Valborg, en okej dag att supa sig full?

Idag är det Valborg och det är då alla ungdomar ser fram emot att lura mamma och pappa och gå ut och supa sig svinglada och fulla. Lediga ifrån skolan och hamnar i någon park. Så överskattat så det finns inte. Jag har aldrig varit ett stort fan av just högtider, klart det är mysigt att sitta vid brasan och kanske grilla korv med släkt eller vänner. Men jag tycker det är så himla synd att så många unga tar tillfället till det.

TÄNK PÅ vad det faktiskt leder till. Hur kommer du må dagen efter? Jag minns själv hur man skämde ut sig, jag säger det i ren välmening och vill att ni ska ta hand om varann istället för att slå ner varann. Oavsett är jag glad att jag inte är hemma i Sverige och har det bra här borta i värmen! Men hörrni. Oavsett vad ni väljer att göra ikväll (ta hand om varann) och gå ALDRIG ensam. Och lämna inte heller din vän ensam, tänk hur han eller hon hade gjort om det var du.


Valborg-Riddarholmen-Mats-Lindfors624

Fylleri

secondColumn


(Visited 223 times, 1 visits today)

6 Comments

  1. Unicorn april 30, 2014 at 4:15 e m

    Bra inlägg! Ser mig själv som 13-14åring och idag 10 år senare skulle jag dö om jag såg tjejer i min ålder bete sig likadant. Livet är långt och man hinner supa sig karatefull många gånger som äldre! Stackars ungdomar och föräldrar som får en jobbig kväll/natt just idag.

    Reply
  2. M april 30, 2014 at 4:33 e m

    paulina saknar dig och dina härliga inlägg på bloggen…hur har du det? vad händer på dagarna? hur känns allting? vad har du för planer, hur känns det i hjärtat o själen? Hoppas du mår bra iallfall <3 förstår att du är på semester o kanske inte orkar riktigt med bloggen… kram på dig fina

    Reply
  3. Mikael april 30, 2014 at 5:48 e m

    Satan, Flaskan och Jag!

    Reply
  4. Bea maj 1, 2014 at 9:11 f m

    För mig kändes det inte värt att dricka på valborgs igår. Visst hade det varit gott med en cider eller flera, men sen jag börjat träna är det fan inte värt det! Vill inte vara onyttig längre, det känns bara fel 🙂

    Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *