Veronica Maggio is my hero!

http://lyricstranslate.com
Hela huset

Min bleka kind är svart av smink
Hör hela huset sova tungt
Finns inget jag behöver som är någon annanstans
Jag skulle kunna dö nu, med kinden mot din hals
Jag reser mig ur våran säng, lämnar dig sovande min vän
Jag smyger över golvet, ser solen stiga upp
I samma stund så vet jag att allting har ett slut

Allt är för bra nu
Går runt i t-shirt och är trött
Sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar
Blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet att allt är för bra nu
Allt är bra nu

Festen har dött för längesen
Soffan har blivit till en säng
Jag lånar någons stövlar i storlek 45
Går ut genom dörren och där är sommaren
I gräset sover någon än, ser ganska obekvämt ut men
Jag knäpper några bilder och skrattar för mig själv
I samma stund så vet jag att allting har ett slut

Allt är för bra nu
Går runt i t-shirt och är trött
Sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar
Blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet att allt är för bra nu
Allt är bra nu

Allt är för bra nu
Går runt i t-shirt och är trött
Sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar
Blundar tills jag skymtar lyckan

Allt är för bra nu
Går runt i t-shirt och är trött
Sitter på pianot mellan flaskor, glas och fimpar
Blundar tills jag skymtar lyckan och jag vet
Allt är för bra nu
Allt är bra nu!

– hela huset

20131211-152852.jpg

20131211-152858.jpg

(Visited 254 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Nellie december 11, 2013 at 4:50 e m

  Hej! Finns det någon där ute som kämpar med att bli frisk från ätstörning, eller någon som lyckats slå sig fri? Vill någon skriva till mig? Jag känner mig så otroligt ledsen och ensam. Insjuknade i anorexia för ett tag sen och bestämde mig i slutet av november för att bli frisk, vägen är dock så fruktansvärt lång och krokig och mina hjärnspöken vägrar lämna mig ifred. Har inte vågat prata med någon om mina problem, jag är så rädd att bli bemött på ”fel sätt” så allting ska bli jobbigare och svårare. Jag är deprimerad och vill bara isolera mig. Jag kämpar varje dag och äter igen, men tankarna gör mig tokig. Jag är livrädd att gå upp i vikt, men även livrädd att gå ner då jag är väldigt underviktig. Önskar bara någon som förstår eller försöker förstå, någon som kan stötta när världen rasar! 🙁 (http://bitterfroken.blogg.se)

  Reply
 2. amanda december 11, 2013 at 8:16 e m

  du är så jäkla fin!

  Reply
 3. The curious one december 11, 2013 at 8:56 e m

  Var är skorna ifrån? assnygga!! hela outfiten var sjukt fin!

  Reply
 4. Tova december 11, 2013 at 10:29 e m

  Shit vad snygg du är här! Du är bara sjukt grym. Dina kläder och din attityd är den bästa! Det borde finnas många fler som du i världen! Hah, aa det finns inget annat att säga förutom att du är WOW.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *