Ja, jag lever

Men har extremt ont så det ända jag gör är att sova och ta det lugnt typ. har checkat ut från sjukhuset och ligger nu hemma hos mamma där jag kommer vara ett bra tag nu. Är helt slut, överkörd av ett tåg typ! Men jag ville detta så det är bara att bita ihop. Kommer bli bra snart!

8c08ed3aa42d11e38b9412736fcebd95_814efdb60a3cd11e3b3101233bbae5016_8

(Visited 1 times, 1 visits today)

15 Comments

 1. Sara mars 5, 2014 at 2:49 e m

  Hej finaste Paulina!
  Har läst din blogg i fem år och detta är första gången jag kommenterar.. Så satans dåligt!? Shit…
  Men jag har planerat att göra en bröstförstoring detta året och förbereder mig genom att läsa lifeofmissj.blogg.se s blogg som jag hittade när jag sökte runt. Hon har skrivit om hennes operation väldigt detaljerat och ger grymma tips för att slippa smärtan osv.. Du kanske redan läst hennes eller fått rejäla tips från vänner eller kirurgen men annars så ta en titt vetja låter hemskt jobbigt att du har så ont men det är ju det sura som man får på köpet. Ta hand om dig hoppas resultatet blir fab! Puss och kram

  Reply
 2. Camilla mars 5, 2014 at 2:56 e m

  Jag vet…gör ont som f-n men det går över;) jag gjorde en operation för något år sedan:) det bästa jag gjort, riktigt snyggt;)

  Reply
 3. Ida mars 5, 2014 at 3:00 e m

  usch kommer ihåg när jag gjorde mina, det värst var att ta sig in och ur sängen. hur mycket hade du i dina egna bröst från början? jag hade 200cc och la i 450cc i varje bröst =)
  Hoppas att du mår bättre snart!
  Kram

  Reply
 4. Caroline mars 5, 2014 at 3:22 e m

  Ett tips… Rör på dig, det hjälper… Gör även övningarna ofta!! Kram

  Reply
 5. Devetdu mars 5, 2014 at 3:31 e m

  Va fan Paulina, opererar du för? Du har ju snyggare bröst än jag, och jag har jävligt snygga. De kommer ju kännas plastiga och peka åt olika håll, se oproportionerligt ut och, fult ut!!

  Reply
 6. Elinn mars 5, 2014 at 4:10 e m

  Det där kommer bli kanon när du läkt ihop ska du se! Bara att bita ihop 😉

  Reply
 7. Ella mars 5, 2014 at 4:11 e m

  Kommer själv ihåg hur ont det gjorde,men det viktiga är att röra på sig…som när man har träningsvärk…hoppas att du är nöjd;-)

  Reply
 8. Josefine mars 5, 2014 at 4:31 e m

  Mer bilder på boobsen! 🙂 you rock

  Reply
 9. Youssef mars 5, 2014 at 6:11 e m

  Skön att höra att du lever! I Love You Paow! Du är verkligen bäst 🙂 Jag såg dig för någon dag sen! Vi är typ ganska nära grannar. Hehe 🙂 <3 Kram

  Reply
 10. Hanna mars 5, 2014 at 6:19 e m

  Några dagar bara så känns det bättre sen! 😀 😀 Antar att du har bakom muskeln? Har oxå 450cc (Y) Pepp pepp!! Så värt!!

  Reply
 11. Kim mars 5, 2014 at 10:44 e m

  Ett tips är att ”flaxa” med armarna som en fågel, första flaxen gör svinont men sen känner man hur det hjälper spänningarna att släppa.. Att göra det med jämna mellanrum får dig att komma i form igen på nolltid:)

  Reply
 12. Ella mars 6, 2014 at 6:18 f m

  varför opererade du brösten, så synd. Opererade själv mina bröst när jag var 20, är äldre idag OCH ÅNGRAR operationen. Hatar dem nästan ibland dessa fula äckliga silikonbrösten. Har dessutom obehag av dem. Tycker ej att de är snygga utan fula. De bara står rakt ut, passar inte in med resten av min krop. Näe tjejer. om jag kunde skulle jag ta bort silikonet helt och hållet. Men om jag gör det kommer jag att ha 2 taxöron då skinnet har töjts ut. Så vad göra?!
  Det mng av er unga tjejer inte tänker på är ”underhållet”. Implantaten måste bytas ut, med jämna mellanrum, vilket innebär att man måste få narkos, hur kul är det?! Jag hade små bröst, MEN DE VAR MINA och de VAR NATURLIGA OCH JAG HADE EJ BESVÄR AV DEM. Mina inlägg ger mig besvär. Tänk efter miljoner gånger innan ni skaffar silikoninlägg tjejer. Man kanske vill ha det i 20- års åldern, men i 30- års åldern, tro mig tjejer, då vill man inte det, då har ofta utseendefixeringen upphört och man vill vara sig själv, dvs man accepterar ofta sin kropp och uppskattar den och ser det vackra med små bröst kontra silikonrattar som bara är i vägen, vid träning, vid sömn, vid allt.

  Reply
 13. Sara mars 6, 2014 at 10:27 f m

  Det är värst dom första 3-4 dagarna sen lägger sig smärtan lite för varje dag 🙂

  Reply
 14. hahaha mars 7, 2014 at 4:48 e m

  hhahahahahahah oväntat att du tillslut skulle operera brösten din ytliga hora. Fyfan. Botox, läppar, tuttar. SKäms du inte?

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *