5 Comments

 1. Elin april 28, 2014 at 10:49 e m

  Helt rätt! Men rätt mycket dubbelmoral i och med at du använder fillers. Sånt testas NÄSTAN alltid på djur, värst är väl botox (nu säger jag inte att du använt det för det vet jag inget om) varenda dos testat på råttor så att dem blir förlamade osv. Finns väl FÅ fillers som inte är testade på djur, hoppas att det är det du använder när du lägger upp detta.

  Reply
 2. Ida april 29, 2014 at 7:38 f m

  Både Lancôme och Lorèal som du nämnde som ditt favoritsmink längre ner testar på djur.

  Reply
 3. M april 29, 2014 at 7:03 e m

  Fint meddelande men lite konstigt när du går och köper päls jackor :/ ( att skänka pengar till en fond som vill stoppa päls industrin gör det inte +-o tycker jag )
  Men bra att du blir mer insatt och uppmuntrar oss läsare att bli det också, kanske kan vi få slut på denna äkliga industri!

  Sjukt skön blogg! KRAM / M

  Reply
 4. Annan Ida april 30, 2014 at 3:46 e m

  Lisa (och Ida): problemet är att L’Oréal säljs i Kina och Kina KRÄVER att allt smink djurtestas. Kina har nu sagt att dom ska släppa lite på kraven att alla produkter MÅSTE testas, men det gäller bara ”generic products”, tex shampo & tvål. ”Special products”, tex smink, ska fortfarande testas.

  L’Oréal Group äger bland annat Maybeliine, Lancôme, Garnier, YSL och Body Shop. Dags att fundera på var pengarna går kanske? Ta en titt: http://www.loreal.com/Brands.aspx?topcode=CorpTopic_Brand

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *