HAhahAHA

Hahaha

20140201-042454.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (36)
 • Kendra

  Asså du är VERKLIGEN ingen ”girls girl”

  Tråkigt!

 • ernad

  Tja
  Tack för en under kväll du är en riktigt go människa!

 • Sofia

  GE DIG nu Paow! Lite stil bör du nu ha kvar.
  Du har en långt väg att gå, för att bli människa. Du tänker med fittan!
  Synd om dig!………egentligen

 • Bella

  Varför ska du lägga upp allt om Anja? Seriöst är du så svartsjuk på henne. Herre Gud pinsamma människa.

 • andreia

  Slutt å tro du er så perfekt. Du er den styggeste gira ikke Sverige. Dickens face!! Uansett hva du Gjør med trynet ditt så er du ful!!! Uhøytidelig bit!!! Slutt å Være sjalu på Anja. Bare for at alle guttene syns hun var penest på pH! Bitre ekle felle hull!!!! Du kommer til å dø ensom. Og ingen kommer på begravelsen din etter å ha baksnakket og hengt ut vennene dine. Slutt!!!

 • Emma

  Så otroligt barnslig och omogen du är. Nu när du har någonting på gång med en kille kan du väl försöka satsa på honom istället för att hålla på och kasta skit runt omkring. Märks tydligt att du är svartsjuk på det Anja och Samir hade annars hade du ignorerat sånt här.

 • katrin

  Omogen du är. När du växer upp lär du skämmas. Bara för att du stör dig på att anja inte går och skryter om att ha haft sex i ph betyder det inte att hon är fin av sig. Inget att skryta om att man beter sig som en slampa direkt. Usch

 • catrin sandberg

  Haha 🙂

  Skulle bli super glad om du ville kolla in min blogg. Allt från outfits (PRIMEBOOTS, JUICY, HUNKYDORY OSV.) träning, tips och massa mer. Kram! 🙂

  Catrinsandberg.blogg.se

 • Lolla

  Hur orkar du? Du har ju Samir nu så vad är problemet? Som många har påpekat, är du avis på henne för många gillar henne och det stör dej.
  Tjejen visar ju klass till skillnad från dej(spelar ingen roll vad hör gör behind closed doors).
  Du är en aning patetisk Paulina. Ge dig

  • sandra

   men ärligt, alla som kommenterar här är dom också avis på henne eller?
   det är ju ett fucking skämt, ett jävligt roligt skämt också,sen att Paulina har fett bra humor o verkar va en hel skön människa till skillnad från dig och den fula häst käften som den tjejen e är en annan femma! tjut lite till, till någon som bryr sig, typ anja?

 • Linnea

  Hahhahaah klockren ju

 • E

  Haha bästa jag läst på länge!

 • egon

  HAHAHAHAHA sååå jävla sant ;D

 • hahahahq

  VARFÖR? VARFÖR ÄR DU SÅ AVENSJUK PÅ HENNE?? lägg ner pinsamt

 • ella~

  Lägg ner? Otroligt dåligt inlägg, du bloggar som en tvättbjörn (ha-ha)
  Anja verkar vara hur underbar som helst i jämförelse till dig. PLUS du ska inte klaga på att hon är svartsjuk, för vafan va inte du mot stackars Hugo och hans tjej? Samt drog in deras fina barn?
  Sök psykhjälp paulina. Du är bara skam hela vägen, tycker nästan synd om dig, Pongo.

 • V

  HAHAH stämmer så sjukt bra!! fattar inte varför hon ens var med i paradise hotel, hon passar inte in för fem öre!! sedan ville hon ju bara ha uppmärksamhet av samir hela jävla tiden, han fick ju inte göra ett skit!! från hjärtat ber fan till gud att hon inte vinner paradise, hon har ju bara glidigt igenom hela skiten???! när ska deltagarna på paradise hotell inse det och rösta ut henne (hästen) 😀

 • Ewelina

  HAHAHAHAHHA!!!! Så jävla bra! #teampaow

 • Tess

  hahahhahah så jävla klockren..
  inse sanningen ni som kommenterar.
  Hur beter sig Anja i huset? jo då stämmer denna in riktigt bra.
  ta det med en klackspark!

 • Emma

  Hej Paulina!

  Jag känner inte dig men har fått intrycket av att du är väldigt omogen. Ibland får man tänka innan man pratar och agerat, någon du borde lära dig. Varför håller du på och hackar på Anja? Hon är inte på din låga nivå så låt henne vara. Hon verkar i alla fall ha lite självrespekt tillskillnad från dig. En normal funtad människa bryr sig om sin partner är på andra, men det gör inte du. Men alla är inte som dig, frispråkig utan självrespekt, trampa inte på andra för det -lär dig! Du har sjunkit så mycket i mina ögon sen du var med i paradise. Trodde du var en bra tjej, ingen mobbare. Tack o hej! En förlorad läsare!

 • Louise

  Har läst alla kommentarer typ, fattar inte hur dom kan tro att du är avis på Anja. Jag själv stör mig så jävla mkt på henne för att hon börjar gråta för ingenting och hon tror typ att Samir och hon är gifta. Plus att hon är astråkig och gnäller på allt, hon passar inte in i paradise hotel! Och tycker inte du är omogen bara för att du säger vad du tycker, jag tycker du är skön!

 • Emma

  Varför tror alla att det alltid handlar om avundsjuka? Ni har inte tänkt på att det faktiskt kan vara så att Paow bara inte tycker om henne? Tyvärr så kommer man inte överens med alla här i livet, så är det. Sen är det ju hennes val om hon vill skriva ut det på bloggen eller inte.

 • H

  Ja du verkar ju ha något problem med Anja. Precis som du hade med Paula . Det är bara pinsamt! Ibland indrar jag om du är 15 år??

 • Fantadig

  Asså Paow.. Seriöst nu, är det här ditt sätt att uttrycka dig hur mycket du hatar Anja? Ok hon var lite överdriven med allt, men det är hennes personlighet, och hon kanske har blivit sårad förut och vill inte bli det igen. Och kom igen… tänk så läser Anja och blir ledsen… Shit människor nu för tiden skiter i allas känslor..

 • Frances

  Haha fett nice kille. Om någon ska tycka det är pinsamt så är det Anja för folk skriver så om henne och att samir lägger upp det på sin insta.

 • n

  Men vafan seriöst ge er .. det är ett fkn skämt, det betyder inte att paow inte har någon respekt eller att hon är avundsjuk .. de enda som är omogna här är ju fan i mig ni ..

  du är störtskön paow, keep it up!
  Kram

 • Nahla

  Hahaha den va bra! 😀

  Ps till alla er som kommenterar att hon är avundsjuk på Anja…..kan man verkligen bli avundsjuk på en häst?? 😉

 • Garva

  Hur kände du när Jeppe låg med andra? jävla pajjas så pinsam och efterbliven, kanske posta om dig själv ist för andra?

 • Frida

  Haha lol jag är inte avis på vad Samir & Anja hade men likade oxå tweeten för att den är klockren, klart man har åsikter om dem i paradise & tyckte dedär va så jävla klockrent skrivet om Anja men de betyder inte att jag är avis på vad hon & Samir hade haha

 • H

  Man ändrar inte åsikt och slutar läsa en blogg pågrund av att en storbloggare säger vad hon tycker. Var glad att hon ger sina egna åsikter och inte skriver vad andra vill höra! Paulina, you go girl. Bäst är du, och du ska vinna hela paradise nu #teampaow 😀

 • mia

  Jag tycker att det mest TRAGISKA här, är ni människor som kastar skit på Paow!!
  Det gör ju er till exakt lika dåliga människor! Hahah, fattar ni inte det?!! OCH om ni nu
  tycker att hon är så fruktansvärt det ena med de andra negativa…SLUTA LÄS DÅ!!!

 • Madde

  Hahaha!
  Asså Anja…

 • evelina

  tycker dock inte att det är något fel på anja. sen tycker jag att göra såhär ligger på en låg nivå.
  jag står inte på någons sida.. men ibland borde folk tänka till innan .. sorligt men sant,
  Tänk på det, behandla andra som du själv vill bli behandlad!

  http://www.ackmark.myshowroom.se

 • Amanda

  Taskigt. Tycker att hon har blivit tvungen att tåla mycket skit för att hon stod upp för sig själv. Visst hade hon kunnat svälja sina känslor och säga att det är OK, men varför skulle hon svälja sin egen integritet bara för att göra livet lättare för Samir? Onödigt av dig att kasta skit på henne när hon uppenbarligen inte vill dig något illa. Tänk på vilken bild du sänder ut om kvinnor med – att de inte får säga ifrån när de blir ledsna.

  Tycker att det är lika lågt som de skämt som cirkulerar om dig bara för att du ”blev playad” av Jeppe. Du var kär och trodde på vad han sa – det var ingenting som du gjorde fel. Det var något HAN gjorde fel. Skulden ska inte läggas över på offret.

 • kakis

  HAHAHAHAHAHAHAHA dog lite

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *