Zoombisar i hammarbyhöjden

Alltså är det någonting jag är sjukt rädd för så är det att det ska komma något zombie virus. Och jag blir på riktigt rädd varje gång jag gör hem från tunnelbanan.

Förut när jag och Saga var ute och gick så såg jag en kvinna, som var likblek, hade sår i ansiktet. Gick segt, var helt illa runt ögonen och hade torra läppar, samt fragma runt munnen och tom i blicken. Alltså på riktigt så tror jag att hon var en zombie. Och här om dagen när saga kom hem så såg hon en kille som såg ut som en zombie. 🙁

Dock för att det kanske bor mycket knarkare hära eftersom att jag bor i en ”Svenne förort”. Mycket unga mammor med gaddar osv. Så känns det som den mest logiska förklaringen! VAd tror ni?

20140109-223106.jpg

20140109-223122.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (10)
 • Tilde

  Fett trist att det första du tänker på är att hon är en zombie, istället för att tycka synd om henne :/

 • Michelle

  Jag såg aldrig sådant när jag bodde däromkring… Lidköpingsvägen… hos min moster i ett år.
  Såg inga direkt konstiga men så växte jag i och för sig upp i Tumba så i mina ögon är Johanneshov mer åt det fina hållet :P… men Sthlm är fullt av konstiga människor. Skönt att man inte bor kvar.

 • Anna Croon

  Va fan är det du säger Hammarbyhöjden är ett bra ställe. Du vet inte vad du snackar om! Men det vet jag annars hade jag inte betalat 2millar för att bo här och jag har velat bo här sedan jag var 14år! Nu är du ute på djupt vatten!!!

 • sophie

  Jag är rädd för exakt samma sak!! och jag kan ändå inte sluta kolla zombie filmer. Mitt värsta är tidiga mornar när jag ska till jobbet då det är öde ute…(jag tänker att viruset börjat spridas på natten när jag sovit så jag är ovetande) jag är rädd att se någon en bit bort som tar sats och springer emot mig i full fart haha. Jag har iaf en plan för överlevnad ifall detta skulle hända 🙂 Hoppas du också har det hahahaha

 • Emma

  Bor fan inte alls mycke knarkare i hammarbyhöjden? Vad är det för jävla skitsnack? :s

 • Smilla Krafft

  Jag vet, så himla läskigt, jag brukar också tänka så haha.

 • S

  Svenneförort och unga mammor? Alltså hammarbyhöjden (om det nu är där du bor) och björkhagen är ett område där det bor väldigt mycket barnFAMILJER. Lägenheter i detta område är allt annat än billiga då de ligger nära nackareservatet och samtidigt nära stan vilket gör att det är eftertraktat. Ta dig ut till högdalen så kan vi börja tala om knarkare istället. 15 år som boende i hammarbyhöjden och kan inte påstå att här finns mycket knarkare

 • Catherine

  Du är ju ung och har gaddar. Betyder det att, om du skulle bli på smällen, så är du en zombie?

 • Becca

  Haha jag trodde jag var ensam om att tänka så!
  Jag är också helt rädd att det ska komma ett zombievirus!
  Har drömt om det typ minst 10 gånger också. Läskigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *