My boobs.

Ja mina tuttar. Vad ska jag säga. Jag älskar tuttar! Jag opereade mig mest för att det var roligt att spara pengar till. Inte för att jag hade jätte komplex men mina tuttar var lite olika stora. Jag opereade mig hos Calle på Proforma. Hela kalaset med försäknring gick på 37 tusen kronor. Tycker det var värt det. Dock så har jag haft väldigt ont. Men det värsta börjar försvinna nu 3 veckor efteråt. Tuttarna läker och ”lägger sig rätt” i ca 6 månader. Så dom är låångt ifrån klara eller var man nu säger? Om jag är nöjd. Jag är väldigt nöjd. Men tyckte att min kirurg var väldigt dålig på att informera mig och fanns ”liksom inte där”.. Utan någon annan kille kom in och frågade hur jag mådde.

Jag kom dit kl 11 på tisdag den 4 mars, mamma följde med. När jag kommer dit så går jag in i ett rum där jag får byta om och fylla i papper. Sen kommer Calle in, och ritar på mig och frågar hur mycket jag bestämt mig för. Egentligen så kom vi fram till 250 gram. Men ångrade mig och ville ha större. Jag kom fram till några dagar innan op att jag ville ha mycket större efter timmar av googlande och rådfrågande med andra opereade kompisar. Så jag var lite galen och valde 450 utan att ens ha prövat. Efter det så kommer min roomie in nyopereade och sa att hon inte alls hade ont. Och då var det min tur. Om jag var nervös för narkosen? Ja som fan, är ju så jäkla rädd för att må illa och kräkas. Vilket man kan göra efter en op. Berättade det för sköterskorna som var helt underbara och gav mig extra extra mot illamående! Åker in i ett rum och lägger mig på en liten säng, får en nål i armen och somnar. Och vaknar upp, jätte hög. Av en liten tuss med luft i i näsan. Och sen så hade jag bara ont, mådde inte illa men KUNDE inte resa mig upp. Sov kvar där och började gråta på morgonen för att jag kände mig SÅ handikappad! Kunde inte göra någonting. Sen så blev jag sängliggande i ca 13 dagar. En del har inte allas lika ont som jag hade.

Här är en före och efter bild!

IMG_0609

Före!

IMG_0999

Efter. Det på sidan är inte stretchmarks, utan märken från BHN jag använder.

450 CC hög profil. Och dom är långt ifrån läkta.

(Visited 2 355 times, 2 visits today)

65 Comments

 1. katrin mars 25, 2014 at 1:44 e m

  Haha dom är ojämna efter op. Vänster sida är mkt större. Be dom fixa de

  Reply
  1. angelica mars 25, 2014 at 7:09 e m

   Brösten är svullna? Läs texten idiot

   Reply
  2. Marie mars 25, 2014 at 7:20 e m

   så dumt o skratta ju, hon skriver ju att de tar 6 mån att läka. Så såklart de är ojämnt just nu

   Reply
  3. Josefin mars 25, 2014 at 7:24 e m

   Du har ju uppenbarligen inte läst inlägget??? Opererade tuttar är ”klara” efter först 6-9 månader och kan (gör oftast) ändra utseende helt under den tiden..

   Reply
 2. Linda mars 25, 2014 at 1:55 e m

  Oj! Men hur blev det med tatueringen i mitten? Den blev alldeles sne!

  Reply
 3. Madeleine mars 25, 2014 at 2:03 e m

  Åh vad synd. Jag som tyckte dina naturliga bröst var så snygga…

  Reply
 4. Karro mars 25, 2014 at 2:19 e m

  Hej!Du hade jättefina innan!Men vet hur det är när man hakar upp sig på något!Har inte de flesta lite olika stora bröst?Varför la kirurgen in lika på både sidor om om du har så olika storlek?Nyfiken!Sköt om dig!

  Reply
 5. Lina mars 25, 2014 at 2:22 e m

  Tycker dem ser gigantiska ut, jag har en kompis som ska lägga i 700 CC och det såg endå normalt ut, menar inte på att det är fult eller nåt, inte alls, bara lurigt att de kan se så olika ut, hon är inte heller speciellt stor i kroppen….hm…

  Reply
 6. jennifer mars 25, 2014 at 2:28 e m

  vilken skillnad! snyggt! / jeco.spotlife.se

  Reply
 7. Angelica Gamperl mars 25, 2014 at 2:30 e m

  shiit sikka bomber de blev, så ville jag med ha. opererade mig i höstas å de kostade mig 42 tusen. å jag e inte nöjd med storleken, alls..
  min kirurg ville göra en så ”liten förändring som möjligt typ” så att man inte ska få ont i ryggen osv.. visst de e la bra men jag ville ha stora bröst,
  fick inte heller ändra mig på operationsdagen (som jag läst att väldigt många gjort å fått göra) men jag fick inte de å jag la in 400, hade mindre bröst än dig innan så mina blev såklart mindre än dina blev.
  AS SURT när man lagt alla dom pengarna på de å jag e inte nöjd, inte de resultat jag ville ha..

  Reply
 8. L mars 25, 2014 at 2:45 e m

  Konstig fråga kanske, men kan du inte lägga upp i profil så man kan se hur det ser ut ?

  Reply
 9. Elli mars 25, 2014 at 2:49 e m

  skulle du kunna visa hur ärren ser ut nu när det läkt? 🙂

  Reply
 10. terese mars 25, 2014 at 3:29 e m

  Jättefina bröst! 🙂 och du passar sjukt bra i din nya frisyr 🙂

  Reply
 11. R mars 25, 2014 at 4:02 e m

  Oj, ja dom är ju gigantiska. Ser nästan ut att gå lite mot en uni-boob men hoppas det lägger sig å så. Antagligen är dom ju väldigt svullna fortfarande? Lycka till och hoppas värken släpper snart!

  Reply
 12. Linn mars 25, 2014 at 4:06 e m

  450cc, du la i lika mycket som mig med andra ord! 🙂 Var också ganska nyligen på proforma! Ser snyggt ut! 3 veckor låter som en lång tid att ha ont, usch vad jobbigt 🙁

  Reply
 13. Amanda mars 25, 2014 at 4:23 e m

  Det där kommer bli superfint 😀

  Reply
 14. julia mars 25, 2014 at 5:20 e m

  Nu är inte jag så kunnig inom det här, men det står ”450” på båda brösten.. om de var olika stora borde du väl inte ha fyllt på med lika mycket i båda, det borde väl betyda att de fortfarande är olika stora? Eller? Snyggt blev det, hur som helst!!

  svar: Det ena hängde mycket mer! Tack <3

  Reply
 15. natalie mars 25, 2014 at 5:26 e m

  åh, jag vill oxå! efter sommaren är det förhoppningsvis min tur!!
  hade gjort vad som helst för att ens ha din ”orginal”bröst !

  Reply
 16. sanna mars 25, 2014 at 5:56 e m

  Jäklar vad bra dom blev!

  Är avundsjuk :/

  Var glad för det paow dem kunde slutat med problem som infektion och sånt.

  Reply
 17. Sara mars 25, 2014 at 6:43 e m

  Åhhh ser ut som mina gjorde innan de lade sig rätt

  Reply
 18. josefin mars 25, 2014 at 6:45 e m

  Vilka fina 🙂 Hoppas du slipper ha ont mer snart.. Kram

  Reply
 19. Anna mars 25, 2014 at 6:52 e m

  Nej, Det är alldeles för mycket . . Du kommer ångra dig.

  Reply
 20. Anne mars 25, 2014 at 7:30 e m

  Bra att du är nöjd. Men synd på din korstatuering!

  Reply
 21. Fr mars 25, 2014 at 9:26 e m

  Såg bättre ut innan 🙁

  Reply
 22. Petra mars 25, 2014 at 9:48 e m

  Dina orginaltuttar var mycket finare!

  Reply
 23. ica mars 25, 2014 at 11:07 e m

  Ser bra ut. Dags att skaffa en behå i rätt storlek dock, för att undvika ryggont! Skulle gissa att du är en 60HH, men gå till Gustav Mellbins affär på Västerlångg. i gamla stan. De är proffsiga och har massor av snyggheter att välja på!

  Reply
 24. M mars 25, 2014 at 11:40 e m

  Super fina bröst!!!!

  Reply
 25. isa mars 26, 2014 at 7:45 f m

  Jag undrar om du skulle kunna skicka en länk till hemsidan där du gjorde dina bröst? För där jag tänkt att göra kostar det över 50 000 och då var det billigare där du gjorde 🙂 skulle vara jätte tacksam 🙂

  Reply
 26. Eve mars 26, 2014 at 8:58 f m

  Jag har också opererat mig hos Calle, jag gör det inte igen. det är nåt som är fel där, och som du säger finns han inte alls till för en. enda gången man ser honom är typ när han kommer in och ritar på en. han har dåliga attityd också tycker jag.

  Reply
 27. Ida mars 26, 2014 at 10:59 f m

  Hur blev det med din tatuering under ena bröstet, ser ut som att de har ritat rakt på innan? Hoppas de läker bra och att du slipper ha så ont snart!

  Reply
 28. Amanda mars 26, 2014 at 12:35 e m

  Du opererade dig mest för att det var roligt att spara pengar? Alltså, är man nöjd över sina tuttar så opererar man dem inte för det första, och för det andra så var det verkligen en dum anledning att lägga sig under kniven för att det var roligt att spara pengar till. Haha, du säger emot dig själv hela tiden. Men snyggt blev det, lite för stort för min smak bara. Hade räckt med 250 CC då du hade bröst innan, så hade de sett mer naturliga ut.

  Reply
 29. Linda mars 26, 2014 at 2:27 e m

  hej ser riktigt bra ut. jag har jätte komplex för mina bröst . mitt vänstra bröst har jag c kupa i och mitt andra har jag a/b och det ser sjukt fult ut på sommaren när man har bikini är det onormalt?

  Reply
 30. philip mars 26, 2014 at 3:28 e m

  Super snygga bröst

  Reply
 31. Weronica mars 26, 2014 at 4:06 e m

  Men så jävla snygga tuttar!!

  Reply
 32. Linnea mars 26, 2014 at 4:06 e m

  Hade seriöst dödat för likadana tuttar du hade innan op. Sjukt fina och goa!

  Reply
 33. Rebecka mars 26, 2014 at 5:11 e m

  Tycker dina bröst innan var finare. Men det viktiga är att du är nöjd. Dock så kommer du få problem med kläder. Du kommer behöva gå upp flera storlekar i vissa toppar o jackor, det kommer bli trist. För det kommer göra att du ser större ut. Talar av egen erfarenhet.

  Reply
 34. Nettan mars 26, 2014 at 7:37 e m

  Blev as snyggt juh 🙂

  Reply
 35. Maria mars 26, 2014 at 9:08 e m

  alldeles för stora på din lilla kropp. Var mycket snyggare innan :/ tänk på att börja träna rygg, du kommer få problem annars.

  Reply
 36. Petra mars 26, 2014 at 10:07 e m

  Dina egna bröst var så mycket finare, du har överdrivit helt och kommer få stämpeln ”bimbo” du är så jävla vacker i dig själv och du måste faktiskt tänka på att du ska vara en förebild!
  Att du helst tiden skriver att du egentligen inte kände att du ville göra det men bara för du har pengar så gör du det?? Hur kan man ens uttrycka sig på detta sett?

  Reply
  1. Eve mars 27, 2014 at 7:55 e m

   1. vem är du att bestämma om hon överdrivit eller inte, om hon var finare eller inte? 2. så man ska inte operera brösten större för att man kan få stämpeln ”bimbo”? det är väl lite fegt. bättre att göra som man vill och visa att man inte bryr sig. 3. hon måste inte alls tänka på att vara nån jävla förebild. alla gör va de vill, hon har inte ansvar för någon annan.

   Reply
 37. Crille mars 26, 2014 at 11:46 e m

  Du känner inte mig så min åsikt rör dig säkert inte ..
  Såg dig för första gången för 6år sedan och sen den dagen har du toppat listan på vackraste kvinnor jag sett .
  Åren har gått och du har blivit vackrare för varje dag som gått .
  Älskar hur naturligt vacker du var skapad och så gör du så här!
  Kunde acceptera att du fucka dina läppar men nu är du bara en i högen av alla plastikbimbos. Synd på något som var så perfekt. Tragiskt att du aldrig hann hitta ”the one” som hade kunnat hjälpa dig med ditt dåliga självförtroende och fick dig att förstå hur fin du var.
  Önskar dig all lycka i framtiden och att du mognar. Ha det fint.

  Reply
 38. j mars 27, 2014 at 12:01 f m

  Kanske en lite lustig fråga men känns det tungt för ryggen nu efter operationen? tänker om det blir lika tungt med silikon som det är när man har stora bröst naturligt eller pga fett. Jag själv har haft väldigt stora bröst tidigare naturligt men sen gick jag ner mycket i vikt och insåg att det mesta av brösten enbart var fett. Jag hade väldigt ont i ryggen under tiden och det har jag sluppit nu. Saknar dock storleken på mina bröst så det är därför jag undrar! blev en väldigt lång kommentar nu men hoppas att du eller någon annan här som har opererat brösten orkar svara! 🙂

  Reply
 39. Jessica mars 27, 2014 at 2:02 f m

  Rekomenderar att smörja brösten med kropps smör redan nu och några månader framöver.. Jag fick aldrig höra att man borde gjort det.. Mina bristningar kom efter någon månad efter operationen jätte tråkigt men nu är dem så blekta så man inte ser dem:) gjorde 450 cc jag med på preforma 🙂

  Reply
 40. Gisela mars 27, 2014 at 7:29 f m

  Vart tog ”mamma” tatueringen vägen?

  Reply
  1. Nina mars 27, 2014 at 11:35 e m

   Haha men under booben såklart!

   Reply
 41. Helen mars 28, 2014 at 4:15 f m

  Du skryter ofta om att du har fett med cash såg det senast på instagram för några dagar sedan. Men du sparar till ett par sillisar som tom men vanlig svensson har råd med. Hallå var inte du typ miljonär och har råd med typ allt. Dags att sluta slösa så mycket pengar kanske

  Reply
 42. anna mars 28, 2014 at 7:44 e m

  Vackra kvinna, vad har du gjort?!?!!? :'(

  Reply
 43. Linda april 1, 2014 at 11:11 e m

  super fina !! 🙂

  Reply
 44. linda april 2, 2014 at 9:23 e m

  alltså gud vad tragiskt… 🙁 du hade så fina bröst innan, var alltid avundsjuk på dom!! usch 🙁

  Reply
 45. Ronja april 3, 2014 at 7:37 e m

  åh dom var ju finare som dom var innan, dom var naturligt snygga ! men men

  Reply
 46. Sandra april 3, 2014 at 10:06 e m

  Hade jag haft de brösten som du hade från början hade jag vart överlycklig… de såg ju perfekta ut!

  Reply
 47. Tina april 10, 2014 at 2:51 e m

  Asså dina bröst innan ä ju hur dina som helst, hade gjort allt för dom

  Så skaffar du två meloner för skojskull ?!…..

  Reply
 48. Kim april 23, 2014 at 3:56 e m

  De enda som fick mig att gilla dig var att du hade riktiga tuttar typ. Hej då.

  Reply
 49. tompa maj 24, 2014 at 9:23 f m

  Jättefina

  Reply
 50. Milena maj 26, 2014 at 7:03 f m

  Hej fina tjejen. Hoppas du mår bättre nu. Bry dig inte om vad idioterna säger. Detta är din kropp och din blogg! Du är fin, brösten är fina, de kommer att minska i storleks en del. Har 600 i varje och nu känns de pyttesmå. Svullnaden lägger sig. Att du kommer att se stor ut och måste upp i kläddstorlek är skitsnack. Tatueringen kommer också att återfå sin normala form. Har fullt med de under brösten och vet. Stora kramen på dig! Till Er som är negativa: Hoppas ni inte spricker av åsikter och bitterhet!

  Reply
 51. Martin juni 13, 2014 at 8:35 f m

  Ser super ut
  Bra resultat och ingen onaturlig bula på ovansidan som det lätt kan bli.
  Väldigt bra

  Reply
 52. Tess oktober 14, 2014 at 1:34 e m

  Go for it girl! Tycker det är underbart när det kommer ut en brud som gör precis vad hon vill, eftersom det är för sig själv man gör något. Eller hur?!?! Sitter själv med nygjorda boobs från proforma. Hälften av gemenskapen stöttar en medan den andra hälften minsann ”vet bäst”. Jag är hur som helst hur jäkla nöjd som helst! Är det inte just detta som typ ”feminism” egentligen står för? Att man ska kunna få vara den man vill vara, se ut som man vill utan att bli dömd eller stämplad som ”bimbo” eller ”hora” av andra? Att visa upp sin kropp utan att behöva skyla eller mötas av fördomar? Tycker du är hur snygg som helst och äntligen en brud som vågar släppa lite på hämningarna (aka samhällets normer) på TV. Vem avgör egentligen vem som får gör vad eller inte? Fasiken vilket tråkigt liv om man alltid skulle försöka rätta sig efter andras önskemål jämnt och ständigt! Mer skön sex, mer kropp och mer boobs helt enkelt! Kisses

  Reply
 53. Robban november 16, 2014 at 9:29 e m

  Varför ska brudar envisa med att skaffa sillisar. Inte snyggt. Dom så ju ut att vara stora innan.

  Reply
 54. lars gunnar april 24, 2015 at 3:02 e m

  kanske man kan få slicka på dom lite ’slurp’ o kanske klämma

  Reply
 55. Kai(sa) juli 31, 2015 at 3:22 e m

  Silicon är upp till var och en och jag har aldrig klämt eller känt på ett par. DIna ser ok ut men dina originala ser helt underbara ut!
  (.)(.)

  Reply
 56. Olof oktober 10, 2015 at 7:26 e m

  Brösten var snyggare före operationen
  Äkta bröst är alltid snyggare än fejk

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *