Throwback

Jag kan inte låta bli att titta på gamla bilder på mig själv ibland..hittade en som jag tror är fem år gammal? Egentligen tycker jag att jag ser ut som en helt annan människa här och det var jag också. Jag hade sett så mycket trodde jag men ändå ingenting kan jag tycka idag och tyckte typ att tatueringar var trashiga och att fina flickor inte rökte eller drack öl typ. Men tror jag ändå ville göra uppror mot den jag var och vara en rebell, det tog mig bara fem år att inse det!

 img_6061_74191061

(Visited 1 times, 1 visits today)

5 Comments

 1. c april 29, 2014 at 1:33 e m

  Vem sitter bredvid dig? 🙂

  Reply
 2. asdwe21312 april 29, 2014 at 1:39 e m

  Du är ingen rebell. -_-

  Reply
 3. Sara april 29, 2014 at 8:34 e m

  Har Stephanie brevid dig inte något sätt man kan få se henne eller hennes snygga foton? hittar varken hennes blogg eller fb längre! 🙁

  Reply
 4. Cris april 30, 2014 at 7:26 f m

  Hon brevid dig jätte snygg

  Reply
 5. Nadia maj 1, 2014 at 10:42 f m

  Och om ytterligare fem år kommer du nog se tillbaka på dig själv idag och fundera på hur du kunde ha sex i tv, tatuera händerna, röka och hinka öl. Vi förändras hela tiden och när jag var i din ålder tyckte jag att jag var så mogen och tog så vettiga beslut och nu fem år senare ser jag tillbaka på den tiden och kan inte förstå att jag betett mig som jag gjorde då.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *