Lite svar från frågestunden!

Jag har nysprutade läppar. Så därför dom ser svullna ut. haha!

(Visited 50 times, 1 visits today)

27 Comments

 1. Lisa januari 15, 2014 at 9:14 e m

  ÄLSKAR DIG!!!! Fy fan vad snygg och såå skön hahahaha

  Reply
 2. johan januari 15, 2014 at 9:16 e m

  du är bäst

  Reply
 3. Ella januari 15, 2014 at 9:17 e m

  Kan du inte ta med mer typ om Samir 🙂

  Reply
 4. Linnea januari 15, 2014 at 9:35 e m

  fan va kul gör fler videobloggar!!

  Reply
 5. Amanda januari 15, 2014 at 9:56 e m

  Hej! Vad är det för sorts inplantat du har där du hade gluggen? Jag har också en glugg som jag vill bli av med (har redan haft tandställning, innan den hade jag ingen glugg mellan framtänderna, den kom efter att jag inte använt bettskenan ordentligt). Är det ett ingrepp lr sätter de bara dit inplantat? Vad kostar det?
  // Amanda

  Svar: Det var inget implantat, det var en jobbig tandställning i 18 mmånader, typ…

  Reply
  1. Åsa januari 17, 2014 at 9:33 f m

   Kolla upp tandfasader, jag tror det är det hon menar 🙂

   Reply
 6. Gabriella januari 15, 2014 at 11:10 e m

  Haha, jag älskar att du skiner upp direkt när du pratar om Maddiken!

  Reply
 7. Veronica januari 15, 2014 at 11:14 e m

  Du och din blogg är min absoluta favorit, älskar den! Följt den i flera år och du har alltid stått högst upp på min lista, keep up the good work!

  Reply
 8. V januari 15, 2014 at 11:27 e m

  Men dina läppar ser ju lika konstiga ut t.om när svullnaden har lagt ned sig, alltså alla ni som fixar med läpparna ser ut som clowner eller ankor. Rebecca stella ser inte heller så snygg ut i hennes läppar trots att hon är riktigt het. När ska ni fatta att bara folk som har naturligt stora läppar passar i det, när ni injicerar skit så ser man det väldigt tydligt på er.
  Ni är redan jätte fina naturligt varför förstör ni erat utseende för.

  Reply
  1. Linnea januari 18, 2014 at 3:23 f m

   +1 = här har vi en VÄLMENAD, snäll & klok kommentar. Ta åt er! ♡

   Reply
 9. Wilma januari 15, 2014 at 11:53 e m

  Åhnej läpparna:o

  Reply
 10. E januari 16, 2014 at 12:00 f m

  Du är brutalt jävla bra! <3

  Reply
 11. Anna januari 16, 2014 at 12:11 f m

  Varför lägger du aldrig upp några bilder på din instagram längre? Alltså på din nya. Har den också blivit hackad??:)

  Reply
 12. Jensvollen januari 16, 2014 at 5:03 f m

  Alltså paow, du är så jävla grym!
  Lätt den skönaste människan jag sett. Har börjar läst din blogg mer och mer på senaste tiden, och du är verkligen en kvinna att se upp till!
  Hoppas du tar åt dig nu, för det är du värd !

  Har bara en fråga som jag hoppas att du svarar på… Jag har börjat fått sjukt mycket ”hatiska” kommentarer av en viss person som inte har något liv , och jag vet att man inte ska bry sig men den här människan börjar verkligen gå mig på nerverna.. Haha! Vet du någon jävligt bra sida där man kan spåra upp dess gatuadress eller typ namn osv? Hittat bara de som får upp vilken stad ip adressen kommer ifrån.

  Sjukt tacksam för svar 🙂 puss på dig fina du!!

  Reply
 13. Elin Ahlgren januari 16, 2014 at 11:03 f m

  Supersnygg! Du är en inspiration 🙂

  Reply
 14. Pamela januari 16, 2014 at 2:27 e m

  Jag är en ganska ny läsare av din blogg, pga PH. Jag är en 53 årig tjej från Finland.
  Jag tycker du e cool, för du står för det du gör och dina åsikter. Jag tycker inte alltid som du, tur nog, tänk viken tråkig värld vi skulle ha då. Kram

  Reply
 15. Rebecca januari 16, 2014 at 4:11 e m

  Shit vad snygg du är! Du är en sån här brud man typ ser på weheartit och önskar man såg ut som lixom! Plus att jag älskar dina tatueringar, sleeve är sjukt snyggt och något jag också skulle vilja ha i framtiden! BIG LOVE

  Reply
 16. Michelle januari 16, 2014 at 8:21 e m

  paow orka va så snygg dåååå!!

  Reply
 17. Oliver januari 16, 2014 at 8:58 e m

  Ursäkta mig måste bara skriva detta.
  DU SER FÖRJÄVLIG UT, vad har du gjort med dig själv..? Innan jag visste att du skulle vara med i ph så följde jag din blogg och jag såg liksom upp till dig, EFTER ph så har jag fått en helt annan bild utav dig. Det verkar tyvärr som att du lever kvar i fjortisperioden. Jätte synd, o det är du själv som gjort så att många fått en dålig uppfattning om dig.

  Bli gamla pao

  Reply
 18. Johanna januari 16, 2014 at 9:00 e m

  Men ärligt, Varför förstorar du dina läppar ännu mer? Ser du inte själv hur du ser ut? Kommer ihåg när annie hade lika stora läppar, sen ångra hon dom så skrev du: Jag sa åt henne att dom var förstora å att hon skulle ångra de! Samma sak kommer ju hända dig, det komemr en dag då du verkligen ser hur sjukt de ser ut!!!! å då kommer då ångra att du förstört dig själv så jävla mycket!

  Reply
 19. V januari 18, 2014 at 10:24 f m

  Alltså Paow… Fy faaan vad snygg du är!! Å jag verkligen diggar dig, att du vågar va dig själv å så öppen!!

  Puss från finland 😀

  Reply
 20. Rebecka januari 20, 2014 at 8:56 f m

  Vill du göra en förändring! Trött på att sitta fast i vardagens ekorrhjul?!
  Hjälp andra och få betalt!

  http://wealth.blogg.se

  Kram kram

  Reply
 21. Cecilia januari 20, 2014 at 9:04 f m

  Tycker du är såå cool och sååå chill 🙂 haha ! Gillar dej verkligen

  Reply
 22. Ellinora januari 22, 2014 at 10:49 f m

  Förlåt om jag är döv men vad säger du om dina bröst? Asså jag hör verkligen inte, haha. Har du förstorat dom?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *