Brun utan sol servetter – snabbare och smidigare blir det inte

För er som inte har möjlighet att åka iväg på solsemester som jag just nu så tänkte jag tipsa om hur ni alla som vill vara bruna och fina under sommaren och våren kan göra:

Jag har testat brun utan sol servetter nu en tid och de har gett mig riktigt snygga resultat både på kropp och ansikte!

Jämnt och fin blir det med en riktigt fin naturlig brun färg och du slipper solarium och det tar 2 min att lägga på kroppen utan kladd!

Kolla in här själv: maronne.se

suntanning

(Visited 90 times, 1 visits today)

7 Comments

 1. Stina mars 30, 2014 at 4:55 e m

  Blir det fläckar på lakan och så? 🙂

  Reply
 2. Jennifer mars 30, 2014 at 6:17 e m

  Asså man ser hur jävla mycket lyckligare du är i solen! Så kul att se!
  Kör på och bli jävligt brun!
  Ha de gött

  Reply
 3. jen mars 30, 2014 at 8:07 e m

  Sen är du ju dessutom likblek och solar ändå solarium.. inte använder brun utan sol.

  Reply
 4. Johanna. mars 30, 2014 at 9:42 e m

  Har bara en fråga.. Du skrev senast igår att du brände dig mycket när du solade och att du är hur blek som helst? Varför skriver du bara inte att du fått tips om att servetterna ska fungera istället för att du använt de? Du som har en så ärlig blogg annars borde inte ljuga över småsaker. Och om du gärna vill göra reklam för dessa kanske det är bättre för både dig och företaget om du testar produkten för då verkar det mer seriöst. De kanske inte alls är bra men dina läsare tror det för att du rekommenderar de. Så jag hoppas att du i fortsättningen provar produkterna innan du gör reklam för de.
  Peace out.

  Reply
 5. .... mars 31, 2014 at 10:59 f m

  Hur länge håller färgen i sig med dom ?:)

  Reply
 6. David mars 31, 2014 at 11:23 f m

  Va otur att jag redan är naturligt brun då:)

  Apropå ingenting, hur många var det som visste att Sverige är på 4:e plats i listan på de fredligaste länderna i världen? Eller att Cryptolock-viruset blir vanligare och vanligare? Eller vilken bloggerska som har tjockast plånbok? Eller varför inte se hur man får stryk på 1,3 sek, bokstavligen. Mer om det kan ni se på http://vartattveta.wordpress.com

  Reply
 7. linda april 1, 2014 at 11:31 f m

  Alltså ni, även om hon solar solarium så syns inte det alltid på bilder för det ska synas måste man stå tex i badrummet men jävligt mkt lampor på. Jag e väldigt brun o det syns inte alltid på bilder. Men ser man en människa irl så syns det faktiskt. Och nu var hon snäll nog o lägga ut den här annonsen till er för ett billigt bra pris, då behöver man ej klaga.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *