Alltså va?

Jag tycker inte att det är något fel att visa upp vad man fått i Julklapp när man är mellan 8-100 år. Det är väl bara kul. Men alltså dessa 10 åriga tejer som gör ”tutorials” med hur dom sminkar sig, har en miljon produkter i håret, hur dom sköter sig hy för att inte få finnar. Tycker nästan att det är fel som föräldrar inte inte stoppa sina barn från att använda rynkkräm i typ 10 års ålder. Kolla bara vad te.x hon miss lisebell håller på med. Hon verkar vara en jätte söt tjej. Men hon är ett barn?? Ett barn ska inte sminka sig. Jag lekte med dockor tills jag var 12..

Tycker ni inte att detta är konstigt?

 

Söta tjejer och misslisbel är ju grym på att klippa film.. Men kom igen tjejer!

(Visited 515 times, 1 visits today)

132 Comments

 1. Rebecca januari 20, 2014 at 3:55 e m

  Dom är små ja, men samtidigt bryr dom sig om sitt yttre.
  Man ska tydligen börja med antirynk krämer när man är runt 18

  Reply
  1. Elin februari 19, 2014 at 6:38 e m

   Wtf? Anti rynk kräm, 18 år? Whuut? Sånt har äldre kvinnor 40+!

   Reply
  2. Josefin februari 27, 2015 at 11:28 f m

   Ja, det lär väll bli så när man använder så mycket krämer och smink som 10 åring. Att man har rynkor redan som artonåring.

   Reply
 2. linnea januari 20, 2014 at 4:05 e m

  Jag håller med dig, men jag tycker samtidigt att om föräldrar tycker att det är ok och personen som sminkar sig, så ser jag ingen bigdeal i det.. 🙂
  http://linnealinita.myshowroom.se/

  Reply
 3. Johanna januari 20, 2014 at 4:17 e m

  Lisa är ju överdriven, men så ser det ut idag, man börjar sminka sig i 4-5an. Mycket går framåt men vissa saker gör ju inte det tyvärr.
  Jag själv är 13 och har sminkat mej sen i femman ungefär och det är inte konstigt..

  Reply
  1. Märta januari 24, 2014 at 6:11 e m

   Men då kan du väll inte tycka att hon är överdriven? Om du sminkat dig sedan 5:an, så är det ju samma sak!?

   Reply
 4. Julia januari 20, 2014 at 4:21 e m

  Lite mörkrädd blir man, själv kunde jag nästintill ingenting om smink och hudvård innan jag gick i 8an. Och att dom där små söta flickorna som inte ens är så gamla att som hunnit få problemhy än sitter och använder alla de produkter och smink tycker jag är ganska så sjukt! En sak att sitta och leka med ögonskuggor men att på riktigt bry sig om sin hud som fortfarande är som en bebisrumpa är fel (enligt mig då förstås) tycker nog ändå man ska ta vara på den tiden när man är liten, vuxen kommer man vara resten av livet ändå

  Reply
  1. Märta januari 24, 2014 at 6:37 e m

   Visserligen förstår jag din kommentar, så unga människor borde inte använda så mycket smink, produkter med mer, de borde vara nöjda med sitt utseende, eftersom de fortfarande inte har speciellt stor problemhy. Jag är ungefär lika gammal som Lisa, och använder knappt något sådant. Men jag förstår liksom inte ditt problem i hela den här grejen? Lisa har hittat ett intresse hon tycker om, är det inte då ganska fel att gå och säga att hon skall göra något annat? Även om inte du sminkade dig när du var så liten, så betyder inte det att inte Lisa får göra det. Jag sminkar mig inte mycket, men har inget problem alls med att andra gör det, så länge de gör det med måtta, och att det är ok med deras föräldrar.

   Reply
  2. Julia april 17, 2014 at 11:13 e m

   Har du nån aning om hur stor skillnad det är mellan alla när dem kommer in i puberteten/får tex finnar?! Och hon gör som hon vill! Hon sminka sig i ganska liten ålder men hon gillar det och är dessutom riktigt duktig!! Så lägg ner!

   Reply
  3. Ronja juni 18, 2014 at 5:07 f m

   Men varför ska inte hon få göra det hon vill?? Ni kan väll ändå sluta att skriva massor av skit om henne! Ja hon kan jätte mycket saker inom smink och hudvård mm, men hon tucker det är roligt! Låt då henne göra det utan massor av hat hela tiden!!

   Reply
 5. V januari 20, 2014 at 4:47 e m

  Det där är ju helt sjukt, små flickor som tänker på smink och skit, herregud de borde bara oroa sig över skolan och inget annat. Vad sorgligt, och man kan ju ta och undra hur föräldrarna har uppfostrat de?

  Reply
  1. xandra004 januari 23, 2014 at 7:35 e m

   Vill du veta vad som är sjukt? Att du som anonym törs hacka ner på en trettonåring. Och sen klaga på föräldrarna du törs nog inte säga det face to face. Du tänker absolut inte på vad du skriver och om det är någon som borde varit uppmärksam under skolan är det nog du! Hur vet du att hon inte tänker på skolan? De hon gör är tusen gånger bättre än att hacka ner på yngre tjejer. Skäms! Du skulle behöva bättre uppfostran inte hon…

   Reply
  2. wilma september 3, 2014 at 7:54 e m

   vafan snackar du för skit jag är 12 och använder smink ganska mkt men är säker på att mina föräldrar har uppfostrat mig väl bara för att du använde dockor när du var tolv

   Reply
 6. caroline januari 20, 2014 at 4:49 e m

  Håller så med dig!

  Reply
 7. Emsan januari 20, 2014 at 4:57 e m

  Oh dear, för det första, tycker synd om tjejen som lägger ansiktsmask, hon säger ju för fan att solbränna går bort ”i duschen när man skrubbar och så”, hur kan man få för sig nåt sånt?!
  Och den där Lisa, måste ju tyvärr erkänna att hon vet precis vad hon håller på med, hon har förmodligen lärt sig av andra Youtube-sminkvideos, hon gör precis som ett ”proffs” skulle göra. Jag är snart 21 bast och har använt foundation EN enda gång i mitt liv, och då var det för att jag köpt en sådan produkt ENBART för att den var på rea, inget annat. Sen var det väl en gång då en kompis fick för sig att fjortissminka mig, så okej två då. Förövrigt använder jag aldrig smink numera, möjligtvis om det skulle vara nån speciell fest eller nåt så kanske lite mascara får träda på ögonfransarna, men inte mer än så. Jag låter mitt naturliga utseende tala för vem/hur jag är. Punkt 🙂

  Reply
 8. Cassandra januari 20, 2014 at 5:19 e m

  Usch man blir ju bara ledsen när man ser detta!! Ni hinner sminka er och dessutom bli trötta på det tro mig. Sorgligt och så blir jag så jäkla förbannand på all utseendehets.

  Reply
 9. Amanda januari 20, 2014 at 6:04 e m

  Håller med! Dom ”kastar bort” sin barndom! Lev i nuet och njut av att du är liten och problemlös!

  Reply
  1. Ronja juni 18, 2014 at 5:12 f m

   Vadå kastar bort sin barndom?! Det är väll ändå du som har kastat bort din barndom då! Du gjorde väll säkert det du gillade att göra när du var liten?! Eller, har jag fel?!NEJ! Låt henne få göra det hon vill!!!

   Reply
 10. Annelie Hedman januari 20, 2014 at 6:08 e m

  Gulligt att de sminkar sig. Barnen idag blir ”vuxnare” fortare än förr. Hellre att de håller på med smink än annat typ droger.

  Reply
  1. da januari 24, 2014 at 9:25 e m

   hahaha ÄLSKAR den här kommentaren!!!
   Som om smink håller folk borta från droger!? Kolla stureplan!?

   Jag sminkade mig som mest när jag tog som mest droger hahaha

   Reply
  2. Ronja juni 18, 2014 at 5:13 f m

   Bra sagt!

   Reply
  3. Frida juli 20, 2014 at 2:29 f m

   Och varför skulle smink vara vuxet, så barnsligt. Känner ingen 13-åring som leker med dockor, eftersom dem är mer intresserade av smink eller kläder, och det är det INGET fel på. Men varför skulle smink vara vuxet? Så nu är det vuxet att ha ett intresse som kanske stärker självförtroendet eller som bara är sjukt kul? Att ha lite färger i ansiktet är inte vuxet, alla borde ha tillgång till det! Och jag vet inte vad jag ska säga när jag ser att vuxna personer sitter anonyma och hackar på en 13-åring! Det är inte rätt, absolut inte. Innan ni hackar på mig nu tycker jag att ni ska kolla in MoaMurderess video om detta på Youtube, den heter näthat om ni undrar

   Reply
  4. Svea januari 9, 2015 at 6:29 f m

   Jag är 12 år och håller inte på med smink så mycket men älskar Lisas videos så jag håller klart på Lisa. Om ni tycker att barn blir vuxna för tidigt i denna värld och insatta i politiken så är det ju skolans fel, vi barn får betyg i 6:an vilket innebär press och detta betyget är förberedande för att man flera år senare ska kunna söka till gymnasiet, man börjar prata politik i skolan och skyll nu inte för Guds skull på mobiler och internet och att det är det hemska i allting för ni vet inte och jag vet inte om det är ett framsteg eller snedsteg i utvecklingen och en så länge så har vi inte hört någonting om att det är ett snedsteg utan vi har bara hört det som en fantastisk uppfinning som underlättar vardagen. Skäms på er att hacka på en 13 åring som redan får stå ut med det varje dag TÄNK på vad ni säger och skriver PUNKT SLUT.

   Reply
 11. kicki januari 20, 2014 at 6:19 e m

  Jo det är jätte sorgligt.. de borde vara fysiskt aktiva och leka med vänner istället.. men allt går tyvärr framåt i takt med samhällets utveckling.

  Du skriver ”Ett barn ska inte sminka sig. Jag lekte med dockor tills jag var 12.. ”
  Jag antar att de som är 50 år idag oxå säger ” när jag var 20 hade jag inte sex i tv” eller ” när jag var 20 skrev jag inte öppet om mina otroheter för hela svenska befolkningen.. osv….

  Reply
  1. Eve januari 23, 2014 at 10:16 e m

   Ja asså herrejisus, 13-åringa tjejer borde verkligen ha det som förr i tiden, de borde vara mindre värda än pojkarna, inte gå i skolan, leka med dockor, giftas bort, lära sig att bara kvinnorna tar hand om hemmet osv, ja tiden borde aldrig förändras, eller hur?

   Reply
   1. moa augusti 4, 2014 at 12:29 f m

    Asså omg! Hur kan ni stå ut med er ssjälva ni är för fan äldre än Lisa och liksom hon har hittat sitt intresse, det hon brinner för! Jag fattar inte hur folk är nöjda med sig själva efter att dom skrivit hatt och hängt ut folk på nätet! Ni alla borde skämmas jag stöttar Lisa till 100% fuck alla haters! Jag blir så jävla förbannad rent ut sagt!!!!

    Reply
  2. Helena juli 12, 2014 at 4:48 e m

   Bästa kommentaren! Och Paow sköt ditt eget och bry dig inte vad andra gör.

   Reply
 12. Frida januari 20, 2014 at 6:26 e m

  Håller helt med, det är helt SJUKT! Stackars barn som inte får vara barn…

  Reply
 13. marre januari 20, 2014 at 6:29 e m

  Åh nej. Mitt hjärta går sönder! Små små barn som bryr sig så mkt om utseendet..
  Håller med dig Paow!
  Synd att Vi inte hann hälsa på varandra i Mariestad. Kände inte för o trängas med alla. Sen såg jag hur jobbigt det var för er med allt kaos.
  Ha det bra! Kram

  Reply
 14. J januari 20, 2014 at 6:36 e m

  I min värld är det bara så sjukt att så fina tjejer i den åldern sminkar sig och använder egengjord ansiktsmask. Utan att det är en lek!
  Om de bara visste vad gifter de utsätter deras unga kroppar för 🙁 http://goeco.devote.se

  Reply
 15. siri januari 20, 2014 at 6:43 e m

  Håller helt med! Dom kan ju göra vidoes om annat med inte ”ansiktsrutin” mm

  Reply
 16. My januari 20, 2014 at 6:46 e m

  Ååååååh heeeeeerreguuuuud neeeeej!! Jag är mållös, det är allt jag får ur mig för tillfället :*(

  Reply
 17. Badi januari 20, 2014 at 7:20 e m

  Hej, håller verkligen med dig om att föräldrar borde sätta en gräns på hur fort de skall utvecklas från att bara vara ett barn till att sminka sig skit mkt och sedan visa upp det. Frågan är bara om föräldrarna är medvetna om detta. Tror många föräldrar är så upptagna med sitt eget att de tittar till ens barn lite då o då och märker inte att de göra sådana videon, sminkar sig ofattbart mkt och lever det vuxna livet redan som barndom. Andra kanske tycker att de är fortfarande bara ”barn” och tycker all smink de slänger på sig är bara ”kul” grej och ser inte det hela bilden.

  Samtidigt så har också tiden ändrats avsevärt. Som 12 åring lekte jag på gården och var inte särskilt utseende fixerad. Dessa dagar med mobilen, paddan och allt annat man kommer åt på nolltid så blir man mer o mer involverad i hur samhället vill att en skall vara och man blir på någotvis tvungen att följa de andra. Blir intressant att se hur framtiden förblir.

  Reply
 18. My januari 20, 2014 at 7:20 e m

  Ps. Fast nu har jag kollat upp henne mer och måste säga att det verkar vara en smart tjej med fötterna på jorden. Trots att jag tycker det är alldeles för ungt för en ”morning skin care routine”.

  Reply
 19. Amanda januari 20, 2014 at 8:06 e m

  Jag håller med! Det känns helt sjukt. Håller med om att den andra filmen var bra klippt och bra gjord, men det känns ju inte rätt alls.

  Reply
 20. Ella januari 20, 2014 at 8:20 e m

  Hahahaha Dawen är lätt skönaste ungen ju!!!

  Reply
 21. Ellen januari 20, 2014 at 8:24 e m

  Håller med dej!

  Reply
 22. Ann-Sofie januari 20, 2014 at 8:30 e m

  Fy barn ska vara barn och inte börja med sånt där redan då! Håller så med dig.

  Reply
  1. xandra00 januari 24, 2014 at 3:34 e m

   Sköt dig själv, du är bara avundsjuk för att Lisa har lyckats och du var helt o kreativ i den åldern. Det är inte så att du är nå proffs på smink, har du inge bättre förig än att trycka ner 13 åriga tjejer? Skäms!

   Reply
 23. Sofia januari 20, 2014 at 8:38 e m

  Håller helt med! Man ska inte börja livet med att vara utseende fixerad eller ens tänka på att man ska sminka sig, visst att man kan ha någon ögonskugga när man ska på kalas. Men att ha det som ett intresse är helt fel. Barn ska vara barn och med detta så växer dom upp tok för tidigt då detta är något vuxna gör och oroar sig för, men det ska inte ett barn göra!

  Reply
 24. Anna januari 20, 2014 at 8:48 e m

  Helt galet…. Hur länge har den blonda tjejen sminkat sig för att ha fått in rutinen så bra? Sen hon var 8 eller?! Sjukt!

  Reply
  1. emma januari 23, 2014 at 9:14 e m

   Hon är 13 snart, inte 8.

   Reply
 25. Julia Blomgren januari 20, 2014 at 9:19 e m

  Vad är grejen med att klanka ner på en tjej som följer sina drömmar? Det handlar inte om vad föräldrarna borde säga nej till, det handlar om att du inte behöver tro att du är nån jävla diktator som ska klanka ner på nån som är flera år yngre än dig. Detta är sjukt pinsamt, även fast du gör det för att bara provocera… PINSAMT

  Reply
 26. Tanja januari 20, 2014 at 9:25 e m

  Helt rätt!! Hade fan en tamagotchi när ja var 12, visste knappt vad smink var!

  Reply
 27. Elin januari 20, 2014 at 9:30 e m

  Men kom igen.. Du är ju vuxen och hänger ut en liten tjej? Du verkar vara en väldigt söt tjej men kom igen? Vid vuxen ålder? Hänga ut en liten tjej?

  Vad ville du få ut av detta inlägg? Att Misslisibell ska sluta med detta för att du säger det? Att hon ska strunta i alla sina hundratusen prenumeranter? Vill du att hon ska bli hatad av massa folk och bli deprimerad? VAD VILL DU FÅ UT? ja, det är ok med egna åsikter, men man kan faktiskt tänka efter lite innan man säger elaka saker som kan få andra människor sårade! Du är VUXEN! ska inte du istället försöka vara en förebild eller något? Vilka du som bloggare förmedla till unga tjejer att det är ok att hänga ut folk och skriva taskiga saker? Nej du.., jag tycker att Misslisibell värkar mycket mognare än dig.

  Reply
 28. Elin januari 20, 2014 at 9:35 e m

  Verkar *. Ville bara påpeka det stavfelet så du ej börjar fokusera mer på själva stavfelet än texten

  Reply
 29. L januari 20, 2014 at 9:47 e m

  Håller med dig till 100%. Dagens ”ungdomar” slutar aldrig chockera.

  Reply
 30. Sofia januari 20, 2014 at 9:52 e m

  Mina småsystrar på 8 och 11 år kollar ständigt på denna tjejens videos och blogginlägg. Det har oroat mig länge och det känns så fel och hemskt att ett litet barn redan i den åldern har ett beteende som en annan hade när man var 14. Men det är väl lite utvecklingen i dagens samhälle. Denna utveckling har alla vi som varit ””fjortisar”” medverkat i och på något sätt varit en inspiration för yngre tjejer, så som Lisbel. Tyvärr… För det är ju tråkigt att barn idag inte får samma uppväxt som äldre generationer..

  Sen måste jag även säga att detta inlägg är ganska dumt upplagt, då jag antar att din avsikt var att lägga fram dina åsikter om barn idag och att de borde vara barn längre och vänta med dessa saker. Men istället så har du skrivit inlägget på ett sätt som gör att du hänger ut Lisbel på ett ganska grymt sätt. Som du själv skrev, hon är ju ett barn, och man kan inte hänga ut barn på sin blogg. Hade jag varit Lisbels föräldrar hade jag anmält detta direkt. Och ännu värre, tänk på Lisbel! Hur tror du att det känns för henne att bli uthängd av en vuxen bloggerska som hon säkerligen sett upp till själv.

  Reply
  1. Elin januari 21, 2014 at 5:16 e m

   Håller med dig till 100 % på sista delen

   Reply
  2. ida januari 21, 2014 at 5:16 e m

   precis för Lisa tar efter er äldre. så det är väl tack vare er hon fått detta intresse för smink.

   Reply
 31. Badi januari 20, 2014 at 10:13 e m

  Hej, håller med att barn inte ska leva vuxenlivet vid så tidig ålder men samtidigt måste man se hur utvecklingen har ändrat sig sedan 80/90-talet. Vid 12 års åldern lekte jag på gården med resten av barn och lekte kull och annat skoj. Då var mobil och internet inte lika heta som det är idag och vi såg knappt på hur kändisar eller det ena eller andra klär sig, sminkar sig etc. Idag är det totalt tvärtom. Vid 10 års åldern har du en Iphone och har tillgång till all dessa ”nyheter” direkt i mobilen. Att bli påverkad utav det och utav grupptryck är mycket värre idag än för bara några år sedan.

  Sedan kan det också vara så att många föräldrar inte heller vet att deras barn sminkar sig så mkt, lägger upp massa video och lever det vuxna livet vid så tidig ålder. De jobbar heltid och det lilla tiden de har med sina barn – de håller dem glada på ett eller annat sätt.

  Reply
 32. Besviken läsare januari 20, 2014 at 10:30 e m

  Dubbelmoral då du stöttat nellie berntsson i typ två år och hon sminkat sig hela tiden? Låt misslisibell göra vad hon vill, det kanske är hennes dröm och intresse att hålla på med smink och skönhetsprodukter. Omoget att hänga ut någon som är så pass mycket yngra än dig själv.

  Reply
 33. Marie januari 20, 2014 at 11:29 e m

  Håller med dig helt, flera andra små tjejer lär väl tro att det är så man ska göra och så man ska se ut varje dag när man går till skolan, måste vara stor press på många små tjejer kan jag tänka mig. När jag var i den åldern använde jag endast läppglans för att känna mig extra fin och med tiden började jag använda rouge, mascara sen kanske i 14 års ålder började jag använda foundation och massa annat för att experimentera.

  Reply
 34. tty januari 21, 2014 at 1:58 f m

  Haha Misslisibel: Över 150 000 prenumeranter på youtube

  Reply
 35. tty januari 21, 2014 at 2:09 f m

  Första videon är borttagen. Kanske blev ledsen

  Reply
 36. camilla januari 21, 2014 at 2:56 f m

  Kruxet är att när man börjar sminkar sig så börjar man också att slita på sin hud vilket får den att åldras snabbare faktiskt, ingen bra idé att göra det när man är så ung och vacker ändå…. .<3

  Reply
 37. Ella januari 21, 2014 at 7:30 f m

  Men hallå! Vad är skillnaden med urgulliga Nellie då?! Din ”lillasyster” som du så fjäskande säger att hon är. Varför umgås du ens med en 12 (nu 13) åring när hon borde vara hemma och leka med barbies? Tycker det är dubbelmoral och hade gärna fått ett svar i ett inlägg.

  Sen tycker jag allt det här är lite löjligt. Så fort en blogg blir stor numera så ska ni bloggare alltid börja umgås med den, BARA för bloggen. Allt är så ytligt! Ni hade aldrig umgåtts med en 12 åring ifall hon inte hade haft en stor blogg. Känner ni inte så själva? Att man väljer människor och vänner utifrån framgången, inte personligheten. För Nellie är ju fjortis om någon.

  Reply
  1. Onöjd läsare... juli 12, 2014 at 4:57 e m

   Nellie är bara ett år äldre men hon är det inget problem med att hon sminkar sig och färgar håret och håller på om du är emot hat så bör du nog kolla lite på vad du gör.Lisa gör de hon tycker om och om du inte gillar de…kolla inte på hennes videos! ”När jag var 12 lekte jag med dockor” De som är 50 nu säger säkert när jag var 20 hade jag inte sex i tv och la ut halv nakna bilder. Att en 20 åring skriver så här får mig att må illa att du tar din tid för att berätta till folk vad Lisa gör fel. Tack för mig Paow

   Reply
 38. Anna januari 21, 2014 at 9:06 f m

  Men snälla Paow det är ju sådana bloggar som din som ms Lisebell är inspirerad av? Det är bla du, Kissie och Blondinbella som har satt igång hela den här bimbo/blogghysterin som gör att många 10-åringar hellre vill bli vuxna och sminka sig än att leka som barn gjorde när jag var liten.

  Reply
  1. -- februari 6, 2014 at 1:10 f m

   Precis! :/

   Reply
 39. noelia januari 21, 2014 at 9:48 f m

  Jag blev av med min oskuld när jag var 12 år, hånglade första gången i 1an i förskolan började sminka mig med mascara i 2an i förskolan köpte mina första string i 4an. Det känns sjukt när jag nu ser så små barn men när jag var i den åldern så var allt fortfarande verkligt och spännande för mig och jag kände mig inte så liten och jag var inte ensam om detta i min skola i alla fall.
  Jag är född 91 och tycker verkligen inte att det är konstigt att kidsen nu lägger ut sånt här på nätet, titta bara på alla bloggar som finns det måste vara sjukt jobbigt att växa upp nu som barn. All press om att ha allt som värsting bloggare har. Ha en grym instagram m.m.
  Jag får ont i huvudet och blir irriterad på mig själv när jag går in för mycket på t.ex. instagram AH VA FAN GÖR JAG HÄR IGEN?
  Tycker att det är lite sjukt faktiskt men samtidigt så vill man inte missa något, det är kanske något att ta upp istället. VARFÖR små söta tjejer sitter och gör tutorials…..? Men vem vet, hon kanske blir en grym make up artist? Tycker ändå att man ska få leka med smink när man är liten, experimentera med sig själv och hitta den man är.

  Reply
 40. Emsan januari 21, 2014 at 1:21 e m

  Vad många gnälljäntor det är då som drar upp att du ”hängt ut” barn.
  Please, MissLisibell över 150 000 prenumeranter på Youtube, så flickan är ju redan ”kändis” på ett sätt. Är det någon/några som blivit ”uthängda” i detta inlägg så är det väl flickornas föräldrar isåfall, eller har jag fel?!
  Take a chill pill folks!

  Reply
 41. Moa januari 21, 2014 at 7:45 e m

  Kan inte göra annat än att hålla med!:)

  Reply
 42. Louise januari 21, 2014 at 8:41 e m

  Visst jag tycker inte heller att det är så bra att ett barn sminkar sig mycket i tidig ålder, men tänk på vem som är den vuxna! Du hänger ut en 12åring på internet som är på tippen till mobbning när hela inlägget är till för att hänga ut barnet! Du har en riktigt känd blogg och tänk på vad du skriver i framtiden eftersom det är helt sjukt att rikta in allt på henne när man helt enkelt kan välja att inte bry säg och låta henne ångra säg i framtiden med hennes hudtyp då! Men sluta hänga ut ett litet barn! Gud ni är inte mycket bättre än henne!

  Reply
 43. Danit januari 21, 2014 at 8:55 e m

  Håller med..

  Reply
 44. E januari 21, 2014 at 10:45 e m

  Tycker det är trist att de ska växa upp så himla snabbt, och minst lika trist att de använder skitprodukten som kommer sabba deras hy för resten av livet? Fina ögonskugga och nagellack till disco, men det där kommer dom få ångra kanske resten av livet.

  Reply
 45. Bögen i rosa januari 21, 2014 at 11:51 e m

  ”Ett barn ska inte sminka sig. Jag lekte med dockor tills jag var 12..” HAHAHA, dog precis lite! Håller sååå med dig! Jag lekte också med barbies tills jag vart typ 12. Tack gudarna att man inte är 12 idag liksom. Älskar dina starka åsikter i kombination med vad du faktiskt själv har gjort i ditt liv, hittills! Grymt! Du och jag skulle komma så jävla bra överens!

  /Bögen i rosa.

  Reply
 46. ida januari 22, 2014 at 12:27 f m

  Alltså paow är bara avis för misslissabell är mer känd än henne.

  Reply
  1. Anonym? januari 24, 2014 at 3:43 e m

   HAHAHAAHAHAHAHAHHAHAAHHAHAHAHAAH EXAKT PAOW!!!!!:)

   Reply
 47. vicki januari 22, 2014 at 12:29 f m

  ja herre min gud

  Reply
 48. Fanny januari 22, 2014 at 3:50 f m

  Tycker verkligen inte att det är konstigt. Jag hade inte använt foundation om jag hade hennes hy, hon har ju varken acne, födelsemärken eller fräknar. Om jag hade varit henne hade jag bara
  använt mascara.

  Hur som helst, jag kom in i puberteten när jag nyss hade fyllt 8. När jag var 12 år hade jag
  C-kupa och höfter så att man sminkar sig i den åldern låter verkligen INTE konstigt. Jag var dessutom 166 cm lång och jag har inte vuxit ett smack efter det. Nu är jag snart 18.

  Reply
 49. minna januari 22, 2014 at 7:18 f m

  Ja, klart att man inte ska sminka sig när man är 12. Fine
  Men det är sjukt respekt löst av dig att hänga ut ett barn!

  Reply
 50. Sabiina är namnlös januari 22, 2014 at 9:40 f m

  Det är helt sick att småpluttar ska sminka sej och hålla på. Menar scrollar man ner på din blogg och ser två inlägg under detta så ser man hur en kid egentligen ska se ut.

  Reply
 51. Linda januari 22, 2014 at 9:50 f m

  Jag vet inte vad jag ska säga.. man blir ju lite smått chockad när man ser så unga tjejer sminka sig och filmar det. Visserligen är hon duktig och jätte söt, men barn ska vara barn så länge som de bara går!
  Jag själv har en dotter som snart fyller 6 år, det finns inte på kartan att hon skulle börja sminka sig om 4 år!
  Som sagt själv lekte man ju med dockor tills man var typ 12, haha! 🙂
  / L

  Reply
  1. Anonym juni 30, 2014 at 1:27 e m

   Amen gud! Du är en vuxen människa som just tryckt ner en 12åring! FYFAN! På din tid blev man tydligen inte uppfostrad! Jävligt drygt!

   Reply
 52. Julia januari 22, 2014 at 12:42 e m

  Tjejen kommer ifrån kristen familj får allt vad hon pekar på
  När fansen skickar saker till henne slänger hon det i papperskorgen
  Så klart tjejer växer upp dåligt självförtroende
  Otroligt bortskämd unge
  Är inte avundsjuk undrar vad har hänt med hennes föräldrar inte normalt

  Reply
  1. emma januari 23, 2014 at 9:13 e m

   Alltså omg hon har inte slängt sina brev hon har de i en förvarings säck för hon får så sjukt många hela tiden så de får inte plats i en låda och hon är inte bortskämd. 6 åringar får iphone, ipad, egna datorer idag och Lisa sparade pengar och köpte en egen iphone 4 och har haft sin gamla data sedan hon var liten som hon har ärvt. Och sen blir hon sponsrad av företag. Så sluta hitta på massa skit.

   Reply
 53. Julia januari 22, 2014 at 12:45 e m

  Men hon kan ju inte sminka sig inte snyggt ser ju ut som en gammal tant hemskt
  Hon förstörs sitt hår och hud
  En dag tappar hon väl sitt hår och får förstörd fly finnig hy
  Så mycket pengar hon lägger ut köper via nätet har redan kort
  Nya kissie
  Visar magen hur man ska träna och äta smal ska man vara

  Reply
  1. Anonym? januari 24, 2014 at 3:42 e m

   MEN ASSÅ FUCK OFF!! SJÄLV DÅ, SKA JAG ANMÄLA DIG OCKSÅ?:o SHUT UP!!!!

   Reply
 54. Julia januari 22, 2014 at 12:46 e m

  Bra skrivet

  Reply
 55. Julia januari 22, 2014 at 12:47 e m

  Avundsjuk vem är avundsjuk på misslisibell aldrig i livet
  Läma ut sitt liv inte rädd för lämna ut sig på internet snusk gubbar

  Reply
 56. Julia januari 22, 2014 at 12:47 e m

  Skulle aldrig leva misslisibells liv

  Reply
 57. a.s januari 22, 2014 at 3:07 e m

  Kan inte låta bli att skratta. Vad gjorde du när du var 13-14 då? Du såg ut hundra gånger värre men mörk foundation och blekta läppar än vad denna söta tjej gör. Man ser hur stort intresse hon har för skönhet, var inte ditt intresse att hänga ute och supa?
  Med denna gräsliga kommentar försöker jag säga att du var nog inte så bra själv, så sluta döma andra när du själv var tio gånger värre.

  Reply
 58. anonym januari 22, 2014 at 7:43 e m

  lol du bada i brunkräm när du var 12-13

  Reply
  1. Anonym? januari 24, 2014 at 3:40 e m

   haha aaah!;P Jusste

   Reply
 59. Sarah januari 23, 2014 at 5:32 e m

  Låt tjejen få va glad och sminka sig för fan. Här kommer du och lägger dig i så att stackaren får hat kommentarer. Vem säger att hon inte leker för att hon har lite foundation i ansiktet? Du har en sån stor inflytan på folk paow.. tänk på hur du använder den innan du förstör någons liv.

  Reply
 60. Evelina januari 23, 2014 at 5:54 e m

  Asså fy fan, nu blir jag bara sur. NI storbloggare ska alltid komma och göra som ni ivll, bara för att du är har en av de största bloggarna i sverige så kan du inte hålla på sådär. Tänk på Lisa, tror du hon kommer bli glad när hon läser detta? Nej, precis det jag tänkte. Jag tycker att du har fel, riktigt fel. Fast vänta, du är inte värst, det är dina läsare som är värst, hur kan du bara låta dem göra så? Först hänger du ut Lisa och sedan så låter du dina läsare skriva jättetaskgia kommentarer om henne.

  Reply
 61. johanna januari 23, 2014 at 6:15 e m

  det spelar ingen roll vad varken jag eller du tycker om att hon sminkar sig. det är hennes liv och vem är du att döma henne? vem är någon att döma någon annan? visst att vi har yttrandefrihet osv i Sverige, men man har väl hyfs och respekt för andra människor. du & jag kanske hade som intresse vid den åldern att leka med dockor, och hon att sminka sig. och det är helt okej! vi har alla olika intressen och hobbys, eller hur? om alla kunde hålla sig till sitt vore det härligt. och ja, jag är medveten om att jag går lite mot mig själv genom att jag snackar om ditt liv och dina val, men jag vill bara att vi ska få stopp på skitsnack och hat. amor vincit omnia, som det så fint heter !

  Reply
 62. C.a januari 23, 2014 at 7:03 e m

  men nu får du bara ta och ge dig, sluta hänga ut barn genom att använda makten av din blogg!!s ska inte du föreställa en förebild?

  Reply
 63. kajsa januari 23, 2014 at 7:07 e m

  Hon är uppenbarligen inte intresserad av dockor. Och det finns ingen bestämmelse om att barn måste leka med dockor så låt henne göra va fan hon vill och va glada att hon inte ägnar sig åt något farligare än smink.

  Reply
 64. Hanna januari 23, 2014 at 8:06 e m

  Hon är 12 år, ett barn, och här sitter du med din stora blogg och hänger ut henne öppet framför tusentals läsare?! Sätt dig in i denna tjejs situation nu. Hur skulle du känna som tolvåring om en vuxen kvinna hängde ut dig öppet.
  Dessutom tycker du inte det är fel av Nellie Berntsson att som tolvåring ha blogg och lägga upp samma saker?
  HUr kan du av alla ha mage att säga detta när du själv var Sveriges största fjortis.
  Jag har alltid gillat dig paow men nu har du sjunkit i mina ögon. Av alla dumma saker du gjort var nog det här det värsta…SKÄMS

  Reply
 65. mari januari 23, 2014 at 8:09 e m

  men seriöst vad spelar det för roll om hon är 12 och håller på med sånna videos om hon vill de så låt henne göra det alla människor är inte lika dana om det är hennes intresse så låt henne hålla på då finns väll inget som säger att hon måste hålla på och leka med dockor eller annat vill hon göra videos om de hon nu har gjort smink ansiktsvård så ska hon få göra det punkt slut.

  Reply
 66. Sara januari 23, 2014 at 8:40 e m

  Ja, men nu är det så att hon fyller tretton i år, snart börjar högstadiet och hon har fått full tillåtelse för sina föräldrar så det är absolut inget som du ska hänga ut henne för eller låtsat vara hennes förälder. Jag tycker det är sjukt barnsligt av dig som vuxen människa att hänga ut någon såhär, oavsett hur gammal personen i fråga är.
  Sedan är det så att vi lever i 2014, inte för typ 10 år sedan när du var ung. Tekniken utvecklas, likaså ungdomarnas sätt att leva.
  Tänk dig för vad du skriver, hon är faktiskt en riktig människa om du inte förstått det, med känslor.

  Reply
 67. Katarina januari 23, 2014 at 8:54 e m

  Okej hon är tolv men låt henne göra vad hon vill. Lägg dig inte i andra liv och håll inordning på ditt egna. Du som är vuxen sitter och hänger ut en tolvåring på nätet. Du har ett ansvar och vet själv att detta inte är okej . Pinsamt

  Reply
 68. Nellie januari 23, 2014 at 9:01 e m

  Håller med Paow att man inte ska sminka sig när man är 12 år,
  Men det är hennes liv, hennes val. Varför inte låta henne hålla på med något hon älskar utan att en del skriver massa hat och klagar på henne?

  Reply
 69. Malin januari 23, 2014 at 9:17 e m

  Allså snälla et är 2000-talet nu och det är inte alls lika som förr när man var yngre. Kan säga att jag har jobbat på en förskola i ca 3 år och där av många av barna vill gärna leka med sminket och ha det på sig hela dan om dom skulle få. Och när jag var i den åldern som Lisa så sminkade jag mig för jag tyckte det var roligt och det gör även Lisa och även så har hon det intresset och det är inte alls fel… Fattar inte att folk hackar på henne. det är MÅNGA i hennes ålder som sminkar sig med saker som Lisa.. Så sluta hacka

  Reply
 70. . januari 23, 2014 at 9:26 e m

  jag är själv 12 år precis som misslisibell o jag fattar verkligen inte vad alla menar med att det är sorgligt det är det verkligen inte o det borde ju jag veta eftersom att jag är 12. jag menar inget illa bara att det inte är sorgligt det super kul, själv sminkar jag mig inte till skolan som hon gör men det är inget fel med det tycker jag men alla tycker ju olika, och i den här åldern som jag o lisa är så håller man på med sådant och inte dockor som dom flesta tycker att vi ska men det bara tråkigt.. 😀 😀

  Reply
 71. Nea januari 23, 2014 at 10:40 e m

  Paow, det här inlägget hade vart helt okej om du inte hängt ut Misslisibell eller Lisa. Hon tycker att det här med att sminka sig är jättekul och om hon vill göra videos får hon göra så många videos hon vill.. Det är ju hennes val, eller hur? Sen är det ju helt okej att ha åsikter, men häng inte ut en 12 årig tjej som inte gjort eller sagt något elakt, det är jävligt dumt faktiskt!
  Kram.

  Reply
 72. Olga januari 23, 2014 at 11:04 e m

  Tyckte du verkligen det var rimligt att hänga ut 12 årig tjej på en så pass stor blogg som din? Visst du har en poäng men det blir lite dubbel moral när du posar bredvid Nellie Berntsson som började sminka sig vid nio års ålder. Jag tycker att det är ok att börja sminka sig när man SJÄLV känner sig redo punkt.

  Reply
 73. Anonym? januari 24, 2014 at 3:40 e m

  Shut up!!!! När började du sminka dig!? VA????:o Det är verkligen inte okej att hänga ut EN 12 ÅRING, INTE EN 10 ÅRING, på din blogg! Du är ju trots allt 20! DETTA ÄR TYP SAMMA SAK, MAN KAN INTE VARA SÅ KONSTIG ATT SKRIVA SAKER OM EN MINDRE ÅRIG, HON ÄR FAKTISKT 12, 8 ÅR YNGRE ÄN DIG! Om man jämnför dig med henne så kan man ju lungt säga att hon är mycket, mycket mognare!!!!!!! Du borde bli anmäld eller något!!!!!:(

  Reply
 74. Nelly januari 25, 2014 at 11:43 f m

  Kan inte du va glad för hennes skull? Hon är ju jättebra! Om du inte tycker det är ok att hon gör det, så behöver inte du skriva ett inlägg om det! Ditt intresse va kanske att leka med Barbie men hennes intresse är smink och mode! Lått henne va! Misslisibell ÄGER! Så låt henne vara!!!!!!! När jag kollade Lisas blogg blev jag skit sur! Och du är ju vuxen och är man vuxen ska man veta bättre!

  Reply
 75. Marcus januari 25, 2014 at 12:17 e m

  Du har en poäng i det du säger och din andemening är säkert god, men att nämna henne vid namn och att länka till hennes videos gör det hela smaklöst!

  Blir kanske inte heller så kraftullt att moralisera, när man som du gjort det ena efter det andra i Paradise Hotel….Ser faktisk hellre att småtjejjerna gör Tutorials på Youtube än super, klär av sig naken och har randomsex med killar till höger och vänster.

  Mvh

  Reply
 76. Sandra januari 25, 2014 at 1:03 e m

  Vad tur att folk är olika då! Varför ska alla behöva leka tills man är såpass gammal. Hon har hittat sitt intresse och gillar att hålla på med smink. Varför ska du bry dig om det haha

  Reply
 77. Elin Svedman, 14 januari 25, 2014 at 1:08 e m

  Sorry nu Paow om du tyckte jag ”attackerade dig” men jag tycker du verkligen skall ta bort detta inlägg
  Kram<3

  Reply
 78. Molly januari 25, 2014 at 5:35 e m

  patteeetiskt att skriva ut så om henne!
  de flesta sminkar sig nog i den åldern nu. det är ju ett intresse..

  Reply
  1. Astrid april 15, 2014 at 10:26 e m

   För vissa ja, för många är det för att bli ”snyggare”. Desperata små barn som min lillasyster som bara vill bli populära.

   Reply
 79. Malin januari 26, 2014 at 9:10 f m

  Jag är fan imponerad av henne! Vilken söt liten tjej som har gjort en sån fin liten video. Vilket engagemang! Hon kommer nog själv attupptäcka hur onödig hennes rutin för huden är. Lite maskara o läppglans skadar väl ingen, men att lägga på foundation o concealer när man inte ens har något att täcka är ju slöseri med pengar o tid! Men tycker hon att det är en kul grej så är det ju ändå upp till henne… Som sagt.. Hon kommer lägga ner det där en dag ändå när hon tröttnat o fattar att det är helt ovärt att sminka en redan perfekt hy! Otroligt söt tjej oavsett! 🙂 önskar att en själv var så där gullig o lillgammal i den åldern istället för en lite skitunge som gärna sminkade sig, men inte alls lika snyggt! 😉

  Reply
 80. Mathilda januari 26, 2014 at 9:20 e m

  Jag respekterar dig paow de gör jag men att trycka ner en tjej som är 12 år är fel jag trodde att du visste det. Och nu bryr jag mig inte om ni andra hatar på min kommentar

  Reply
 81. Maja januari 26, 2014 at 9:42 e m

  Men herregud, vad alla ska hålla på. Om hon vill hålla på med smink får hon väl göra det, bara för att du lekte med dockor tills du var tolv betyder ju inte det att hon behöver göra det. Det är ju inte att kasta bort sin barndom, hon tycker att det är kul, då är det ju mer att kasta bort sin barndom om man gör det som man inte tycker är kul och spännande. Jag är på Lisas sida, man skafgöra det man tycker är kul!

  Reply
 82. Emelie E januari 26, 2014 at 9:58 e m

  meeen paow vem bryr sig? Visst okej du lekte med dockor tills du va 12 fine men du 20 år klankar på en tjej som är vad är hon 10? Kom igen?! Har du inget vettigt att skiva om? omg säger jag bara 20 åringar som klagar på flickor som är 10? Snälla lägg ner vah?!

  Reply
 83. Judy januari 27, 2014 at 8:06 e m

  okej denna kommentar är sen.Btw jag tycker det inte okej att en person är emot personen bara för att hon sminka sig bara för hon är 12år.Okej du skriver inget dumt men tänk att det finns personer trycker ner henne som är 18 och uppåt och skriver dumma saker osv.Lisa är bara 12 år och jag tycker det inte rätt att trycka ner en sån person!Bara för att du lekte med dockor när du var 12år så betyder inte att när man är 12 år ska leka med dockor. När jag kollade runt på youtube och såg att Moa från EpicFaiil.se berättade om det här har hänt.Så blev jag väldigt arg att en 20åring går skriver om misslisibell och har några ”fans” eller vad ska kalla trycker ner henne.De är ungefär 16-33 jag vet inte men att de ska trycka ner en 12 åring tjej bara för att hon sminkar sig .jag är själv 12 år ska fylla 13 tycker inte okej. Jag bryr mig inte så mycke om folk trycker mig. Tänk att Lisa bloggar o sånt kan hon tappa premunater eller bloggläsare grund av att ni skriver osv och lisas fans tyckte att det var sant. så att de börjar skriva nåt dumt.Förlåt mig för stavelse men jag har inte tid att bry mig om stavelse för jag är så jävla arg! Snälla alla förstör inte andra människor dröm eller det de tycker är roligt. Isf kan man trycka er och skriver dumt om eran grejer som ni tycker om!Paow tänk efter vad andra skriver om Lisa för detta kan leda till näthat. Ni vissa tror att Lisa bryr sig inte osv men igentligen innombords så skulle hon bryr sig väldigt mycket för att det är personen trycker ner henne gör det värre för henne.Det tycker säkert hon och sin familj!

  Reply
 84. lin januari 28, 2014 at 2:36 f m

  Alltså väx upp! Det är väll toppen att hon har hittat det hon brinner för, och som i detta fallet är make up och skönhetsrelaterat, klart då som fan att hon ska få syssla med det. Vad är det som är så farligt att ha smink på sig? Du är tatueringar, löshår, massa smink, utmanande kläder, vart med i PH, osv, kanske du inte är den rätta att uttala sig om hur ungdomar/ barn borde vara. Att du orkar hänga ut en liten tjej sådär och antyda att du vet bättre än både hennes och hennes föräldrar om hur hon borde leva sitt liv, det är patetiskt!

  Reply
 85. Janina januari 28, 2014 at 6:12 e m

  Va i hela friden….. haha. Nä men själv börja jag använda ögonbrynspenna i höstas typ. Vet inte om det är jag som är efter, eller om hon är jävligt tidig. Jag är 20, hon är 12… Ye ye. Tur att alla är olika haha

  Reply
 86. Ylvali februari 1, 2014 at 12:53 e m

  Själv tycker jag det är mycket värre att pumpa in gift i sina läppar och knulla i tv än att sminka sig när man är 10. Det är väl inget fel med det och nu har hon trappat ner det lite. Dessutom har väl du själv ton med smink på dig nä du ska gå ut. än efter innan du gör något Paow. Hon skrev att hon såg upp till dig och detta är vad du ger tillbaks? Nä, Lågt.

  Reply
  1. Anonym juni 30, 2014 at 1:24 e m

   Bra sakt! Paow väljer själv att knulla i tv men tycker tydligen att det är dåligt för tonåringar att sminka sig! Jag är lika gammal som Lisa, jag sminkar mig lika mycket + att jag har en stark stil men aja, azzå det är ju 7kt taskigt at Paow att trycka ner nån som är vafan 8 år yngre eller nått! Så JÄVLA lågt!

   Reply
 87. -- februari 6, 2014 at 1:00 f m

  Intressant att just du tar upp detta! Du tror alltså på allvar att du och andra ”framgångsrika” bloggerskor inte påverkar andra???? Såg några videos som hon gjort för ca en vecka sen och tyvärr så var det dig och andra som jag tänkte på. Flickan och hennes videos är bland annat ditt verk så fördöm inte det!
  Har du tänkt på att ungar i hennes ålder också tittat på Ph i smyg? Eller du tror på fullaste allvar att sjukdomen blogg och ph inte påverkar barn? Hmm intressant. Titta omkring! Du kan stå för dig själv hur mycket du vill men jag tror inte barns hjärnor är så pass utvecklade attdom kan ha en distans till skit i samhället/media/internet på samma sätt som vuxna, iaf 18+. Speciellt inte i dagens samhälle där varenda unge har mobil, där mtv har i princip slutat visa musikvideos och visar istället knull, supa, extrem utseendefixering, störda vuxenrelationer och tyvärr så kollar barn och ungdomar på sånt vare sig vi vill det eller inte.
  Absolut att man kan skylla på föräldrar men hur mycket kan man göra som förälder för att skydda ens barn från allt vidrigt avskum som smutsar ner barnen i dagsläget?!?! Alla barn blir kanske inte påverkade men alla är olika och tyvärr så sätter du just nu minst en unge i skiten!
  Du får ta denna kommentar som du vill men att du chockas över videon hade jag inte förväntat mig överhuvudtaget! Du borde vara stolt över ditt verk för du är en del av skiten som bidrog till denna störda utveckling! Ta åt dig ära! Vad har du annars förväntat dig? Att all skit i samhälle, din blogg inte ska någon effekt?`Att inga barn går in i din blogg och ser skiten du lägger ut?

  Du chockar mig!

  Föresten, har du kollat in kommentarerna på hennes youtubeklipp? Mest jämnåriga, förlorade själar som inspireras av henne! :/ Stackars dagens barn/ungar 🙁 tragiskt!

  Reply
 88. Anonym februari 24, 2014 at 12:34 f m

  Mina föreldrar låte mig inte sminka mig fören 16/17 års åldern

  Reply
 89. Anonym februari 24, 2014 at 12:35 f m

  Föräldrar*

  Reply
 90. Du r en bitch mars 4, 2014 at 8:40 e m

  Taskigt inlägg. Misslisibell ser väl antagligen vad du har skrivit.

  Reply
 91. är ett fan av dig men... mars 24, 2014 at 7:25 e m

  nelle berntssont då? och hennes syster som är några år yngre, hahha… dem gör ju samma som misslisibell
  va ett fan av dig, men trycka ner en 12 åring? WHAT

  Reply
 92. Sanneeeee ✌ maj 11, 2014 at 7:26 e m

  Lite efter nu, menmen… SKÖT DITT EGET! Asså vem har bett om din åsikt, var det kanske så att din avundsjuka inte kunde stoppa dig? Usch, pallar inte med äckliga ÄLDRE personer som hackar på mindre!

  Reply
 93. Någon juni 25, 2014 at 8:39 f m

  Lisa är i min ålder. Jag håller inte på o sminkar mig men nåra av mina kompisar gör. Är det nå fel på det? Nej! Var glada att hon inte håller på med nåt farligt, typ droger eller nåt. Jag menar, smink är rätt så fredligt om man inte skulle överdriva rejält, vilket Lisa inte gör.

  Reply
  1. Anonym juni 30, 2014 at 1:20 e m

   Ne precis! 7kt taskigt av henne att liksom peka ut Lisa! >:c

   Reply
 94. Anonym juni 30, 2014 at 1:19 e m

  Amen snälla!! 7kt taskigt att peka ut misslisibell (Lisa)! Det är hennes liv alltså hennes val! Om du tycker hon är för ung kan du ju hålla det för dig själv, skulle du tycka det va kul om nån skrev ett sånnt här inlägg om dig? Du skrev ju inte jätte dumma grejer i inlägget men du klagar ju på Lisa! Och det va ju inte direkt snälla grejer du skrev. Det var ett dåligt val av dig som liksom är vuxen att skriva ett inlägg på din kända blogg där du klagar på en minderårig! 7kt lågt!

  Reply
 95. 2 Anonyma juli 16, 2014 at 8:57 e m

  Asså det kanske är lite tidigt att börja sminka sig i 4-5an. Men ingen leker väl ändå med dockor när man är 12. När Lisa är 20 så tror jag inte att hon har sex i TV och förstorar brösten å tar nakna ”selfies” på sig själv i spegeln. Om du ska prata så lågt om Lisa så är nellie bara 9 månader äldre å sminkar sig å har tajta linnen som visar lite av magen 0 0
  Du är ju andå 7 år äldre. D
  Kolla in Moa Murderess video! (arg)

  Reply
 96. Jossan augusti 10, 2014 at 7:45 e m

  Hon är ju bäst så hål käft

  Reply
 97. Puffen augusti 13, 2014 at 10:11 f m

  Asså seriöst?! Vad är detta för inlägg? Och visst mankanske inte är i jätte stort behov av rynkkräm när man är 13 år men var ifrån tror ni att intresset för smink kommer ifrån till barn från kanske 8 år och uppåt? Jo det är för att deras förebilder använder smink, så blir det ju liksom ” Det verkar jättekul, det vill jag också hålla på med!” Och så frågar man sina föräldrar och man får lov till det även om man kanske som Lisa då är kristen ( för i en del religioner får man ju inte använda smink, smycken med mera ). Så om du själv vet att du har unga läsare på din blogg så ha inte 50 ton smink i facet om du t.ex gör en video och lägger upp. Man får ju liksom anpassa sig lite som med språker också. Man kanske inte ska sitta och svära eller säga fula ord i en video på bloggen om mqn har läsare som kanske är 8-9 år eller yngre. Så man går ju också tänka lite själv. Sen får man ju ha sina åsikter men att vara som liksom en stor bloggare och kanske 20-25 år och sitta och trycka ner en 13 årig tjej eller kille för den delen då måste man lära sig lite vad är rätt och vad är fel? Det är det samma som att en som kanske är nåt år yngre än en själv och man själv har kanske jätte mycket piercingar eller tatueringar och är rätt så ung men ändå liksom kan göra det, och den personen säger ”Åhh gud va ful du är i det där, du borde ha väntat längre och tänk mer innan du gjorde det.” Asså man skäms nästan när man ser folk som är äldre än en själv som sitter och trycker ner någon typ 10 år yngre för att man inte tycker att den personen ska ha smink eller kortkort kjolar eller nåt sånt. Tänk då att det är ni som är äldre som påverkar oss som är yngre! Så tänk lite innan ni skriver åt nåt sånt här. För alla är inte likadana. Jag blir seriöst rädd när jag ser sånt här…

  Reply
 98. lolipop april 2, 2015 at 3:00 e m

  Jag gillar din blogg jätte mycket paow med detta va bara över drivet att hänga ut ett barn på din blogg som har tusentals läsare och du är vuxen så snälla låt henne sminka sig om hon vill men häng inte ut henne

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *