Fredagshäng med mina fina

Jag, Saga och min älskade Paris på en liten fredagsfika! Jag pallar inte med Sverige när det är iskallt men nu är det ju ganska milt väder och då får jag ”livsgnistan” tillbaka typ, vet inte vad det är men det är skönt att det är bra väder nu, då vill jag göra saker!

Först var vi hemma hos Daniel och lagade sjukt god mat och sedan efter det blev vi lite sugna på sött så vi gick och åt frozen yoghurt! Ligger ett ställe jättenära lägenheten på söder så vi gick dit och ”skapade” vår egen glass med massa goda frukter, nötter och såser och sånt…så jäkla gott! Gillar yoghurt mer än glass nuförtiden, soooo Paow style! Har även shoppat en kalender så nu blir det ordning på mig! (typ…)

P3390396P3390397P3390392P3390402P3390318P3390393
P3390399

(Visited 1 times, 1 visits today)

6 Comments

 1. Din svågers polare Roger januari 3, 2014 at 11:05 e m

  Vad åt du för pasta idag?

  Paow svarar: Sallad!

  Reply
 2. fii.blogg.se januari 4, 2014 at 12:36 f m

  Åh nu blev jag påmind att jag har ju för tusan ingen almanacka för det nya året, din var jättefin, letar efter en liknande fast mindre, hoppas jag hittar någon. hade totalt glömt bort det..

  mvh Fi

  Reply
 3. Rebecca januari 4, 2014 at 1:24 e m

  Vilken kategori tycker du att du passar in i Finest Awards? Skulle vilja nominera dig till alla:)

  Reply
 4. Marika januari 5, 2014 at 10:17 f m

  Sååå fin när du ler så man ser tänderna! (annars med men du strålar lite extra)

  Reply
 5. Decibel Sandstedt januari 7, 2014 at 9:21 e m

  Varför designar du inte en på hemsidan personligalmanacka.se ?
  Jag lovar att du blir addicted. Det är så mycket roligt än att köpa från tråkigt sterilt utbud i bokaffärer minst sagt. xD

  Det är något jag ser fram emot/längtar efter så fort min almanacka tar slut.
  Det går ju att göra den fabulöst personlig och det bästa är att man kan ge sig en underbar egoboost till sig själv. Jag älskar min almanacka som mitt eget barn, lol. ;P

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *