2 Comments

 1. L januari 31, 2014 at 6:26 e m

  Hej Paow 🙂
  Det är såhär att jag bor i Norrköping och det finns en liten kille på bara 15år som har kämpat emot cancern i 1år , men nu har han och hans familj fått det olyckliga beskedet att han bara har ett par veckor – månader kvar att leva , då ena sidan av kroppen nu har blivit förlamad .
  Så nu vill dom förgylla hans sista dagar med underbara minnen och till det har en bilfirma i Norrköping startat en sida på Facebook om honom som går ut på att försöka samla in så mycket pengar som möjligt så att familjen kan göra saker med Kenny dom här veckorna han har kvar.
  Så jag undrar ifall du kunde dela sidan på din blogg så att det når ut till många fler personer , så att vi alla kan hjälpas åt på något sätt <3
  här är sidan så att du också kan gå in och läsa http://www.facebook.com/kampkenny

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *