Älskade vän.

Idag är du 19 år. Det var snart 7 år sedan vi träffades första gången. Vi har skrattat, slagits bråkat och gråtit tillsammans. Vi har även hatat. Betdyligt för mycket. Det var inte speciellt länge sedan  vi satt och smygrökte ute på bryggan, när vi smög ut mitt på nätterna, när vi bråkade om vem som hafr rosa läppstift först, när vi retades med Alma, när vi söp i Spånga…. Och ja så mycket mer!

Jag saknar att ha en vän som dig. En som är en själv upp i dagen, som man gör allt tillsammans med.

Men nu.. Nu ska du få barn. Om mindre än en månad. Jag kommer ihåg hur vi satt och pratade på mitt landställe om att vi ville få barn samtidigt, att vi ville få pojkar. Och nu är du där. Inte jag dock. Jag letar fortfarande efter min drömprins bland krogknull. Snart får jag göra som Jennifer aniston.. Haha nej då. Jag är så glad för din skull 🙂

4_34961724

Minnen 🙂

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (18)
 • lina

  åh vad gullig text du har skrivit! Jag kommer ihåg hur man alltid kollade på videos på er och tyckte att ni verkade ha så kul och jag drömde alltid att få vara med er och festa!

 • Sabina

  Fint inlägg!!! 🙂

 • C

  Hahahahha så börjar jag böla 😀 det var ett fint inlägg och igenkänningsfaktorn är hög. det är känslosamt när vägar som gått parallellt så länge plötsligt går åt helt olika håll även om dom tidigare har svängt lite fram och tillbaka. Lycka till till er båda, hur ni än väljer att leva era liv <3

 • Em

  haha Dessie i nedersta videon… så liten.

 • hanna

  Läs det här med. OMG!!! VÄRLDENS VACKRASTE KILLE!!!

  Dede dissade modellen ”Nath” och ville inte bli tillsammans med henne!!! Sjukt bra gjort! 😀

  Så himla fint och vackert gjort, tänk om alla killar kunde göra det, och inte bara välja den ”snygga tjejen.”

  Han kallas den VACKRASTE KILLEN i bloggvärlden – insida&utsida – o kan inte ens vara offentlig längre för alla tjejer har blivit galna i honom och kommer till och med på hans fotbollsmatcher! 😀

  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se
  http://dedeprivat.blogg.se

 • Cornelia

  så fint skriver paulina! ni är som gjorda för varandra, kram!

 • Ana

  Väldigt fint! Paow, gå hem till Dessie och överraska henne. Det känns som att hon behöver en vän just nu. Graviditet får en att tänka väldigt mycket och det är lätt att man känner sig ensam. Lycka till med allt! Du är en grym tjej. Kram

 • Anna

  19?? Ni har inte ens ålder till att gå ut och festa haha..

 • charlotta

  åh vad glad jag blev av detta! Ni var faktist dreamteam!! <3

 • Annna

  Haha ni två har verkligen gett mig ett färgstark första minne, för kommer ihåg så klart den där februari månaden när jag var 12? Hade inget att göra och satt med youtube uppe och sollade genom videos med bildspel på fjortisar och elverket samt video bloggar och där hittade jag två blonda tjejer med ljus rosa läppstift och klickade genaste på videon. Sedan började jag läsa era bloggar.
  Var så avundsjuk på era liv. Ni var snygga, coola, bodde i en storstad fullt med festandet och killar. Minns att jag ochså köpte ett ljus rosa läppstift bara för att egetlikna er som alla andra tjejer i min ålder.
  Haha på något sätt känns det som att jag har växt upp med er genom era bloggar. Från 12 år till 17 nu. Dessie och paow. Ni är två kaxiga tjejer som visade att man kunde vara stolt över sig själv och shita i folk som tryckte ner en. Haha till vis del provokation antar jag på den tiden men endå så grymmt.

 • Lena

  Så himla fint! Tror Dessie behöver kärlek nu ❤️

 • Izza

  Hoppas du finns där för henne och att hon fortfarande är din vän!

 • Tilda :)

  Åh vad fint skrivet Paulina!
  Minns när jag gick i åttan och vi skulle göra en teater i skolan där alla skulle ha sin egen ”roll”/stil i klassen. Då var jag en fjortis som kallades ”Dessie” och min vän var ”Paow”, haha! Ni verkar passa så perfekt tillsammans vilket var så fint att se. Därför är det lite tråkigt att ni inte umgås knappt nuförtiden men jag antar att hon lever sitt liv nu och du ditt. Men det var och är Dessie och Paow, alla vet vilka man pratar om 🙂 Hon skulle behöva en vän som dig just nu tror jag. <3

 • lena

  do you remember this, when you are writing that blogpost in anger about Dessie?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *