My boobs.

Ja mina tuttar. Vad ska jag säga. Jag älskar tuttar! Jag opereade mig mest för att det var roligt att spara pengar till. Inte för att jag hade jätte komplex men mina tuttar var lite olika stora. Jag opereade mig hos Calle på Proforma. Hela kalaset med försäknring gick på 37 tusen kronor. Tycker det var värt det. Dock så har jag haft väldigt ont. Men det värsta börjar försvinna nu 3 veckor efteråt. Tuttarna läker och ”lägger sig rätt” i ca 6 månader. Så dom är låångt ifrån klara eller var man nu säger? Om jag är nöjd. Jag är väldigt nöjd. Men tyckte att min kirurg var väldigt dålig på att informera mig och fanns ”liksom inte där”.. Utan någon annan kille kom in och frågade hur jag mådde.

Jag kom dit kl 11 på tisdag den 4 mars, mamma följde med. När jag kommer dit så går jag in i ett rum där jag får byta om och fylla i papper. Sen kommer Calle in, och ritar på mig och frågar hur mycket jag bestämt mig för. Egentligen så kom vi fram till 250 gram. Men ångrade mig och ville ha större. Jag kom fram till några dagar innan op att jag ville ha mycket större efter timmar av googlande och rådfrågande med andra opereade kompisar. Så jag var lite galen och valde 450 utan att ens ha prövat. Efter det så kommer min roomie in nyopereade och sa att hon inte alls hade ont. Och då var det min tur. Om jag var nervös för narkosen? Ja som fan, är ju så jäkla rädd för att må illa och kräkas. Vilket man kan göra efter en op. Berättade det för sköterskorna som var helt underbara och gav mig extra extra mot illamående! Åker in i ett rum och lägger mig på en liten säng, får en nål i armen och somnar. Och vaknar upp, jätte hög. Av en liten tuss med luft i i näsan. Och sen så hade jag bara ont, mådde inte illa men KUNDE inte resa mig upp. Sov kvar där och började gråta på morgonen för att jag kände mig SÅ handikappad! Kunde inte göra någonting. Sen så blev jag sängliggande i ca 13 dagar. En del har inte allas lika ont som jag hade.

Här är en före och efter bild!

IMG_0609

Före!

IMG_0999

Efter. Det på sidan är inte stretchmarks, utan märken från BHN jag använder.

450 CC hög profil. Och dom är långt ifrån läkta.

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (65)
 • katrin

  Haha dom är ojämna efter op. Vänster sida är mkt större. Be dom fixa de

 • Linda

  Oj! Men hur blev det med tatueringen i mitten? Den blev alldeles sne!

 • Madeleine

  Åh vad synd. Jag som tyckte dina naturliga bröst var så snygga…

 • Karro

  Hej!Du hade jättefina innan!Men vet hur det är när man hakar upp sig på något!Har inte de flesta lite olika stora bröst?Varför la kirurgen in lika på både sidor om om du har så olika storlek?Nyfiken!Sköt om dig!

 • Lina

  Tycker dem ser gigantiska ut, jag har en kompis som ska lägga i 700 CC och det såg endå normalt ut, menar inte på att det är fult eller nåt, inte alls, bara lurigt att de kan se så olika ut, hon är inte heller speciellt stor i kroppen….hm…

 • jennifer

  vilken skillnad! snyggt! / jeco.spotlife.se

 • Angelica Gamperl

  shiit sikka bomber de blev, så ville jag med ha. opererade mig i höstas å de kostade mig 42 tusen. å jag e inte nöjd med storleken, alls..
  min kirurg ville göra en så ”liten förändring som möjligt typ” så att man inte ska få ont i ryggen osv.. visst de e la bra men jag ville ha stora bröst,
  fick inte heller ändra mig på operationsdagen (som jag läst att väldigt många gjort å fått göra) men jag fick inte de å jag la in 400, hade mindre bröst än dig innan så mina blev såklart mindre än dina blev.
  AS SURT när man lagt alla dom pengarna på de å jag e inte nöjd, inte de resultat jag ville ha..

 • L

  Konstig fråga kanske, men kan du inte lägga upp i profil så man kan se hur det ser ut ?

 • Elli

  skulle du kunna visa hur ärren ser ut nu när det läkt? 🙂

 • terese

  Jättefina bröst! 🙂 och du passar sjukt bra i din nya frisyr 🙂

 • R

  Oj, ja dom är ju gigantiska. Ser nästan ut att gå lite mot en uni-boob men hoppas det lägger sig å så. Antagligen är dom ju väldigt svullna fortfarande? Lycka till och hoppas värken släpper snart!

 • Linn

  450cc, du la i lika mycket som mig med andra ord! 🙂 Var också ganska nyligen på proforma! Ser snyggt ut! 3 veckor låter som en lång tid att ha ont, usch vad jobbigt 🙁

 • Amanda

  Det där kommer bli superfint 😀

 • Maria

  Är så glad så jag tror jag spricker. Vill brista ut i sång och samtidigt dansa. I går kom ännu en ängel till jorden 😀

  http://mariachen.blogg.se/2014/march/nu-ar-hon-har-3.html

  Är så glad!!!

 • julia

  Nu är inte jag så kunnig inom det här, men det står ”450” på båda brösten.. om de var olika stora borde du väl inte ha fyllt på med lika mycket i båda, det borde väl betyda att de fortfarande är olika stora? Eller? Snyggt blev det, hur som helst!!

  svar: Det ena hängde mycket mer! Tack <3

 • natalie

  åh, jag vill oxå! efter sommaren är det förhoppningsvis min tur!!
  hade gjort vad som helst för att ens ha din ”orginal”bröst !

 • sanna

  Jäklar vad bra dom blev!

  Är avundsjuk :/

  Var glad för det paow dem kunde slutat med problem som infektion och sånt.

 • Sara

  Åhhh ser ut som mina gjorde innan de lade sig rätt

 • josefin

  Vilka fina 🙂 Hoppas du slipper ha ont mer snart.. Kram

 • Anna

  Nej, Det är alldeles för mycket . . Du kommer ångra dig.

 • Anne

  Bra att du är nöjd. Men synd på din korstatuering!

 • Fr

  Såg bättre ut innan 🙁

 • Petra

  Dina orginaltuttar var mycket finare!

 • ica

  Ser bra ut. Dags att skaffa en behå i rätt storlek dock, för att undvika ryggont! Skulle gissa att du är en 60HH, men gå till Gustav Mellbins affär på Västerlångg. i gamla stan. De är proffsiga och har massor av snyggheter att välja på!

 • M

  Super fina bröst!!!!

 • isa

  Jag undrar om du skulle kunna skicka en länk till hemsidan där du gjorde dina bröst? För där jag tänkt att göra kostar det över 50 000 och då var det billigare där du gjorde 🙂 skulle vara jätte tacksam 🙂

 • Eve

  Jag har också opererat mig hos Calle, jag gör det inte igen. det är nåt som är fel där, och som du säger finns han inte alls till för en. enda gången man ser honom är typ när han kommer in och ritar på en. han har dåliga attityd också tycker jag.

 • Ida

  Hur blev det med din tatuering under ena bröstet, ser ut som att de har ritat rakt på innan? Hoppas de läker bra och att du slipper ha så ont snart!

 • Amanda

  Du opererade dig mest för att det var roligt att spara pengar? Alltså, är man nöjd över sina tuttar så opererar man dem inte för det första, och för det andra så var det verkligen en dum anledning att lägga sig under kniven för att det var roligt att spara pengar till. Haha, du säger emot dig själv hela tiden. Men snyggt blev det, lite för stort för min smak bara. Hade räckt med 250 CC då du hade bröst innan, så hade de sett mer naturliga ut.

 • Yanine

  Hej, vad hade du för storlek på bh innan och vad har du nu? 🙂
  http://www.nattstad.se/yanineskog

 • Linda

  hej ser riktigt bra ut. jag har jätte komplex för mina bröst . mitt vänstra bröst har jag c kupa i och mitt andra har jag a/b och det ser sjukt fult ut på sommaren när man har bikini är det onormalt?

 • philip

  Super snygga bröst

 • Weronica

  Men så jävla snygga tuttar!!

 • Linnea

  Hade seriöst dödat för likadana tuttar du hade innan op. Sjukt fina och goa!

 • Rebecka

  Tycker dina bröst innan var finare. Men det viktiga är att du är nöjd. Dock så kommer du få problem med kläder. Du kommer behöva gå upp flera storlekar i vissa toppar o jackor, det kommer bli trist. För det kommer göra att du ser större ut. Talar av egen erfarenhet.

 • Nettan

  Blev as snyggt juh 🙂

 • Maria

  alldeles för stora på din lilla kropp. Var mycket snyggare innan :/ tänk på att börja träna rygg, du kommer få problem annars.

 • Petra

  Dina egna bröst var så mycket finare, du har överdrivit helt och kommer få stämpeln ”bimbo” du är så jävla vacker i dig själv och du måste faktiskt tänka på att du ska vara en förebild!
  Att du helst tiden skriver att du egentligen inte kände att du ville göra det men bara för du har pengar så gör du det?? Hur kan man ens uttrycka sig på detta sett?

  • Eve

   1. vem är du att bestämma om hon överdrivit eller inte, om hon var finare eller inte? 2. så man ska inte operera brösten större för att man kan få stämpeln ”bimbo”? det är väl lite fegt. bättre att göra som man vill och visa att man inte bryr sig. 3. hon måste inte alls tänka på att vara nån jävla förebild. alla gör va de vill, hon har inte ansvar för någon annan.

 • Crille

  Du känner inte mig så min åsikt rör dig säkert inte ..
  Såg dig för första gången för 6år sedan och sen den dagen har du toppat listan på vackraste kvinnor jag sett .
  Åren har gått och du har blivit vackrare för varje dag som gått .
  Älskar hur naturligt vacker du var skapad och så gör du så här!
  Kunde acceptera att du fucka dina läppar men nu är du bara en i högen av alla plastikbimbos. Synd på något som var så perfekt. Tragiskt att du aldrig hann hitta ”the one” som hade kunnat hjälpa dig med ditt dåliga självförtroende och fick dig att förstå hur fin du var.
  Önskar dig all lycka i framtiden och att du mognar. Ha det fint.

 • j

  Kanske en lite lustig fråga men känns det tungt för ryggen nu efter operationen? tänker om det blir lika tungt med silikon som det är när man har stora bröst naturligt eller pga fett. Jag själv har haft väldigt stora bröst tidigare naturligt men sen gick jag ner mycket i vikt och insåg att det mesta av brösten enbart var fett. Jag hade väldigt ont i ryggen under tiden och det har jag sluppit nu. Saknar dock storleken på mina bröst så det är därför jag undrar! blev en väldigt lång kommentar nu men hoppas att du eller någon annan här som har opererat brösten orkar svara! 🙂

 • Jessica

  Rekomenderar att smörja brösten med kropps smör redan nu och några månader framöver.. Jag fick aldrig höra att man borde gjort det.. Mina bristningar kom efter någon månad efter operationen jätte tråkigt men nu är dem så blekta så man inte ser dem:) gjorde 450 cc jag med på preforma 🙂

 • Gisela

  Vart tog ”mamma” tatueringen vägen?

 • Helen

  Du skryter ofta om att du har fett med cash såg det senast på instagram för några dagar sedan. Men du sparar till ett par sillisar som tom men vanlig svensson har råd med. Hallå var inte du typ miljonär och har råd med typ allt. Dags att sluta slösa så mycket pengar kanske

 • anna

  Vackra kvinna, vad har du gjort?!?!!? :'(

 • linda

  alltså gud vad tragiskt… 🙁 du hade så fina bröst innan, var alltid avundsjuk på dom!! usch 🙁

 • Ronja

  åh dom var ju finare som dom var innan, dom var naturligt snygga ! men men

 • Sandra

  Hade jag haft de brösten som du hade från början hade jag vart överlycklig… de såg ju perfekta ut!

 • Tina

  Asså dina bröst innan ä ju hur dina som helst, hade gjort allt för dom

  Så skaffar du två meloner för skojskull ?!…..

 • Kim

  De enda som fick mig att gilla dig var att du hade riktiga tuttar typ. Hej då.

 • Milena

  Hej fina tjejen. Hoppas du mår bättre nu. Bry dig inte om vad idioterna säger. Detta är din kropp och din blogg! Du är fin, brösten är fina, de kommer att minska i storleks en del. Har 600 i varje och nu känns de pyttesmå. Svullnaden lägger sig. Att du kommer att se stor ut och måste upp i kläddstorlek är skitsnack. Tatueringen kommer också att återfå sin normala form. Har fullt med de under brösten och vet. Stora kramen på dig! Till Er som är negativa: Hoppas ni inte spricker av åsikter och bitterhet!

 • Martin

  Ser super ut
  Bra resultat och ingen onaturlig bula på ovansidan som det lätt kan bli.
  Väldigt bra

 • Tess

  Go for it girl! Tycker det är underbart när det kommer ut en brud som gör precis vad hon vill, eftersom det är för sig själv man gör något. Eller hur?!?! Sitter själv med nygjorda boobs från proforma. Hälften av gemenskapen stöttar en medan den andra hälften minsann ”vet bäst”. Jag är hur som helst hur jäkla nöjd som helst! Är det inte just detta som typ ”feminism” egentligen står för? Att man ska kunna få vara den man vill vara, se ut som man vill utan att bli dömd eller stämplad som ”bimbo” eller ”hora” av andra? Att visa upp sin kropp utan att behöva skyla eller mötas av fördomar? Tycker du är hur snygg som helst och äntligen en brud som vågar släppa lite på hämningarna (aka samhällets normer) på TV. Vem avgör egentligen vem som får gör vad eller inte? Fasiken vilket tråkigt liv om man alltid skulle försöka rätta sig efter andras önskemål jämnt och ständigt! Mer skön sex, mer kropp och mer boobs helt enkelt! Kisses

 • Robban

  Varför ska brudar envisa med att skaffa sillisar. Inte snyggt. Dom så ju ut att vara stora innan.

 • lars gunnar

  kanske man kan få slicka på dom lite ‘slurp’ o kanske klämma

 • lars gunnar Andersson

  kanske man kan få klämma på dem, slicka lite,

 • Kai(sa)

  Silicon är upp till var och en och jag har aldrig klämt eller känt på ett par. DIna ser ok ut men dina originala ser helt underbara ut!
  (.)(.)

 • Olof

  Brösten var snyggare före operationen
  Äkta bröst är alltid snyggare än fejk

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *