Om mig och Samir!

http://youtu.be/9ruPEyotZXM

Få reda på det här

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (73)
 • Izabella

  Men Paaaaaaow! Vad faaaan gör du??????? Hur naiv får man bli? Nog för att kärlek gör en blind men du skämde faktiskt ut dig.

  • Mly

   Hahhahaha ”du skämde faktiskt ut dig” …. Detta var nog den mest onödiga kommentaren jag läst. Paow är väl fan bara människa precis som du och jag.

   Go paow!

   PUSS

 • Sara

  Du o samir va aldrig tillsammans. Men du o Jeppe? Har ni kontakt, är ni tillsammans? Gick han på riktigt iväg med nån tjej i nån klubb eller skrev du så bara för att tittarna skulle hata han

 • Emma

  Nu måste du säga hur det ligger till? Är det ett pr-trick som han sa i sin video eller är det något på G??

 • Nolle

  Var allt bara ett PR-trick?:O

 • Korv

  Det var ju oklart, vems namn tatuera du in på foten?

 • Vad fan

  Hur fan kunde du låta jeppe vinna? Du är ju helt jävla dum i huvudet…

 • Emma

  Grattis Paow – en av de mest blåsta tjejerna i Sverige.

  1. Blir tillsammans med en psykopat i TV.
  2. Psykopaten är otrogen och du tar honom tillbaka.
  3. Psykopaten skickar ut dig ur Paradise Hotel. Du förlåter.
  4. Du lägger din röst på honom så han och Aina vinner pengarna.
  5. Paow avslutar med: ”Då kan jag säga att jag har legat med Paradise Hotel-vinnaren.”
  6. Psykopaten sviker Aina i finalen och tar alla pengar själv. Helt som väntat.
  7. Vad gör Paow? Paow fortsätter relationen med psykopaten hemma i Sverige.
  8. Paow blir sårad ett antal gånger och det hela tar – äntligen – slut.

  Det har helt klart funnits blåsta människor i dokusåpor genom åren. Men jag tror Paow tar förstaplatsen. Att kalla Paow för idiot hade ärligt talat varit en stor underdrift. Hur skall din självkänsla någonsin kunna återhämta sig efter det här? Du ville absolut inte göra bort dig i TV. Men du av någon lyckades just med detta. Vad säger man? Bättre lycka nästa gång? HAHAHAH.

  Svar: Äh? har du ens sett finalen? Det var knappast Aina som vann… Sluta pladdra och se finalen!

  • Izabella

   Hahaha! Det sjuka är att han på riktigt är psykopat, inte konstigt att han har kunnat köra sitt kyliga spel, han har ju ett handikapp! Och paow, vafan är det för efterblivet svar? Varför förnekar du att Aina vann? Vill du inte stå till svars för det övriga i kommentaren?

   Men ärligt talat tycker jag ändå inte du ska skämmas såhär i efterhand, jag har läst på om just psykopater och ingen ljuger och manipulerar så bra som en psykopat. Så jag ber om ursäkt för min kommentar jag skrev i studens hetta igår kväll.

  • Mandus

   Ja det står i punkt 6…?

  • Sofié Leifsdotter

   Att nämna att paow är korkad och jeppe är psykopat i samma mening får dig bara att framstå som den största idioten. Det är ju just det som är grejen med killar som jeppe, att de är manipulativa. Skulle du sitta och skriva det samma till en kvinna som öppet skriver att hon blivit misshandlad av sin man i flera år? Skulle du kalla henne för korkad och dum för att hon gick tillbaka varje gång? Skulle du klanka ner på henne för att hon stannade?

   Du behöver nog en rejäl dos av verklighet tjejen…

  • Lisa

   Paow du är en äcklig fitta, både du och jeppe är dumma i fkn huvudet, att du ens trodde att han gillade dig från första början är bara sorligt, tappade all respekt för dig när du valde han istället för Mia och Tobbe.

  • Anonym

   hon skrev aldrig att aina vann, hon skrev att PSYKOPATEN SVIKER AINA I I FINALEN vilket han gjorde. tycker synd om dig paow

  • Elin

   +1

   Paow har noll självrespekt. Att säga att hon är blåst är också en klar underdrift!

  • Elin

   Emma, word. Så rätt.
   och att säga att paow är blåst är fan bara förnamnet! HAHA VILKEN JÄVLA NOLLA DU ÄR PAOW. Trashigaste bruden som världens skådat. hoppas du har HIV-testat dig efter Jeppe. Han ursäktar sitt vidriga beteende med att det är ett spel, ja men visst…

  • Lina

   Hahahah, så sant Emma!

  • Emelie

   Hon menade att du tar första platsen som idiot i dokusåpor…

  • Fia

   Emma är du helt jävla blåst på riktigt?! Vem är du att döma och peka ut? Har du någonsin hört talas om känslor.. Nej tror inte det faktiskt. ALLA tjejer jag känner har någonsin blivit ”för” kär och lite blåst på kuppen, men aldrig blivit utpekade på det sättet som du tydligen tycker är helt ok. Du är nog bara en aning bitter för att P får uppmärksamheten medan du sitter bakom skärmen och försöker få respons på ett jävligt korkat inlägg.. Jeppe är ett nog en käftsmäll för de flesta tjejer som kommer i hans närhet, men är man förälskad så är man. Om man säger såhär i stället: Jävligt mycket PR får P genom att hon fick ligga lite och ha roligt på kuppen, grattis till den. Emma, ha en förbannat trevlig dag och sluta va sån jävla BF 🙂

  • Linnea

   Aina och Jeppe vann paradise hotel men Jeppe vann pengarna!

  • Ida

   men hur ska hennes självkänsla bli bättre genom att du skriver på det där sättet till henne?! lägg av med näthatet va

  • sfrfg

   HON SKRIVER JU FÖR FAN JEPPE TAR PENGARNA,… kanske du som ska lära dig läsa

  • Jen

   Äh? läste du ens igenom allt? tard

  • m

   vem vare som va jepper partner då om det inte va Aina? blockmongo!

  • Iali

   Snacka om att framställa sig som ännu mer trög med ditt svar paow.. xD Det är exakt som beskrivit som hänt, han skrev ju 6. att jesper tar alla pengar.. så du borde läsa innan du svarar kanske?

  • my

   Svar till paow: Aina och jeppe hade ju kunnat dela!!!

  • Wilma

   Den skrev ju att Jeppe svek Aina i finalen?? Nog du som ska läsa paowi. Visst den var hård i det den sa, men tyvärr det det ut att stämma. Visst det är klippt, men alla slutliga val du gjorde var inte det. Synd som fan, trodde bättre!

  • Little me

   Emma, du är själv en psykopat. Hur kan du skriva något så elakt till någon? Vad får du ut av det? Fyfan alltså. Paulina, du är en fin och bra tjej!

  • Emma

   Är ej förvånad över din (uteblivna) läskunnighet. Läs följande igen:

   4. Du lägger din röst på honom så han och Aina vinner pengarna.
   6. Psykopaten sviker Aina i finalen och tar alla pengar själv. Helt som väntat.

   Aina och Jeppe hade segern (och således just då pengarna) tillsammans innan glaskulan kastades. Som han för övrigt kastat oavsett vem som stod mitt emot honom (hade så klart även kastat den mot dig). Och rimligtvis borde jag väl ha sett finalen om jag är medveten om punkt 5: Paow avslutar med: ”Då kan jag säga att jag har legat med Paradise Hotel-vinnaren.”?

   Tråkigt att göra bort sig så. Tråkigt att du inte kunde ge pengarna till Thobias och Mia. Nog för att man blir blåst av att vara kär men du tog priset och det känns som ett stort skämt att du kan kritisera andra i denna blogg efter hur du själv agerat.

  • john

   haller med dig. man har sett mycket idioti i tv men, paow tar verkligen platsen. jesper uttnytja dig rakt igenom, som en smart kvinna kunde du atminstone sta pa dig och visa svenska folket att sanna svin som jeppe inte kommer langt med svinigt beteende men du har visat hur du ar som person och du ar skam for andra kvinnor. synd.

  • Angie

   Vadå Aina vann inte?

  • Elly

   Vem som vann är ju minsta problemet! Mest sorgligt är ju alla punkterna Emma skriver upp. Du har verkligen sjunkt i mina ögon. Mer blåst brud får man leta efter! Snacka om du tar priset för årets största patetiska korkade brud! Aina hamnar inte så långt efter heller, men du är fan föööör mycket! Sjukt svag brud verkligen inte så fräck som du vill framstå!

  • jennifer

   Fast jo Aina vann men hon fick inga pengar för att Jeppe var en känslolös psykopat. Frågan är om DU har sett finalen?

  • Läs.

   @Svar Läs ordentligt. Punkt 6.

  • Julia

   give her a break!
   tror nog dom flesta träffat på idioter och blivit kär i en minst 1 gång i livet, oftast är det fler! bara för att vi såg på utsidan vad han egentligen tänkte och sa om allt så betyder det inte att han manipulerade in henne på något jävla vänster, alla har nog varit blinda i kärleken någon gång. finns inte någon anledning till att försöka trycka ner Paow i detta när det är hon som är den utsatte redan. sprid hellre hate till dom personer som inte kan bete sig. Paow hör inte till den kategorin, och hon har visat hela svenska folket att hjärtat sitter där det ska på henne! den som verkar tycka att Paow är ”idioten” framför Jeppe har ju tappat det totalt kan jag ju säga rakt ut!
   Tror nog alla blir ”lurade” eller är blinda i kärleken nån gång i livet. thats life. accept it.

  • Ja som älskar paow❤️

   Jeppe kanske inte gillade aina De kan ju va derför han släppte kulan i
   Golvet!

 • michelle

  Hur gärna ville du ha en katt?

 • Sara

  Kollade nyss på de filmerna han lagt ut där och den när du är med, wow: Fan va vacker du är!

 • U.

  Ångrar du nu i efterhand, att du röstade på Jeppe? Jag tror att om du skulle rösta på mia & thobias skulle de ha vunnit…

 • Lea

  Hej Paow!
  Såg att du ska till Karlshamn imorgon, jag är uppvuxen där Tänkte bara säga att vill du ha riktigt god thaimat så ska du äta på gourmet thai på rådhusgatan 😉 hoppas att du får det riktigt roligt på Rex!

 • Helen

  Har alltid tyckt om dig som person för du är så ärlig och ödmjuk. Men herregud människa?!?! Wtf hände igår liksom? Paulina….säger detta för ditt eget bästa. SLUTA VARA NAIV!! Du kommer inte komma långt i livet såhär….hoppas att du lärt dig något under din resa på PH….. Hoppas att du lärt dig att inte förlåta folk 10 gånger om o om igen och hoppas du lärt dig att inte vara så naiv

 • jejje

  så tråkigt att du gjorde ditt val så att jeppe vann.. det är såklart gjort och kan inte ändrras på men de är verkligen så att när man är kär är man blind.. hm.. jaja. grattis jeppe………………

  förresten trodde jag filmen du skrev om mig och samir på skulle handla om er.. hur är det mellan er? vänner?på g? och vad hände med jeppe? skulle vara kul och få höra lite mer än att bara lyssa på rykten. bättre att det kommer en förklaring ifrån dig.

 • Sara

  Din självrespekt=0

 • Anna

  Paow har fått mig att gilla Aina. Hon vet sitt värde och tar inte skit. Samir var inte schysst ur en kärleksrelations point! Så behandlar man inte någon man vill ha ett förhållande med. Men apor tillåter andra att behandla henne som skit. Så ledsamt!!!

 • Sophie

  OCH så hade samir -1 tittare nu då pga dig. Är så jävla trött på att du försöker trashtalka Anja direkt du får chansen. Varför inte bara lämna henne ifred? Hon har väl fan inte gjort dig något. Please, släpp din avundsjuka och låt henne leva sitt liv utan att behöva höra en massa jävla skitsnack från din mun hela tiden. Du anser dig vara så ärlig hela tiden, men du är endast ELAK. Pussy.

 • NailBabe

  Få snygga naglar till ALLA HJÄRTANS DAG!
  ps, du är BÄST Paow!!
  Boka din nageltid hos NailBabe på kungsholmen!

  Du kommer garanterat gå därifrån med ett leende på läpparna.
  Ett nytt sätt kostar endast 650 kr och påfyllning kostar 550.

  Gå gärna in på NailBabe’s grymma instagram: nailbabese
  Hemsida: nailbabe.se
  Boka tid gör du snabbt och enkelt här: http://timecenter.com/nailbabe

  Stora Kramar

 • lalal

  samir är ju så go:)jävligt synd att du inte kunde se det därinne

 • Anna s.

  Hur lite självrespekt har du egentligen? Tar tillbaka idioten efter allt skit han gjort. Och röstar på honom i finalen, EFTER att han varit otrogen OCH skickat hem dej… Desperat much?

 • Linnea

  Så ni är inte på g? 🙁

 • N

  du verkade lite skev igår när man såg dig på studio paradise? mår du bra?

 • Amanda

  Varför är inte du och Mia med varandra längre?

 • Mia

  Vilken bedrift att skriva i sitt CV – legat med vinnaren i Paradis Hotel, Sveriges största och äckligaste människa.

 • Sara

  Förlåt paow alltså herregud. Aldrig sett någon så blåst som när du valde killen som lekte med dig så jävla hårt och skickade ut dig. Herre. Gud.

 • Sandra

  Kul att det va ett pr trick. .

 • nikki

  Hej Paow

  Gilla vår facebook sida Reflaks där vi gör egendesignade mössor m.m. 🙂

 • Sara

  Jag tycker du ska strunta i vad all skriver! Visst, att välja Jeppe i finalen kanske inte var det bästa. Men det är lätt att vara efterklok och den informationen du har idag hade du inte då! Jag tycker att du är en skön tjej och jag bara älskar din blogg!

 • Nellie

  Fattar inte varför du i Expressen är arg över att Jeppe vann. Det var ju du som såg till att han gjorde det, och du visste mycket väl att han skulle blåsa Aina. Du låter bara så himla bitter när du slänger ur dig sånt där. Jeppe verkar vara hur vidrig som helst, fattar inte varför du ställde dig bakom honom och Aina. Men nu gjorde du det, så varför gnäller du?

 • etoror

  Hade det varit jag som kunde avgöra som du kunde och valde jeppe, och han gör sådär mot Aina så hade jag ångrat mig nå fruktansvärt. Så min fråga , ångrar du dig ? 🙂

  http://www.etoror.com

 • valeria

  Aa men man visste ju från första början att det var ett pr trick. Så som det var med ditt och Hugo förhållande också. Dags att försöka skaffa pengar genom att jobba istället för att lek att du är en världs stjärna? 🙂 du kan mycket bättre Paulina och det vet du. Ta tag i dig och gör något vettigt. Kramar

 • Nina

  Vems namn har du tatuerat?

 • T.

  Tänk på oss med hörselnedsättning, som inte hör vad som sägs på filmen utan texter.
  Kan du skriva ett inlägg där vad som berättats angående er i videon?
  Tack! 🙂

 • Natalie

  Din patetiska blåsta jävel!

 • Amelie

  Det här med Jeppe är ett stort jävla skämt och det hoppas jag verkligen att du precis som majoriteten utav Sveriges befolkning insett. Fy fan vad förbannad jag vart på honom under hela tiden. Tur att du är så jäkla grym så att jag kan förlåta ditt STORA misstag dvs – att ens peta på honom.
  Massa kärlek till dig paow! Och jag hoppas att du och Samir kan göra nåt program eller liknande i framtiden, vore så kul. Er kemi stämmer verkligen överens med varandra, ni är så roliga och sköna tillsammans. Alltid lika underhållande och kul att se klipp med er 🙂

 • Sara

  Paow, förlåt min ville bara säga att jag tycker att du och Samir passar så bra ihop ^^ Hade velat se er tillsammans 😀

 • Mini

  HAHAHAHA HAR DU/NI ALLA SETT JEPPES AUDITION I IDOL???
  SÖK PÅ JESPER JOHANSSON IDOL PÅ YOUTUBE DE ÄR FAN DE PINSAMMASTE JAG SETT…

  SPRID SÅ HAN FÅR SKÄMMAS 😉

 • Karin

  Förstår inte varför så många av er måste rent ut av vara elaka? Bara för att ni skulle gjort annorlunda? Ni är väldigt dömande mot en människa ni inte känner överhuvudtaget. Hur blev ni uppfostrade egentligen? har ni inget snällt att säga så säg det inte alls!! FFS

 • Maja

  Jag vill bara att alla ska förstå att du just nu blir utsatt för en härskarteknik som heter ”Dubbel bestraffning”. Du får ta så sjukt mycket skit för att du är tjej. Jag tänker på din medverkan i Paradise Hotel. Det är INTE Paow som gjort fel. Det är Jeppe. Det är han som frossar i den hegemoniska maskuliniteten, som gynnas av den skeva makthierarkin. Och det är du, Paow, som får ta skiten. Men jag vill att du ska veta att du har många systrar här ute i landet som tar ditt parti. Jeppe är ett riktigt svin, som utnyttjar sin position och som kommer undan med det. Men ingen sund människa kommer att respektera honom igen, för vad han gjort mot dig, som kvinna, som människa.

 • OK

  Vad är världens äldsta yrke?
  Tyvärr förstår du inte feminism!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *