11 Comments

 1. Myzziz februari 1, 2014 at 12:16 e m

  Asså paow du är verkligen den vackraste finaste & mest underbara tjej<3 Du ör så grymt söt

  Reply
 2. Anna februari 1, 2014 at 12:29 e m

  Skulle du inte kunna skriva lite mer om vad du gör och varför, vad du tänker på osv?:) förr gjorde du det mer men nu lägger du ofta upp bilder bara eller skriver kort typ ”jag är i Norge” jaha men varför det?:) det blir mycket intressantare att kolla din blogg då!:)

  Reply
 3. Grodan februari 1, 2014 at 12:37 e m

  Med tanke på hur många nya läsare du fått pga PH så kanske du borde underhålla din blogg lite bättre. Så du kanske behåller dem. Bara ett tips.

  Reply
 4. Anna februari 1, 2014 at 12:40 e m

  Jaaaaa klipp dig! Tror verkligen det kan bli assnyggt på dig! Du har rätt typ av ansiktsform, passar de flesta frisyrerna!

  Reply
 5. Felicia februari 1, 2014 at 3:32 e m

  Anja har ju skrivit skit om dig???? Hur kan du tåla sånt?

  ”Hon har bett om ursäkt för det hon sagt, men jag har liksom aldrig tagit det på allvar att hon ofta snackar skit om mig och försöker göra tv på min bekostnad osv. Precis som jag inte kännt att jag kunnat ta vår vänskap på allvar :)”

  Shit hon äger sönder dig… Har du bett om ursäkt till henne? Haha paow seriöst jag hejar på dig men fan vad lame om du snackar skit och sen ber om ursäkt och sen snackar skit igen… Vilken sida står du egentligen på? #vadhållerpaowpåmed #sägerensakgörenannan

  Reply
 6. ALLT OM SEX februari 1, 2014 at 4:17 e m

  Kom och besök mig på min sex blogg! Kanske du hittar något som faller dig i intresse? Kanske du har obesvarade frågor som du vill ha besvarade? Välkommen välkommen välkommen!

  Sprid för att göra allt angående sex naturligt och låt det spridas i atmosfären. – Ett ämne vi alla älskar!

  / http://alltomssex.blogg.se

  Reply
 7. catrin sandberg februari 1, 2014 at 4:25 e m

  Skulle bli super glad om du ville kolla in min blogg. Allt från outfits (PRIMEBOOTS, JUICY, HUNKYDORY OSV.) träning, tips och massa mer. Kram! 🙂

  Catrinsandberg.blogg.se

  Reply
 8. Burman februari 1, 2014 at 5:53 e m

  Kan du blogga om något nytt och kanske visa lite nya bilder? Samma skit går på högvarv på den här bloggen!!!

  Reply
 9. jl februari 1, 2014 at 10:16 e m

  Har läst din blogg i säkert 3-4 år. Min åsikt om dig ändrades rejält nu under/efter paradise. Mot det positiva. Du är så dig själv och så äkta. You go girl. Synd bara att paradise h inte sänds på tv i finland, måste alltid kolla det i nätet.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *