Träningen idag..

Vi körde igång ganska lätt och jag orkade nog lite mer ön vad jag trodde. Jag har en tendens att underskatta mig själv i en del lägen.

Vi gick mest igenom rumpa och mage. Och känner nu att det känns i rumpan. Körde även en magövning. Men är dock så himla klen där så börjar krampa i musklerna typ på en gång. Men det här är en start på någonting nytt och man måste börja någonstans. Nu ska jag försöka träna så mycket som jag bara kan i 3 veckor. Det jobbigaste är nog att jag försöker att sluta röka. Menmen.. Kosten kommer att bli enkelt då jag knappt har något sötsug!

Idag har jag ätit:

Frukost. Kvarg med kalkon, tomat och en liten knäcktmacka.

Mellanmål: en protein shake.

Lunch: chilisoppa med groddar och biff.

Mellanmål: ett granatäpple.

Middag: kyckling kvar.

Middagen var ganska så jobbig att äta då jag verkligen inte var sugen/hungrig. Men ibland så måste man tvinga sig. Har även en liten teori om varför jag fortfarande är så pass smal trots hur jag lever måste nog vara för att jag är så liten i maten. Tror alltid att jag äter mer än vad jag gör och lurar psyket att jag är mätt..

20140212-204438.jpg

20140212-204449.jpg

Färgglada träningskläder så man känner sig lite roligare!

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (8)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *