Bilder ifrån vårat roliga event!

Jag har glömt lägga upp bilder ifrån det lilla eventet jag var med på förra helgen. Så himla kul att träffa alla er läsare, ni är så goa och glada och kommer med så mycket fina ord och komplimanger. Ni ska veta att det är så guldvärt! Kul att se att det var både äldre och yngre som kom.

paowi5

Eftersom jag tränar just nu så är Aloeveradrycken diet (Granatäpple) min nya favorit, inget socker! Oopa

paowi6
paowi2
paowi4
paowi3
paowi7

paowi1

Hela teamet och så jag, väldigt rolig dag! Var helt slut när man kom hem

Sluta röka tobak – prova e-cigaretter från OddWolf!

(Visited 1 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. mikaela april 7, 2014 at 2:57 e m

    Prova e-cigaretter från http://www.elcigg.se i stället! Störst utbud på både ejuice och cigg. Här även det unika mymix!

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *