Back in paradise!

Hej hej och hemskt mycket hej!

Som dom flesta säkert sätt så är jag tillbaka i Pardise! Ja och jag visste om att Linnea och Jeppe hade legat. Det såg jag på honom när jag berättade att jag inte tyckte om Linnea sen innan, så jag väntade bara på det.. Jag och Linnea gick barskolan tillsammans år 2012 nere i Magaluf och där var hon inte speciellt trevlig mot mig. Men vi har snackat och är vänner idag. Och att dom hade legat.. jag fattade att han gjorde det bara för att jag inte var där. Om han hade gjort det när jag var där inne så hade det vart BYE BYE för honom. Men jag brydde mig inte så mycket , var mest glad över att få vara tillbaka.

Jag känner mig lite tofflig där inne. Att jag inte såg hur dom andra försökte hjälpa mig för jag var så jävla kär i Jeppe. Jag litad på han till 100% och som sagt så blir man blind när man är kär. Jag känner mig otroligt dum som inte stod upp för Emelie men jag orkade inte mer drama. Det dom inte tog med igår var när Jeppe STROMGRÄT, han bröt ihop över att alla gick emot honom. Om han hade tagit det helt känslokallt hade jag nog sagt ifrån. Men eftersom han redan var så ledsen. Det var till och med så att en från temat kom ner och tröstade han och bad honom ta det lungt. Schysst av produktionen att inte ta med det om dom inte gör det i dagens Paradise.

Alla känslor inne i Paradise blir typ gånger 1000. Det är som om det bara skulle finnas oss där inne kvar på hela jorden. Jag var kanske lite för kär i Jeppe för mitt eget bästa – men så blir det ju ibland. Man är inte mer än bara människa.

2147440Gårdagens avsnitt:

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (29)
 • Sara

  Du är bara människa! Förstår att det är svårt att se hur kär du var men du fattade ju till slut vilken idiot han är även om det tog lite tid. Alltså han är fan psykopat alla tycker det!

 • catrin sandberg

  Läs min blogg – stockholms tjej, outfits (primeboots, burberry, MK, UGGs, Ralph Lauren osv.), vänner och allt annat som tillhör tonårslivet.

  catrinsandberg.blogg.se

 • Amelie

  Jag gillar fan inte Linnea. Usch det är nåt med henne som bara är så falskt så det finns inte. Tycker att Jeppe är en stor jävla patetisk barnrumpa och jag vill bara önska honom LYCKA TILL, till att hitta någon normal brud i framtiden som ens vill ha honom. Inte högst troligt att han kommer få mycket mycket ragg såhär i efter hand efter PH. Jeppe är inte Samir det är ett som är säkert, haha. Att jämföra Jeppe och Samir är som att jämföra Danny Saucedo med Justin Bieber… 😉
  Nej usch och fy för jeppe, verkligen. Mår så jävla illa över hans äckliga och falska beteende. Har han ens några riktiga vänner hemma? man börjar ju undra. Jag skulle inte våga vara vän med honom iaf, han skulle nog bara hugga en i ryggen.

  • Wilma

   Enligt en säker källa sägs det att han ändrats totalt och spårat ut enligt folk som känner honom sen innan han var med. Piinsaaam kille

  • Sabina

   För det första, Justin Bieber är ful och ocharmig som fan, så en riktigt dålig jämförelse om Justin Bieber ska föreställa ”drömmen”. Justin Bieber är som Jeppe, en ful skitstövel som tror högre om sig själv än vad han är.

   För det andra, det där med att Jeppe skulle hugga en i ryggen om man är kompis med honom var ju bara idiotiskt sagt… Tror du det är Paradise Hotel i riktiga världen också? Du låter som en liten tolvåring!

 • Sandra

  Ju mer jag ser av Paradise desto mer gillar jag dig. Du är en bra tjej Paow! Du är en av få där inne med vett i skallen! Faktiskt! 🙂 Kör hårt!

 • Amanda (Relationsrummet)

  Blev så glad när du kom tillbaka i Paradise 😀 skönt att du tar detta med Jeppe så himla bra, och man lär ju sig av sina misstag så förhoppningsvis kommer du undvika killar som honom i framtiden (han verkar f.ö. vara världens största jävla psykopat :O). Det är också fint att du faktiskt står för dina känslor inne på Paradise, jag tror många kan känna igen sig i det och förstå att man inte agerar helt rationellt när man är kär, och att det är helt naturligt och inte hela världen så länge man inser det själv. Stor kram till dig Paulina!

 • hihi

  haha så dålig jeppe är! först säger han till linnea att det här får absolut inte komma ut säg inget till paow osv.. sen övertalar tjejerna linnea att hon ska säga det till dig endå. sen när hon sagt de då låtsas jeppe vara skitarg o ledsen och säger att han sagt till linnea att han ville berätta först. så gör han värsta scenen där han leker jätte upprörd allt till sin fördel. så vipps kan du inte va arg på han längre ”när han mår så dåligt”
  åhhh du skulle bara låtit han sitta där och tycka synd om sig själv istället!

  • sandra

   Hahaha jag tänkte exakt samma sak när jag såg det.. klart som fan att han kan ställa till med en scen för att få andra tycka synd om honom.. han vet precis vad han håller på med.. synd att inte dem såg igenom hans vidriga sätt..
   Sådana pojkar förstår jag inte varför man kollar på två ggr!

 • Malin

  Jaa vad kul när du kommenterar programmen. PH är så spännande nu och det är alltid kul att höra bakom-kulisserna varianten och vad ni deltagare känner och upplever i efterhand.

 • H

  Hoppas du vinner 🙂

 • hejhopp

  Kul att du är tillbaka 🙂 hoppas på att du vinner men inte med jeppe, gillar inte honom alls.
  Samir och du är söta 🙂
  det jeppe gjorde va inte okej, du förtjänar verkligen någon bättre!

  Såg en bild på dej förresten när du hade mörkt hår, jättesöt!
  Funderat på att färga det mörkt igen?:)

 • Emmis

  Vad skönt att höra att det är bra mellan dig och Linnea. Tyckte så synd om er båda två när Klamydia Cry-Baby ballade ur.

  Tyckte synd om alla på hotellet utom honom faktiskt. Han verkar vara expert på att få folk att må dåligt och skapa dålig stämning. Och sen när psykopaten Klamydia Cry-Baby sitter och flinar och påstår att allt är en del av spelet mår man bara illa.

  Kärlek må göra en blind, men är glad att du ser igen. Du verkar så otroligt mycket grymmare än honom på så många plan!

 • N

  Hur kunde du säga att det var lugnt? :/ även om ni inte var tsm så är det respektlöst. blir less att killar kommer undan med sånt pga att tjejer låtsas att inte bry sig. Även om man faktislt inte bryr sig handlar det om självrespekt :/ han slänger runt dig som han vill!! Och den enda som ska ha en höger är han inte hon. Han är den enda som skulle ha sagt nej!

 • Johanna

  Va söt du var när du gav honom armbandet och kärleksbrevet…synd bara att han var en skit 🙁

 • Elin

  Är så jävla glad att du är tillbaka i PH 😀

 • Elise

  Nu är det värt att kolla på paradise igen!!!!!! jag visste att du skulle komma in igen, eller inte visste men jag var så säker 😀 gud vad kul!! hoppas du vann hela skiten! 😀 😀 😀 <3 utan dig i paradise hotel är det inget kul!

  Kram
  ps. jeppe verkar inte så trevlig 🙁

 • Amanda

  Men gud vad han är manipulativ! Det är ju helt sjukt! Känns det inte konstigt i efterhand att sitta och se honom fejka till ångest för att få dig att tro på honom? Att han först sa till Linnea att inte berätta för dig, och sen när hon berättar så gör han om det till att han sagt att han ville prata med dig först. Han hade ju aldrig sagt något om det inte var för att Linnea ville berätta det…. Svin.

 • Amanda

  När du sa att ”det är lugnt, jag är inte en sån tjej”, så ser jag lite av mitt gamla jag i dig. Förr tänkte jag att det var något bra, att det innebar att jag inte var en sån där jobbig, svartsjuk tjej. Nu inser jag att det handlar om att våga vara jobbig, att våga stå upp för sig själv. Du ska inte behöva försöka vara den ”lättsamma enkla” flickvännen, utan även kunna vara den jobbiga tjejen som säger ifrån oavsett vad killen tycker.

 • Ida

  Hur är din relation/kontakt med jeppe nu? Du är lätt favoriten i ph!

 • Michelle

  Asså innan hade jag inte så mycket emot jeppe. men jag kunde typ inte kolla denna vecka för jag spyr så jävla hårt på honom! Han är så äcklig!!

  Satt igår och hoppades på att de va du som skulle komma tillbaka! 🙂

  Hoppas du, Aina eller Tobbe vinner! 😀

 • Angelica

  Måste bara säga du verkar vara en härlig brud ! Eller får
  Nog säga cool ! Roligt och se en 20 årig blondin som har fötterna på jorden 🙂 fortsätt så , så kommer du gå långt pau 🙂

 • Nettan

  Jag tycker Linnea verkar som en ganska så skön tjej 🙂 .

 • Anna

  Ingenting mot dig eller din smak men hur i helvete kunde du falla för Jeppe?
  Sån fruktansvärt äcklig personlighet och ursäkta mig men så fruktansvärt Ful så det är obeskrivligt.
  Personligheten gör hela människan.
  Du förtjänar miljoner gg bättre!!

 • Mathilda Oldenburg

  Jag kan förstå hur du känner kring Jeppe. Det är inte lätt att bli kär och när man väl blir det så blir man blind. Men jag måste säga att han verkligen inte förtjänar någon som dig. Känner dig inte, men vad jag fått se på PH och läsa om dig här så verkar du vara en otroligt vettig och stabil tjej. Jeppe är någon slags psykopat i mina ögon, bryter ner folk, kränker och behandlar er på PH som skit. Visst det är ett spel, men man kan fortfarande spela på ett värdigt sätt.
  Hejar på dig och man lär sig av sina misstag! Ha det bra!

 • Jennifer

  Ingen påhopp på dig Paow, men du måste respektera dig själv. Vf säger du det är lungt, och sen kysser honom osv? Gör inte så, ja du säger du var kär i honom, men ändra på det nu, och respektera dig själv, du är destruktiv mot dig själv och inte konstigt du träffar idioter som inte har respekt mot dig, df du sätter ingen värde på dig själv. Låt ingen göra så mot dig.

  Jag såg random PH, och kollar inte på programmet, eller följer inte dig på bloggen, men kände var tvungen och skriva detta. Ha de bäst och ta hand om dig.

 • gillis

  Älskar såna här inlägg, du är bäst

 • Maija

  Tycker det är rent tragiskt att se dessa ”självständiga” ”drivna” tjejerna som gång på gång ger sig på varandra över skitstövlar till killar. Fast det är väl såna dom vill ha i program som PH, unga tjejer som inte mognat eller vet vad som är rätt eller fel…. Att ni sedan gör bort er inför hela Sverige, frivilligt, är bara ännu mer tragiskt… Kan bara beklaga och hoppas att ni någon gång i erat liv mognar på er och står på er!

 • Fredrik

  Härligt att du är tillbaka bruden! Programmet behöver dig! 🙂 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *