Grilla mig live

Missa inte studio paradise kl 23.00 livesändning. Med mig och Jeppe. Grilla oss på tv3.se. Titta på tv3play.se

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (49)
 • Sara

  Meeeen! Hej spoileralert….

 • Öh

  Nu vet vi ju att ni åker ut eftersom du skriver sådär??

 • Ida

  Men va tusan, då innebär ju de att ni åker ut? Kanske inte så bra att skriva så här eftersom det inte är någon info som står någon annanstans? Himla synd…

 • Emma

  Vad hände mellan dig och jeppe???

 • Josefina

  Är man med i leken får man leken tåla….du sa de själv. Men du blir själv sur på AK o Samir hahaha

 • camillaa

  Är du och jeppe fortfarande någonting idag? eller slutade ni efter ph?

 • anna

  Alltså Jesper är så sjukt dum i huvudet.
  Du är bäst, palla att han sitter där och beter sig som en idiot mot dig.
  Haha, vilken jävla idioooooooot han ääär. DU är bäst

 • Maria a

  Hahaha bästa live sändningen ever!!!!

 • Maria

  Fyfan vad äcklig jeppe är.

 • V

  Du är så jävla grym! Jeppe är största vidret. Spyr på honom.

 • emelie

  du var grym på studio paradise aldrig skrattat så mycket du tala verkligen om vad du tycker om jeppe och han ska ba försöka spela cool och fjanta bort de.
  Du är grym!!

 • Vlora

  Hahahah Du är så jävla king POAW, ” varför tog du Niklas på kuken”? Han är så jävla svin-slisk å de va bra du fick han å bli röd hela jävla tiden HAHAHAHAHAHAHAHAHAH jävla ” LIL-KUL” – bara så du vet så har Du höjt hans status!

 • Bobbie

  Alltså, vad hände? Varför var det ingen som stoppade alla vidrigheter som blev sagda, framförallt av Jeppe? Har inte sett sådan unken kvinnosyn i live-tv på mycket länge. Fy fan.

 • frida

  fyfan vilken jävla f***a jeppe är alltså, herregud vilken blåst kille! noll respekt på tjejer i huvudtaget och man märker vilken extremt osäker kille han är! men du är grym paow och stod på dig, jeppe växer nog upp en vacker dag! typ när han är 60 eller något..
  lycka till för dig & samir!! :*

 • Elona

  Haha alltså i love u!! Så härligt att du står upp för dig själv.. Dina sågningar i studioparadise på Jeppe, you gooo girl!!

 • V

  Du var så bra!! ”Så fort som du kommer..”, asså Jeppe blev så ägd och hade stört dåliga bortförklaringar till varför ingen tycker om honom.

  GO PAOW!!

 • K

  Diggar dig! Skit i jeppe

 • Bee

  Fan vad synd att du är ute! Höll på dig! Jeppe kan skita sig i näven, ingen tycker on honom ändå (om man inte är en gris själv. )
  Äcklig och egenkär. Usch!!

 • Antonia

  Har inte tyckt nått speciellt om dig innan paradise, och är verkligen inte typen som kommenterar bloggar, men måste bara säga att du känns så sjukt äkta och verkar vara en as skön brud! Jeppe är bara så pinsam, vilken nolla! Fortsätt göra din grej!

 • Josefin

  Kollade studio paradise, Jeppe kan vara en av de äckligaste människorna jag någonsin sett. Sitter och kallar dig massa skit i LIVE-TV när du sitter bredvid. Och dom jävla programledarna låter dig inte ens försvara dig. Jeppe bara höjer rösten och försöker köra över alla. Vill spy typ. Tror alla förstår vilket svin han är, och om man inte fattar att han bara snackar massa bullshit så är man helt körd! Tycker att du är en sjukt skön tjej, växer i mina ögon varje gång jag ser dig! Helt galet stark. Du är värd så sjukt mycket bättre!

 • Ida

  Höhö märktes att det var lite spänt mellan er, lite kärlek är det det nog mellan er iallafall synd att det inte funkade! Sjukt sköna pikar du hade mot Jeppe:) kör hårt, tror ändå ni får komma tillbaka då ni åkte ut på så oschysst sätt, plus att alla andra verkar få komma tillbaks? Aja va långt det blev ciao!!

 • Anna

  USCH vad pinsam Jeppe var, alltså att han inte skäms. Stå på dig paow, du är grym!!

 • Y

  Hej, jag tycker att du är jävlig skön nu efter att ha sett studio paradise. Grymt bra med människor som kan säga vad de tycker och verkligen stå för det, you go girl! Kram

 • Anna

  Jag vill bara in hit och säga att du är grym. Du klarde livesändningen galant!
  Har inga ord för Jespers beteende, bland de största skithögarna som tyvärr får synas i media just nu..
  Kärlek till dig, fortsätt med det du gör, du är grym och jag älskar din självsäkerhet!

 • eva

  Vilken barnslig kille den där Jeppe är!! Pinsamt! Varför inte erkänna att han haft känslor för dig och vilket drygt beteende

 • Viktoria

  Gud älskar verkligen dig som person paow. Ärlig och rak. Bra att du var på jeppe de förtjänar han. Hoppas de blir du och Samir. 😉 fortsätt att var du. <3 massor med kramar.

 • Minna

  Jag måste bara säga, jag brukar aldrig kommentera eller liknande. Läser ärligt talat bloggar väldigt sällan men efter detta avsnitt av studio paradise måste jag bara påpeka hur grym du är! Det är så uppenbart att allt Jeppe säger är snack och det är pinsamt hur lågt han sjunker gentemot Dig inför alla, det må kanske inte vara många, men alla som tittade. Det är även starkt att du inte kastar mer galla på honom, det resulterar även i bättre följder för Dig och hur Du uppfattas. Du är som sagt grym.

 • Anna

  Kanske taskigt men FYFAN vad Jeppe är taskig mot dig!! Alla vet att han var kär i dig så han kan sluta ljuga! Kolla nyss på studio paradise och han är som ett svin. Jag gilla Jeppe men nu så bara nej! Han beter sig som en 3 åring.
  Du är gryyyyym och hoppas du får komma tillbaka!
  Love you

 • M

  Paow du är grym! Och alla killar som inte fattar det är det bara synd om. All cred till dig 🙂

 • Skåne

  Fy vad du och jeppe är kalla mot varandra. Märks att ni hatar varandra!

 • Celia

  Tror typ aldrig jag kommenterat i din blogg. Men känner verkligen att jag måste efter att ha sett livesändningen.
  Även om jag inte håller med dig om dina politiska åsikter så verkar du vara en jäävligt skön person. Följt din blogg i många år och att ha sett dig i Ph har enligt mig bara varit positiv. Du är ärlig o rak men samtidigt jäkligt snäll, egentligen.
  Så till det jag vill ha sagt.
  Aaalla ser ju nu vilket svin Jeppe är och att du verkligen är så mycket bättre än honom (även om du hade lite svårt att hålla dig från att slänga skit tillbaka) Dock är det inte så jäkla konstigt, han förtjänar fan att få höra det. Folk verkar trippa på tårna kring den idioten.

  Så, you go Paow! Glöm den gamla skiten o lycka till med den framtida kärleken 😉

 • emelie

  fan varför åkte du o jeppe ut?? jävla niklas kan dra, anledningen att ja börja kolla på ph var du, nu vet jag inte ens om ja vill fortsätta kolla. hoppas ak ryker också!! jag hoppas på samir och anja i finalen eller aina och tobias.

 • Klara

  Jeppe är den största nollan som jag sett. Han har gjort bort sig så sjukt! Vidrig människa! Du var däremot skit bra i Studio Paradise! Bra att du gjort dig av med det puckot;-). Puss

 • Paow

  Rådiggade er två inne i huset. Ni var mina topp favoriter!! Sen nu i efterhand har jag inte riktigt förstått vad du menat om Jeppe. Efter att ha sett studio paradise -fuck vad jag känner med dig. Vilken jävla idiot! Skämmer helt seriöst ut sig själv så jävla mycket genom att ”försöka” skämma ut dig. Blir så arg så jag vill slå huvet i väggen 3811 gånger. Usch vilket vider som människa helt seriöst. Och rebecca Stella? Kunde hon sluta se så inåthelvete jävla kåt ut på honom och inte ens ställa sig på din sida när han snubben brofista Jeppe och ”jag råddiggar ditt spel man” blablaBLA! Där satt du utsatt i ett hörn typ. Fyfabian vill ju bara krama dig just nu alltså

 • haha!

  shit!!! vilket jävla avsnitt av studio paradise det blev, det absolut bästa! Ville inte att det skulle ta slut, men förstår om du ville därifrån haha.. Du var oerhört vacker ikväll! Tack för sjuk underhållning! 🙂

 • hanna

  Jeppe är verkligen ett svin, tur att du är av med honom haha

 • Anton

  Någon gick visst hårt på dig idag, ger ett sympatiklick på din blogg då jag kan tänka mig att du blev ledsen!

 • Fanny

  Pinsamt vad han gör bort sig. Hoppas du träffade honom i huvudet med den flaskan! Snacka om tappad kille. Du är grym! <3

 • Anders

  Det var nog den barnsligaste killen jag har sett. Vem fan tror han är. Han är så dum att han tror han kommer långt med den stil han har. Hur moget är det på en skala. Paow lägg inte mer tid på han. Ser du han så bara gå eller titta bort. Han kommer bli en mycket ensam kille om han håller på så där. Den mannen behöver en fett smäll. slå tills han fattar.

 • Jennifer

  Klarar inte av killar som Jeppe, skulle fan tryckt in glasflaskor i ögonen på honom eller skärt bort hans äckliga äckel slisk smile.. Nej men – skulle inte ta i människan med tång och att han förnekar allt bevisar ju att människan är psykiskt störd, tror att han är något han inte är. Hatade Samir till en början, men nä, han har växt och Jeppe är bara för.. Usch..

  Synd att alla hatar Jeppe :’) HAHA!

 • Jessie

  Fyyyfan vad vidrig Jeppe är, var han hög/full eller? Du är så himla bra!!

 • nina

  PAULINA DU ÄR BÄST ASSÅ HHAHAHA LOVE U!!

 • SP

  Du verkar vara den enda vettiga tjejen i PH 2013 och Jeppe är ett riktigt svin vilket han visade i Studio Paradise

 • Miss M

  Hej tycker både positivt och negativ att du åkte ut. Det är ett spel den värsta spelaren är Jeppe omogen kille och sättet han behandlar dig och dem andra tjejerna i programmet! Han borde torka sina öron och växa upp han är fortfarande en lite grabb ingen man!jag hoppas du träffar en kille som behandlar dig bättre. Det finns nån därute till dig vet av min egen erfarenhet min pojkvän behandlar mig som ingen av mina ex har gjort han vet hur man ska behandla sin tjej! Vi är lyckliga lottade som har hittat varandra idag fast det tog lång tid idag är vi förlovade. Man lär sig av sina erfarenheter! Tycker dem flesta killarna är omogna och töntig förutom Tobias och Samir! Lycka till i livet….

 • Carolin

  Fy fan vilket svin Jeppe är!!

 • Jossie

  Du var så sjukt jävla bra i studio paradise! Jeppe blev sååå ägd! Vilken nolla!!!! #teampaow

 • Alejandro

  Du gick från chef i mina ögon, till väldigt oskön. Wellwell. Lycka till med allt!

 • Tess

  vf skriva så om Jesper fröidh som säkert inte gjort dig ett skit. Bara för du hatar en annan person behöver du inte klanka ner på människorna som inte hatar honom, som då Fröidh och Salvan. Vidrigt omoget

 • Julia

  Asså du är så jäkla grym paow!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *