Äta bör man annars…

Är och äter lite med Vasse och min älsklings Paris! Tog en blandsallad och en Vitamin well med flädersmak. Kom på idag att jag inte varit hemma i min lägenhet på fyra dagar. Sjukt! Men har varit hos mamma och innan dess var jag ju och flängde runt på barjobb så det har ju blivit att jag inte varit hemma på länge(för er som inte vet så har mitt x peter bott hos mig i en och en halv månad och flyttade ut igår, så  maddiken var bara ensam över natten. Saknar min katt! Och Daniel också såklart haha, vi brukar alltid hänga i gallerian på söder där han bor, den har verkligen ALLT!

Handlade lite på kicks också innan jag drog, funderar nämligen på att färga håret…

P3390522P3390523P3390525

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (28)
 • Beniceeeee

  Hej jag gillar verkligen din blogg 🙂 om du kanske vi kan du följa mig på insta? jag heter : duvetbenice

 • malin jönsson

  Din katt har väl inte varit ensam i fyra dagar? Även om någon har gjort småbesök hos henne, är det inte okej… Stackarn.

  svar: jo min vän Peter har bott här. Flyttade ut igår 🙂

 • Jag

  Hej Paow! Jag är ett stort fan och undrar hur du kände dig på paradise hotel, jag har precis börjat se på det och jag tycker att det är jätte bra

 • Carro

  Kika in på min blogg:)
  Nattstad.se/carrod

 • Lydia

  Frågestund på bloggen 🙂 <3

 • Madeleine

  Du kommer bli sjukt ledsen av dagens avsnitt av ph tror jag.. Fyfan vad sjuk i huvudet Jeppe är, han måste vara psykopat

 • Moa

  Asså dina läppar… Lugna dig lite med dom nu tjejen, less is more…. Nu är de extrema :s

 • Sandra

  Ååh!! Du är tillbaka 😀 hihi på PH! Fan vad paff jag blev, men härligt!

 • Sandra

  Hej Paow!

  Måste bara berätta!!
  Varje gång jag går in på din blogg så syns ju din bakgrundsbild på sidorna. Och varje gång tror jag att det är fläckar på min skärm, små små små. Så jag böjar gnussa på min skärm! Hahahah.. Är man pedant då??? 🙂

  Ha det bra!

 • Gabbies

  Välkimmen tillbaka till PH 🙂

 • Lisa

  Såg paradise ikväll fy fan va du förtjäna någon bättre ÖB jeppe! Du är så mycket bättre

 • Sabina

  Har precis sett kvällens PH. Och fy fan vad äcklad jag blir utav Jeppe. Jag spyr. Vill bra spy över honom. Förstår verkligen inte vad det är du såg i honom? För han är fan bara en stor idiot. Älskar för övrigt att Emelie är den enda personen som verkligen ser igenom Jeppe om hur fruktansvärt vidrig & genomskinlig han är. Usch. Tycker synd om dig över att han ljög dig rätt upp i ansiktet på det där viset. Men vi alla är människor & gör misstag & Jeppe var ett stort jävla misstag. Hoppas han mår dåligt över detta. Falsk som han är. Han lät ju ta lika falsk mot sina vänner hemma….

 • H

  Så glad att du är tillbaka i ph!!:D

 • emma

  efter kvällens avsnitt vill jag bara komma in och säga att fyfan vilken vidrig jävla människa den där fittan är. aldrig blivit så förbannad över en grej på nåt liknande program alltså, att det finns personer som honom är en sån jävla skam och jag hoppas att ingen brud någonsin kommer röra honom, alternativt cuttar av hans kuk så han blir handikappad, för att ligga och vara vidrig verkar vara det enda han är ute efter i livet, så utan kuk tar han väl livet av sig.

  du är en så jävla fin och härlig tjej, skitgullig också! puss och kram på dig. 🙂

 • C

  Gud va gött att du kom in i PH igen!

 • Skvallerbruden

  Swedishgossips är den nya skvallersidan för dig som älskar att läsa om olika bloggare och deras liv. Här samlar jag det mesta och lite till.

 • Albina

  Oo idag när jag kollade på avsnittet BLEV SÅ SJUUKT GLAD ATT DU KOM TILLBAKA ASSÅ DU FATTAR INTE, JAG STOR BÖLADE O TYCKTE ATT NIKLAS VA IDIOT SOM TOG UT DIG O JEPPE.. EFTER DE JAG såg på studio paradise då ni åkte ut så ja alltså blev jag lite sur på jeppe hur han kunde säga sån dum komentar, han Förtjänar inte dig!! plus när jag såg de du skrev till han på en lapp om hur mkt du saknat honom gjorde mig ont i hjärtat o tänkte den jävla idioten e ju helt dum i huvudet fastän jag är super super glad att både du o han e tillbaka för liksom utan er på PH så suger de!
  va du kär i honom länge till efter PH?

 • Sara

  Paulina, skulle du kunna skriva ett inlägg om vad du känner efter du sett PH idag?
  Kram ta hand om dig!

 • jessica

  Hej! Fan vad bra du är. Så jäkla go va du igår på ph mot Jeppe och han är ju tyvärr bara tragisk och inte värd det. Men du rockar!!! ♡

 • Ewe

  Hej hej!
  Tänkte bara säga att jag önskar dig all lycka i livet och du förtjänar någon som ser dig som den prinsessan du är! Man behöver på riktigt kyssa några snuskiga grodor innan man hittar sin prins! Det är något jag tror på iallafall 🙂 aja ska inte prata på, lycka till och ge dig själv en kram från mig! Puss 🙂

 • Sofia

  Tittade just på avsnitt 23 av paradise hotel. Jag har tyckt om dig mest bland alla människor där, du verkade skön och allt. Men sen så beter du dig som en jävla tönt när jeppe förolämpar Emelie och Linnea. Du kramar honom och visar att du tolererar när han uppför sig sådär mot människor. Sen ger du honom ditt kärleks brev. Du är verkligen blåst haha.

 • Klara

  Oj oj oj. Ville bara ge en stor tumme upp för dig . Såg pH igår och alla borde ju få skämmas för sig själva men Jesper är verkligen pinsamt. Visst ” han spelar ju tydligen ett spel” men han framstår som utvecklogenstörd . Jag tror alla vi tjejer här ute vill slänga en stor öl i ansiktet på den människan . Men grattis till dig som säkert får din blogg att växa och som är så omtyckt . Och tack för att du varnat alla tjejer där ute om vilken människa han är !!! Du är helt grym!!!

 • tina

  Tycker du är e bra tjej å allt … men läste på linmeas blogg hon berättade hela grejen om vad hon å jeppe gjorde. Redan där borde du väl inse att jeppe ljög om att de inte hade sex. Och plus inse så fort du inte e där att han skulle gå direkt å ligga med någon. Äklig ju så har du sex med han efter hon erkännt. Äklas du inte? Du förkäna bättre… om han nu ville spela spelet kunde han spela inte ligga. Oooo hatar honom. Såååå ful han är också va såg du i honom?

 • S:h

  Tigerräkor ä skitdåliga för miljön! Läs på!

 • Julia

  Allergi schock herregud vad hänt med läpparna ser inte snyggt ut

 • Hollister Pas Cher

  Yes, FileZilla’s development team will not win high grades through us intended for concealing. htaccess data files automatically AND stashing the option to watch this in a very random menu (should become underneath ”View”)…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *