Gud vad roligt! Jag har snittat ca 100 tusen unika besökare flera dagar i rad. Vart kommer ni ifrån? Och hur gamla är ni? Berätta! Jag vill veta. Lovar att svara på frågestunden imorgon dant skriva mer vad jag tycker om deltagarna i pH del 2.

Idag så är det ju paradise hotel. Jag är inte med. Men det känns faktist rätt så skönt att jag inte är med mer. Började spy lite på mig själv när jag såg hur kär jag var i aset. Dock så var ju han kär i mig också där inne. Man kan inte spela ett spel 24 timmar om dyngnet. Då måste man vara Stålmannen. Det vi vill se på tv är äkta vara, äkta bråk och äkta kärlek. Annars så kan man lika gärna läsa kissies blogg 🙂

20140113-220811.jpg

Sen idag så har jag vart bakis. Känner mig allmänt flabbig och äcklig i kroppen. Har ätit på tok för mycket skräpmat senaste månaden. Har lagt på mig mycket vätska. Så nu tänkte jag köra någon form av diet. Inte äta nån skräpmat och äta mer sallad. När jag är bakis så brukar jag bli sugen på salt! Det vill säga chips osv. Men istället så brukar jag göra ”soppa”.. Som jag brukar äta annars också. Detr grönsaks och köttbuljong som jag kokar blomkål i. Så himla gott! Pröva det 🙂

20140113-221157.jpg

Det ser kanske inte så gott ut.. Men det är det! #eatlikepaow

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (135)
 • Fia

  Jag är 15 år och bor nära Göteborg..Jag har följt din blogg ett par år nu 🙂

 • Rebecca

  14 år och från Uppsala 🙂

 • -

  Jag är 15 år! Måste bara säga att ditt utseende is to die for och vill också säga att jag älskar din blogg och dina inlägg är alltid intressanta!

 • Michaela

  Jag är en av de nya läsarna, gick in här för en vecka sedan för att läsa ett inlägg om jeppe.. Sedan läste jag några inlägg och nu är jag fast. 😀 #teampaow

 • AnnA

  Du lägger snygga bilder på samir. De därför de flesta är här oå besök

 • sabina

  Kumla, utanför örebro. 20 år 🙂

 • Julia

  Hej paow!! Kände bara att jag var tvungen att skriva! Kommenterar aldrig bloggar och har aldrig gillat en blogg så mycket som jag gillar din, helt sjuuukt. Men den är så jävla bra! Som många andra började jag läsa din blogg efter pH och efter det är jag fast. Älskar din personlighet, hur du ALLTID säger vad du tycker och står upp för dig och andra. Du är lätt min förebild hur gay det än låter. Du och Samir var dom skönaste inåk alla dagar i veckan, så jävla dåligt att du åkte.. Haha nejmen jag är en 15 årig tjej från Sthlm och gillar dig som fan! Och när jag ändå håller på och skriver så ”shippar” jag dig och Samir som fan!! Jeppe det svinet kan bara gå och ta dig och det tycker varenda person som jag känner och resten av Sverige men förstår dig ändå att du gillade honom i pH!! Aja, hoppas iallafall att om du och Samir dejtar (hoppas verkligen att ni gör det) att det håller! Fortsätt att va dig själv paow för det är det vi alla älskar! Puss

 • ida linda

  Elsker din personlighet. Måten du er på. Elsker at du er venn med aina. Hun virker så god også:)

 • Becca

  Tjej, 19 år som ärligt inte gillade dig innan jag såg dig i paradise. Så jävla vacker och charmig, älskar din röst och tycker det verkar grymt att hänga med dig. Tycker du skulle vunnit. Dessutom älskar jag Samir, you’re one lucky girl haha :))

 • Nathalie

  Hej Paow.
  Här sitter man i tv soffan och kollar på PH.. Snälla kan du inte göra ett utlåtande om vad du tycker om dragshow avsnittet =) Skit kul ! Looove yaa

 • Ida

  Jag är en 16:årig tjej från lilla Fispång som har blivit helt besatt av dig haha.. Nä men har typ alltid sett upp till dig men sen tappade jag bort dig lite, glömde läsa din blogg osv men nu har jag verkligen börjat igen! Är inne på din blogg typ 10 ggr om dan för att komma efter nya inlägg haha!

 • Angela

  Hej hej!! Jag heter Angela Gustavsson och är 36 år:). Och jag kommer från Västernorrland i en liten stad som heter Kramfors . Läser din blogg varje dag.

 • Jenny

  Jag är en 18 årig tjej som bor på Orust. Läser barn och fritid och ser just nu fram emot studenten. Spelar även pingis på fritiden och har följt din blogg i många år. Du är en stor förebild! ♡

 • N

  Tycker du att det finns något max på hur stor åldersskillnad det kan vara mellan två personer i en relation? Jag dejtar en kille som är 9 år äldre än mig och mina vänner tycker att jag är galen!

 • J

  Lite här och lite där va

 • Mariam Aptsiauri

  Diggar din blogg väldigt mycket och tycker att du verkar som en ashärlig tjej!
  Jag heter Mariam, är 15 år och bor i Arvidsjaur (i Norrbotten).
  Kika gärna in på min blogg som jag skaffade för inte så länge sen så får du veta lite mer. Kraam 😀

 • Anna

  Brukade läsa din blogg för ca 1-2 år sen, nu har jag börjat igen för att det är mycket Samir på din blogg. Vill gärna se mer av honom han är grym, du med #yougogirl

 • Melissa

  Svaaaaaaaara på frågestunden nu jallaaaaaaaa!

 • Sofie

  18 år, Hudiksvall 🙂

 • Malin

  Det lät gott och nyttigt:) hur mycket vatten och buljong brukar du ha i?

 • Elin

  19årig tjej från Lund i härliga Skåne!

 • Sofia

  Jag är en tjej som älskar att du är du:) att du säger vad du tycker och tänker, och står för det!!därför har jag börjat följa din blogg!! Kramar sofia

 • Cornelia Dahlberg

  Hej jag heter Cornelia Dahlberg och är 18 år (fyller 19 om 1 månad). Har läst din blogg läääääänge!!
  Din stil är grym och jag bara älskar det!
  Jag är också en tjej med attityd och säger vad jag tycker! Men jag är inte för cool 😉
  Love yaa!

 • Jey

  30 årig värmländsk tös som kollar paradise och då börjat kolla din blogg, lite skoj när du kommenterar avsnitten. Ogillade Jeppe från första stund men dig gillade jag för du var så neutral men ändå stog du ut ur mängden, undrade länge vad du såg hos kaninpippar-Jeppe som jag kallar honom för tyckte från början att du förtjänade bättre. Synd att du inte är kvar men nu hejjar jag på Aina, hon är för härlig. Hon och Tobias vill jag se vinna. Tjipp tjipp.

 • Emilia

  Jag heter Emilia , är 17 och kommer från en liten håla som heter Sala! läser din blogg varje dag för du är så cool och fräsch brud som ba lever livet ;* älskar PH och SKITSYND att du åkte ut! Spyr på killar som jeppe. Blä. Puss!

 • Merrish

  Jag är snart 17 år och läser din blogg, jag gillar att läsa din blogg för du värkar vara så skön. Älskar dina tatueringar på armen och har också funderat på att tatuera hela armen. Vill se mer detaljerade bilder på din arm och se hur dina tatueringar ser ut på bättre håll så min fråga till dig är: kan du ta kort på dina tatueringar och lägga ut på din blogg? Kram merrish från Uddevalla

 • Vendela

  Hejsan svejsan Paulina!
  Jag är en tjej som flyttat uppåt för att studera på gymnasiet-längdskidlinjen. Går nu tvåan och fyller arton i vår. Klickade nämligen in på din blogg efter att jag följt dig ett tag i PH. Tycker du verkar vara en jordnära, ärlig, stark och cool person. Jag har läst igenom lite av dina äldre inlägg och insett att du blivit lite av en förebild. Jag känner igen mig lite i dig samtidigt som du kanske har en gnutta mer självförtroende. Jag har själv gått igenom en ganska tung period och slitits mellan vem jag är, vem jag vill vara och vem alla förväntar sig att jag ska vara. Jag är less på skolan, all press och stress omkring. Jag är trött på att mina dagar ser likadana ut varje jävla dag och att aldrig något nytt händer. Min lista på vad jag vill göra i livet är lång och inte alls vad någon annan kanske förväntar sig från mig, men jag vill uppleva och ja, leva helt enkelt! Mina föräldrar ser mig fortfarande som den lilla flickan som har stora drömmar att bli nästa Charlotte Kalla, men för ett tag sedan frågade jag mig själv: ”Mina andra drömmar då?”
  Vi lever redan med pressen att se bra ut, vara den ”perfekta” vännen, eleven, flickvännen eller dottern. Inte nog med det, har jag press på mig själv i skidspåret och förväntar mig att alltid prestera bra. Det absolut värsta är att jag sätter så otroligt stor press på mig själv att jag inte vet om jag klarar mig igenom skoltiden. Jag ses som en sprallig, stark, glad, utåtriktat och ärlig person. Det känns som om de inte förstår att jag också kan ha svagare dagar då jag bara vill ligga kvar i sängen och gråta. Men alla förväntar sig samma vanliga glada tjej, annars verkar dom skrämmas bort. På hela denna fantastiska kaka så är det en kille med i bilden (eller inte med i bilder så att säga). Den historien är mer komplicerad än vad du kan tänka dig och därför finns det nog inte utrymme för allt det. Oj, vet inte alls var jag fick allt detta ifrån. Lite konstigt att jag öppnar mig i ett kommentarsfält här på din blogg, haha. Tack för all din inspiration och att du är en bra förebild. Förövrigt tycker jag även att du har en grym style och inspirerar mina klädval i vardagen. MVH från en tjej upp i norr.

 • Sanna

  Hej, mitt namn är Sanna, är 18 år gamml och kommer från Stockholm. Älskar totalt din blogg för du är verkligen den du är och du ger mig hopp och gör mig glad!

  Jag kan säga att du ägde i PH, verkligen. Du var bäst love <3

 • Anna Möller

  Jag jobbar på Bryggeriet i Göteborg, i entrén. Försökte hälsa när ni var här, men du såg mig nog inte.
  Började läsa efter lite PH-avsnitt! 🙂

 • Julia silstrand

  Är snart 15 år, du är en sjukt stor förebild för mig!
  Kram på dig // Julia Silstrand

 • Amanda

  Fick en helt ny bild av dig efter Paradise Hotel. Har varit inne på bloggen ett par gånger tidigare men aldrig fastnat, men tyckte du var härlig i tv-rutan och började läsa den efter det. Du vågade bjuda på dig själv och stå upp för vem du är vilket jag älskar för jag är likadan. Va fan man lever en gång. Har aldrig skrivit på någon blogg innan till någon jag inte känner (av storbloggarna) så känn dig ärad. 😉

 • Natalie

  Ok…
  Jag är från Gotland – nu boende i Stockholm, är 22 år.
  Förstår att det är skönt att inte vara med längre, antar att det kan vara ganska så påfrestande att vara där inne, men du gjorde bra ifrån dig!

  Misstolka mig inte, men du verkar veta vem du är som person nu, jämfört med för några år sedan? Och din stil passar dig 🙂

 • Sara

  Jag har följt din blogg i flera år med har slutat läsa den till och från för du inte uppdaterat så mkt ibland och tror att många som följt din blogg förut har börjat följa igen nu för du uppdaterar mer och skriver om mer roliga saker

 • Therese

  Har kollat in din blogg några gånger förut men inte fastnat, kollade sen på PH och ändrade min syn på dig. Du påminner sjukt mycket om en kompis till mig, gillar verkligen din stil, att du verkar ärlig och inte tar någon skit. Jag är 23 år.

 • :)

  Hej jag läste din blogg förut
  Jag läste in din blogg sååå mkt (2 dagar i veckan typ) Men det har bara blivit att jag går in i din blogg efter PH, ❤️❤️❤️

 • Molly

  Jag kommer från strängnäs och är 16 år! 🙂

 • Victoria

  Jag är 15 år och älskar din blogg!!! Kärlek till dig Paow <3

 • Garbooh

  Jag skulle gissa att jag tillhör den äldre skaran av dina läsare. Snubblade in på din blogg av en slump. Kollar läget här då och då.
  Bor i Skåne. Gift. Tvåbarnsmor. Börjar närma mig 40. Shit.

 • Malin

  Hallå där du underbara individ!
  Jag diggar dig som tusan och har börjat följa din blogg nyligen efter att ha följt PH slaviskt 😉
  Du verkar vara en stark tjej med tjockt skinn på näsan som vet vad du vill.
  Vem är ja då?
  Jo jag är en 3 barnsmor på 31år som bor utanför Södertälje i en liten by som heter Järna.
  Nu vet du varje fall något om 1ny följare på din blogg.
  Take care!

 • Madeleine

  haha tror nog att många fått upp ögonen för dig nu när PH går! tråkigt att du åkte ut:/ jag har följt din blogg i flera år sjukt bra!:)

 • Amanda karlsen

  Hihi. Jeg kommer fra Danmark. De viser Paradise Hotel SE på tv3play.dk og nu er jeg afhængig:-) hvis du forstår:-)

  Kram

 • Bibi

  alltså, shit va snygg Samir är på bilden 😉 skrattade ihjäl mig när dom gjorde dragshowen! jag är från Skåne men bor i Växjö just nu för att jag pluggar här! och är 17:)
  till frågestunden:
  Blev du/ni inte psykiskt trötta av att festa så mycket?
  vad för foundation och concealer brukar du använda? du har jätte fin hud!
  du har sjukt snygga tattueringar!! vart gjorde det mest ont? och har du något bra ställe du kan tipsa om?:) och vilken tycker du mest om?

 • Lina

  Dejtar du ovh Samir?

 • Lana

  More money for paow

 • Matilda

  Jag är en av dina något nyare läsare. Jag är en 17 årig tjej från Borås! Diggar dig som fan, så jäkla go och älskar att du verkligen står för exakt vad du tycker och säger det också! GRYMT!
  Ha en dra dag!

 • Michaela

  Hej! Mitt namn är Michaela, jag är 19 år jag bor i småland.. och har börjat följa din blogg i samband med ph. Jag följer även en hel del andra bloggar oxå.

 • Cassandra

  Har hittat hit genom ph (fast har kollat in dig i bland innan) är en 26-årig sjuksköterskestudent från Norrköping 🙂

 • Mikkis

  Jag läste din blogg lite då och då förut, kanske någon gång i månaden. Men efter du var med i Paradise Hotel och man fick se din underbara och roliga personlighet, så läser jag den flera gånger om dagen. Du verkar vara en så skön person!

 • Sandra

  Sandra, 25 år och kommer från Haninge fast bor nu i Tyresö! 🙂

  Fråga till frågestunden,
  Vad är dina framtidsplaner?

 • lina

  Hej Paulina!
  Jag har följt rin blogg av och till i flera år nu. Förut följde jag flera andra bloggar också men din är den enda jag följer nu! Jag är 24 år och bor i sthlm.
  När du uppdaterade din blogg mer sällan så kollade jag bara på din insta men sem slutade du uppdatera den. och nu är jag tillbaka! Trodde det var ett medvetet val från dig – att bara. uppdatera bloggen ocj ‘tvinga’ tillbaka läsarna. Sjukt bra val isf! We’re back!
  Hoppas du mår bra! ha det bäst!

 • Malin

  Jag bor i Olofström, jag har följt dig nu i 3-4 år 🙂

 • Jessica

  Jag började läsa tack vare Paradise Hotel 🙂 Hejade på dig ju! Är 24 och bor i Södertälje.

 • yenni

  Jag läser din blogg varje dag! Jag heter yenni och är 24! Tycker du är så jävlaaa skön, kissie kan ta sig i röven!!! Haha. Så bra gjort av dig på studio paradise du dissa jesper totalt! Kram

 • Hanna

  jag kommer från Finland och är 18 år. Har inte läst din blogg förut men har börjat nu för typ en vecka sen efter att ha kollat massa PH! ^^

 • sassa

  Fann din blogg på internet kul å läsa då jag följer PH. 🙂

 • Elnaz

  20 år, Norrköping. Du är den ärligaste bloggerskan! Och grym i PH :*

 • Emelie

  20 år från Karlstad!

 • Frida

  21 år och bor i Borås. Har följt din blogg i några år =)

 • Michaela

  Tjohoooo 19 år och kommer från Småland men följer paradise slaviskt ifrån Oslo!! (Läst din blogg sen paow och dessie-tiden) Kram till din grymmaste människan!

 • mirlinda

  17år. Visste alltid att din blogg existerade men läste inte pga att du verkade så kaxig men efter att ha sett dig i ph så verkar du vara rena motsatsen, synd att du fick lämna ph!

 • Snowwhite

  Jag läser mest din blogg för att du provocerar så mkt! Du är tex slynig och ligger runt, menas jag tänkt spara mig till ”den rätte”.. Så vi är nog lite totala motsatsen till varann, 26 år gammal är jag..

 • Alva

  Jag är 16 år och har läst din blogg även innan PH men läser den mer nu eftersom du börjar bli bättre på att uppdatera 🙂

 • jenny

  Jag har läst din blogg sen du kom med i pH. Jenny heter jag är 25 år. Du är hel skön tjej

 • Victoria

  Hehe jag glömde att jag bor 4 mil norr om Umeå, och som jag skrev förut jag är 15 år! 😀 Började läsa din blogg innan PH startade och efter såklart! Älskar att titta in här och läsa dina inlägg, men det skulle inte skada om du bloggade mer och oftare! 😉 Just det, när kommer svaren på frågestunden upp?? Är nyfiken 😀 Kraaaamis!

 • Malin

  Jag började titta på PH enbart för att du var med. Läser din blogg ibland och tycker att du verkar vara en rolig och trevlig person. 24 år, dalkulla som bor i Trollhättan. 🙂

 • Linda

  Jag är 21 och kommer från göteborg, har följt din blogg sen barnsben. Nej men ett tag nu, kanske 1-2 år 🙂

 • A

  Mammaledig, 28 år, kollar på paradise när dottern sover:) tyckte du var roligast i paradise så då hittade jg hit!

 • Marie

  Hej Paulina !
  Jag heter Marie o är 21 åring, en gotlänning som började läsa din blogg för några år sedan 🙂 älskar när du säger precis vad du tycker och är dig själv ! Ännu flera High five t dig bruden ! 🙂

  Har några frågor till dig.

  Vad skulle du göra om du vann 10 miljoner ? Säg fem saker.

  Hur det kom sig att du har massor tatueringar ? Fick du inspiration av någon eller ? 🙂

  Har du varit på Gotland någon gång ?

  Är det jobbigt att vara kändis ? Motivera båda fördelar & nackdelar.

  Vad skulle du välja simma med vithaj eller hoppa bump jump ?

  Vad har du för planer ca om 10 år framåt ?

  Skulle du kunna tänka dig spenderar en dag med din fans ?

 • Karolina

  Är 18 och kommer från Växjö, började läsa din blogg pga. att du var med i PH, du verkar störtskön så därför blev jag en stammis 😉 kram

 • Sandra

  31 år gift o tvåbarnsmamma. Älskar PH. Jag o min man tycker det e jätteunderhållande. Gillat dig hela tiden men aldrig Jesper. Gillar samir med, han är såååå himla rolig. Började följa din blogg efter ett par avsnitt av PH. Ta hand om er

 • Linnea

  Åhh, du är så jävla skön människa, ork it! 18år Piteå, (Pitäää)

 • emmie

  har läst din blogg länge 🙂 är 20 år och bor i Hällevik som ligger utanför den lilla staden Sölvesborg i Blekinge 🙂

 • Nathalie

  Helt ny läsare! Följer paradise å gillar din personlighet så varför inte följa din blogg? Är ifrån Piteå å är 22år. Ha de bra!

 • Linda

  jag har följt din blogg i flera år 🙂 jag är 20.

 • Michan

  Jag kommer i från Karlskrona och är 25år! Älska ditt sätt att leva livet på… att ta vara på att medans man kan! =D

 • Alice

  Hej Paow! Jag började läsa din blogg efter att du varit med i Paradise Hotel. Jag tyckte att du verkade hur skön som helst! Du verkar vara en ärlig person som vågar säga vad du tycker, och sådana personer ser jag upp till väldigt mycket!!
  Jag heter Alice, ska fylla 16 och kommer från Varberg! Ha de bra! 🙂

 • Nathalie

  Jag heter Nathalie och är 11 år, bor i Stenungsund och har följt din blogg i 1 år❤️

 • Madde

  Halloj! Jag kommer ifrån skövde och är 30 år! Har läst din blogg i flera år från och till.. Men nu läser jag den varje dag igen! Kram!

 • frida

  kommer från den lilla staden Varberg och är 18 år, har läst din blogg i kanske 4-5 år? haha 😀
  du är så sjuuukt skön & älskar hur du kör ditt eget race!

 • Kitty

  Jag kallas för Kitty, är 21 år och kommer från Finland! Jag har läst din blogg i många år, och varje dag kikar jag in många gånger. Du är grym! Har dessutom träffat dig nere i Magaluf 2012 och vi fick till och med en bild med dig! 😀

 • Matilda

  25 år! Följt dig förr, började nu igen efter pH 🙂

 • manda

  Jag är 13 år. Och har läst din blogg länge:) Man blir liksom beroende, din blogg är så rolig att läsa och se vad du gör. oxå du är så jäkla rak och ärlig på ett bra sätt…

  så är du så himla fin

 • Jackie

  14 år från småland och hitta den pga ph 🙂

 • Amanda

  Jag är 18 år! Fyller 19 i år. För mig känns det naturligt att läsa din blogg oavsett om du varit på ph eller ej! Har besökt din blogg sen jag varit 14 år, och det är för att du alltid varit den tjejen med vett i huvudet. Tittade man exempel in på Kissies blogg så läste man bara om en massa trams och falskheter. Visserligen gör vi alla fel osv, även du, jag och kissie haha. Men det jag menar är att du har så otroligt bra argument och värderingar. Du står för det gör, du är rak på sak och du lever ditt liv exakt så som du känner för. Jag ser upp till dig! Likaså din blogg, den är grym!

 • emma

  Bor i Hova och är 27år. Började läsa din blogg via När jag började läsa Ellens blogg 🙂 såg att du och Samir ska komma till Mariestad, bor ca 4mil ifrån så vem vet man kanske tittar in. 🙂

 • s

  Hey! Sofie, 26 år, kommer från Skåne.
  Började läsa bloggar när du och Dessie var fjortisar…
  Då läste jag era bloggar för jag tyckte ni var ganska patetiska… ;P
  Var ju äldre än dig så jag var inte själv fjortis under tiden. MEN jag kände igen mig i mycket, då jag var extem fjortis själv på under min tonår.
  Nu, när du mognat, så läser jag din blogg för att jag verkligen tycker om dig!
  Dessie däremot känns som hon fortfarande är kvar i tonåren, tyvärr.. Så hennes blogg följer jag inte.
  Tycker du är grym, både personlighet och utseendemässigt.
  Puss!

 • s

  Jo och en sak till..
  Jag följde PH för att du var med! Nu inte lika intressant…
  Jag tyckte Jeppe var patetisk och sjukt sliskig från början, men han var gullig mot dig och verkade ändå ok… det är nu i efterhand, bland annat när man såg det där extraprogrammet, som man såg vilket svin han är! Bra du gjorde dig av med loosern……..
  Puss igen! 😉

 • Julia

  15 år från Luleå 🙂

 • Michis

  Är 19 år från Furudal (Dalarna) , Har läst din blogg lite då och då ^^ Men börja följa den nu i samband med Paradise hotell! Du är så himla grym! 😀

 • Hannah

  Är nog något av dina yngre läsare, 12 år och bor i Gävle ungefär! Håller på dig i Paradise, och hoppas du kommer tillbaka. Du är så sjukt fin, och dina tatueringar är to die for 🙂

 • Fay

  Brukar aldrig kommentera saker någonstans men..
  Såg precis detdär paradise hotel eftersnacksprogrammet där du och Niklas var med.
  Och du ägde honom totalt, vill att du ska veta det.
  Han sa inget vettigt och kom inte med några bra kommentarer alls.
  Han var bara sjukt pinsam och efter att jag sett eftersnacksprogrammet så gillar jag inte honom alls.
  Han var lätt kär i dig.. Men du förtjänar bättre, du verkar vara en jättebra tjej.

 • Jackie

  Vad hände mellan dig och Jesper ?

 • Julle

  Du är så jävla bra Paow, hela PH sjönk när du inte var med längre! Tror att många håller med, kärlek till dig! <3

 • vickan

  Är 17 år från Köping, följt din blogg sedan jag var 14! Du är grym!

 • Fanny

  15 år och en äkta smålänning! Följer dig för att jag bara ÄLSKAR hur ärlig du är på din blogg. Du är inte i närheten till fake så att säga <3 Och sjukt mycket respekt till ditt inlägg "ologiskt tänkande", skönt att någon verkligen sa de helt korrekta orden tillslut!

 • Anonym

  Hoppas det var okej att jag skrev anonym vill inte skriva mitt namn jusst nu mina kompisar kommer reta mig då! Du är så sjukt snygg och allt du gör är fantastiskt läser din blogg varje dag så grym är du?.
  Frågor till frågestunden.
  Skulle du kunna ha så att dina fans kan skriva brev till dig?
  Vad är det emellan dig och samir om du vill berätta kärlek?
  Vad brukar du göra när du inte är ute och festar och bloggar?
  Gillar du alla dina läsare/fans eller är det någon speciell ålder du gillar mer på dina läsare?
  Jag skulle vilja ha din autograf kan man få den på något sätt? Det va alla frågor kram l

 • Anonym

  Hoppas det var okej att jag skrev anonym vill inte skriva mitt namn jusst nu mina kompisar kommer reta mig då! Du är så sjukt snygg och allt du gör är fantastiskt läser din blogg varje dag så grym är du?.
  Frågor till frågestunden.
  Skulle du kunna ha så att dina fans kan skriva brev till dig?
  Vad är det emellan dig och samir om du vill berätta kärlek?
  Vad brukar du göra när du inte är ute och festar och bloggar?
  Gillar du alla dina läsare/fans eller är det någon speciell ålder du gillar mer på dina läsare?
  Jag skulle vilja ha din autograf kan man få den på något sätt? Det va alla frågor kram

 • Hanna

  Jag är 17 år och från Stockholm, jag började läsa din blogg pga att jag imponerades av din coola attityd till sex när jag såg ph. Trots stora skillnad politiska åsikter ser jag upp till dig och många av dina värderingar.
  och ja, vem som helst som ser på Paradise kan intyga att han var kär i dig! Håller helt med att man inte kan fejka dygnet runt. Klart vi tittare inte får vara med dygnet runt men om han hade sagt något/gjort något som visade på att hans känslor var oäkta till någon över huvudtaget hade det antagligen varit med i programmet eftersom det hade skapat drama. Drama, sex och svek är vad tittare vill ha och det vet producenterna!
  puss

 • Victoria Eklund

  Jag är 18 och bor i Göteborg❤❤

 • Sofia

  Hej!
  Jag är 24 år och bor på Söder, inte alls så långt ifrån dig faktiskt!
  🙂

  /Sofia

 • cornelia

  fråga till frågestunden: vad tycker du om kissie egentligen?

 • Emelie

  Jag är 13 år, hade du nånsin nått romantiskt med Samir? Vem va din favorit i paradise? Varför sökte du?

 • Linda

  Hej! Jag heter Linda är 22 år och kommer ifrån Enköping, Sveriges närmaste stad 😉
  Läst till blogg i några år nu och alltid gillat din ärlighet och blev smått glad att du skulle vara med i PH så man fick veta lite mer om dig.

  Kram ifrån mig

 • Pernilla

  Hej!

  Första gången jag kollar din blogg på ca 4-5 år eller något. Kändes AS-SKÖNT att läsa att du inte verkar vara ihop med Niklas alls, han var ju så fruktansvärt respektlös mot allt och alla och absolut mot dig.

  Äcklades av att se hur han betedde sig när ni hade sex, alltså det där med att han kollade in i kameran och gjorde segergester och liknande, kändes så billigt, som om du var någon erövring för honom, du som verkar så go och schysst!!!!!

  Hoppas du är med folk som är bra nu, du verkar vara en tjej man lätt tycker om. Allt förutom den där cupen ni gjorde mot Samir när ni manipulerade honom att gå ner på Emelie då… Men annars så!!

 • Pernilla

  Förresten, menade givetvis Jeppe, inte Niklas… Blandade ihop namnen, de verkade ju så ofta vara två tummar i en röv så blir la lätt så 😛

 • Sofia Eriksson

  Jag är 20 år och bor i Huskvarna, Jönköpings Län

 • Lina

  Börja läsa din blogg förra veckan. 15 från Stockholm

 • Eve

  15 år, stockholm.
  Har läst din blogg i över ett år nu! Riktigt bra! Förebild, verkligen!:D

 • sara

  hejhej. tyckte det kunde vara kul för dig, och alla andra paradise gubbar att veta att vi är ett gäng svenskar som pluggar i Shcweiz som troget föjler ph 3 ggr i veckan. vi är väl allihop typ 20 🙂

 • Sara

  Kommer från uddevalla! Jag är 17 år och kollade ibland på din blogg men gör det varje dag nu efter ph! Diggar dig 🙂

 • Louie

  Tja! Vill rekommendera dig att läsa detta blogginlägg som jag såg någon dela på min fb, angående Jeppes (och även Joppes) kvinnosyn och annat vidrigt han, Jeppe gör. http://hej.blekk.se/2014/01/15/hell-hotel/

  Jag tycker du var riktigt härlig i Paradise Hotel, och jag är ledsen för att du inte hade en aning om vilken jävla tönt Jeppe var där i huset.
  Önskar dig en fin dag, ta hand om dig!

  /Louie

 • Tove

  Heja Paow!
  Jag har följt din blogg ett tag.
  Jag är från Rättvik. Kul att du och Samir besökte vinterlandskapet förra helgen.
  Förstår att kylan inte var någon höjdare.
  Take care!

 • anita

  Kommer från Malmö är 27 år!
  Och efter ph tittar jag in här på din blogg var annan dag/ och måste tillägga det var första gången jag följt ph har inte sett tidigare program, av en slump började vi titta och fastnade.

  Från allra första början tålde vi inte Jesper wannabe Malmö kille! Och hans lille springpöjk Jesper (gamlingen Fröihd )? De två är nog det MEST PATETISKA jag sett någonsin!!!!
  Att Jesper (Din loverboy i ph) tror sig vara kung är sinnes SJUUUKT… Sagt detta innan säger d igen TUUUR DU INSÅG VILKEN NOLLA HAN ÄR!!!! Liten bonde som INTE bor i Malmö, snälla hoppas någon väcker honom från sykosen!!

  Gillar dig dock!!! 🙂
  /Anita

 • Mika

  19 år från Malmö, har följt din blogg i sedan jag var 13-14, helt galet egentligen!

 • Louise

  20 år ända från Jakobstad i Finland 😉

 • Nettan

  jag tror ärligt inte det är så svårt för vissa att bara ljuga för att komma till eller säg vinna 100,000 kr. Finns nog många som kan låtsas några veckor att man är kär..

 • Carro

  Är 26 år o bor i Karlstad.
  Är lite kär i Niklas! Hejar på Samir. Ogillar Jeppe, din loverboy i ph.

  🙂

 • Maja

  Jeppe var lätt kär i dig där inne, såg ju vem som helst. Bara pinsamt för honom att försöka få folk att tro något annat.

 • Josefine

  Tjej 18 från göteborg! 🙂

 • Anonym

  16 snart 17 år 🙂
  Du är så bra Paow!

 • rebecka

  16 årig tjej från gävle 😉

 • Emsan

  Jag är snart 21 och bor i Norrköping.
  Jag såg videobloggarna på Youtube med dig och Dessie när ni precis börjat med det, har aldrig följt nån av era bloggar, men sen fastnade jag i PH detta år, och tycker du är en intressant individ så därför har jag börjat gå in här lite då och då och kollar vad du gör och säger och tycker och tänker om livet! 😀

 • Julia

  12 år. Utanför Göteborg.

 • Jess

  Det tragiska med dig är att du gillar Samir. Samma skrot och korn som jeppe! Enda skillnaden är att jeppe är blond och Samir brunhårig. Samir har behandlat Anja precis som jeppe behandlat dig. Säger bara karma! 🙂

 • Darina

  Jag är ett stort fan av dig!! Är inne nästan varje dag. Kommer från Jönköping och är tretton år. Skulle dö om du tog dig tiden och gick in på min blogg och slängde dit en kommentar<3
  http://www.nattstad.se/Darina.tollbo

 • C

  Hej Paulina! (Eller föredrar du Paow?)

  En av dina nya läsare är en 33 -årig tjej som bor i Halmstad som har hittat till din blogg när jag sökte på internet efter tatueringar. Jag ska göra en half sleeve i mars och har letat runt efter inspiration. Jag har sett dig i PH och blev lite nyfiken på vad det är du har på armarna, man ser inte motiven något större i tv-rutan. Nu fick jag se en bild och såg att du tatuerat in din katt, vilket jag tycker är jättefint, funderar själv på att ta med mina katters namn i sleeven. Annars har jag bestämt att det blir blommor 🙂

  Sen undrar jag på en sak, jag har bestämt mig för att börja blogga och undrar om du har några bra tips till en gröngöling som mig? Jag har aldrig ens läst en blogg förrän din nu så jag vet verkligen ingenting om hur man bör och ska göra. Ska man välja en gratisblogg med annonser eller en som man betalar för och därigenom slipper annonserna? (tills man eventuellt har så många läsare att företag hör av sig och vill annonsera på ens blogg mot betalning) Hur funkar det för dig? Har du en gratis blogg eller betalar du för den? Hör företag av sig och vill synas på ens blogg om man har många läsare?

  Jag skulle bli grymt tacksam om du skulle finna tiden och lusten att hjälpa mig genom att svara på frågorna, men jag förstår absolut om du är upptagen och så.

  Hoppas att du har det gott och jag vill önska dig lycka till med allt du företar dig i livet! 🙂

  Med Vänliga Hälsningar
  C

 • Therés

  Lite sent svar kanske, men jag kallas för Tess och är 26 år, och bor i Kalmar-trakten 🙂 Smyger runt på din blogg ibland, men mer nu när det är PH på tv 🙂

 • Anonym

  Bättre sent än aldrig – Från Norrbotten, kvinna på 40+, känns som den äldsta här?! 😉 Har hört ditt namn nån gång för länge sen, men har aldrig läst bloggar tidigare. Nu kikar jag in här med jämna mellanrum och gillar det jag läser. Du verkar vara en genuin tjej med skinn på näsan som står för dina åsikter, det beundras. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *