Paradise finalen idag.

Shit vad fort det har gått. Dessa tre månader har flugit iväg. Tyvärr så vann jag inte men jag tycker att jag skött mig bra där inne och jag hoppas att jsg fått visa er bloggläsare hur jag egentligen är. Jag har både skrattat gråtit och skämts.

Men idag efter kl 22 så är det över. Vem tror ni vinner? Och vem tror ni att jag röstar på? Missa in kl 22 på TV3

20140205-135038.jpg

20140205-134955.jpg

20140205-135015.jpg

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (64)
 • jejje

  innan jag såg dig på paradise så gilla jag inte din stil riktigt, men det blir så när man inte träffat dig eller sett hur du är när du hänger med folk, men efter jag kikat på paradise så har du gatanterat mig som en följare i bloggen. sjukt bra gjort utav dig där inne och jag diggar dig starkt just nu. ha det bra.

 • jejje

  och jag tror du kommer rösta på jeppe, eller hur? 😉 ha ha

 • linnéa nilsson

  Jag tror att Jeppe vinner och jag tror även att du röstar på honom. För du verkade vara vääldigt kär i honom i programmet 🙂

 • Neta

  Ifall det blir Tobbe och Mia i final så tror jag du röstar på dem. Men annars tror jag du ställer dig bakom Aina och Jeppe! ^^ Men mest för att Aina står där efter vad Jeppe gjorde mot dig.

 • Veronica

  Du har den snyggaste ögonfärgen i världen!!

 • Mimmie Fredriksson

  Är det ett par som vinner? Eller kan det vara en deltagare av ett par som vinner tillsammans med en annan utav dem andra paren?

  Jag tror att Tobias och Mia vinner och det är dem jag hoppas vinner. Men om man kan ta en utav ett par och en annan utav ett annat par så hoppas jag det är, Samir och Ania!
  Jag tror du kommer rösta på Tobias och Mia.

 • Emilia

  Nu vet jag att man aldrig ska vara fördomsfull.. du är cool! Vad folk än säger tycker jag du är cool och jag ÄLSKAR dina tatueringar!!

  PUSS på dig!!!!

 • Cilla

  Jag hoppas du kommer rösta på Anja och Samir eftersom de är värdiga vinnare. De har spelat spelet samtidigt som de behållit deras självrespekt tillskillnad från alla andra i huset. Anja kanske är lite smågnällig och fin i kanten men hon är en bra person ändå och Samir är en varm kille.. Jeppe är tragisk… du var alldeles för schysst, förstående och förlåtande mot honom. Emelie…………… hon är värst av alla.
  Jag tycker du har varit bra men på tok för naiv med Jeppe. Lite mer girlpower från din sida!

 • Diana

  Jag tycker tyvärr att det blivit tvärtom. Trodde du var starkare och inte tog någon skit, än vad man fått se inne i huset… tyvärr.. det mesta man har fått sett är när du och jeppe har sex, och när han är ett svin mot dig..

 • tanja

  Hört att Jeppe vinner för länge sen, men hoppas fan inte att de stämmer ! hes not Worth it!! hoppas inte du lägger din röst på honom iaf!…. må bäste man/kvinna vinna…

 • malin

  Tobias eller Aina! lätt skönaste människorna. No offence men vinner jeppe kommer jag att bitch-slapa min tv. Fy fan vilken otäck jävla människa! han och emilie ger mig kalla kårar på riktigt. Förvuxna barn. Jag höll min röst på dig inne i huset och tycker du har varit underhållande att se på utan att vara varken elak eller barnslig. heja dig! 🙂

 • Markus

  Eftersom du sa att du lånade ut pengar till Jeppe efter finalen så vann ju inte han så då blir det ju Tobias…

 • Fredrik

  Varför är du så fläckig ?

 • Karin

  Fan va du e snyggare I minder lappar sag det pa paradise hotel.

 • fellan

  Tror och hoppas Tobbe vinnner!! Tror dock att du röstar på Jeppe .. 😉

 • Linn

  säkert jeppe men hoppas du röstar på mia och thobias 🙂 om dom nu blir kvar

 • Emma

  Du kommer rösta på Jeppe va?

 • Maria

  Har hört att jeppe vinner. Det är verkligen det sista jag vill, tycker att han är ett jävla as! Men antar att du ställer dig bakom honom tyvärr! Hade jag varit du, så hade jag varit bitter och inte ställt mig bakom honom iaf!

 • a-h

  Du är så fucking underbar och helt klart favoriten

 • Valeria

  Alla vet att Jeppe vinner Haha det har ju läckt ut överallt.

 • johanna ,

  Du är världens finaste människa!

 • Rebecka Alvarez

  Jag hoppas fyfan INTE att jeppe vinner!!

 • Sandra

  Fan vad sur jag blir om inte Samir vinner!! Alla andra e trash dom förtjänar inte ett öre.

 • Puss på dig :)

  Hej Paow!
  Jag tycker att du är så sjukt grym, och älskar dig och din blogg och allting som du gör.
  Tycker att det är synd att du åkte ut bara för att han ville ha pengarna men hoppas i alla fall att du får en kattunge och blommor 😉
  Puss och kramar älskar dig såååå mycket <3<3<3

 • Anna

  Hoppas för allt i världen på Tobbe & Mia.. Vore klockrent & rätt åt Jeppe..!

 • hmm

  Du som kan avgöra nu…väljer du jeppe nu visar du bara hela sverige hur förlorad du är i han trots allt han gjort.. Hoppas du har mer stake – som jag tror att du har.. och väljer tobbe och mia….vi får se snart.

 • Sofie

  Kärleken är så ÄCKLIGT blind. USCH.

 • Pinsamt

  HUR FAN KUNDE DU RÖSTA PÅ JEPPE! DU ÄR DEN STÖRSTA IDIOTEN SOM FINNS!

 • Nathalie

  Bara inte Jeppe vinner. Aldrig riktigt gillat honom.

 • Linis

  Hur kunde du rösta på Jeppe?

  Han hade kört ut dig med huvudet före och (antar jag) krossat ditt hjärta..

 • Monika

  fel person vann!!! han är en jävla skit, va fan ser du i honom?????????

 • Monika

  fel person vann!!! han är en jävla skit, va fan ser du i honom?????????

  förlåt, men trodde att du inte tog nån skit, men hade visst fel…

 • Charlotte

  Fyfan vad svagt och patetiskt gjort att ställa dig bakom Jeppe. Skäms, ni är en skam för tjejer både du och Aina när ni är så godtrogna. Usch vad vidrigt, du förstörde allting, idiot.

 • Mikaela

  OMG JAG KAN INTE FATTA ATT DU STÄLLDE DIG BAKOM HORJEPPE!!! Du hjälpte honom krossa Aina…FAN vad dum i huvudet du är hahahahahaha. Jag dör av hur jävla BLÅST du är och helvete vad du har gjort bort din från början till slut. GUMMAN

 • Jocke

  Fy fan vilken äcklig jävla människa Jeppe visade sig vara. Ett riktigt jävla as. Om inte jag hinner först så hoppas jag att nån jävel slår ner missfostret och lämnar honom på spåret att dö.

 • Sara

  Fy fan va du är blåst och korkad som ens kan rösta på ett jävla äckelsvin som Jeppe! Hur kan man vara så omdömeslös?
  Ni förtjänar varandra. Usch.
  Otroligt värdig vinnare, en som absolut ingen tycker om och som varit utröstad en gång…hoppas han är nöjd med sig själv.
  AINA ÄR BÄST!!!!

 • Emelie

  Kan inte fatta hur någon kan vara så vidrig,.. När han slängde ner kulan alltså.. Riktigt vidrigt val

 • filly

  alltså blir fan lack på dig också. när vet hur jävla rutten han har vart där inne, dels mot dig, sen mot alla andra. hur fan kunde du lägga din röst på honom? VA HAN FÖRTJÄNT DET? alltså på riktigt. träffar jag honom kommer jag spotta i hans fula aniskte. vilken jävla fucking äcklig minigris han är. så jävla genomrutten. USCH! hur kunde du ens fortsätta att träffa honom utanför? :s helt sjukt ju. sen ändå sitter du och beklagar dig, alltså förstår du inte efter PH hur rutten han är och att hans enda ursäkt var att ”det är ett spel” och du inte såg igenom det, så förlåt asså men skyll dig själv.

 • Daniel

  Fy fana va svagt att ställa sig hos Jeppe efter att han huggit en yxa i ryggen!!!

 • Albina

  Jag måste säga att du verkligen verkligen är den finaste människan fyfan trodde aldrig du skulle ställa dig brevid jeppe.. Kan säga såhär tckte att jeppe spelade fult o så men endå de va ju ett spel.. O att tack vore dig vann han är HELT UNDERBART.. JAG ÄR sjukt glad att han vann, för Han och du gjorde as bra tv och de va df jag ville se för att han va både rolig knäppis o ja vet e fan asså jag ba gillar han fett mkt.. Och DIG! SAMIR OCH NIKLAS JESPER FRÖJD! NI VA MINA FAVVISAR!

  Och att han gjorde så mot ajna asså hon va lite knäpp för jag menar hon borta ha satt sig ner o ta en fundering körde han ut en partner som han hängt med sen dag 1 o som va fett kär i han.. så borde hon ju fattat att han kmr spela med henne oxå som han typ hängde me i 2 dagar PLUS som inte gillade honom ett skit!
  så när han kastade boll SÅ BLEV jag glad över att han VANN TITLEN PARADISE HOTEL!
  DU O HAN PASSAR SÅÅÅ SÅÅ JÄKLA BRA IHOP!

 • sfrfg

  fattar inte hur du kan ha så dåligt självförtroende att du ens röstar på de kräket efter han varit otorgen mot dig, ljugit för dig ( å du dessutom får reda på de) OCH kastar ut dig???? för helvete lär dig älska dig sj…..

 • Lina

  Tyvärr måste jag säga att dina beslut i PH fick dig att sjunka till botten i mina ögon och då är det inte liggandet jag tänker på utan det faktum att du tar skit från en person du är i kär i och ändå fortsätta att stötta den personen även när den beter sig illa mot andra. I mina ögon tyder det på riktigt dålig självkänsla.

 • jannice lindell

  jeppe är inte en värdig vinnare… aina som skulle släppt kulan… vilket svin han ör.. blåser allt o alla… en jävligt falsk person. ingen kommer våga lite på honom…… ett äckel han är…

 • Monika

  okej, visste inte att du nu har en grej med samir. så isåfall, förlåt för min senaste kommentar.
  håll fast vid samir, han e grym, (o jag e inget ”galet fan” av han 😛 bara så du vet )
  så stå på dej mer paow 🙂

 • soffan

  Wow! tjejen. Hur kunde du INTE genomskåda en äkta IDIOT. Han verkat ju även vara helt kass i sängen nog värsta kanin jag sett ,4sekunder MAX!!

 • Zazz

  Ja en jubel falsk nolla gottade till sig hela skiten! Snälla Paulina !!! Se hur han är träffa aldrig honom igen du är fan värd mycket bättre än så! Så jävla arg just nu!!!!! Inte på dig utan allt han gjorde rakt igenom och de på slutet var ju bara droppen. Skulle pissa han i ansiktet om jag såg honom

 • Nettan

  Du skulle röstat på Tobbe juh!!!! 🙁

 • Eöin

  Har följt din blogg från start och både hatat och älskat dig. Alltid tyckt du verkar väldigt naiv och korkad, men ändå tyckt gott om dig för det mesta. Men efter att ha sett dig i ph, hur du behandlar jesper efter han spottat på dig GÅNG PÅ GÅNG, får mig fan att hata dig. Din dumma jävel. Hur kan du unna en sån vidrig människa en vinst? Efter allt svek? Har du INGEN självrespekt? Nej, det verkar du fan inte ha och DET har du visat alla dina bloggläsare. Usch!!!

 • Jack

  Tjejen, oavsett du vill det eller ej så är du en förebild. Du har precis visat för tiotusentals ungdomar att killar kan behandla tjejer hur fan de vill och ändå förvänta sig lojalitet tillbaka. Var fan är din girlpower? Jeppe är inte osannolikt psykopat med tanke på hur manpulativ han är och inte värd någonting.

 • Emmis

  Vad kan man säga? När Klamydia Cry-Baby vann så kände jag mer avsmak och avsky än jag någonsin gjort när jag kollat på game of thrones. Men det var lite samma känsla i avslutningen av PH som i sista avsnittet av första säsongen av Game of Thrones.

  Trodde aldrig att jag skulle få se en mer avskyvärd karaktär än Jeoffry på TV, men Jeppe slår honom med hästlängder. Och det faktum att Jeppe till skillnad från Jeoffry finns på riktigt får mig att vilja spy.

  Och ärligt talat så spyr jag lite på dig med Paow. Om det inte vore för att det finns människor som du, som tänder på ondskan, så skulle det inte finnas människor som Klamydia Cry-Baby. De skulle dö ut. Hoppas du aldrig skaffar barn.

 • Anna

  Så många som tappa respekten för dej efter detta. När du ställde dej hos Jeppe vad det som att säga att det han gjorde mot dej var okej, och att det är okej att behandla andra människor så,
  att det är okej att kalla tjejer för ”falska horor” ”fitta” och att utnyttja för sex m,m.
  Hade mycket högre tankar om dej och är så grymt besviken, spel eller ej, man behandlar inte människor på det sättet.
  Vet inte hur dina yngre läsare ser på detta, dom som ser upp till dej, dom kommer ju träffa killar som jeppe, det gör mej skitledsen.

  Följt din blogg innan men slutar nu, grymt grymt besviken.

 • Fred

  Helt rätt val, Jeppe förtjänade det överdrivet mycket, Han och Niklas var dem ända som spelade där inne.

 • MW

  Tog 200 när han kunde få 250 tusen, snacka om blåst, jävla duracellkanin.

 • M

  Hur kan du leva med dig själv efter att ha varit med Jeppe och blåst finaste Aina på 250 papp.

 • Blondinbellan

  Hur kan man vara så dum att ligga i tv?

 • stella

  Hej jag tycker du verkar vara en rar och sårbar tjej. Var rädd om dig. Ta bort ditt läpp-inlägg, du är söt som du är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *