Daniel Paris intervjuar Oscar Zia och Shirley Clamp!

Är ni taggade inför Melodifestivalen på lördag babes!? Jag är! Eller jag blev det efter att jag kollade på Nöjeskoll där Daniel träffar både Oscar Zia och Shirley som tävlar på lördag! Oooh, sjukt roligt program och det är inte så långt så att man blir galen heller utan det händer väldigt mycket! Tycker programmet är stört kul, skrattar alltid när jag ser Daniel framför kameran, vet inte vad det är som händer men det är ”nåt”.

Titta på programmet så kommer ni förstå! Vad tycker ni!?

(Visited 10 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Emsan februari 13, 2014 at 3:17 e m

    Det programmet kändes INTE som över sju minuter långt, snarare typ.. två? xD mys 😀

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *