PAOW SVARAR

Du borde använda sport/stöd BH första tiden efter operationen, för att brösten ska läka på rätt plats/höjd. Men ja, du verkar uppenbarligen strunta i det. 

Svar:  Jag har googlat runt på internet och rådfrågat med min läkare. Jag vet inte riktigt om jag tillhör en av dom som vill att tuttarna ska sitter under hakan, dom sitter väldigt högt upp (troligtvis för att dom inte är färdighängda)… Jag fick uni-boobs direkt efter operationen, att dom nästan sitter ihop men det var bara pga av att det var svullet.. Eftersom att jag är så liten och har så stora implantat så finns risken för att dom skulle stanna så. Det är delvis varför jag fortfarande inte använder läkningsbhn dygnet runt.

Vissa som gör silikon vill ju att tuttarna ska se superrunda ut och sitta högt upp. Jag själv vill inte ha så.Jag har en kompis som har silikonbröst som sitter väldigt högt upp och sitter i den positionen hur hon än sitter, ligger hoppar eller springer, för hon använda läkningsbhn i 6 månader. Sen så har jag en kompis som slarvade med sin och hennes tuttar ser MYCKET naturligare ut. Tycker själv att det är snyggt när tuttarna blir mjuka och lite ”hängiga”.. Vilket dom blir fortare när man inte använder bhn hela tiden.

Mina tuttar är jävligt snygga. Ser dock väldigt fejk ut utan bh men jag klagar inte. Sen så använder man ju oftast läkningsbh för att bröstvårtorna ska hamna på ”samma plats” om man har snea bröstvårtor vilket jag inte hade.

Så ja. Jag väljer att inte använda en bh som sitter svintight och håller uppe tuttarna. Jag använder endast en med stöd runt om.  Dock på natten så sover jag med men stödbh. Men ja jag använder BH nästan hela tiden. Bara inte en sportbh.

 2213216

Mina bröst innan operationen.

Prova ett sundare alternativ – ange PAOW i kassan och få rabatt på OddWolf e-cigaretter!

(Visited 2 018 times, 1 visits today)

14 Comments

  1. Carro april 8, 2014 at 7:49 f m

    Hej:) kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller tips:) puss
    Nattstad.se/carrod

    Reply
  2. FiA april 8, 2014 at 8:40 f m

    Alla kirurger säger olika, även på proforma har dom olika synsätt så ni som klagar kanske ska tänka på de, dessutom är de paows tuttar o jag tror hon känner bäst hur hon vill göra. Om hon hade velat ha era råd ANG tuttarna hade hon väl frågat eller hur ???

    Reply
  3. Örjan april 8, 2014 at 10:37 f m

    Jävlar vilka fina bröst du hade! De är säkert fina nu också..

    Reply
  4. Emma april 8, 2014 at 10:50 f m

    Det jag har hört är att man ska använda antingen en sport-bh eller bygellös bh under både dagen och natten under läkningsperioden men det viktigaste är ju stödet som du säger och vad som känns bäst för dig. På Triumph är de jätteduktiga på det tycker jag , de har många sköna bh:ar utan bygel !!!

    Reply
  5. Maria april 8, 2014 at 12:27 e m

    Använd stödBH:n!! Jag opererade mig för sju år sedan, och med tiden ”lägger sig” brösten lite. Jag lovar att du kommer bli nöjdas då. Var noga med att tejpa ärren. Lycka till tjejen! 🙂

    Reply
  6. Ps april 8, 2014 at 1:19 e m

    Kan man se resultaten? Helst utan händerna om möjligt

    Reply
  7. Sofia april 8, 2014 at 1:34 e m

    Du har verkligen stora och allvarliga bekymmer Paow!
    Tänk på dom som inte har att äta eller dom som inte kan betala sin medicin. För att inte nämna dom som blir våldtagna eller slagna.
    Gör någonting bra med ditt liv!

    Reply
    1. L april 9, 2014 at 3:32 e m

      Vad har hon för stora & allvarliga bekymmer? Du verkar ha stora beskyller som väljer att lägga din tid på att klanka ner på andra människor, du kan ju sluta läsa bloggar & kommentera negativt och SJÄLV tänka på dom som inte kan äta eller betala sin medicin. Lovar att du inte gör ett jävla skit själv.

      Reply
    2. David april 9, 2014 at 10:32 e m

      Öhhh vad har paows snygga tuttar med våldtäkter att göra? Som om hon kunde styra över det eller? ska man svälta sig själv förandra har det dåligt? Fattar inte vad du menar!! Såklart hon ska ha silikon om hon vill

      Reply
  8. Mikael april 8, 2014 at 8:52 e m

    det är bra du skaffa silikonbröst så man har en anledning att läsa din blogg!

    Reply
  9. my april 8, 2014 at 11:06 e m

    Jag tror du gjorde bröstoperationen för lite extra uppmärksamhet. Du har ALDRIG klagat på dina naturliga bröst förut.. Men helt plötsligt!
    ”dom är hängiga”

    Reply
    1. Josefine april 10, 2014 at 8:44 e m

      Så bara för hon inte klagar på dom varje dag i bloggen så betyder det inte att hon inte var missnöjd, vissa saker angår inte folk,

      Reply
  10. Helena april 9, 2014 at 10:17 f m

    Alltså, varför bryr folk sig? :S

    Reply
  11. Madde april 11, 2014 at 10:55 f m

    Lyssna på vad sin kirurg säger. Alla kirurgerager olika. Jag opererade mina för snart två år sen, o min kirurg sa att man inte behövde ha nån sportbh erc medans vissa har son regel att man ska ha det.mina ser väldigt naturliga ut. 🙂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *