!

P3400564

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (5)
 • Elin

  Helt rätt! Men rätt mycket dubbelmoral i och med at du använder fillers. Sånt testas NÄSTAN alltid på djur, värst är väl botox (nu säger jag inte att du använt det för det vet jag inget om) varenda dos testat på råttor så att dem blir förlamade osv. Finns väl FÅ fillers som inte är testade på djur, hoppas att det är det du använder när du lägger upp detta.

 • Ida

  Både Lancôme och Lorèal som du nämnde som ditt favoritsmink längre ner testar på djur.

 • M

  Fint meddelande men lite konstigt när du går och köper päls jackor :/ ( att skänka pengar till en fond som vill stoppa päls industrin gör det inte +-o tycker jag )
  Men bra att du blir mer insatt och uppmuntrar oss läsare att bli det också, kanske kan vi få slut på denna äkliga industri!

  Sjukt skön blogg! KRAM / M

 • Lisa

  Ida: Inte längre 🙂 Du kan läsa om det här! http://www.loreal.com/csr-commitments/loreal-answers/the-question-of-animal-testing.aspx Förresten Paulina du kan spana in Sandra Beijer rodeo.net/niotillfem hon har klätt ut sig till dig på en maskerad!

 • Annan Ida

  Lisa (och Ida): problemet är att L’Oréal säljs i Kina och Kina KRÄVER att allt smink djurtestas. Kina har nu sagt att dom ska släppa lite på kraven att alla produkter MÅSTE testas, men det gäller bara ”generic products”, tex shampo & tvål. ”Special products”, tex smink, ska fortfarande testas.

  L’Oréal Group äger bland annat Maybeliine, Lancôme, Garnier, YSL och Body Shop. Dags att fundera på var pengarna går kanske? Ta en titt: http://www.loreal.com/Brands.aspx?topcode=CorpTopic_Brand

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *