6 veckor efter bröstoperationen.

Nu så har det gått lite mer än 6veckor efter min bröstoperation. Något som var ett helvete i början då jag fick så furktansvärt ont. Nu så har mina bröst läkt nästan helt. Ärren läkte ihop redan efter andra veckan då jag tydligen har bra läkekött. Har inte alls ont längre utan endast på morgonen om jag råkat sova på magen.

Dock något som bekymrar mig lite är att jag håller på att få dubbelbröst på min vänstar tutte. Det suger ju. Speciellt när min läkare inte förvarande mig för det när en personen med naturligt hyfsat stora tuttar lägger bakom musklen så finns det alltid risk för DB. Och efter allt jag läste nu så var jag VERKLIGEN i riskzonen för DB. Jag ska ringa honom när jag kommer hem och ska fråga honom hur han ställer sig för det och om han är villig att operera om mig utan konstad för det kommer att behöva göras. Det inte speciellt mycket. Utan endast när jag ”spänner”  bröstet lite..

Och jag har aldrig riktigt spanat in ärren. Men gjorde det idag. Och dom ser riktigt bra ut tycker jag. Och jag är glad över att jag vart noga med att tejpa nu när jag vaart i solen mycket 🙂

10259482_10152001925500025_649826252_n

(Visited 1 470 times, 1 visits today)

20 Comments

 1. Honey april 18, 2014 at 9:17 f m

  Dina bröst är lååååångt ifrån klara lilla du. Sex veckor är ingenting och de kommer förrändras. De brukar säga att man ser sitt slutresultat 6-12 månader efter operationen. De kan se för jävliga ut i början du kan fråga vem som helst. Och man kan ha rippling / db / tenting mm i början men oftast försvinner det om det visar sig så tidigt . Det är inte säkert att du behöver operera dig igen . Som sagt vänta ett par månader och se . Ett tips. Gå in och läs och titta på bilder på plastikoperationsforum.se . En mycket bra sida och man får i princip svar på allt från andra som varit med om samma sak. Den sidan har hjälpt mig väldigt mkt, dels innan operation men även efter om hur det ska se ut och hur det ska kännas.

  Reply
 2. Micke april 18, 2014 at 9:40 f m

  Jag har aldrig gillat subpectoral placering (bakom muskeln) av flera anledningar, så hade jag rått dog innan operation hade jag garanterat rekommenderat släta implantat framför muskeln. MEN, nu vet jag inte vilken grad av DB du har, men det tar flera månader för vävnaden att kompensera och jämna ut sig kring implantatet. Ge det några månader och se om situationen förbättras eller försämras av sig självt. Ta gärna ett nytt foto varje månad för att på så sätt se utvecklingen.

  Reply
 3. Isabella april 18, 2014 at 10:19 f m

  Ärren ser jättefina ut!! Hoppas dem håller i sig så bra! =)

  Reply
 4. Sandra april 18, 2014 at 11:19 f m

  Kul att du börjat uppdatera mer! 😀

  Reply
 5. Daniella april 18, 2014 at 11:49 f m

  Jag har samma ”problem” som du har med en så kallad dubbeltutte.. De som hjälpt mig är ett så kallat bröstband som man spänner över brösten, kollade även upp detta på min 6 månaders koll och det ända kom kan göra om man gör en ny op är att dom öppnar bröstet precis som vid ett lyft och tar bort vävnad, och det ärret är nog kanske inte ngt man vill ha i 20 års åldern:/ mitt syns ju mest när jag spänner bröstet, är ju också enligt dom för jag har starka bröstmuskler:) så jag kmr nog garanterat inte göra om om operation på de utan lära mig att leva med det, det är ju inget som syns förutom när brösten är bara:)

  Reply
 6. annilee april 18, 2014 at 1:00 e m

  Du är inne i en ond spiral. Du är inte nöjd med dig själv (och vem är det?), och så fixar du så att du blir ännu mer onöjd med dig själv tills det inte går att fixa mer.
  Tyvärr så är det.

  Vad tycker dina killar om att smeka dina bröst?

  Reply
  1. Lis april 19, 2014 at 3:06 e m

   Vem fan bryr sig om vad nån jävla kille tycker? Hon får väl ha sina bröst precis som hon vill?! Hatar när folk frågar tjejer det där, som om allt i tjejers liv (till och med deras jävla kroppar) ska anpassas efter vad nån eventuell jävla kille tycker?

   Killarna får väl tycka vad de vill. Jag brukar inte ge mina ligg ett utvärderingsformulär efter att vi knullat, där de kan betygsätt mig och min kropp. Brukar du det eller?

   Reply
   1. Izabella april 23, 2014 at 11:43 e m

    Haha Lis! Så jävla rätt!!!
    Hatar sånt med. Som att ALLT handlar om vad killarna tycker om en, som att man ska göra allt för att tillfredsställa dem. Så är det inte annilee. Och om det är så för dig tycker jag väldigt synd om dig. Wake the fuck up!

    Reply
 7. Ronja april 18, 2014 at 1:53 e m

  Hej 🙂

  Jag hade oxå DB den första tiden, på båda brösten, men ungefär efter 6 månader försvann det helt från min högra sida, dock har jag kvar på den vänstra, men samma som du, bara när jag spänner mig.
  Dock hade jag väldigt små bröst innan op, så det är tydligen ganska vanligt med DB om man lägger under muskeln.
  Jag vill inte oroa dig över ärren, dom ser superfina ut! MEN det gjorde mina oxå vid den tidpunkten efter op, så jag slutade använda tejpen då jag är känslig mot den… det skulle jag inte ha gjort, nu har jag skitfula ärr som sticker utåt.. så fortsätt tejpa! 🙂

  å jo förresten! jag har ritat av dig, tänkte att jag skulle skicka den till dej^^
  vart ska jag skicka?

  kram

  Reply
  1. Sara april 20, 2014 at 9:43 e m

   Exakt så var det för mig också, ärren såg jättefina ut, hade tejpat i ca 2 månader när jag slutade, nu är ärren otroligt fula, röda och utbuktande! Fortsätt tejpa! Använd bra bh/stöd för bysten, annars finns risk för häng! (Hände mig det också)

   Reply
 8. evelie april 18, 2014 at 1:57 e m

  har du verkligen rekordet med att haft mest sex i tv ? det måste väll ett annat par haft som filmades 24 / 7 i nästan hundra dagar som även kunde ses live, och klippt samman som ett sänt program dagen efter .ph sänts ju i efter hand som program, är klippt i efter hand som ph är eller ?

  Reply
 9. Anonym april 18, 2014 at 2:15 e m

  Vart är du någon stans på semester?
  Alla säger att du & Samir är i Mexiko inför den nya säsongen av PH!
  Samir är där i alla fall för han har lagt ut en bild med Mexiko! Han har avslöjat sig redan…. Men vart är du?

  Reply
 10. zz april 18, 2014 at 3:41 e m

  hej vf tog du inte in det genom armhålan så du slipper R under bröstet ??

  Reply
 11. Emma Håård april 18, 2014 at 7:11 e m

  Hej! Jag har en liten fråga om de går bra 🙂
  Jag ska själv planera att op brösten i höst/vinter och tänkte då när du ändå kanske kan mera om detta DB efter förstoring.
  Ingår de ny op då? Eller får man betala själv?
  Och när kan man säga att man hamnar i riskzon? Själv har jag större än B i storlek behöver jag tänka om mitt val med bakom muskeln då?
  Tacksam för svar 🙂 puss påre!

  Reply
 12. C april 18, 2014 at 9:00 e m

  Vill inte hänga ut någon läkare men kanske var Calle som opade dig? Hade precis som dig innan rätt stora bröst och är smal. Alltid gillat mina bröst men blev äldre + träning gjorde att de tappade formen lite så bestämde mig för op på proforma. Gillar proforma som clinik men var på konsultation hos Calle och han bara rekomenderade bakom och jag hade inte läst på. Inför op gjorde jag dock det och insåg att jag vad ett perfekt exemplar för framför bröst. Blev nonchalant bemött av Calle som sa ”det är bara flytta fram om det behövs” priset var dock 20 000 jag skulle få betala själv. Bytte till Michael, har idag framför bröst, SÅ jäkla nöjd, och kan säga att jag hade inte ont alls. Var tillbaka på jobbet 5 dagar efter och ingen vet att jag opat mig. Dina bröst ser skit snygga ut men de borde informera mer. Har man egen vävnad är framför en lättare operation och du kan alltid flytta bak, men din bröst muskel de skärt sönder läker aldrig igen. Dessutom får många med egen vävnad db efter barn tex, för bröst under muskeln sitter stenhårt där det sitter men din naturliga vävnad faller med tiden. Försöker inte få dig att tro det var fel beslut, men tjaffsad de om korrigering vilket de kan göra läs på och ifrågasätt. Lycka till 🙂

  Reply
 13. Sofia april 18, 2014 at 11:09 e m

  Varför gör man så, mot sig själv?
  Ta bort skiten ur brösten och lev ditt liv
  MVH
  /Sofia

  Reply
 14. claudia april 19, 2014 at 12:57 e m

  Alltså älskling dina bröst kommer hänga ner till naveln om du inte tar hand om dem och stöttar dem ordentligt!!
  Vad är poängen med att betala för pattar när dem ändå kommer hänga om ca 2 år eller nåt.

  Reply
 15. carin april 20, 2014 at 6:33 e m

  hej paow! jag har funderat att göra bröstförstoring ett bra tag nu. Har just fyllt 20. Vart gjorde du din bröstförstoring? hur har det känts efteråt? är du nöjd? vilken storlek har du? =)

  /carin

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *