Träningen idag..

Vi körde igång ganska lätt och jag orkade nog lite mer ön vad jag trodde. Jag har en tendens att underskatta mig själv i en del lägen.

Vi gick mest igenom rumpa och mage. Och känner nu att det känns i rumpan. Körde även en magövning. Men är dock så himla klen där så börjar krampa i musklerna typ på en gång. Men det här är en start på någonting nytt och man måste börja någonstans. Nu ska jag försöka träna så mycket som jag bara kan i 3 veckor. Det jobbigaste är nog att jag försöker att sluta röka. Menmen.. Kosten kommer att bli enkelt då jag knappt har något sötsug!

Idag har jag ätit:

Frukost. Kvarg med kalkon, tomat och en liten knäcktmacka.

Mellanmål: en protein shake.

Lunch: chilisoppa med groddar och biff.

Mellanmål: ett granatäpple.

Middag: kyckling kvar.

Middagen var ganska så jobbig att äta då jag verkligen inte var sugen/hungrig. Men ibland så måste man tvinga sig. Har även en liten teori om varför jag fortfarande är så pass smal trots hur jag lever måste nog vara för att jag är så liten i maten. Tror alltid att jag äter mer än vad jag gör och lurar psyket att jag är mätt..

20140212-204438.jpg

20140212-204449.jpg

Färgglada träningskläder så man känner sig lite roligare!

(Visited 1 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Emelie & Linn februari 12, 2014 at 9:10 e m

  Gud vad snygga tights, vart har du köpt dom? 🙂

  Kollagärna in k våran blogg.

  Reply
 2. Caroline februari 12, 2014 at 10:44 e m

  Sjukt snygga byxor!! vart kommer dem ifrån? 🙂

  thenewcaroline.blogg.se

  Reply
 3. Sara februari 12, 2014 at 10:46 e m

  Är så himla glad att du har börjat blogga ordentligt dessa senaste dagarna, lycka till med din träning!

  Reply
 4. kingen februari 13, 2014 at 1:02 f m

  örru vart fan har martin lilja ”blondaa” tagit vägen? du borde fan dra ihop en video med han. star

  Reply
  1. Linn februari 13, 2014 at 11:27 f m

   Hoppas du skojar

   Reply
 5. rebecca februari 13, 2014 at 3:19 e m

  bra jobbat med träningen!:)

  Egentligen har jag en fråga till dig, var ska man gå ut i Stockholm? Jag och en kompis ska upp till Stockholm om ett litet tag och tänkte se vilka ställen du rekommenderar?:) vi tänkte åka upp tis-fre men om det inte är mycket folk som går ut då får vi vändra planerna till en helg istället:)

  Ha det bäst, och lycka till med träningen!:)

  Reply
 6. felicia februari 13, 2014 at 7:35 e m

  Grym du är!! Kram

  Reply
 7. Ida februari 15, 2014 at 11:17 f m

  Vill också veta var tightsen är köpta!!
  Har raggat efter ett par mönstrade, snygga träningstights like forever men jag hittar INGENSTANS (och de få som finns som faller mig i smaken finns endast i typ L och XL??) och dina är såå jävla snygga 🙁 I would love you forever and ever om du kunde svara på kommentaren/berätta på något annat sätt, inget skämt heller. Är nästan desperat. Nästan.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *