Någon som vet om den här är på riktigt?

Coolt isf!

20140110-105715.jpg

(Visited 1 times, 1 visits today)

21 Comments

 1. louise januari 10, 2014 at 11:24 f m

  Det är sant, förr då var det där klassat som ”fint” och inte tvärtom.

  Reply
 2. joe januari 10, 2014 at 12:17 e m

  Den annonsen är i allra högsta grad på riktigt. Faktum är att den som är den sexiga i annonsen är en tidig bild på Marilyn Monroe, ifrån tiden när hon var en okänd underklädes och pinup modell och hette då Norma Jeane Baker.
  Är jätteglad att du la upp denna annons. Detta visar att allt är en fråga om uppfatting, vad som är sexigt eller inte och denna uppfattning ändras genom tider och mode. Så därför är det slutliga svaret på alla hangups kring utseende; så länge DU är frisk och stark är det bra. Allt annat är bara idiotiska uppfattningar som andra människor försöker trycka på dig. Så ät, drick och var glad så länge din kropp mår bra av det.

  Reply
 3. Tissel januari 10, 2014 at 2:12 e m

  Either way bedrövligt. Mannen som berättar hur kvinnan ”ska” se ut.

  PS. Du ägde Jeppe i PH studion!

  Reply
 4. Caroline januari 10, 2014 at 3:26 e m

  jaa? bloggtävling hos mig, fina priser! 🙂

  Reply
 5. Sandra januari 10, 2014 at 3:27 e m

  Ja, faktiskt. Förr (runt 50-talet) fanns det mycket sånt i svenska tidningar, hur man skulle gå upp i vikt. I somras hade jag inte så mycket för mig än att läsa tidningar från innan 50-talet och det var i stort sett den enda reklamen som fanns.

  Reply
 6. Tony januari 10, 2014 at 3:42 e m

  Så har det väl alltid varit, att människor tycker det ”normala” är attraktivt? Det man ser ofta alltså. I dag handlar det inte så mycket om naturliga kroppar, eftersom det mesta vi ser i media inte ÄR naturliga kroppar.

  I historien har man tyckt att både trådsmal och skör, liksom bastant och tjock är attraktivt. Nu börjar ju fitnesskropparna leda över trådsmal och skör, vilket väl kan ses som lite positivare, men det är fortfarande sjukt att människor inte bara kan slappna av och njuta av att vara just dem själva.

  Reply
 7. Per januari 10, 2014 at 3:43 e m

  Tatuering – men Paow, hur gör man när man tröttnat på en tatuering och vill byta ut den mot något mer aktuellt?
  Som din kompis Saga Scott som hade något obegripligt på låret. Fick hon bort det ordentligt eller blev det märken?

  Reply
 8. Danne januari 10, 2014 at 4:08 e m

  Mycket snyggt här, inklusive kläderna 🙂
  .
  Kul musikkanal, hör/se unga kommande stjärnor innan de är stjärnor,
  samt alla NYA låtar på World-top-100 och Sverigetopplistan, varje vecka.
  .
  Exempel, Jasmine Thompson (13), från 5000 till nästan 300.000 prenu-
  meranter på ett år. Echosmith, nytt tonårsband med lite alternativ stil. Etc.
  .
  http://www.youtube.com/user/ScandinavianSingers
  .
  Mvh Danne

  Reply
 9. Toby januari 10, 2014 at 4:21 e m

  Jao!
  Finns massvis av såna, tror bestämt att under 1910-40 talet så var det väldigt populärt att vara kurvig, eller ”mullig” som vi skulle kalla människorna idag. En symbol för att man hade råd att äta, eller var det ännu tidigare?

  I vilket fall så är kroppsformen en sorts mode också, hoppas bara att våra ideal ändras snart igen :/

  Reply
 10. Amina januari 10, 2014 at 4:51 e m

  Ja, det är den. Det fanns massor med sådana reklamer förr. Ideal styrs ju efter samhällets ”eliter”, de som har tid eller råd att se ut på ett visst sätt eller hur deras liv formar dom. Ideal från förr inkluderar bland annat ett mjukt ideal med låg muskelmassa och blek hy. Detta indikerade att man var frisk/hälsosam, levde under goda förhållanden och inte hade ett kroppsligt arbete osv.

  Idag ser det ut så att idealen pekar mot de som har viljestyrka och fritid nog att ta hand om sig själva genom en frisk solbränna året runt, otroligt låg fettprocent (genom träning och viljestyrka att inte vräka i sig mat) Detta bygger på att alla inte har samma fritid idag, vi har lätt för att bli överviktiga av dåliga lata vanor och att naturen gör oss bleka på vintern om vi inte solar solarium eller reser utomlands. Det sista är ju också ett tecken på en form av ”eliten”. De som har råd och möjlighet! 🙂

  Reply
 11. Emma januari 10, 2014 at 5:43 e m

  Hej Paulina!
  Här kommer en lite underlig fråga.. Jag hörde nämligen i något sammanhang att du var otroligt rädd för att spy, och jag lider av samma fobi. I perioder är det lite bättre medans det andra gånger får allt att kännas hopplöst, det får en att inte våga göra något. Kan inte du berätta lite om hur du hanterar det och hur det känns för dig. Har börjat och varit rak mot folk med min extrema fobi och börjar inse att det är väldigt många som i olika grad lider av samma rädsla.

  Massa kramar

  Reply
 12. Liz januari 10, 2014 at 6:11 e m

  Vet inte om det är sant men ville bara säga hur cool du var i Studio Paradise! Så rätt o modigt att våga säga sanningen, att inte tro på Jeppes BS!

  Reply
 13. Fanny januari 10, 2014 at 7:28 e m

  Jag brukar aldrig kommentera på bloggar men jag såg nyss på Studio Paradise och ville bara säga att jag tycker Jeppe är helt dum i huvet och du har så rätt! Så himla skön människa, Keep it going!

  Reply
 14. nina januari 11, 2014 at 12:47 f m

  Väldigt riktig! 🙂

  Reply
 15. J januari 11, 2014 at 9:37 f m

  Love it! Säkert äkta, det var ju de idealen förr 🙂

  Reply
 16. sarah januari 11, 2014 at 12:53 e m

  Ja, den är på riktigt! På den tiden rådde andra skönhetsideal än idag, och Marilyn Monroe (flickan till höger) ansågs ha den perfekta kroppen. Faktum är att modeindustrin länge baserade de ideala måtten 90-60-90 på hennes kroppsmått.

  Reply
 17. brian januari 11, 2014 at 6:30 e m

  varför är det coolt? bara ytterligare ett exempel på hur folk/män hela tiden känner behovet att uttrycka sina åsikter om folks (kvinnors) kroppar. vidrigt

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *