My biggest love!

Vad gjorde jag innan jag hade en katt? Helt galet…jag har egentligen alltid sett mig själv mer som en kattmänniska men kärleken jag känner till denna katt är helt SJUK. Det måste ju vara så det känns att ha barn…fast gånger tusen kanske. Även om min kisse faktiskt känns som ett barn!

Jag har ju haft henne sen jag var liten och idag är hon gammal men ändå lika hängiven. Hon är inte lycklig utan mig, saknar mig när jag inte är hemma och gör revolt mot mig som ett barn gör. I loooove her!

1506574_10151867395385025_1850907668_n

(Visited 18 times, 1 visits today)

18 Comments

 1. Annelie februari 10, 2014 at 11:19 f m

  Är också en STOR kattmänniska.
  Katter är det bästa som finns! <3

  Reply
 2. Annie februari 10, 2014 at 11:45 f m

  Hon är jättefin :).

  Reply
 3. anna februari 10, 2014 at 1:48 e m

  Känner exakt samma sak för min ÄLSKADE Adolf! <3 han är som mitt barn! Men min sambo hatar adolf och vill inte ha honom.. men ska han va med mig får han Adolf på köpet, jag flyttar hellre än gör mig av med honom!! 🙁 så jag förstår din kärlek till missen!

  Reply
  1. Jaquie februari 11, 2014 at 10:35 f m

   Samma här. Min sambo störde sig på att toan luktade kattpiss och ville att vi skulle göra oss av med Smilla. Sa att vill han vara med mig så är katten med på köpet annars kan han dra! Haha han stannade kvar =)

   Reply
 4. A februari 10, 2014 at 2:09 e m

  Snälla paow kan du svara på detta? Jag har som du har, emfetobi. Jag känner exakt som dig, att ifall jag sitter på bussen och sen börjar må illa och få världens panik och undrar vart jag ska spy. Det här är något som är jätte jobbigt för mig.. Jag undrar vad du tar för tabletter mot illamående? Skulle göra mig jätte glad om du tog din tid att svara på detta, då det här förstör mkt i min vardag.. Ha en fin dag! Kramar

  Reply
 5. A februari 10, 2014 at 2:18 e m

  Är du fortfarande sugen på en kattunge? 🙂 har en bekant som precis fick en kull. Rasen är chartreux, första kullen av den rasen i Sverige

  Reply
 6. jejje februari 10, 2014 at 3:39 e m

  myyyys!

  Reply
 7. Emelie februari 10, 2014 at 4:07 e m

  Katter är verkligen det bästa som finns!

  Reply
 8. Paulina februari 10, 2014 at 8:57 e m

  seriöst Paow, känner samma för min kära katt… vi skulle kunna träffas och prata om hur fett nice det är med katter 😉 jk, nejmen älskar katter! förstår dig, puss 😀

  Reply
 9. Emelie februari 10, 2014 at 11:31 e m

  Jag är egentligen ingen kattmänniska men kan inte ha hund som jag älskar mer.
  Men så fick jag två katter, båda helt egen. Den ena är mitt allt. Det är som en myskompis som inte pallar att vara 1 meter ifrån mig. Oavsett katt eller hund eller vilket djur som helst så är det kul 🙂

  Reply
 10. Ida februari 11, 2014 at 2:53 f m

  Underbart! Hade en underbar liten tjej som gick bort för snart två år sen. Det va det absolut hämskaste jag varit med om det får inte att beskriva den smärtan och förlust jag förlora när min lilla nasse vart påkörd, hon va min bästa vän och som mitt barn jag gjorde allt med henne! Pratade med henne varje dag, trots allt hade henne sen jag var liten. Så aah jag tror att man kan ha samma band med sin katt som man skulle med sina barn, snart två år sen och jag tänker på henne varje dag har inte gått en enda dag utan henne<3

  Reply
 11. Josefine februari 11, 2014 at 10:55 f m

  Min katt är mitt allt. Jag skulle aldrig vilja vara utan min Zelma. Och det bästa av allt är att hon älskar mig exakt lika mycket som jag älskar henne. Hon är min bästa vän och min bebis och jag har haft henne i mer än halva mitt liv. Kan inte ens föreställa mig ett liv utan henne. Hon vill alltid vara med mig, sitter utanför toadörren och krafsar och jamar i ren panik när jag duschar, somnar med henne i min famn varje kväll. Katter är det bästa som finns, och kärlek från en katt är verkligen ett bevis på att man är en snäll människa.

  Reply
 12. Carro februari 11, 2014 at 11:33 f m

  Gud så mysigt! Katter är underbara 🙂 jag har två små söta:)
  Kika gärna in på min blogg:) nattstad.se/carrod

  Reply
 13. Monika Karlsson februari 11, 2014 at 1:00 e m

  Väldigt vacker katt. Jag förstår precis vad du menar och håller helt med:). Mina katter är kärlek utan gränser.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.