Ja, jag lever

Men har extremt ont så det ända jag gör är att sova och ta det lugnt typ. har checkat ut från sjukhuset och ligger nu hemma hos mamma där jag kommer vara ett bra tag nu. Är helt slut, överkörd av ett tåg typ! Men jag ville detta så det är bara att bita ihop. Kommer bli bra snart!

8c08ed3aa42d11e38b9412736fcebd95_814efdb60a3cd11e3b3101233bbae5016_8

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (15)
 • Sara

  Hej finaste Paulina!
  Har läst din blogg i fem år och detta är första gången jag kommenterar.. Så satans dåligt!? Shit…
  Men jag har planerat att göra en bröstförstoring detta året och förbereder mig genom att läsa lifeofmissj.blogg.se s blogg som jag hittade när jag sökte runt. Hon har skrivit om hennes operation väldigt detaljerat och ger grymma tips för att slippa smärtan osv.. Du kanske redan läst hennes eller fått rejäla tips från vänner eller kirurgen men annars så ta en titt vetja låter hemskt jobbigt att du har så ont men det är ju det sura som man får på köpet. Ta hand om dig hoppas resultatet blir fab! Puss och kram

 • Camilla

  Jag vet…gör ont som f-n men det går över;) jag gjorde en operation för något år sedan:) det bästa jag gjort, riktigt snyggt;)

 • Ida

  usch kommer ihåg när jag gjorde mina, det värst var att ta sig in och ur sängen. hur mycket hade du i dina egna bröst från början? jag hade 200cc och la i 450cc i varje bröst =)
  Hoppas att du mår bättre snart!
  Kram

 • Caroline

  Ett tips… Rör på dig, det hjälper… Gör även övningarna ofta!! Kram

 • Devetdu

  Va fan Paulina, opererar du för? Du har ju snyggare bröst än jag, och jag har jävligt snygga. De kommer ju kännas plastiga och peka åt olika håll, se oproportionerligt ut och, fult ut!!

 • Elinn

  Det där kommer bli kanon när du läkt ihop ska du se! Bara att bita ihop 😉

 • Ella

  Kommer själv ihåg hur ont det gjorde,men det viktiga är att röra på sig…som när man har träningsvärk…hoppas att du är nöjd;-)

 • Josefine

  Mer bilder på boobsen! 🙂 you rock

 • Youssef

  Skön att höra att du lever! I Love You Paow! Du är verkligen bäst 🙂 Jag såg dig för någon dag sen! Vi är typ ganska nära grannar. Hehe 🙂 <3 Kram

 • Hanna

  Några dagar bara så känns det bättre sen! 😀 😀 Antar att du har bakom muskeln? Har oxå 450cc (Y) Pepp pepp!! Så värt!!

 • Fröken Grön

  Rolig bild där med katterna! ^^D

 • Kim

  Ett tips är att ”flaxa” med armarna som en fågel, första flaxen gör svinont men sen känner man hur det hjälper spänningarna att släppa.. Att göra det med jämna mellanrum får dig att komma i form igen på nolltid:)

 • Ella

  varför opererade du brösten, så synd. Opererade själv mina bröst när jag var 20, är äldre idag OCH ÅNGRAR operationen. Hatar dem nästan ibland dessa fula äckliga silikonbrösten. Har dessutom obehag av dem. Tycker ej att de är snygga utan fula. De bara står rakt ut, passar inte in med resten av min krop. Näe tjejer. om jag kunde skulle jag ta bort silikonet helt och hållet. Men om jag gör det kommer jag att ha 2 taxöron då skinnet har töjts ut. Så vad göra?!
  Det mng av er unga tjejer inte tänker på är ”underhållet”. Implantaten måste bytas ut, med jämna mellanrum, vilket innebär att man måste få narkos, hur kul är det?! Jag hade små bröst, MEN DE VAR MINA och de VAR NATURLIGA OCH JAG HADE EJ BESVÄR AV DEM. Mina inlägg ger mig besvär. Tänk efter miljoner gånger innan ni skaffar silikoninlägg tjejer. Man kanske vill ha det i 20- års åldern, men i 30- års åldern, tro mig tjejer, då vill man inte det, då har ofta utseendefixeringen upphört och man vill vara sig själv, dvs man accepterar ofta sin kropp och uppskattar den och ser det vackra med små bröst kontra silikonrattar som bara är i vägen, vid träning, vid sömn, vid allt.

 • Sara

  Det är värst dom första 3-4 dagarna sen lägger sig smärtan lite för varje dag 🙂

 • hahaha

  hhahahahahahah oväntat att du tillslut skulle operera brösten din ytliga hora. Fyfan. Botox, läppar, tuttar. SKäms du inte?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *