Är i stan och fikar lite med mina pojkar…känns skönt att vara ute och känna den iskalla luften (haha…inte) och mysa lite. Egentligen vill jag bara hålla mig hemma för har en känsla av att magsjukan är på väg igen och alltid när det händer så gömmer jag mig för att jag verkligen inte vill bli sjuk men vi pratar inte om det just nu. Vill bara fokusera på att ha det trevligt liksom.

Börjar bli sjukt sugen på att resa men har rätt mycket jobb bokat på helgerna när vi åker runt så det går inte för sig, en kort resa duger inte heller. Denna gång vill jag vara borta läääänge. Mexico kanske?!

Har haft en väldigt mysig dag med mina killar och ska möta upp Jasse nu, hörs sen!

P3390461P3390462P3390464P3390463P3390465

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *