Vita tänder i vintermörket!

Ett nygammalt tips till er som vill ha vita tänder! Blueillume’s tandblekning! Det är ett skum du lägger på tandborsten och borstar tänderna med precis som vanligt – efter några dagar har du skinande vita tänder. Så smidigt för man slipper sitta med tandskenor och annat klet i munnen i flera timmar.
timthumb
Prova själv och annars är det en perfekt gåva till dig själv eller någon du tycker om på Alla Hjärtans Dag!
bluuuuuuuuuus
Tandborsten är så blå (ja, den lyser, som en del i blekningen) 🙂

Kolla in på www.blueillume.se!

(Visited 10 times, 1 visits today)

8 Comments

 1. Paula februari 11, 2014 at 5:40 e m

  Har använt skummet i några veckor och ser ingen skillnad på mina tänder.. 🙁

  Reply
 2. Hedvig februari 11, 2014 at 6:35 e m

  När ska du börja instagrama igen?? 🙂

  Reply
 3. Alexandra februari 11, 2014 at 6:45 e m

  Hej! Jag är en tjej på 16 år och jag har precis skapat en nagelblogg där jag bloggar om allt från tips till olika designer.
  Det skulle vara super kul om ni ville kika in och kanske lämna en kommentar.

  Reply
 4. PrinsessaVanessa februari 11, 2014 at 7:27 e m

  Jag har också köpt hem dem 😀 funkar riktigt bra. Tycker att man till och med ser lite resultat efter första gången.

  Reply
 5. Mathilda Oldenburg februari 11, 2014 at 8:42 e m

  Jag har hört att den ska funka super bra! Gör gärna en för och efterbild på dina tänder 🙂

  Reply
 6. Linnea februari 11, 2014 at 9:37 e m

  Hejsan! Läs och kommentera gärna min blogg, skriver om min behandling jag får, inlagd på en psykiatrisk avdelning och ska få hjälp att hantera min ångest och mina ätstörningar… La in mig frivilligt för att GÅ UPP i vikt…. Har hittills bara gått NER i vikt, så skriver lite om tankar & känslor inför det och vad som händer här på avdelningen.. Vill slippa 34 kilo och dödsångest, kämpar mot ett friskt liv. Just nu är det ett rent helvete, så kolla inte in om du vill bli indragen i min skit.. Men kan vara värt att läsa och få veta hur det EGENTLIGEN GÅR TILL på psykvården…. KRAM! <3

  Reply
 7. Tessa februari 19, 2014 at 7:30 e m

  Hej! Man ska använda den tills man är nöjd! Sen då? Bara gör det 1gång iveckan? 🙂

  Reply
 8. Tessa februari 19, 2014 at 8:14 e m

  Missade jag fråga att måste man ha deras tandborste eller går det att använda vanlig tandborste?

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *