Varför jag la min röst på Jeppe i fianlen.

Det är nog bland den vanligaste frågan jag får när jag träffar folk. Och den ska ni får svar på nu.

Visst så kanske han utnyttjade mig en del genom spelet. Och att det inte var på riktigt efteråt. Men där inne så hade vi någonting. Jag kände mig trygg med honom och det var inte jätte oväntat att han röstade ut mig för en plats i finalen för enda sedan dag ett så har jag sagt att jag aldrig var där inne för att spela, eller för att vinna. Paradise hotel är inte det största som har hänt mig. Jag sökte aldrig in utan blev tillfrågad. Jag åkte dit för att jag såg det mest som en rolig grej och jag förväntade mig att åka ut bland dom första eftersom att jag visste om att nästan alla tjejer ville ha ut mig först. Men nu kom jag långt. Visst kan jag ångra att jag inte gjorde en del grejer annorlunda men nu är det som det är.

Mia och Tobbe var mina bästa vänner där inne men dom hade tajffsat rätt mycket och körde mycket bullshit. Jag såg ju inte riktigt Jeppes skit där inne eftersom att han alltid var snäll mot mig. När han körde ut mig så var jag fast besluten om att han inte skulle få min röst. Men sen så pratade jag med Aina som jag kom rätt nära på slutet där inne. och kvällen det var bråk så fick varken Mia eller Jeppe sova kvar i huset(natten innan finalen) för att undvika bråk för att stämningen var väldigt laddad redan sen innan. Så Jeppe skulle få sova på ett hotell som låg ganska nära mitt. Och mia på mitt hotellrum. Men Jeppe hade tydligen vart ledsen och tjatat på produktionen om att få sova på mitt hotell. Men mitt i natten så knackar det på dörren och där står en rödgråten Jeppe. Så han sov på mitt hotell. Vi pratade ingenting utan sov bara. Vet inte om det var taktiskt gjort utav honom. Men alla var så matta i huvudet så man knappt orkade tänka. Kände då att jag verkligen tyckte om honom.. Så kom produtkionen på morgonen och hämtade upp oss alla deltagare för vi bodde på samma hotell för att köra tillbaka oss till huset för det var röstning osv..

Då satt jag och tänkte på hur himla gärna Jeppe ville vinna. Det handlade inte om pengarna. Utan bara om att vinna så jag ville ge honom det för att jag tyckte om han så sjukt mycket,för att han fick mig(tro det eller ej) att faktikst våga tycka om någon på riktigt och vi lärde känna varandra bättre på 5 veckor en vad jag och mitt x lärde känna varandra på 6 månader. Menmen.. Och när vi stod där uppe på platån när jag skulle få göra den avgörande rösten så velade jag.Men till slut så  ställde jag mig bakom Jeppe & Aina. Jag lät dom vinna. Visst kanske jag ångrar mig lite idag Men inte just då.. Men om Mia & Tobbe skulle vunnit skulle vi resterande deltagare inte få dela på dom 300 tusen. Jag kommer ihåg att jag sa till Jeppe efter att han & Aina vunnit att jag skulle bli så sjukt jävla ledsen om han delade pengarna med Aina.. För det var bara mig jag ville att han skulle få dela pengarna med (vilket han säkert inte hade gjort). Han kommer säkert att leva på det här i många år osckså. Och det kan jag unna han!

men nu ursäktar jag mig. Men som sagt. Vinnaren har en plan, förloraren har en ursäkt. Det är både jag och Aina tobbe Mia Anja och Samir levande bevis på.

När vi var i Mexico så tatuerade vi även in varandras namn. Han har mitt & Jesper Fröihds namn på låret och jag har hans på foten. Jag har tänkt flera gången på om jag ska tatuera över det. Men det är ändå ett minne som jag aldrig kommer att glömma. Vi har vart med om någonting som jag nog aldrig kommer att vara med om igen. 🙂

1601325_10151862576505025_393839202_n

(Visited 102 times, 1 visits today)

28 Comments

 1. Ida februari 11, 2014 at 2:53 e m

  Du är så stark! Du står verkligen för allt du gör o säger..

  Reply
 2. Ida Margareta februari 11, 2014 at 3:03 e m

  Helt rätt tänk av dig! Du ska inte ångra någonting som en gång gjorde dig lycklig! Ni var så söta där inne och Jesper tyckte genuint om dig både under och efter paradise. Hoppas ni kan vara vänner! Du är så fin och smart Paulina!
  Och btw låt inte Isabelle eller steffi trampa på dig. Dom är dum så huvudet är ludet på dom..

  Reply
 3. lalal februari 11, 2014 at 3:10 e m

  läste bara slumpvis här o där.. 🙁 MEN!! varför förklarar du dig ens? det är väl helt uppenbart och ingen kan väl ha missat det?!?!? du röstade på jeppe för du var helt enkelt fortfarande förälskad i han! simple as that. alla hade gjort exakt samma sak om dom varit i exakt samma sitatuion.
  skit i det nu 🙂

  Reply
 4. Rebecc februari 11, 2014 at 3:19 e m

  Den största frågan är väl egentligen hur er relation ser ut idag?

  Reply
 5. Linn februari 11, 2014 at 3:20 e m

  Läste i kommentarer i din blogg att när någon frågade om du opererat näsan så säger du nej, och att du gärna vill veta vilken tidning som säger det.
  men du la ju själv ut intervjun nyss när du säger att du korrigerat näsan?
  Vad är det du har gjort med näsan ?

  Svar: Ingen operation, gjort en liten fillerbehandling!

  Reply
  1. Linn februari 11, 2014 at 6:13 e m

   Jaha okej 😀 tack för svar!

   Reply
 6. Patricia Karlsson februari 11, 2014 at 3:24 e m

  LÄS MIN BLOGG OM NÄTHAT OCH MOBBNING som måste få ett slut!!

  LOKALTIDNINGEN samt KISSIE har skrivit om MIN BLOGG!

  -NÄTHAT, läsares EGNA historier som utsatt väldigt rörande
  -Mode och skönhets tips..
  -Artikeln från tidningen

  http://patriciakarlssons.blogg.se

  Reply
 7. Jessica februari 11, 2014 at 3:24 e m

  Du är fan ball! Hoppas du inte tar åt dig av något skitsnack utan bara kör din egen grej. Gillade dig fan i PH men tycker att den här texten var så sjukt kunglig! Hatten av till dig och din storsinthet!

  Reply
 8. felicia februari 11, 2014 at 3:37 e m

  Har länge undrat över det men nu fattar jag.. grymt inlägg!!

  Reply
 9. Petra februari 11, 2014 at 4:33 e m

  Tror många hade gjort som du! Tycker inte alls det e konstigt. Ni va jätte söta inne i huset, fint av dig att ge han det.. Men hur e er relation idag? Ovänner?

  Reply
 10. anita februari 11, 2014 at 4:57 e m

  Shit är du kär i killen eller?? tycka synd och vara så dum är väl ändå inte det du vill eller???

  SLÄPP DET!!!!!!

  Reply
 11. Shasse februari 11, 2014 at 5:18 e m

  ”Men om Mia & Tobbe skulle vunnit skulle vi resterande deltagare inte få dela på dom 300 tusen” hur mycket fick ni 30 lax? oj. Och lixom? För att du trodde han skulle dela dom med dig? självklart inte nää…. tror inte han bryr sig ett skit om dig idag och är endast ”tacksam” om du förstår va jag menar.
  Dåligt av produktionen att släppa in Jeppe in till dit rum mitt i natten dagen innan finalen? tror du vi är dumma? då kan han ju endast komma dit för att övertala dig då han bara ser det som ett spel.
  Sen din fot, ska inte skratta men ta bort den för att visa dig själv lite respekt oavsett ”tiden ni hade” herregud hur många tider tror du inte att du kommer ha?

  Reply
 12. Gabbi februari 11, 2014 at 5:49 e m

  tatuera över det! vill du verkligen bli påmind om vilket svin han är och hur han har betett sig, han förtjänar inte att bli märkt på någons kropp.

  Reply
 13. teresa februari 11, 2014 at 7:27 e m

  Skönt att du pallar vara så ärlig! Känns som att du är den ende i bloggvärlden som faktiskt är det. Gillade dig o jeppe ihop, fast han var ett svin o yadada. Ingen kan ju veta hur ni hade det förutom ni två! Never a failure, always a lesson.

  Reply
 14. bobo februari 11, 2014 at 7:48 e m

  Du älskar honom erkänn……

  Reply
  1. my februari 11, 2014 at 8:43 e m

   Jaaa de gör hon!

   Reply
 15. Sara februari 11, 2014 at 8:43 e m

  Grym fin människa som bara förklar vilken godhet du har❤

  Reply
 16. my februari 11, 2014 at 8:49 e m

  Paradise hotel 2013 menar jag

  Reply
 17. Tanzi februari 11, 2014 at 9:44 e m

  Vet inte varför, men det gjorde ont i hjärtat av att läsa ditt inlägg:(<3

  Reply
 18. Toni februari 12, 2014 at 12:22 f m

  Du är så jävla cool Paow. Dock står det Teppe på din fot eftersom det där är ett T på skrivstil…

  P.S. Bilderna gör dig inte rättvis. Såg dig i Malmö och fan vad du var vacker 🙂

  Reply
  1. Patricia februari 12, 2014 at 4:58 e m

   Jepp, det är ett T.

   Reply
 19. Sabina februari 12, 2014 at 11:46 f m

  Den enda jag tycker synd om är Aina. Hon har inte gjort någonting fel överhuvudtaget inne i huset sen så blir hon blåst på det här viset. Jag tycker att alla ni övriga deltagare skulle ha delat med er av den slanten ni fick, bara lagt en liten del till henne per person så att hon också hade gått nåt. Hade inte du själv (läs: om du var inne för pengarna) velat ha en slant?
  De är sem två grejerna jag tycker är dåliga.
  Men men.. detta bevisar ju verkligen vilka egoister alla är!

  Reply
 20. Johanna februari 12, 2014 at 1:09 e m

  för han handlade det inte bara om att vinna, det handlade visst om pengarna, han sa ju själv när han skickade ut dig.. ”jag har barra 877kr(elle rnågot liknande) kvar på mitt konto så det är därför jag gör såhär”, för han handlade det visst bara om pengarna.

  Reply
 21. Lol februari 12, 2014 at 6:00 e m

  Hade inte du katter på fötterna ?

  Reply
 22. z februari 12, 2014 at 7:29 e m

  Hur mycket fick ni övriga deltagare var? 🙂

  Reply
 23. Daniella februari 12, 2014 at 8:59 e m

  Jeppe var, obviously, ett svin som du blev kär i. du såg inte det för du var så himla kär, och på nått stört sett kan jag faktiskt tycka att det är så jävla fint. man ser bara de goda sidorna i den man är förälskad i. sen att den andra utnyttjar detta är en annan femma, jag tycker iallafall att det är bland det finaste med kärlek. av den anledningen tycker jag inte att du ska ta bort tatueringen eller tatuera över den. kram <3

  Reply
 24. carro februari 13, 2014 at 5:58 e m

  hade jag varit du hade jag tänkt som du tänkte när du o din förra bästa vän tatuerade varandras namn sen svek hon dig och då sa du hon är inte värd att sitta på din kropp, det är inte jeppe heller allt ahn gjorde var taktiskt och allt för sin egen del sket fullständigt i dig du var som en toalett för han och den rollen han spelade där är en del av han i verkligheten.

  Reply
 25. Woryza februari 14, 2014 at 11:59 f m

  Shit, Paulina jag förstår dig till 100%, kan verkligen se hur du tänker och det känns som det skulle kunnat vara jag i dina skor som skrivit den där texten..

  Varje dag sitter jag och läser din blogg och ser allt sjukt kul du är med om, alla feta tatueringar och härliga människor i din omgivning, jobba som bartender och yadayada..
  Ibland gråter jag, när sanningen slår mig så hårt, att jag är så fruktansvärt ensam. Jag sitter inne och gömmer mig från omvärlden, ser livet genom en blogg..
  Jag önskar jag kände dig och kunde prata med dig om saker som absolut ingen annan förstår..

  Fortsätt som du gör Paulina, Stay Strong!
  Pz

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *