Vill du bli min vän och fly landet?

Min senaste statusuppdatering på facebook.

”visst sverige är bra. Men varför är det inte tropisk värme, klarblått vatten och palmer? Jag vill hänga på stranden forever och dricks kokosnötter och röks gräs. Inte sitta instängd i en lägenhet i förorten där mitt enda intresse i Sverige eftersom jag har så lite att göra är att bry mig för mycket om vad andra gör och tycker, och gå ut och supa med idioter såklart. Det är inte livet. Jag sitter och googlar på internet efter volontär arbeten i värma länder, helst med djur. Inte några trötta för smala apor på skansen. Fuck it. JAG DRAR”

Okej. Här sitter jag hemma hos min mamma och är bitter. Jag klarar inte av att vara i min egen lägenhet knappt. Saknar Maddiken när jag inte är med henne men hon känner att något är fel. Jag är inte glad.

Jag har ALLTID gillat taturingar och har sagt enda sen jag var 17 år gammal att jag tycker att det är så förbaskat snyggt med tatueringar, det är lite som en hobby också. Men jag tänkte inte att jag skulle sitta blek, ur form och dricka cola framför datorn när jag har dessa tatueringar. Utan när jag ser mig själv så ser jag en ung jävligt snygg tjej, en lätt solbränna i en bikini på stranden, och sen så sätter jag min stora rottwailer på flaket och åker hem i mörker, åker över vattenfallet till vårat hus och plockar ormar från tomten. Så att djuren är säkra. När jag ser mig själv så ser jag mig själv i en stor stad, där det är varmt och inte på ett uteställe stå och betala mina egna drinkar i baren och flirta med bartender. Det är jag. Inte det här. Jag ser mig som en tatuerad snygg tumbler brud när man googlar på ”hot girls with tattos”(där kommer btw jag upp haha)… Men inte såhär. Jag har kommit till en svacka där jag MYCKET heller bara sitter hemma och väntar på bättre tider, sommar tider eller när jag ska utomlands. Jag orkar inte dusha. Och ja. Det är faktiskt sant. Jag dushar bara när jag ska gå ut på stan vilket inte är så jäkla ofta. För det känns onödigt.

Det känns som att min själ är någon annan stans. Jag drömmer ofta om örnar, min favoritfågel. När man drömmer om flygande ståtliga örnar så betyder det antagligen att jag känner mig fri, eller att jag känner mig fast. För denna örn som jag ofta drömmer om störtar alltid ner mot mig eller dör. Jag är fast. Det har vart dessa barjobb och osäkerhet för vissa ting som ändå inte blivit av(riktigt sur över det) som hållt mig hemma i Sverige. Jag borde sagt såhär ” jag  vill göra det som gör MIG glad”… Jag tänker för mycket på andra. Jag vill inte ställa upp längre.

Jag vill vara fri, okänslig solbränd på en strand på andra sidan världen och ragga upp killar jag inte känner så bra(det är lite ironiskt, men hallå vem vill inte det?) Bara för att det är spännande. Jag skulle vilja ha en bästa vän som är lika vild som min inre själ&gudinna är. Men tyvärr så är dom flesta av mina vänner livrädda för förändring, att ett spontat beslut att åka iväg ett halvår pajar deras planering. Så ja.. Vet att det finns många som mig med vänner som ”begränsar” dom. Jag älskar mina vänner. Men…

Nu leter jag efter en tjej som är i min ålder ish, och ja en tjej. Inte en kille. Du får gärna vara kvinna i huvudet men pojke i kroppen. Och anser dig själv vara lik mig.Mejla mig på facebook.

Paulina Paow Danielsson med den här profilbilden. Fast den bilden är inte svartvit, fast i färg.kisskisspaow

Såhär känner jag mig. Att min själ är.hottatto

 

 

(Visited 172 times, 1 visits today)

74 Comments

 1. Samira mars 21, 2014 at 11:31 e m

  Fattar precis vad du menar. Önskar jag var en av tjejerna på tumblr.com/clanelle typ (min största inspo!!!), där passar du också in!

  Reply
 2. Hanna mars 22, 2014 at 12:22 f m

  Det är så jävla skönt att läsa det här. Nåt som är påriktigt! Äkta. Jag är precis som du. Flyr landet. Har gjort det fram och tillbaka i fem år. Jobbar just nu ihop mer pengar så jag kan sticka härifrån lagom till höstmörkret. Fuck Sverige. Min livsfilosofi stämmer in med din den är inte som mitt liv är nu.

  Reply
 3. Malin Wilensjö mars 22, 2014 at 1:12 f m

  Jag önskar också det fanns tropiskt värme här i landet för det skulle vara super nice 😉 vill också vara lätt brun o snygg! Kunna gå i sommar kläder Året runt 🙂 jag följer gärna med och åker iväg ;)<3

  Reply
 4. Camilla mars 22, 2014 at 1:40 f m

  Håller med dig på många sätt. Jag får ofta känslan av att jag borde vara någon annanstans. Det finns så många platser här i världen så hur ska man veta vart man hör hemma innan man fått se sig omkring ordentligt. Just nu är Sverige kallt och trist och drömmer mig bort till värmen. Jag har ingenting som håller mig kvar i Sverige, så vad väntar man på, egentligen?

  Reply
 5. Jenni mars 22, 2014 at 2:03 f m

  Fyfan Paulina!
  Diggar allt du skrev, håller med dig fullt ut! Jag väntar på den dagen då jag själv ska vakna upp o börjar packa min spontana väska o bara dra.
  Palla leva i ett tråkigt liv när det finns värme och annat kul på andra sidan
  Jag behöver lite action

  Reply
 6. Jenni mars 22, 2014 at 2:04 f m

  Paulina!
  Diggar allt du skrev, håller med dig fullt ut! Jag väntar på den dagen då jag själv ska vakna upp o börjar packa min spontana väska o bara dra.
  Palla leva i ett tråkigt liv när det finns värme och annat kul på andra sidan
  Jag behöver lite action

  Reply
 7. Linnea mars 22, 2014 at 2:17 f m

  Jag har inte läst din blogg på några månader nu för jag tycker bara att du blir mer och mer pinsam och desperat. Men idag när jag skummade igenom så tyckte jag helt klart bara synd om dig. Jag hoppas att du finner någon mening med ditt liv och lägger ner din blogg. En avdankad gammal b kändis mår ingen bra av och i nuläget verkar det inte bli mer av dig. Lycka till och ta hand om dig!

  Reply
 8. Linnea mars 22, 2014 at 2:20 f m

  feel ya! hör av dig om du är sugen på en ”vet-inte-när-vi-kommer-hem-resa” i höst, till asien. fezt

  Reply
 9. Elin mars 22, 2014 at 9:53 f m

  Åk hem till din katt ditt egoistiska o bortskämda as!!! DU SKA INTE HA DJUR!!

  Reply
 10. Jeanette mars 22, 2014 at 10:39 f m

  Hej, när kommer del 2 angående din operation?

  Reply
 11. Meep mars 22, 2014 at 11:12 f m

  Jag kan bara relatera …Sverige känns så otroligt …fel. Sedan kanske det väl också är så att den där ”längtan efter att fly landet” egentligen till en stor del är längtan efter att fly sig själv ibland då vardagstristessen alltid hinner ikapp.

  Reply
 12. sofia mars 22, 2014 at 12:29 e m

  Man ska sluta önska att man vore nån annan, det är som att gräva ner sig i en den deprimerande graven.

  Reply
 13. Mikaela mars 22, 2014 at 12:36 e m

  Hade vart underbart!!

  Reply
 14. Leona mars 22, 2014 at 12:53 e m

  Så sjukt.. Du skriver det jag tänkt i säkert 5 år nu… Och det är sant, vännerna ”begränsar” en.. Hade lätt bara dragit.

  Reply
 15. Elin mars 22, 2014 at 1:03 e m

  Jag tänkte fråga en sak! Om man läser din blogg på blogkeenappen, räknas man med som en unik besökare då?
  Din blogg är mycket inspirerande för oss tjejer! Fortsätt med det du gör!

  Reply
 16. lilo mars 22, 2014 at 1:38 e m

  Feel you det där med sveriges klimat osv, har precis fixat jobb i spanien och ska flytta dit förhoppningsvis föralltid orkar inte med norden väder man blir så deprimerad. Iallfall här är en sida du kan fylla i vilka jobbyrken du är intresserad av sen kommer jobben till din mail så kan du söka dom (du kan välja andra länder förutom sverige såklart det är det jag syftar på) monster.se & så har du http://www.goodtravel.se/

  / http://www.liljanaa.wordpress.com

  Reply
 17. Alicia mars 22, 2014 at 3:07 e m

  När jag läste rubriken blev jag så himla glad. Visste inte om jag skulle tror på om du menade det. Men efter att ha läst inlägget blev jag ännu gladare.

  Du ville att man ska mejla din på facebook. Först och främst så hittade jag inte din profil. Sen har jag ingen facebook heller. ( jag vet märkligt). Men ärligt vad ska man med det till om man inte har några vänner?! Då får du tanken jaha om ingen annan vill vara vän med dig tror du verkligen att jag skulle vilja det då?
  Men grejen är att är man ingen small town girl vill folk bara vara vänner för vad man har och inte för vem man är, så blir det så-ingen fb. Många har tyckt att jag är trevlig att umgås med men när de frågar vilken adress jag bor på så är jag aldrig good enough. Samt att jag aldrig tar en selfie med en iphone ännu värre. Poängen är bara den att jag vill inte att du ska dömma mig som någon du säkligen inte skulle vilja ha som vän för att jag inte har lika mycket pengar. Om du bryr det mer om vem man är, än vad man har så tror jag att vi kan ha det super nice. Om du har svårt att lita på vänner så är tipset att skaffa vänner för vem de är än vad de har ;P

  Jag fick viljan att visa mitt intresse efter att du skrev att du letar efter en någon att fly landet med som är lik dig.
  Jag ser det som att vi har lika personligheter men olika intressen.

  Jag anser mig vara lik dig när det kommer till personligheten att jag är orädd för förändringar. jag dras mig till dom för det känns så spännande. Vilket gör mig glad. Så även om man har planeringar så är det ju fan bara en plan och det hindrar inte mig att ta spontana beslut. För det tycker jag inte det är värt!. Jag låter livet dra mig vart den vill för man måste ju vara en öppen människa för att bra saker ska kunna nå en.

  Jag skulle inte tattuera mig har inget emot det, just that I like to be natural, det skulle kännas kul att tatuera sig som en spontan grej ( sånt gillar jag) men det går emot för att jag vill vara naturlig. Därför älskar jag att dansa finns det något mer spotant? + att det är bra för kroppen. Win win situation.

  Jag vågar bjuda på mig själv och älskar att dansa improviserat. Jag dricker inte för vill att min kropp ska må bra så att jag kan må bra. Jag är inget tränningsfreak men folk ser nog mig som väldigt hälsosam med tankte på hur jag äter. Äter bara onyttigt om jag inte har något annat val.

  Ärligt ser jag mig som galen och blyg typ. Rädd för det allra vanligaste/ minsta ( småsaker) att göra. men hoppar på vad folk vanligtvis skulle avstå ifrån. Det som att allvarliga saker tar jag oseriöst medans vardagssaker vill jag ifrån. Okej det blev virrigt. Men jag försöker igen att förklara- lätta saker gör jag svåra, svåra saker gör jag lätta. Så egentligen har det inte hänt något.

  Min själ tror jag är galen för nya saker. Men är en tänkare på djup nivå. Jag bryr mig om att vara hälsosam för att få så mycket energi som möjligt att leva på.

  Jag är 3 år yngre än dig. För mig är det inga probs vet inte hur du känner för det. Jag tycker bara att det skulle vara så häftigt att om vi skulle kunna vara vänner. För tänk dig en stark vänskap fast man inte är 100 % lika. Det tycker jag visar på riktigt vänskap och respekt. Kom på nu att jag borde säga att mitt namn är Alicia. Jag bor 40 min med tåg från Stockholm. Lite svårt att berätta vem man är har försökt. Det är bara att fråga om det är något du undrar över.

  Jag vet inte hur du har tänkt med att bo utomlands. Letar du efter någon som skulle vara ett trevligt sällskap. Eller/ och någon som har råd med det. Jag tror vi blir bra vänner men har inte pengarna för att bo utomlands. Fast det vill jag dock. Så jag fick en tanke. Eftersom det är lät för dig att tjäna ännu mer pengar på dig blogg bara du la ner mer tid på den, eftersom du redan har en känd blogg. Så tänkte jag att vi skulle kunna jobba med den tillsammans så att den blir mer uppdaterad. Bor vi utomlands så blir bloggen roligare bara pga det. Skulle vi vara två som jobba på bloggen för att den ska bli mer uppdaterad. Tror jag att vi kan få in en bra summa att leva på overseas.

  Att jag erbjuder dig att jobba tillsammans med bloggen betyder inte att jag vill få ut något utav det som kändisskap och utnyttja dig. Jag kan säga från och med nu att jag aldrig kommer vilja synas eller bli länkad i din blogg. Min idé var bara skaka mer liv i bloggen genom att vara två. Så kan vi ta bloggen till en ny nivå. Lägga ner mer tid på hur bilderna ser ut och snyggare inlägg.

  För mig skulle det vara kul att ses någon dag och prata face to face och lära känna varandra bättre. För att se om vi känner för att vara travel buddies.
  Kontakta mig i så fall via min mail så kan du få mitt nummer.

  Take care 😀

  Reply
 18. Jo mars 22, 2014 at 4:04 e m

  Kolla din övrigtmapp på FB, har skrivit till dig men vi är inte vänner så mitt meddelande hamnade nog där. 🙂

  Reply
 19. hanna mars 22, 2014 at 4:39 e m

  kändes som om jag läste om mig själv. (förutom delen med massvis med tatueringar)
  Livet vore perfekt om jag bodde i ett varm land, med massvis med djur, solbränd & på toppen av allt skulle jag vilja kunna surfa(!) ibland önskar jag att mitt liv var en film, en blandning av dear john/soul surfer MEN utan alla dystra om och men.

  Som du beskriver ditt dröm liv, ser min dröm också ut.! 🙂

  Reply
 20. hanna mars 22, 2014 at 5:48 e m

  allt, precis allt i denna text är en del av min dröm..

  Reply
 21. Hanna mars 22, 2014 at 6:07 e m

  gillar detta inlägg

  Reply
 22. Jonna mars 22, 2014 at 7:37 e m

  Du behöver kanske slå dig ” fri” från dina kedjor. Åka till Indien och meditera kanske ? Både sol och lugn.

  I min blogg följer ni psykisk ohälsa, men jag har ingen ” gnäll” blogg utan jag försöker se allt i gråskalor, inte bara svart eller vitt. Jag skriver om min ångest och om nu när jag går igenom den största sorg en människa kan gå igenom, men fortfarande – Försöka se det åt alla håll och kanter.

  http://www.adactajonna.bloggplatsen.se

  Reply
 23. Ida mars 22, 2014 at 8:08 e m

  Deprimerad :(?

  Reply
 24. M mars 22, 2014 at 8:09 e m

  Fan att jag inte är något år äldre, skulle varit så JÄVLA kul att resa och lära känna dig!
  Tror vi skulle passat sjukt bra ihop, haha

  Reply
 25. Sarah mars 22, 2014 at 8:19 e m

  Haha, älskar hur du tänker. Exakt samma för mig, jag bor i en stad, Halmstad, som är FÖR liten för mig. Jag vill flytta, resa, supa till min lever faller av, hitta på galna saker, leka med killar och inte tänka på något annat än att ha kul. I min ort finns det en nattklubb MOON, wow?! Moon, där fjantar som killar försöker haffa en. Jag vill ha solbruna, tattuerade killar som super lika mycket som mig själv. Jag vill festa tills jag inte orkar mer, jag vill leva mitt liv som ung 18åring, snart 19. Jag vill bara leva livet, inte vänta tills nästa helg i hopp om att mina vänner är sugna på att dra ut. Haha, just nu sitter jag och dricka vin själv, EN LÖRDAGSKVÄLL, för ingen orkar dra ut. SÅ TRÅKIGA. Snälla ta mig härifrån.

  Reply
 26. S mars 22, 2014 at 8:40 e m

  Jag vill gärna dra med dig till något varmt land och bara dricka drinkar o röka gräs hela dagarna. Jag är 23 och wild at heart och gör ofta vad som faller mig in, folk kanske inte riktigt gillar min livvstil men de är nog bara avundsjuka. Lever för dagen och morgondagen blir nog minst lika rolig, hatar kalla tråkiga sverige, vill dricka öl varje dag och sola på stranden träffa nytt folk och festa. Tatuerad är jag också 🙂

  Reply
 27. Linda mars 22, 2014 at 9:40 e m

  om jag bara vart några år äldre… (är 17 snart 18) känner mig exakt likadan som dig, samma drömmar…. lite skrämmande faktiskt.

  Reply
 28. Michaela mars 22, 2014 at 10:45 e m

  Fuck off nu kör vi.
  Vi bokar en kväll och bara go crazy. Berättar om våra sjuka minnen och skippar det finstilta. Bara spårar, umgås och bara är dessa snygga tjejer vi är och ta in alla intryck!

  Reply
 29. Anna mars 22, 2014 at 11:25 e m

  Jag tror jag förstår hur du känner dig. Jag vill också fly bort från tristessen här i Sverige och resa och se nya länder och träffa nya människor. Hänga på en strand i något land, dricka drinkar, och flirta med snygga killar. Det känns som att det svenska klimatet tar all energi från en och jag inte har lika kul längre som tidigare och behöver komma bort härifrån för att få tillbaks energin och spontaniteten. Hoppas du hittar någon rolig tjej att resa med.

  Reply
 30. Janet P mars 22, 2014 at 11:32 e m

  Hallå!
  Snubbla in här och läste ditt inlägg och måste bara säga att vad jag känner igen mig med både vänner som har sina saker och inte kan och jag som inte vill bo i Sverige, hehe!
  Men hoppas du lyckas med din dröm 😀
  Ha det bra!

  Reply
 31. steph mars 22, 2014 at 11:59 e m

  Paulina mitt råd till dig är res själv.
  För snart 4 år sedan befann hag mig I exakt din situation (dock utan tatueringar, och kanske inte lika vild då baksmällan stoppade mig). Jag var trött på vädret trött på min omgivning trött på ja det mesta. Jag bokade ett flyg till australien (planen var att stanna ett år på ett WoH) ströjobbade som tro det eller ej dörrförsäljare. Blevluspank flyttade ut på landet började jobba med hästar, förlängde mitt visum med ett år. Och kvar har jag blivit. Jag bor nu ca en timme utanför centrala sydney adopterat en vanvårdad hund och engagerar mig som voluntär innom rspca med missskötta djur. Åk… åk själv… stanna på ett sliskigt hostel skaffa ett jobb och flytta in med nyfunna vänner I en lägenhet. Och om du vill fly storstan är landsbyggden inte långt borta.

  Reply
 32. Frida mars 23, 2014 at 2:14 f m

  Den känslan som du har, har jag precis samma. Sverige får mig att känna mig fångad. Finns så många fördomsfulla människor och en kyla som smittar om man tillåter. tyvärr. Men åker man till lite varmare breddgrader blir det nått annat. Allt blir varmare inte bara vädret, människorna också.

  Önskar jag hade en framgångsrik blogg eller nått liknande som gjorde att jag kunde dra när jag ville. Istället sitter jag i Uppsala utan tatueringar och pluggar till läkare. Helt beroende av mina studier för att få en framtid. Fast fast. 🙂 annars skulle jag dra med dig imorgon. Till vilket plats som helst. Är typen som åker till flygplatsen utan att veta vilket land jag ska till. Bestämmer det på plats. Impulsiv, fördomsfri och kul. Bara jäkla kul och alldeles för smart för mitt eget bästa. Den 6 juni skriver jag denna terminens sista tenta. 2 timmar senare är jag på väg var som, bara det inte är sverige. Just nu lutar det mot Indien. Hoppas du hittar din resekompis. 😉 cheers!

  Reply
 33. Amanda mars 23, 2014 at 2:36 f m

  Om du inte trivs här, dra då! Du har ETT liv du ska leva, ta det till vara & gör det till det bästa för dig! 🙂 Det kommer inte fler chanser, så se till att göra ditt liv till hur du vill att det ska vara! 🙂

  Reply
 34. mickis mars 23, 2014 at 3:58 f m

  Kan bara säga att du är en person som är så jävla lik mig själv. Du är som en twinsis jag aldrig fick. Helt sjukt vad jag känner igen mig i dig som person. Rak ärlig framåt säger vad du tycker å tänker. Precis som en själv. Är lite mer ”hård” som tjej, inte sådär överdrivet flickig. Skulle vara en dröm å känna dig. Helt ärligt.

  Reply
 35. E mars 23, 2014 at 4:34 f m

  Oh oh!! Precis skickat iväg mejl till dig! Dock blev det här via kontaktformuläret, inte via Fb.

  Reply
 36. Elin mars 23, 2014 at 6:17 f m

  But those who hope in the Lord will renew their strength. They will soar on wings like eagles; they will run and not grow weary, they will walk and not be faint. (Isaiah 40:31)
  Jesus loves you

  Reply
 37. Elin mars 23, 2014 at 6:18 f m

  But those who hope in the Lord will renew their strength. They will soar on wings like eagles; they will run and not grow weary, they will walk and not be faint. (Isaiah 40:31)

  Reply
 38. Sofie mars 23, 2014 at 8:14 f m

  Hej! Vet exakt hur du känner kände mig sådär för ca 6 månader sedan. Bestämde mig då för att åka till Thailand och sedan vidare till Australien. Så nu är jag i Australien på ett work and holiday visa. Har varit ute och rest i snart i tre månader och detta känns verkligen som mig. Älskar sol fest och träffa nya människor. Så tänk på det :). Hoppas du finner ut vad du vill göra!

  Reply
 39. Bea mars 23, 2014 at 9:23 f m

  På ett sätt skulle jag gärna åkt iväg … Men jag skulle nog inte klara att vara utan min katt så länge! 🙂

  Reply
 40. vonhemlig mars 23, 2014 at 9:30 f m

  hej, Ja bara läser bloggar kommenterar aldrig, Själv är jag 24 och alltid varigt virrig i själen precis som du beskriver i texten…vänta på bättre tider.. Jag har alltid varit så tom och ensam när jag är hemma i sverige. jag har bott utomlands till o från sen jag var 18.. nu blir ja 25 i år och får panik. jag vill inte leva så här deppig hemma i sverige o inte ha nånting..tyvärr har ja inte haft lyckan att ha familj på min sida eller som hjälpt mig på grund av kulturkrockar.men ja gör alltid som ja vill o ingen kommer min väg. men ingen förstår mig här i sverige….dom påstår att jag är förvirrad bara.. ja tänker nee jag vill bara bort dra ut o resa o leva i värmen..men de e som sagt pengar som talar..jag hade hyffsad ekonomi tills ja förlorade hem jobb o pengar..man för göra sitt bästa..men när jag läser ditt inlägg blir ja glad och de rörde min själv..för vi går exakt igenom samma sak haha rent känslomässigt…..jag fattar inte ens varför jag skriver detta till dig..ja är ingen som som är kändis kåt eller vill synas..om vi en dag skulle bli vänner eller mötas av en slump skulle ja ens aldrig att vi hängde i tråkiga sverige fyfannnn…bara åka nånstans där ingen vet vem man är och man bara skrattar sig igenom livet i solen 🙂 hahah..ja har haft många sk vänner kommande o gående genom åren. men pågrund av att ja flyttat runt o rest o inte haft fast ställe pga av familjen så har man inte ritkigt bundit djup vänskap. har 2 kvar bara..men folk bara uttnyttjat min snällhet när ja ställt up och så..ja är inte dum i huvudet..ja e ganska tuff..den tuffaste du nog möter på..fast samtidgt så snäll o alltid ställer upp..men blir utnyttjad.så har isolerat mig och pallar ngenting typ..MEEEEN!! jag är optimist..ja vet att de kommer bättre tider..men man kan fan inte sitta o vänta på det…de blir va man gör det till..många av mina kompisar i sverige tycker ja e galen som bara drar utlandet hela tiden. o föröker stoppa mig me massa ursäkter..men då inser jga fan va do me rädda människor..som d uskriver..FÖRÄNDRING!!!! okej paow..jag vill gärna att detta inlägg blir privat ..ville bara skriva något från hjärtat.. du har min mail där om du vill ”brevväxla” om inre tankar..och nej inte på en deppig nivå hehe..ja försöker alltid tänka positivt trots allt 🙂 ha de bra paow.. /kram M

  Reply
 41. Bella mars 23, 2014 at 9:55 f m

  Hade detta inlägg skrivits om ett par månader hade jag hängt på! Jag är precis som i beskrivningen. Lite vild på insidan men dras tillbaka i mellanmjölk-Sverige. Jobbar för tillfället FÖR att åka på flera volontärresor i ett år och flytta runt i något land. Vilket det blir är ett spontant beslut så för tillfället har jag ingen aning. Vad tråkigt för jag hade jättegärna hängt på, har följt dig länge och är dig lik på många sätt! Kram och lycka till iallafall!

  Reply
 42. julia mars 23, 2014 at 10:54 f m

  high five sis o rök en spliff!

  Reply
 43. Manilla mars 23, 2014 at 11:14 f m

  Hörrödu gumman… På ditt sätt att beskriva hur du mår, att du inte orkar ens duscha etc låter det som att du är på god väg att bli utbränd! Ganska nära skulle jag vilja säga.. Ta en paus från allt Omgående så kanske du, förhoppningsvis slipper hamna på botten! Jag lyssnade inte på min kropp och mina känslor och är nu inne på månad 7 av sjukskrivning.. Och dit önskar jag ingen!!! Ta det lugnt och ta hand om dig!!! Kram (skulle gärna följa med dig utomlands ett tag, skulle jag behöva, men jag är nog för gammal.. Är inte ens i din ålder ”ish” 😉 även om jag är 25 i själen! 🙂 )

  Reply
 44. Sofia mars 23, 2014 at 11:57 f m

  du svarar ju inteeeee ^^

  Reply
 45. MrDog mars 23, 2014 at 11:58 f m

  Snygg bikini!! Var har du köpt den??

  Reply
 46. Rasmus mars 23, 2014 at 12:58 e m

  Tja Paow,

  Vi drar iväg ihop! Måste ifrån industrjobbet och mina helger som alltid är desamma!

  Reply
 47. Nellie mars 23, 2014 at 1:47 e m

  Fast det är ju väldigt korkat och nästan elakt att ”skylla” på dina vänner och säga att de begränsar dig. Har man ett uppstyrt liv med jobb, studier, förhållande etc kan man inte bara dra iväg ett halvår. Låter som om det vuxit ifrån dig lite.. vilka det nu är du syftar på. Åk själv. Det är inte så svårt. Sök jobb som au pair, ta en språkkurs, volontärjobb whatever…- men inte bartenderjobb.

  Reply
 48. Per mars 23, 2014 at 2:27 e m

  Du skriver trevligt. Man skall inte duscha för ofta. Huden måste ha tid för sig själv också. Så för det behöver du inte ha dåligt samvete.

  Hur gick det med brösten? Gör det fortfarande ont?
  Är du nöjd? Kan du visa på bild?

  Åka iväg på ett halvår – hur klarar man den finansieringen om man inte är rik?

  Reply
 49. Mitt liv i USA - New York - Miami mars 23, 2014 at 3:35 e m

  Låter som du borde flytta över till USA istället där finns allt & det bästa gräset såklart 😉

  Jag har i hela mitt liv känt så som du i Sverige ända tills jag kom hit sommaren 2010.. Livet ÄR bättre på den här sidan 😉

  Kramar från South Beach Miami <3

  Reply
 50. Annna mars 23, 2014 at 3:49 e m

  Använd dina vingar och flyg till bättre tider!
  😀 du är en såm där vild själ som inte kan tämjas.

  Reply
 51. Mathilda mars 23, 2014 at 5:00 e m

  Försöker hitta dig på facebook utan resultat? Vill skicka ett mail ang detta inlägg men hittar dig inte.. Kan man skicka någon annanstans? 🙂

  Reply
 52. ida mars 23, 2014 at 6:11 e m

  Förstår lite vad du menar! Hade gärna flytt landet, flytt bekymmer, flytt den grå och trista händelselösa vardagen – och njutit av värmen och levt det där livet man drömmer om. Men har tyvärr varken pengarna för det, eller är ens i närheten av lik en sexbomb á tumblr med stora bröst och stort hårsvall! 😛 Lite tattueringar dock men inga sleeves eller ryggtavlor.

  Reply
 53. Erica mars 23, 2014 at 7:42 e m

  Hej paow!
  Jag ramlade bara in här på din blogg och såg det du hade skrivit nu, Jag känner precis som DU!
  Det måste finnas något mer! Inte bara det gråa tråkiga Sverige 🙁
  Jag vill också så gärna bara hänga på stranden, sola och bada och bara leva!
  Jag skrev lite om detta tidigare idag, du kan ju läsa det om du vill. Fast det var mycket kortare och inte alls lika utpumpat som du har skrivit.
  Jag gjorde en liten kort version på det. Men det som vi har skrivit, it´s the same shit!¨

  Sökte efter en massa volontär arbeten jag också igår, hittade lite i USA och Australien, så vem vet? Jag kanske drar.

  Reply
 54. anneli mars 23, 2014 at 7:55 e m

  Ååh känner precis som du!! om man bara hade haft pengarna till det så hade jag dragit för läänge sedan! hoppas du hittar någon galen jävel som vill med på äventyr 🙂

  Reply
 55. carro mars 23, 2014 at 8:21 e m

  Asså du hade varit så sjukt snygg i rött hår! Alltså riktigt rött 🙂

  Reply
 56. Fri mars 23, 2014 at 9:34 e m

  Kör på en danskurser eller börjar gymmar inställer för dricka o får öl magen. Man mår bättre av det

  Reply
 57. Ida mars 23, 2014 at 10:59 e m

  I know the feeling! Känner igen mej direkt i det du skriver.. Mer än så! Som fan. Fuck this and leave the contry! ✈️

  Reply
 58. Katja mars 24, 2014 at 3:11 f m

  Hej tjejen!
  Glöm inte att titta i din övrigt/other mapp på facebook så du inte missar någon skön lirare!
  Ser fram emot uppdatering 🙂

  Reply
 59. Johanna mars 24, 2014 at 7:33 f m

  Livet suger så hårt här i Sverige, jag håller med dig till 1000%. En jävla massa prov, saker som man hela tiden oroar sig över. Jag mår så dåligt just nu att jag inget hellre vill än att åka iväg, till värmen, jag kanske tillochmed Antarktis, jag bryr mej inte, jag mår inte bra här hemma.
  Hade jag vart några år äldre hade jag inte tvekat en sekund.
  Kram på dig paowi <3

  Reply
 60. Anna mars 24, 2014 at 10:09 f m

  Jag gillar dig som fan, och ditt inlägg sätter ord på hur jag känner! Jag vill bara dra och få ut något mer av livet. Du behöver ingen kompis att åka med. Dra själv och du kommer hitta massor av nya vänner samt inte begränsas av någon. Jag reste jorden runt ensam vilket är det bästa jag gjort.

  Iövrigt så har jag tänkt ett tag när jag läser dina inlägg att sättet du skriver på indikerar att du nog inte mår så bra innuti. Deppression? Sök hjälp idag. I längden kan man inte fly från sitt inre. Själv har jag suttit på en paradisstrand i Australien med surfbrädan bredvid mig, storgråtit och varit så full av ångest att jag velat dö. Jag har varit i Goa och legat på hotellrummet och sovit i en vecka för att depprissionen gjorde att jag inte fann någon glädje i någonting och att jag var trött oavsett hur länge jag sov. Inget är roligt då. För mig började det med ett krossat hjärta som triggade igång det mörka jag har inom mig.

  Hoppas du snart kommer iväg och att du mår bra!

  Reply
 61. JennA mars 24, 2014 at 11:00 f m

  Jag känner som du…Följer gärna med 😉

  Reply
 62. JennA mars 24, 2014 at 11:01 f m

  Jag flydde ensam till Barcelona fyra månader det min blogg handlade om, bästa tiden i mitt liv

  Reply
 63. Jennifer mars 24, 2014 at 12:29 e m

  Lets do it girl !! I feel ju al the way i allt du skriver o kan verkligen se mig själv i dig ne ingen stalker varning här inte :p ja känner inte dig men har en feting känsla att vi hade blivit tighta på dirren so Whyred not take à crazy chance??; haha bäst e du iaf!! Maila mig! En fet kram från jebbe

  Reply
 64. Jennifer mars 24, 2014 at 12:31 e m

  Haha e riktigt kass på hur bloggar funkar……:! Men ser du min mail tro?

  Reply
 65. Ellen mars 24, 2014 at 1:18 e m

  Flytta till Malta! 🙂 Jag flyttade hit för ett år sen med min sambo och trivs som fisken i vattnet! Alla människor är så sjukt trevliga här, lite ”manyana manyana” över lag här nere 🙂 Det finns både fest och natur att avnjuta här. Inte för att jag är någon party prinsessa (längre haha) men det finns gott om alternativ om man är sugen på det! Det bästa ja vet är att sätta sig vid klipporna med en picknick korg o filt o en spliff. Dessutom så finns SPCA här, som ja tänkte söka jobb hos. Vara fodervärd åt djur o ta hand om dom som kommit in som hemlösa för att de sen ska kunna bli adopterade. Tänk på saken 🙂 Malta är en fantastisk liten ö!

  Reply
 66. Rickard mars 24, 2014 at 10:14 e m

  Din blogg lyser upp min trista behandlingshemsvardag. Tack för det. Jag kommer också dra från det här landet, så fort jag är klar här.

  Reply
 67. Emilie mars 24, 2014 at 10:58 e m

  Hade jag inte haft mina hästar hade jag flytt landet NU! Så dra NU NU NU bruden 😉

  Reply
 68. Lotten mars 25, 2014 at 2:06 e m

  Tjipp pillevipp!

  Förstår dig, vännen. Tyvärr är jag pank annars hade jag hakat eftersom jag också avskyr sverige.Just som du säger sitter folk ensamma i sina lägenheter framfördatorn och lider i tystnad.Det ÄR inget liv! Är man fri när man har det så?nej.Så i mitt fall beror det enbart på bristen på pengar,annars hade jag lätt hakat, bara att hitta en som sköter kisen och akvariet så drar man. Min favodestination är klart New York men värme? Dude, I’m game! Är 37 dock, så en del äldre än dig men det betyder också att jag kan komma med råd om livet.

  Reply
 69. jonna mars 29, 2014 at 3:09 e m

  jag är på.
  trött på Sverige och jante, skulle inte banga på en jolle på stranden eller lite annat dansvänligt på natten till lite trance, woooooe.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *