SVAR DEL ETT KRING SEX.

Vill du ha sex med Samir? Har du nångång blivit kåt på honom ?

Svar: Njaa.. Jag måste nog vara den enda i världen som inte är det. Han är sjukt snygg men han är en av mina bästa vänner. Och man skiter ju inte där man äter. Mja. En gång så råkade han ta på mig när han låg och sov för att han trodde jag var någon annan, och jag bara ”haha asså va”.. Sen fattade jag att han sov. Om vi var kåta på varandra så hade vi nog legat. Men man ligger inte med sin bror. Iallfall inte jag.

Hej! Jag är 19 och fortfarande oskuld, nu under sommaren ska jag träffa en kille från interne! som vill ligga med mig (han är en jättesnäll kille). Har du några tips på vad man ska tänka på när man har sex för första gången?

svar: Om du känner att det är rätt. Men det är lätt att vi som tjejer är väldigt naiva och går på det killar säger. Han är säkert en jätte snäll kille och är du bara ute efter sex. Men en del killar har ju en tendens att säga det man vill höra och sen skiter dom i en efteråt. Första gången så brukar man vara jätte nervös, tänk på att ta det lungt och låt det komma naturligt. Men om du känner att du inte vill så ska du självklart inte, inte för hans skull. Du måste känna att du är redo.

Har du haft sex med tjej? Har du haft trekant?

svar: Ja jag har haft sex med en tjej. Det har då varit alkohol inblandat och mest som en rolig grej. Men det är spännande att ha sex med en tjej, det är liksom någonting helt nytt. Ja jag har haft en 3kant, 4 gånger då med samma personer. Det är också rätt så spännande men inget jag fördedrar.

Vilken är din skönaste ställning och vad föredrar du? Hur ofta har du sex? 

svar: Jag gillar den när man har en kudde under rumpan och personen står på knä. Det är sjukt skönt. Sen så kommer det någonting som folk kommer tro att jag ljuger eftersom alla verkar tro att jag är en monsterslampa. Men jag har inte haft sex på ungefär 4a månader blir det väl nu. Sov hemma hos min gamla kk för ett tag sedan men han var för full 🙁 Nää men jag har inte känt något speciellt behov. Visst så är jag väl kåt ibland, men jag känner att nästa gång jag vill ha sex och träffat någon attraktiv kille så kommer jag att ligga. Den dagen kommer väl snart!

Vad är det konstigaste stället du har haft sex på? svar: Hum.. Måste nog vara på ett vattenland med ett av mina X. Mina andra X har vart RIKTIGT tråkiga med sånt.
Hur skyddar du dig, alltså vilket preventivmedel använder du? svar: Jag har P-stav sen två år tillbaka. Men för det mesta kondom.
Yngsta och äldsta du haft sex med? svar: Yngsta är 94a, äldsta är född 68.
Har du någonsin haft någon könssjukdom? svar: Nej.
Har du behövt göra abort någongång? svar: Nej. Men jag tror att jag fått ett missfall med hugo för många år sedan.
Har du fått ta akut-ppiller någon gång? svar: Ja. När jag blev av med oskulden.

Hej:)/ På nått sätt störde du mig i ph/valetJeppe/liksom/ men sen efter det tycker jag verkligen du har vuxit. Men varför gav ni varandra betyg efter ni hade haft sex?Sjukt trashigt.

svar: Hej! Eftersom att man får frågar i något som kallas synkar te.x ”på en skala ett till 10 hur var jeppes och ditt sex”.. Det var liksom en fråga, och i avtalet man skriver på så går man ju med på att svara på precis allt. Man synkades ca 60 min varje dag under olika tillfällen.

Är pH Jeppe det bästa ligg du haft?

svar: Nej det skulle jag inte påstå. Men vi hade bra sex då vi hade kemi. Det är det viktigaste och det som avgör om man har bra sex. Sen så finns det ju sexgudar också, men kemi är det mest avgörande hur kass personen än är. Men han var väl bra, även om det gick lite fort ibland.

 Vilka har du haft sex med som du kommer ihåg? 2. Vilket var ditt mest speciella sex och  vad gjorde ni? 

svar: Jag kommer ihåg alla jag haft sex med. Så slampig är jag inte haha. Men jag har glömt en killes namn, han skulle jag nog inte känna igen.. Då den enda random personen som jag haft sex med.. Alltså dom killarna jag har vart kär i har jag ju haft jävligt bra sex med. Men något speciellt som jag aldrig kommer att glömma är en kille som var med i ett TV pogram för länge sedan. Och jag hade fantiserat om honom enda sedan jag var 16 år. Han var liksom med på min bucket list. Så var han där i Spanien. Skulle inte påstå att det var speciellt vackert. Men JÄVLAR vilket sex vi hade. Kom så många gånger att jag började gråta. Sjuk känsla. Men det var nog just för att det var BARA sex, men en jävligt snygg kille. Han är liksom ”känd” för att vara GRYM i sängen. Dreglar så fort jag tänker på det. Haha..

Hur många gånger hade du sex under ph? När hade du sex första gången? 

svar: Jag hade sex med Jeppe efter 3 dagar. Men jag tyckte, och tycker fortfarande att han är så jävla snygg. Vi hade sex säkert 3 gånger om dagen. Fanns inte så mycket annat att göra. Typsikt mig att ligga på torrt, sen så fort det fanns lite kameror, alkohol och en snygg kille så blev jag helt plötsligt JÄTTE kåt.. Haha!

 

(Visited 1 121 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Chsaaga april 2, 2014 at 11:29 e m

  Haha, så jäkla skön är du paow!

  Reply
 2. PrinsessaVanessa april 3, 2014 at 12:09 f m

  Du är så modig som vågar säga högt vad du tycker och tänker 🙂 tummen upp.

  Reply
 3. bella april 3, 2014 at 10:56 f m

  Marcus Schenkeneberg

  Reply
 4. Julia april 3, 2014 at 3:55 e m

  Hej snälla söta rara paow skriv om det med avicii? Om hur ni träffades är ni vänner osv? Snälla?

  Reply
 5. Unicorn april 3, 2014 at 8:08 e m

  Haha schenkenberg ;)))

  Reply
 6. Amanda april 3, 2014 at 8:17 e m

  Var det på en kryssning som du låg med en ”random” (94:a?) (han du ev glömt vid namn?)

  Reply
 7. cornelia april 3, 2014 at 9:43 e m

  när var hur och med vem blev du av med oskulden?

  Reply
 8. Johanna april 5, 2014 at 12:04 e m

  Härligt och kul att du vågar skriva öppet om dina sexupplevelser. Men en sak störde jag mig på ”Jag kommer ihåg alla jag haft sex med. Så slampig är jag inte haha”.Var det inte du som tyckte att man skulle få ha sex med hur många man vill utan att behöva bli kallad slampig/horig/slynig?

  Reply
 9. Gustav april 24, 2014 at 1:13 e m

  Jag älskar dig

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *