Prövar kläder inför ikväll.

Ikväll så ska jag vara med i Aftonbladet tv. Det får ni inte missa!

Känner att jag borde börja bry mig lite mer om kläder.. Sätter mest på mig det jag känner för och bryr inte så mycket om att matcha osv. Visst gillar jag att vara ”lite” uppklädd med klackskor osv. Men utöver det så är jag totalt ointresserad av stil kläder och märken.. Någon som känner med mig?

Jag ser typ helst ut såhär + fixar hår.

20140219-143410.jpg

20140219-143416.jpg

(Visited 45 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. Emilie februari 19, 2014 at 4:01 e m

  Jag är likadan! Känner med ibland att jag borde bry mig mer. Men så tänker jag ” tar jag på mig något som inte är jag så är jag inte bekväm med mig själv. Tar jag något jag trivs i så är jag mig själv och vågar mer”. Men någon gång kanske man tänker annorlunda när man blir äldre.
  Kram

  Reply
 2. Sandra februari 19, 2014 at 5:38 e m

  Går det på tv? Isf vilken kanal och vilken tid? 🙂

  Reply
 3. Linnea februari 19, 2014 at 6:54 e m

  Hej! Kika gärna in på min blogg, skriver helt öppet och rakt om min behandling på en psykiatrisk klinik, ska få hjälp mot ätstningar och panikångest. Varit här i 3 veckor och hittills bara gått ner i vikt och mår sämre än någonsin.. Tung läsning, men somsagt, väldigt öppet, ärligt och rakt, jag förskönar ingenting och bloggar om vad som egentligen pågår här på psyket… Mitt dåliga mående är ingenting jag döljer och skriver om hur de känns att må riktigt jävla dåligt och vara nere på botten. Kramisar!

  Reply
 4. my februari 19, 2014 at 7:14 e m

  Snygga skor!! <3

  Reply
 5. Oskar februari 22, 2014 at 11:23 f m

  Vilken jävla kropp! drömtjej 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *