Jag har många manliga vänner som bloggar. Och jag måste erkänna att det ibland är svårt att låtra kretiviteten flöda. Även som tjej. Efter som att samhället har sagt att ”det är bögigt om killar lägger upp dagens outfit”, och många killar har svårt att öppna sig. Det är faktikst ingen fördom.

Men jag blir så SJUKT stolt när jag ser en av mina närmaste vänner Samir Badran blogga så SJUKT bra. Och det han skriver är verkligen intressant. Och man märker hur engagerad han är och man ser att allt han skriver verkligen är från hjärtat. Speciellt det han skrev hur det är att leva med ADHD. FUCKING LOVE YOU.

Ni som har missat det. MÅSTE LÄSA HAN BLOGG.

FEEETLÄNK TILL FINEST.SE/SAMIRBADRAN

3ce8b3645ec511e3ba6612a314ba4b25_8-600x600

Posted in: Okategoriserade
Kommentarer (7)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *