tycker definitivt att alla bör anamma feminismens tankar kring att omfamna sin sexualitet — men om du ska förespråka detta, att (bl.a.) kvinnor äger sin sexualitet och ej bör dömas på något vis baserat på hur dem, kvinnorna, uttrycker den, så bör du också ta en titt på hur du formulerar dig.

  För enligt det du skrev i din paragraf om ”Jeppe” så gör du precis (!!) vad du är arg över att personer från ”utländska kulturer” gör, d.v.s. att kalla en kvinna ”hora”.
  Gör om och gör rätt, Paow. 🙂

  Mvh, Emma

  Reply
 40. Madde januari 8, 2014 at 9:01 e m

  mina favoriter är DU, Samir, Aina, Anja och Mia

  Reply
 41. Hanna februari 6, 2014 at 12:38 f m

  DEL 2 PLZZZZ

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *